Dodaj do ulubionych

Zawrotne tempo

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.04, 20:32
Nowa koalicja "ostro" wzięła się do roboty. Jej przewodniczący zwołał sesyjkę
wakacyjną (11.08) - Porządek obrad:
1.Otwarcie sesji.
2.Podjęcie uchwały w sprawie wyrażenia opinii do zmian w załączniku Dzielnicy
Wesoła m.st. Warszawy na 2004 rok.
3.Zakończenie sesji.

W tym tempie to daleko nie zajedziemy. Fakt tylko - Radni kasę biorą. Gdzie
te obietnice Panie M.J. o przywrócenie normalności w Radzie i przyspieszenie
prac wszelakich. Toż to KPINY z wyborców.
Obserwuj wątek
    • Gość: Neo Re: Zawrotne tempo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:42
      Ale najepsze jest to co „wysmażyli” na tej sesji !!!!!!!!!!
    • krzysztofplebs Re: To się nazywa samodzielność 16.08.04, 23:05
      To jest samodzielność, a'la Jastrzębski, Wilk, Zdzieborski, Słowikowski,
      Kukowa, Siwek i spółka. Czego chcecie od Jędrzejewskiego? Warszawa kazała
      zwołać sesję to zwołał. I tak nie miała ona żadnego znaczenia, podobnie jak
      żadnego znaczenia nie mają obecnie radni Wesołej. Kwiatek do kożucha, ale to
      przecież było do przewidzenia, że wieloryb połknie w końcu płoteczkę. Jeszcze
      trochę , a przeprowadzimy się do dzielnicy Wawer, albo Praga Południe - tego
      pewnie chcieli ci wszyscy "radni za Warszawą" i ich zadymiarze...
      • Gość: Neo Re: To się nazywa samodzielność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:15
        Plebs chyba znowu klepie w "pijanym widzie."
        krzysztofplebs napisał:
        > Czego chcecie od Jędrzejewskiego? Warszawa kazała
        > zwołać sesję to zwołał.
        Gdyby nie Warszawa, to by pewnie w ogóle nie zwolal sesji!!!!!!
        Ale najlepsze jest to, co na niej uchwalili???????
        • krzysztofplebs Re: To się nazywa samodzielność 16.08.04, 23:26
          Piłeś kiedykolwiek ze mną?
          • Gość: Neo Re: To się nazywa samodzielność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:49
            Z psycholami nie pijam
            • krzysztofplebs Re: To się nazywa samodzielność 17.08.04, 08:33
              Ja też, dlatego z tobą przy stole na pewno się nie spotkam!
              • Gość: Marian Re: To się nazywa samodzielność IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.04, 20:42
                To na tej sesji - w ogóle coś się odbyło? Biedny Jędrzejewski - "MUSIAŁ" sesję
                zwołać. "Współczuję" - zepsuć tak komuś wakacje.
                • krzysztofplebs Re: To się nazywa samodzielność 18.08.04, 02:20
                  Już wcześniej "kaczor" w Warszawie zepsuł powietrze...
                • Gość: Fafik Re: To się nazywa samodzielność IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 20:03
                  Nie zepsuł - próbuje przewietrzyć biznesowo-polityczne układy. W Wesołej nie
                  będzie mu łatwo - tu związki biznesu z ekipą obecnego układu (PO zresztą) od
                  lat nie słabną. Plebs może kilka przykładów. Gdyby zawodziła pamięć - służę
                  pomocą :)
                  • krzysztofplebs Re: Nieskazitelny "Kaczor" 26.08.04, 00:19
                    Ja akurat mam kilka przykładów na "nieskazitelnego" "Kaczora" i to z gatunku
                    grubszych niż największe wesołowskie "afery"
                    • Gość: Fafik Re: Nieskazitelny "Kaczor" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 18:12
                      Łochocho - ty Plebs mocny jesteś. Szkoda mi tylko sądów, które miały
                      doczynienia z twoimi rewelacjami. Na marginesie - nie zmieniaj podjętego
                      tematu - widzę, że trzeba ci pamięć odświeżyć.
                      • krzysztofplebs Re: Nieskazitelny "Kaczor" 29.08.04, 14:46
                        Sądy są po to żeby "mieć do czynienia"... Przejrzyj na oczy - jeśli jeszcze
                        możesz - i przyjrzyj się "Kaczorowi", nawet jego ostatnim decyzjom.
                        O "Telegrafie" nie wspomnę!
    • Gość: Fafik Re: Zawrotne tempo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 20:53
      Właśnie Marian - przypomniałeś mi, że w naszej Dzielnicy mamy Zarząd. Jakieś
      sukcesy, decyzje? Cokolwiek. No nie wymagajmy zbyt wiele - burmistrz-poseł nie
      ma przecież czasu na takie bzdety.
    • nikita121 Re: Zawrotne tempo 06.11.04, 21:34
      Maniuś spuść wodę po sobie!
      • Gość: Fafik Re: Zawrotne tempo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 21:38
        Nikita - słabiutko, musisz być bardziej agresywna, wulgarna, dzika itp. A
        ty : "spuść wodę po sobie!". Nic dzisiaj nie jadłaś?
        • nikita121 Re: Zawrotne tempo 06.11.04, 21:40
          Gość portalu: Fafik napisał(a):

> Nikita - słabiutko, musisz być bardziej agresywna, wulgarna, dzika itp. A
          > ty : "spuść wodę po sobie!". Nic dzisiaj nie jadłaś?
          Ciebie na pewno nie zjem, bo śmierdzisz tym ślimmakiem
          • Gość: obserwator.2236 Re: Wesz na forum?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:53
            A co ten sku..el robi tutaj! Gnida stała się wszą! Tępić tego pasożyta! Nie
            dawaj się NIKITA! Mam cię rozruszać?
            • Gość: Fafik Re: Wesz na forum?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 21:56
              Tak obserwatorze - musisz ją rozruszać bo słabowita dzisiaj i chamstwem
              pozostałym nie dorównuje.
              • szepiet.07 Re: Wesz na forum?! 06.11.04, 22:08

> Tak obserwatorze - musisz ją rozruszać bo słabowita dzisiaj i chamstwem
                > pozostałym nie dorównuje.
                I tak w kategorii "chamstwo" jesteś znajdo nie do podrobienia!
            • szepiet.07 Re:króliko- fafiko-ślimmak 06.11.04, 22:07
              Gość portalu: obserwator.2236 napisał(a):

> A co ten sku..el robi tutaj! Gnida stała się wszą! Tępić tego pasożyta! Nie
              > dawaj się NIKITA! Mam cię rozruszać?
              Jak spotkałem wczoraj Nikitę w Sulejówku to była w doskonałej formie, ale ten
              króliko-fafiko-ślimmak chyba się dzisiaj sam zaj...ie na smierć i chwatit!
              • Gość: Fafik Re:króliko- fafiko-ślimmak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 22:40
                Mamy inny system wartości - ten wasz nie funkcjonuje w normalnym
                społeczeństwie. Dla mnie jesteście jak menele spod budki z piwem. Tylko nie
                wiem co między wami robi nikita z Sulejówka? Otwiera butelki?
                • obserwator.2236 Re:Co robi Nikita? 06.11.04, 23:05
                  Przede wszystkim tępi takich sk.......ów jak ty. Zaspokoiłeś ciekawość? Butelki
                  to ty ostatnio otwierałeś zębami, nie pamiętasz? Nawet Nikicie i mnie,
                  pier.olcu!
                  • eraser19 Re:Co robi Nikita? 06.11.04, 23:11
                    obserwator.2236 napisała:

> Przede wszystkim tępi takich sk.......ów jak ty. Zaspokoiłeś ciekawość?
                    Butelki
                    >
                    > to ty ostatnio otwierałeś zębami, nie pamiętasz? Nawet Nikicie i mnie,
                    > pier.olcu!
                    I mu zęby wyszły! A po stosunkach ze ślimmakiem wyjdzie mu ciekawe choróbsko. A
                    potem juz tylko zgon.
                    • Gość: Fafik Re:Co robi Nikita? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 23:30
                      I co jeszcze gó..ażeria ma do powiedzenia. Po piwko i pod budkę. Kto wam za
                      ten internet płaci- Wojciechowicz?
                      • eraser19 Re:Co robi Nikita? 06.11.04, 23:32

> I co jeszcze gó..ażeria ma do powiedzenia. Po piwko i pod budkę. Kto wam za
                        > ten internet płaci- Wojciechowicz?
                        Odwal się chamie od Pana Posła, dla ciebie gnido to jest Pan Wojciechowicz.
                        Siad!!!
                        • obserwator.2236 Re:Co robi Nikita? 06.11.04, 23:37
                          eraser19 napisał:

> Gość portalu: Fafik napisał(a):
                          >
                          > > I co jeszcze gó..ażeria ma do powiedzenia. Po piwko i pod budkę. Kto wam
                          > za
                          > > ten internet płaci- Wojciechowicz?
                          > Odwal się chamie od Pana Posła, dla ciebie gnido to jest Pan Wojciechowicz.
                          > Siad!!!
                          On nie jest tresowany, nie widać?!
                          • eraser19 Re:Co robi Nikita? 06.11.04, 23:48
                            za ten internet płaci- Wojciechowicz?
                            Odwal się chamie od Pana Posła, dla ciebie gnido to jest Pan Wojciechowicz.
                            > > Siad!!!
                            > On nie jest tresowany, nie widać?!
                            Widac, słychac i czuc!
                          • eraser19 Re:Nie tresowany faficzyna 07.11.04, 00:01
                            On nie jest tresowany, nie widać?!
                            Widać, słychać i czuć!!!
                      • obserwator.2236 Re:Co robi Nikita? 06.11.04, 23:36

> I co jeszcze gó..ażeria ma do powiedzenia. Po piwko i pod budkę. Kto wam za
                        > ten internet płaci- Wojciechowicz?
                        A z jakiej racji? Ty płacisz psiuniu nasz najsłodszy...Tak nam przykro! Nikita
                        wynagrodzi ci to w naturze! Uwierz mi, jest wspaniała!
                        • eraser19 Re:Co robi Nikita? 07.11.04, 00:03

> Gość portalu: Fafik napisał(a):
                          >
                          > > I co jeszcze gó..ażeria ma do powiedzenia. Po piwko i pod budkę. Kto wam
                          > za
                          > > ten internet płaci- Wojciechowicz?
                          > A z jakiej racji? Ty płacisz psiuniu nasz najsłodszy...Tak nam przykro!
                          Nikita
                          > wynagrodzi ci to w naturze! Uwierz mi, jest wspaniała!
                          Ja się nie zgadzam, nie mam zamiaru narażać Nikity na jakiekolwiek kontakty z
                          tym zbokiem ślimmakopodobnym
                          • obserwator.2236 Re:Gó.no do gadki 07.11.04, 00:08
                            Eraser, masz do powiedzenia tyle, co żyd za okupacji! Nikita wie co ma robić.
                            Zakochałeś się w niej do cholery czy co? Nie znasz\ jej a pieprzysz jak
                            potłuczony. Jebn.ło ci coś na móżdżek?
                            • szepiet.07 Re:Gó.no do gadki 07.11.04, 00:24

> Eraser, masz do powiedzenia tyle, co żyd za okupacji! Nikita wie co ma robić.
                              > Zakochałeś się w niej do cholery czy co? Nie znasz\ jej a pieprzysz jak
                              > potłuczony. Jebn.ło ci coś na móżdżek?
                              Co Ty OBSERWATORZE tak się wściekasz. Weekend za długi, czy co?! Weźmy się
                              raczej za to tałatajstwo ślimmakowo- fafikowo-karpiowe. Oj przepraszam
                              zapomniałem o tym starym zgredzie "bliskim sąsiedzie" plebsa, to jakaś
                              wyjątkowa ubecka kanalia!
                              • obserwator.2236 Re:DŁUGI ! 07.11.04, 01:06
                                Jasne, że długi weekennd wkurza mnie, bo nie wiem, co ze sobą zrobić. Żona
                                wyjechała do rodziców, a ja zostałem sam. Nie ukrywam, że bardzo tęsknię za
                                nią, ale mam nadzieję, że wytrzymam. No, ale mam jeszcze WAs na pocieszenie.
                                TZN. nie Was, ale te inne mendy, które pozwolą mi zabić nudę...
                                • krzysztofplebs Re:DŁUGI ! 07.11.04, 12:25

> Jasne, że długi weekennd wkurza mnie, bo nie wiem, co ze sobą zrobić. Żona
                                  > wyjechała do rodziców, a ja zostałem sam. Nie ukrywam, że bardzo tęsknię za
                                  > nią, ale mam nadzieję, że wytrzymam. No, ale mam jeszcze WAs na pocieszenie.
                                  > TZN. nie Was, ale te inne mendy, które pozwolą mi zabić nudę...
                                  Popieram "zabijanie" mend wszelkiej maści, szczególnie tych kundlowatych
                                  fafików...
                                  • eraser19 Re:DŁUGI ! 13.11.04, 23:49
                                    ja też!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka