Dodaj do ulubionych

KTO ZA TYM STOI ?

06.06.07, 20:42
To żałosne , zebrać podpisy obalić , ale co w zamian ?
zwykła sztuczka reklamowa - negacja przeciwnika w celu uzyskania własnych
korzyści .

Jkbyście to przemyśleli to na tej dziecinnej stronie , pare reguł
umiesilibyście - co w zamian kaczyzmu ????
A tak zbieracie dane osobowe ludzi z całej Polski pewnie sprzedacie je jakieś
firmie reklamowej ( a moze firma Pani Jonnany wykorzysta ? albo opylicie
jakieś partii opozycyjnej )

Świetny interes nie ma co - ruch na stronie jest lewacka Wyborcza promuje
temat - mozna na tym zarobić na kilka sposóbów .

Jak ludzi emozecie wysyłac swoje dane komuś o kim nic nie wiecie ?

zabawne że naiwnych nie brakuje , ale ten kraj nie grzeszył nigdy wysokim iq
Obserwuj wątek
    • alistair-p Czemu to służy? 06.06.07, 20:48
      Napewno zachodnioniemieccy rewizjoniści i sowiecka agentura.Pamiętajcie!! Każdy
      głos poparcia tego referendum to woda na młyn Putina i międzynarodowego
      spisku,chcącego wyplenic z Polski katolicyzm i propagowac homoseksualizm..
      • taziuta Referendum nie dla moherów! :-) 06.06.07, 21:05
        alistair-p napisał:
        Re: Czemu to służy?

> Napewno zachodnioniemieccy rewizjoniści i sowiecka agentura.Pamiętajcie!!
        > Każdy głos poparcia tego referendum to woda na młyn Putina i międzynarodowego
        > spisku,chcącego wyplenic z Polski katolicyzm i propagowac homoseksualizm..

Myślę, że małe są szanse aby nam się udało przekonać do referendum zwolenników
        kaczek czy innych rydzyków. Jestem za ignorowaniem ich postów! :-)
        • alistair-p Re: Referendum nie dla moherów! :-) 06.06.07, 22:18
          taziuta napisał:

> alistair-p napisał:
          > Re: Czemu to służy?
          >
          > > Napewno zachodnioniemieccy rewizjoniści i sowiecka agentura.Pamiętajcie!!
          > > Każdy głos poparcia tego referendum to woda na młyn Putina i międzynarodo
          > wego
          > > spisku,chcącego wyplenic z Polski katolicyzm i propagowac homoseksualizm.
          > .
          >
          > Myślę, że małe są szanse aby nam się udało przekonać do referendum zwolenników
          > kaczek czy innych rydzyków. Jestem za ignorowaniem ich postów! :-)
          >*****************************
          Kiedy oni są tacy zabawni w swoim zacietrzewieniu :-)))
    • 3promile Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:03
      To są działania wiadomych osób z określonych kręgów!
      • sclavus Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:09
        3promile napisał:

> To są działania wiadomych osób z określonych kręgów!

:)
        a świstak, oczywiście, ciągle siedzi i zawija/odwija sreberka...
        Takiemu nie przetłumaczysz...
        Przecież, on od początku wie(!), kto za tym stoi....
        • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:13
          Oczywiscie mozecie sobie ośmieszać , że snuje teorie spiskowe, ale nie
          podajecie żadnych argumentów aby obalić oczywiste tezy. Szczególnie ten dziwny
          zbieg okoliczności że Pani J. pracuje w firmie reklamowej :))
          • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:17
            hehehe doczytałem że ma powstać już stowarzyszenie , a jak stowarzyszenie to i
            składki , a jak składki to i Prezesunio :)))
            • taziuta Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:19
              zebolo napisał:

> hehehe doczytałem że ma powstać już stowarzyszenie , a jak stowarzyszenie
              > to i składki , a jak składki to i Prezesunio :)))

I na pewno nie słyszałeś o stowarzyszeniach, w których funkcje pełnione są
              społecznie, tj. bez wynagrodzeń... :-)
              • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:21
                taziuta napisał:

> zebolo napisał:
                >
                > > hehehe doczytałem że ma powstać już stowarzyszenie , a jak stowarzyszenie
                >
                > > to i składki , a jak składki to i Prezesunio :)))
                >
                > I na pewno nie słyszałeś o stowarzyszeniach, w których funkcje pełnione są
                > społecznie, tj. bez wynagrodzeń... :-)

Słyszałem , ale nie spotkałem takich co np robią coś ( kampanie itd) z
                niczego :))
                >
                • ewangelista1 Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:24
                  Ja jestem przewodniczącym Rady Osiedla, ale My zrezygnowaliśmy z wynagrodzenia
                  na rzecz powiększenia budżetu osiedlowego, żeby tylko móc zrealizować założenia.
                  • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:32
                    ewangelista1 napisał:

> Ja jestem przewodniczącym Rady Osiedla, ale My zrezygnowaliśmy z wynagrodzenia
                    > na rzecz powiększenia budżetu osiedlowego, żeby tylko móc zrealizować
                    założenia
                    > .

to zacne :))ile to było 30 zł na łeb ?:))
                • taziuta Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:25
                  zebolo napisał:

> taziuta napisał:

> > I na pewno nie słyszałeś o stowarzyszeniach, w których funkcje pełnione są
                  > > społecznie, tj. bez wynagrodzeń... :-)
                  >
                  > Słyszałem , ale nie spotkałem takich co np robią coś ( kampanie itd) z
                  > niczego :))

A kto mówi, że z niczego. Składki i datki będą mile widziane.
                  Ale widzisz, stowarzyszenia zarejestrowane w KRS podlegają kontrolom US.
                  I póki Stowarzyszenie będzie się zajmowało recenzowaniem poczynań władzy,
                  można będzie z pewnością liczyć na skrupulatność tych kontroli...
                  Innymi słowy, musi być transparentne! :-)))
                • alistair-p A ja chcę sie tarzać w lewej forsie !!! b/t 06.06.07, 22:22
                  zebolo napisał:

> taziuta napisał:
                  >
                  > > zebolo napisał:
                  > >
                  > > > hehehe doczytałem że ma powstać już stowarzyszenie , a jak stowarzy
                  > szenie
                  > >
                  > > > to i składki , a jak składki to i Prezesunio :)))
                  > >
                  > > I na pewno nie słyszałeś o stowarzyszeniach, w których funkcje pełnione s
                  > ą
                  > > społecznie, tj. bez wynagrodzeń... :-)
                  >
                  > Słyszałem , ale nie spotkałem takich co np robią coś ( kampanie itd) z
                  > niczego :))
                  > >
              • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:31
                taziuta napisał:

> zebolo napisał:
                >
                > > hehehe doczytałem że ma powstać już stowarzyszenie , a jak stowarzyszenie
                >
                > > to i składki , a jak składki to i Prezesunio :)))
                >
                > I na pewno nie słyszałeś o stowarzyszeniach, w których funkcje pełnione są
                > społecznie, tj. bez wynagrodzeń... :-)
                >

takich ściem jest setki w tym kraju :))
          • taziuta Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:18
            zebolo napisał:

> Oczywiscie mozecie sobie ośmieszać , że snuje teorie spiskowe, ale nie
            > podajecie żadnych argumentów aby obalić oczywiste tezy. Szczególnie ten
            > dziwny zbieg okoliczności że Pani J. pracuje w firmie reklamowej :))

Niektórym wszystko się kojarzy...
            I tak Ci nikt nie przetłumaczy, że piernik ma się nijak do wiatraka! :-)
            • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:20
              ziuta : życia nie oszukasz , a życie kosztuje i bedzie kosztowac coraz
              więcej ...
              • taziuta Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:22
                zebolo napisał:

> ziuta : życia nie oszukasz , a życie kosztuje i bedzie kosztowac coraz
                > więcej ...

Paranoik ma swoje omamy - patrz premier Kaczyński. Jego nie oszukasz! :-)
                • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:28
                  taziuta napisał:

> zebolo napisał:
                  >
                  > > ziuta : życia nie oszukasz , a życie kosztuje i bedzie kosztowac coraz
                  > > więcej ...
                  >
                  > Paranoik ma swoje omamy - patrz premier Kaczyński. Jego nie oszukasz! :-)

A ja ma w głęboko w du.. Kaczyńskiego, paranoiczna to jest ta niby incjatywa .

> Biernośc społeczeństwa Polskiego to bardziej złozona sprawa , do wyborów
                  chodza ludzie którzy sa nastawieni na branie od Państwa .
                  Większość ma gdzieś wybory bo jest na tyle obrotna że poradzi sobie bez względu
                  na to kto bedzie zasiadał w parlamencie.
                  A i jeszcze jedno , znudzeni internauci chciwle sie pobawia tym tematem i
                  wszystko klapnie. Bo dla wiekszości to zabawa w zmiane:))
                  • hummer Podobnie myślało Imperium Brytyjskie o Gandhim 06.06.07, 21:37
                    zebolo napisał:

> A i jeszcze jedno , znudzeni internauci chciwle sie pobawia tym tematem i
                    > wszystko klapnie. Bo dla wiekszości to zabawa w zmiane:))

pl.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi
                    Cytat jak z IV RP
                    "W tym okresie swojego życia był człowiekiem nieśmiałym o łagodnym usposobieniu,
                    obojętnym na sprawy polityczne. Pierwszą gazetę przeczytał w wieku 18 lat, a gdy
                    przemawiał w sądzie, czynił to z twarzą skierowaną w dół ze względu na
                    paraliżujący go wstyd i nieśmiałość. Pobyt w Afryce Południowej zmienił
                    Gandhiego całkowicie, gdy spotkał się tam z upokorzeniem i odgórnym traktowaniem
                    przez władze przebywających tam Hindusów."

I powstały wolne Indie. W bólach ale dzieci też się rodzą w bólach.
                  • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 21:38

Resume:
                    Źle zaczeliście temat po prostu . Z podwaliny pt. Zmienimy Prezydenta i Rząd bo
                    są źli - nic nie wyrośnie , to było dobre na ostatnia kampanie.

Tu trzeba mieć koncept - nowatorski , czysty z jasnymi zasadami : kto
                    dlaczego , po co , kiedy , cel , produkty- organizacja idealna.

A nie takie pospolite ruszenie , bo was rozgonią jak owce po polu paroma
                    argumentami lub czarnym PR w mediach . Wystarczy niewiele :)
                    • 3promile Re: KTO ZA TYM STOI ? 06.06.07, 22:25
                      Koleś, ty masz rozdwojenie jaźni - najpierw sugerujesz, że to zorganizowana
                      akcję, nad którą biedzili się najtężsi specjaliści z UKŁADU, a teraz zarzucasz
                      nam amatorskie podejście do tematu. Zdecyduj się, chłopie!
                      • zebolo Re: KTO ZA TYM STOI ? 07.06.07, 00:45
                        3promile napisał:

> Koleś, ty masz rozdwojenie jaźni - najpierw sugerujesz, że to zorganizowana
                        > akcję, nad którą biedzili się najtężsi specjaliści z UKŁADU, a teraz zarzucasz
                        > nam amatorskie podejście do tematu. Zdecyduj się, chłopie!

Skoro ja mam rozdwojenie to ty masz poszatkowanie koleś:)

Nie neguje idei - bo jest poniekąd słuszna, tylko sposób jej wprowadzenia i
                        propagowania !
                        Więc zastanów się nad swoim bezkrytycznym podejściem do Referendum2007 i nad
                        sobą też :)
                        • alistair-p Re: KTO ZA TYM STOI ? 07.06.07, 02:05
                          Wyluzuj troszke,martwisz się że to bez sensu.Nic nie szkodzi,niech tak będzie.My
                          lubimy takie właśnie bezsensowne inicjatywy.I nie martw sie,nikt cię stąd nie
                          wyprosi,będziesz mógł obserwowac postepy naszych poczynan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka