Gość: Gosia IP: 195.3.153.* 16.04.07, 15:28 Czy ktoś miał styczność z tym zespołem? jakieś referencje może ktoś im wystawić? :) warto ich wziąć na wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: Zelga Brothers IP: *.tkdami.net 16.04.07, 23:31 Grali na naszym weselu w tamtym roku,a rok wcześniej u mojej koleżanki.Mieliśmy to szczęście,że będąc na weselu u znajomych mogliśmy zobaczyć i usłyszeć efekty pracy tego zespołu.Panowie są bardzo mili i sympatyczni,wiedzą jak i co zagrać aby rozruszać towarzyswo oraz nadać zabawie weselnej odpowiedni charakter,a trzeba przyznać,że repertuar mają bardzo zróżnicowany.Na każdym etapie współpracy - od spotkania w celu podpisania umowy,poprzez granie na przyjęciu i rozliczenie finansowe - można zaobserwować pełen profesjonalizm świadczonych usług.Z całą odpowiedzialnością mogę polecić panów Zelga jako zawodową orkiestrę w 100% wywiązującą się z podpisanej umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁAM Re: Zelga Brothers IP: 85.112.196.* 17.04.07, 10:51 na weselu gdzie oni grali moja rada-przestroga :NIE PODAWAC IM ALKOHOLU!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Zelga Brothers IP: *.tkdami.net 17.04.07, 18:11 Zgadzam się z "BYŁAM" trzeba na nich uważac bo lubią gorzałke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Zelga Brothers IP: *.tkdami.net 25.04.07, 22:47 A ktory z zespolow nie pije ? Ludzie oni nawet nawaleni zrobia show, a wy bedziecie pod stolami. Gorzej jest jak wodki sie nie poda, wtedy jest gadane ze skompidla itd. Wiem bo siedze wraz z muzykami przy stole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO JASIEK Re: Zelga Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:11 Dobrze godo, wódki mu dać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Zelga Brothers IP: 88.156.209.* 26.05.07, 00:52 grają samo disco polo nawet nieznane kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zelga Brothers IP: *.tkdami.net 27.10.07, 23:53 Grali u mojego brata na weselu i musze przyznac ze towarzystwo bylo zadowolone, a to jest najwazniejsze. A tak prywatnie to spoko ludzie, u nich w rodzinie gra sie juz od kilku pokolen, muzyke maja we krwi i to daje sie zauwazyc jesli ktos cokolwiek mial doczynienia z muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Zelga Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 19:16 Zajebisty zespół :P Romanek Z. to na muzyce u mnie w szkole to nieźle wywija :P Zajebisty jest i ma niezłą rodzinę :) Jego żona to geografii u nas w szkole uczy i jazda jest. I na bale Zelga też się nadają (gimnazjalne bale) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Zelga Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:45 W sobotę 24.maja mają grać w Białobrzegach na festynie. Niestety występ jest ok.24 godz. Jeśli ktoś będzie miał okazję ich posłuchać,napiszcie wrażenia.Sama mam ich na moim weselu, ale niestety nie będę mogła jechać posłuchać ich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Zelga Brothers IP: 213.25.65.* 19.05.11, 12:16 słuchajcie ten zespól grał na mojej studniowce i ja i wszyscy byliśmy zadowoleni to jest głupota ze ini mówią ze oni piją jeśli wystawiłeś to wiadomo ze się na pije ale mogę sobie dać rękę uciąć ze oni nie pija i polecam ten zepsuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frend Re: Zelga Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:41 Jacek Zelga bo o nim tu mowa gra nawet wtedy gdy braknie prądu inni tego nie potrafią - spoko nie będzie lipy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
telesfor14 Re: Zelga Brothers 26.06.08, 19:06 Zepół tworzą ludzie a Bracia Zelga należą do tych którzy wiedzą co robią za instrumentami. Nic dziwnego wyksztalcenie muzyczne nienaganne a teraz przekazuja swoją wiedzę młodzieży. Z przyjemnością można posłuchać jak grają. Nie ma stylu w którym by sobie nie poradzili. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Zelga Brothers IP: 195.3.153.* 23.09.08, 09:57 Zaczęłam sama ten wątek. Teraz jestem po swoim weselu i muszę niestety odradzić tą kapelę. Porządnej imprezy bez disco polo nie umieją zrobić. A znam kapelę która gra max 5 utworów disco polo i wesele było zajebiste. Żałuję że nie zmieniłam na ten drugi zespół. Zelga Brothers pomimo ustalenia pewnych rzeczy przed weselem nie spełnił ich. Poza tym popijali sobie, a picie w miejscu pracy jest niewybaczalne. Jedynie czego nie mogę sie przyczepić to wokalistka, fantastyczny głos, aż miło słuchać. Nie bierzcie ich na swoje wesela. Mogę podać numer do tej drugiej kapeli.chętnych zapraszam na maila msalek@op.pl. okzauje sie że wykształcenie muzyczne to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z wesela Re: Zelga Brothers IP: 82.139.52.* 24.09.08, 17:55 Przeciez sami wódke na stoły stawialiscie to jak mieli nie pic. I nie pisz ze nie bo byłem i widziałem...Troche to bez sensu co napisałas o niepiciu w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zelga Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 01:47 Co to znaczy, że popijają? Miało to wpływ na ich pracę? Czy postawiliście prowokacyjnie alkohol na ich stoliku i patrzyliście, czy piją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie gosia Re: Zelga Brothers IP: 82.139.46.* 25.09.08, 23:30 Gosiu, przykro mi, że wybrany przez ciebie zespół grał disco-polo. Jeszcze bardziej mi przykro że popijali w pracy. Jeśli podałaś im gorzałkę to po to żeby się napili, trzeba było nie stawiać. Ty możesz być niezadowolona, ale goście na pewno się dobrze bawili idę o zakład. Chyba zapomniałaś dla kogo było to wesele. Durna z Ciebie baba, i tyle. Czyj adres podałaś aby go zaspamować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka sz.muz Re: Zelga Brothers IP: 193.111.144.* 30.11.08, 14:12 u mnie grali i bylo zajebiscie 3 utwory disco polo a reszta jazz w wykwintnym i profesjonalnym stylu, bo tak chcialam i tego domagalo sie moje towarzystwo, trzeba bylo sie nie podejmowac, komentarze tego typu sa zbedne glupia dupo!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Zelga Brothers IP: 195.3.153.* 03.10.08, 15:10 Czyżby Zelga Brothers bronią się pod pseudinimem "nie gosia" - żałosne. Nie komentuje bo szkoda gadać.A durny to może ty jesteś panie J. Daliście ciała jak dla mnie i tyle. A po to jest to forum żeby wyrazić swoją opinię i żeby inni mogli po tych opiniach zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Zelga Brothers IP: *.radom.vectranet.pl 04.10.08, 11:42 Prosimy o wiecej informacji (ten zespół bedzie grał u mojej siostry w przyszłym roku). Czy za pani zgodą mieli podana wodke i ja pili? Upili sie i nie mogli grac, czy tylko pili alkohol w pracy? Wiele zespolow pije i gra dobrze. Dużo było tej wodki? 1-2 butelkami na tyle osób to ciężko się upić przez całą noc. Z orkiestra czesto siedzi kamerzysta i fotograf. Jak bawili gości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zelga Brothers IP: *.59.udn.pl 05.10.08, 09:05 szanujący się zespół jedzie do pracy, i nie jest ważne czy dostali wódkę czy nie, czy wypili w sześciu butelkę, czy pięć, Zespoły które traktują poważnie swoja pracę, nie pija alkocholu w czasie pracy wogóle, czy w innych zawodach dopuszczalne jest napicie sie choć trochę alkocholu. Ja znam w Radomiu przynajmnie trzy zespoły u których nie ma wogóle mowy o piciu w pracy( bo jest to praca za którą biorą duże pieniądze) i grają bardzo dobrze.Ci co zadają takie pytania nie mają prawa nazywać się muzykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Zelga Brothers IP: *.radom.vectranet.pl 05.10.08, 15:58 Nie jestem muzykiem i zapytałem o ten zespół, bo będziemy się przy nich bawić za kilka miesięcy. Dla nas ważniejsze jest jak bawią gości niż to, czy ktoś wypił kieliszek. Jeśli się upili to też jest ważne i niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny gość Re: Zelga Brothers IP: *.radom.vectranet.pl 07.10.08, 13:15 "..czy w innych zawodach dopuszczalne jest napicie sie choć trochę alkocholu.." Dopuszczalne. Nawet w zawodzie kierowcy, który pod tym względem jest najbardziej rygorystyczny, dopuszczalna dawka do 0.2 promila. Poźniej stan wskazujący na spożycie 0.2-0.5, a dopiero powyżej 0.5 stan nietrzeźwości. Alkoholu, nie alkocholu. Pijąc nawet co przerwę kieliszek można nie przekroczyć dopuszczalnej dawki. Nie pochwalam picia w pracy i jeśli zespół się upił i nie wywiązał z zadania, to powinien ponieść konsekwencje. Wypicie małej ilości nie uważam za przestępstwo i nie jest to zawód, gdzie zagraża bezpieczeństwu jak np kierowcy. Alkohol w małych ilościach jest środkiem dopingującym, niweluje zmęczenie, więc jak ktoś zastosuje taki doping zamiast kawy czy red bulla (kofeina jest narkotykiem!) to nic strasznego się nie wydarzy. Nie na każdego wpływ alkoholu jest taki sam. Popatrzcie po gościach. Jeden uśnie przy stole, inny będzie się awanturował, a inny po prostu dobrze się bawi całą noc. W niektórych regionach jak zespół się nie napije np z gospodarzem, to jest to traktowane jako obraza, gardzenie gościnnością, wywyższanie itp. Nie rozumiem, jak ktoś częstuje zespół, kelnera czy kamerzystę alkoholem, żeby później mieć pretekst do szkalowania publicznego, to coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Zelga Brothers IP: 193.111.144.* 30.11.08, 14:28 Skoro forum jest po to, żeby się wypowiadać, czemu napisałaś "nie komentujcie"? Zaprzeczasz sama sobie, nie życzę sobie, żebyś publicznie obrażała pana J. Zatrudnienie zespołu, było wyłącznie w twojej kwestii, JESTEŚ ŻALOSNA, ŻEGNAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Zelga Brothers IP: *.radom.vectranet.pl 06.09.09, 15:45 Czy jest jakiś kontakt z tym zespołem?? Strona WWW, ogłoszenie lub cuś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arian Re: Zelga Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 19:40 Skoro sobie nie życzysz to po prostu opuść forum, to wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Zelga Brothers IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 21:14 jacek uczy mnie muzyki ... nieźle śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczena Re: Zelga Brothers IP: *.14-1.cable.virginmedia.com 11.06.11, 22:41 Witam grali u mnie na weselu, ale wtedy było ich tylko trzech.BYLI SUPER. Z wokalistką grają pewnie jeszcze lepiej. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Zelga Brothers IP: *.giga.com.pl 11.07.11, 13:45 Zespól super, grali na weselu córki.Wokalistka -świetny głos ,panowie o wyokiej kulturze osobistej, profesjonalni muzycy po ukończonych Akademiach Muzycznych. W sposob bardzo kulturalny bawią gości , taktowni . Głosy muzyków i instrumentalnie zespól bez zarzutu.Do tego niepijący w pracy. Jestem bardzo zadowolona . Dobry zespól to sukces wesela. Odpowiedz Link Zgłoś