kamea_chateau 09.08.07, 09:41 z pewnościa bedzie łatwiej wymienić między soba doświadczenia czy poprostu pogadać w miłym towarzystwie. Co wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riobraavo Re: proponuję założenie czatu dla uczestników for 09.08.07, 17:49 Gorąco popieram ten pomysł)) Odpowiedz Link
wyrdlove1 Re: proponuję założenie czatu dla uczestników for 09.08.07, 19:37 A tak, żebym i ja zrozumiała?))Na czym ma to polegać? Odpowiedz Link
ifyso Re: proponuję założenie czatu dla uczestników for 09.08.07, 19:47 od strony informatycznej nie mam pojęcia jak założyć czat. Jestem tylko mocna w excelu Odpowiedz Link
asmena37 Re: proponuję założenie czatu dla uczestników for 12.08.07, 19:59 Ja się mogę wszystkim zająć =))) Już założyłam pokój na wp.pl- teraz czekam na zatwierdzenie. Jak tylko je otrzymam- podam adres pokoju =))) Mam tylko nadzieję, że nie trzeba mieć konta na wp.pl, żeby móc korzystać z czatu- wtedy będą mogli z niego korzystać wszyscy =))) Odpowiedz Link
asmena37 !!!CZAT!!! 13.08.07, 19:42 Drogie Panie, drodzy Panowie... RUSZYŁ CZAT dla naszych forumowiczów!!! =))) Oto adres: czat.wp.pl/chat.html?i=185243 Jeżeli będziecie miały jakiekolwiek problemy- piszcie tutaj, a ja postaram się pomóc =))) Mam propozycję: może ustalimy jakąś konkretną godzinę spotkań? Np. w każdy wieczór o 20? 21? Odpowiedz Link