beornot 06.08.09, 09:26 jak w temacie , mial je ktos? Pracowal z nimi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tala-tala Re: karty intuicyjne Desire 06.08.09, 09:28 Ja wczoraj myslałam o ich zakupie... Dalej się zastanawiam Ile jest tych kart?? Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 06.08.09, 09:34 wlasnie nie wiem ile, ale chyba 52 szt, kiedys dlugo zastanawialam sie na dich zakupem w ksiegarni, ale nadal nad nimi mysle.... Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: karty intuicyjne Desire 06.08.09, 09:44 Bardzo ładne - jeśli o takie chodzi: sklepmagiczny.pl/karty-intuicyjne-desire-p-605.html Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 06.08.09, 09:49 czyli jednak 32 szt... tam gdzie spojrzalam nie bylo podanej ilosci kart...Zawsze patrez w wydawnictwie Astro na oferte, bo tam taniej i mozna ksiazke gratis dostacBardzo mi sie podobaja karty Arcus Arcanum i zmodyfikowana talia Universal,piekne karty ma tez justillo Zastanawiam sie jakby mi sie z nimi pracowalo, czy do mnie "przemowia"..A macie takie talie co kupilyscie ale nie za bardzo czujecie nic porozumienia? Odpowiedz Link
maly-elf Re: karty intuicyjne Desire 06.08.09, 14:55 Też kiedyś się zastanawiałam nad ich kupnem, ale jakoś tego zaniechałam. A co do Twojego pytania o karty i brak porozumienia to mam talię kart cygańskich. Na początku byłam nią zafascynowana, ale szybko mi przeszło, nie wiem czemu. Leżą teraz gdzieś zapomniane w szafce A Arcus Arcanum to faktycznie piękna talia. A z jaką Ty pracujesz? Bo jak zrozumiałam szukasz czegoś nowego, tak? Odpowiedz Link
indi12 Re: karty intuicyjne Desire 06.08.09, 16:14 Hej! Ja się na początku porwałam na Archeon Tarot, przepiękna talia , tak sie uparłam i już....żadna inna mi sie nie podobała ale kiepsko mi z nią idzie bo nie mogę czytać przekazu jako obrazu. No i teraz RW , ale jak się dobrze wciagnę to na pewno do niej wróce - mo jest moja jedyna - i tylko jej nie rozumiem ( Odpowiedz Link
indi12 Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 10:01 Mam dla Ciebie dwa linki 1.Moja ukochana mroczna talia - www.czarymary.pl/p_25182_archeon_tarot 2. Do knocików www.krainaswiec.pl/sklep/index.php?p173,knoty-5-100mm Piekna talia - prawda... tylko ma jeden mały mankamęcik jest śliska i troszkę się źle tasuje )ale za to napewno dłużej wytrzyma Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 10:18 oj mroczna mroczna a wiesz ja lubie sliskie talie takie nowiutenkie, pieknie dopracowane A jak Ci sie z nia pracuje, ja obawiam sie ze nie dogadam sie.... Odpowiedz Link
indi12 Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 10:35 No własnie troszkę cięzko i nie nadaje się do szukania.(. Odłozyłam ja na razie do skrzyneczki musi poczekac aż bede gotowa z nia rozmawiać, no i wypadaja mi karty przy tasowaniu bo jest śliska i się denerwuję bo nie wiem czy mi chce cos powiedzieć czy to przez materiał z którego jest zrobiona - bo to jak kalendarzyki Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 10:37 no tak Ja wlasnie ogladalam jesczez karty tarota 78 doors cudenko, zupelnie inne ujecia takie chyba konkretne Odpowiedz Link
indi12 Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 10:41 Też się w pewnym momencie nad nimi zastanawiałam , mnie się jeszcze podoba Fenestra Tarot www.czarymary.pl/p_25196_fenestra_tarot_tarot_okna Odpowiedz Link
indi12 Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 10:44 I ta ale niewiem jak się nazywa www.tarot.akte.com.pl/tarot_znaczenie_kart.php Odpowiedz Link
maly-elf Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 14:43 Ta piękna talia to Gilded tarot. Też się w niej zakochaałam, ale niestety jest teraz nieosiągalna. A i tak kosztowała sporo za dużo jak na moje możliwości. Ale jest przecudna Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 10:45 piekny ale boje sie ze nie odczytam jego intencjiA patrzylas na renesansowy? no i Arcus arcanum cudo... Odpowiedz Link
indi12 Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 10:49 Arcus arcanum - tej nie znam masz jakiegoś linka gdzie mozna obejżeć - bo chyba tez jestem na etapie poszukiwać bo muszę zaleźć cos posredniego miedzy RW a moją mroczną zagadką ) Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 11:01 krolowa.mieczy dawal ostatnio link do nich ale nie moge znalezc, a to co odszukalam: www.as2.pl/arcus-arkanum-tarot-p-1780.html nie widac dokladnie ale sa cudne Odpowiedz Link
indi12 Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 11:04 A jakimi teraz pracujesz? I jak Ci z nimi idzie) Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 11:10 Teraz pracuje na zwyklej talii RW, ale mysle o uzupelnieniu inna talia - stad posuzkiwania Mysle ze RW jets swietna podstawa do rozpoczynania swojej drogi z Tarotem, i wbrew pozorom jets bardzo sugestywny Odpowiedz Link
indi12 Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 11:19 No tak , ale wewnetrznie chcialoby się już coś więcej.....przynajmniej troszkę bradziej artystycznie) Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 11:32 Indi siwetnie to ujelas, wlasnie artystycznego, takie zaglebienia sie w swoja podswiadomosc Odpowiedz Link
maly-elf Re: karty intuicyjne Desire 07.08.09, 14:46 Beornot skoro podobają Ci się arcus Arcanum to może i spodobają Ci się karty Lo Scarabeo. Są to karty oparte na RW, ale jakieś takie bardziej artystyczne. Ja jak kupowałam swoje, to rozważałam czy ich sobie nie kupić. Odpowiedz Link
tala-tala Re: karty intuicyjne Desire 06.08.09, 19:02 A Desire to nie mają takiego samego znaczenia jak Lenormand?? Wydają się bardzo podobne tylko te drugie mają 36 kart... Jakie są róznice między nimi?? Pewnie teraz zadałam głopie pytania Odpowiedz Link
beornot Re: karty intuicyjne Desire 06.08.09, 21:57 Tak maly elfie szukam czgeos nowego, pracuje na RW, ale kiedys zastanawialam sie nad Desire...Moze znaczeniowa sa podobne do Lenormand, mam Lenormand ale takie do wycinania i wydaja mi sie trudne i zaniechalam...jakos ich nie czuje Odpowiedz Link
maly-elf Re: karty intuicyjne Desire 08.08.09, 09:17 www.interhobby.net/tarot/viCard.php3?Code=565 Odpowiedz Link