beata_z_rudy 29.04.11, 09:59 Chyba przestaję cokolwiek rozumieć.... Łukasz, będę tu na Ciebie cierpliwie czekać, mam nadzieję, że sprawa się szybko wyjaśni. ps. do agory napiszę, niby to jeden głos, ale może coś da. trzymaj się, B. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonce_bielan Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 10:18 ale o co chodzi??? mogłąbyś jaśniej napisać? Łukasz kogoś zbanował???? Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 10:20 Chodzi o wpis Łukasza wyboldowany pod nazwą forum. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 10:21 slonce_bielan napisała: > ale o co chodzi??? "Uwaga! Przez jakiś czas mogę być niedostępny na forum, ponieważ administracja forum w ramach walki o swobodę wypowiedzi zablokowała mi możliwość pisania pod jakimis absurdalnymi zarzutami. Chyba kogoś to nasze bielańskie forum bardzo uwiera... Jeśli chcecie się za mną wstawić, piszcie na forum@agora.pl Łukasz.1978" Odpowiedz Link
slonce_bielan Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 10:23 aaaaaa, już wiem, nie zauważyłam wcześniej tego wpisu też do nich napiszę Odpowiedz Link
szlufkaa Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 11:06 Łukasz, witaj w klubie zbanowanych:) NAjlepszy sposób to nowy nick:) Odpowiedz Link
bomamcoco Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 14:45 arturwrzeciono napisał: > no i forum zamarło :( Może właśnie o to chodziło:/ Odpowiedz Link
szlufkaa Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 15:16 bomamcoco napisał: > arturwrzeciono napisał: > > > no i forum zamarło :( > Może właśnie o to chodziło:/ > Bana dostał Łukasz, a nie wszyscy na forum. Poza tym zaczyna się długi weekend, nie spodziewałabym się wielkiego ruchu gdziekolwiek poza wylotówkami z Warszawy:) Miłego weekendu:) Odpowiedz Link
stooki Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 15:25 Tylko słowo a z widłami ruszam pod Agorę. ale na pocątek napisze do nich, Was też prosze o wysłanie maila do Agory. Odpowiedz Link
ryk.pat Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 18:21 Przykra sprawa. Czyżby donosik po sąsiedzku? Piszę maila... Odpowiedz Link
stooki Re: "ban" Łukasza 29.04.11, 19:30 Będzie dobrze, Tak, czy siak niebawem Łukasz wróci do nas, Proponuje podziekować adminowi forum Żoliborz, Bielany-niejakiemu Wilsonowi05 zaraz wchodę do nich na forum i napisze co o nim myślę. Odpowiedz Link
elfkabezhaltera Z czasem skóra grubieje ... 29.04.11, 20:36 Mnie dożywotnio zbanowano na wielu forach, a żyję :) Odpowiedz Link
janigor1 Re: Z czasem skóra grubieje ... 29.04.11, 22:29 Napiszę do Gazety, ale najpierw muszę wiedzieć, dlaczego go zbanowali. No bo jak tu argumentować? Odpowiedz Link
slonce_bielan Re: Z czasem skóra grubieje ... 30.04.11, 13:07 ten kmiotek z Żoliborza ma nierówno pod sufitem Łukasz, uważam, że nie powinieneś tak tego zostawić, facet powinien ponieść odpowiedzialność za to, co robi Odpowiedz Link
lukasz.1978 Re: Z czasem skóra grubieje ... 05.05.11, 18:48 > Łukasz, uważam, że nie powinieneś tak tego zostawić, facet powinien ponieść odp > owiedzialność za to, co robi Poniesie ją. Jeszcze nie w tej chwili, ale nadejdzie czas. Oczywiście wszystko zgodnie z prawem - celowo to zastrzegam, aby nie było kolejnego donosu, tym razem w sprawie gróźb karalnych :) Odpowiedz Link
2-bielanka Re: "ban" Łukasza 01.05.11, 15:34 nic z tego nie rozumiem. 1. za co zbanowali Łukasza? 2. na jakiej podstwie oskarżacie o donoszenie Wilslona i po co miałby to robić? No, nie mówcie o konkurencji bo tamto forum to już Żoliborskie się dawno zrobiło Odpowiedz Link
amoniak2 Re: "ban" Łukasza 05.05.11, 10:01 wilson05 już taki już jest, określiłabym go słowem "letni". Takie też nijakie forum tworzy. Odpowiedz Link
stooki Re: "ban" Łukasza 05.05.11, 10:14 To widać, jakiś zakompleksiony, łysiejący panek w sweterku ala Kononowicz... na szczęście do Nas się nie czepia. Odpowiedz Link
stooki Re: "ban" Łukasza 05.05.11, 11:59 Mam nadzieję, że bardzo trafne a jeśli ktoś zachowuję się aby tka go określać to już jego zasługa. Odpowiedz Link
lukasz.1978 Oj dajcie spokój 05.05.11, 18:53 Nie ma co po wyglądzie jechać dodatkowo, jak ktoś ma zrypany charakter. Zresztą ja też zbyt piękny nie jestem :)) Odpowiedz Link
jc555511 Re: "ban" Łukasza 05.05.11, 11:08 Wróciłam ze świąt i długiego weekendu, a tu taka niespodzianka:(( Nie kumam o co chodzi z tym banem, czyżby Łukasz komuś aż tak podpadł?? A może ban to efekt zwykłej ludzkiej podłości i zazdrości?? Odpowiedz Link
noold Re: "ban" Łukasza 05.05.11, 15:44 A dlaczego wyczyszczono 02.05-04.05? Gdzie są tamte dni? Odpowiedz Link
slonce_bielan Re: "ban" Łukasza 05.05.11, 15:54 Przeczytałam wątek jeszcze raz i wydaje mi się, że są wszystkie wpisy, które były. przerwa mogła wynikać z długiego weekendu Odpowiedz Link
lukasz.1978 Nikt niczego nie czyścił 05.05.11, 18:46 Śledziłem forum regularnie i zapewniam, że nikt niczego nie usunął, ani ja ani administracja. Po prostu przez 3 dni nie było w tym wątku wpisów. Przyczyna? Pewnie weekend majowy :) Odpowiedz Link
noold Re: Nikt niczego nie czyścił 05.05.11, 21:44 Sorry. Pomyliłem wątki wszystko gra. Odpowiedz Link