kazuyoshi788 23.10.07, 18:12 QRDE !!! dostałem rozliczenie za wodę z PSM , a gdzie odliczenie za brak wody przez łącznie 8 dni , spowodowane awariami magistrali??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marti78nez Re: ROZLICZENIA za WODĘ a MPWiK !!!!!!!!! 24.10.07, 17:42 ...też dostałem jak dla mnie skandal, a powinno wyglądać tak : zuzycie ciepłej +45 złoty zyżycie zimnej + 55 złoty zużycie brudnej zimnej - 25 zł zużycie brudnej ciepłej - 35 zł To jakby nie liczyć w sumie 40 złotych a tam nic o brudnej ,a przecież leciała ,skandal !!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dabrowski3 Re: ROZLICZENIA za WODĘ a MPWiK !!!!!!!!! 24.10.07, 20:08 Czesc !"doliczcie" jeszcze nerwy jakie zmarnowalismy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit Re: ROZLICZENIA za WODĘ a MPWiK !!!!!!!!! 25.10.07, 14:43 Za taką jakość wody z Wisły powinni nam jescze dopłacać;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dabrowski3 Re: ROZLICZENIA za WODĘ a MPWiK !!!!!!!!! 26.10.07, 14:13 politpolit napisał: > Za taką jakość wody z Wisły powinni nam jescze dopłacać;) !scieki sa takie same! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: ROZLICZENIA za WODĘ a MPWiK !!!!!!!!! 26.10.07, 18:25 Moi Drodzy,spytałam przy okazji podawania stanu liczników.i pani z PSM powiedziała,że "mieszkańcy płacą za wodę z liczników".i nie ma znaczenia czy nie było wody.a dla mnie ma znaczenie brak wody:( pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 Re: ROZLICZENIA za WODĘ a MPWiK !!!!!!!!! 03.11.07, 21:41 piastovka napisała: > Moi Drodzy,spytałam przy okazji podawania stanu liczników.i pani z > PSM powiedziała,że "mieszkańcy płacą za wodę z liczników".i nie ma > znaczenia czy nie było wody.a dla mnie ma znaczenie brak wody:( > pa, piastovka CZY PSM nie ma umowy z MPWIIK ? Tak im to w.... Odpowiedz Link Zgłoś