bad_habit 24.12.05, 22:48 BAD_HABIT CHCE,ŻEBYŚ JEJ DAŁ W PREZENCIE CHOINKĘ,BO BYŁA BARDZO GRZECZNA I NA PEWNO NA NIĄ ZASŁUŻYŁA JUŻ W TYM ROKU,ALE NIE WIEDZIEĆ CZEMU,ZAPOMNIAŁEŚ!;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 22:51 a jaką choinkę chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 22:53 nutopia napisała: > a jaką choinkę chcesz? JAKĄKOLWIEK,MOŻE BYĆ NAWET SZTUCZNA,NIE Z LASU!bo dostałam bombki do nowego mieszkania,a nie mam ich na czym zawiesić:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:07 bad_habit napisała: > nutopia napisała: > > > a jaką choinkę chcesz? > JAKĄKOLWIEK,MOŻE BYĆ NAWET SZTUCZNA,NIE Z LASU!bo dostałam bombki do nowego mie > szkania,a nie mam ich na czym zawiesić:/ > uroczyście obiecuję ci choinkę )żywą( w roku 2006 jak mieszkałam w Szwajcarii i nie miałam choinki to wieszałam bombki na kaloryferze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:08 > uroczyście obiecuję ci choinkę )żywą( w roku 2006 > jak mieszkałam w Szwajcarii i nie miałam choinki to wieszałam bombki na > kaloryferze:) DZIEKUJĘ!!!!!!!!!!:D a jak Ci sie udało je zawiesić?nie pospadały? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:11 tam są takie płaskie kaloryfery (a nie żeberka) bierzesz lekkie bombki i przyklejasz taśmą za sznureczek warunek:kaloryfer musi być zimny czy ty wiesz jak pięknie wygląda wtedy grzejnik? tylko musisz wieszać bardzo gęsto Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:12 Swietny pomysł,nigdy czegoś takiego nie widziałam!Moje kaloryfery są niestety faliste,jak miech w akordeonie,więc pewnie nic by nie wyszło z takiego zabiegu estetycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:13 bad_habit napisała: > Swietny pomysł,nigdy czegoś takiego nie widziałam!Moje kaloryfery są niestety f > aliste,jak miech w akordeonie,więc pewnie nic by nie wyszło z takiego zabiegu e > stetycznego... przypnij szpileczką do ściany Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:14 > przypnij szpileczką do ściany ściana?hmm,pechowe są te ściany,nie na każdej można zawiesić obrazek... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:16 bad_habit napisała: > > > przypnij szpileczką do ściany > ściana?hmm,pechowe są te ściany,nie na każdej można zawiesić obrazek... > no to sznureczek i na nim bombki bad habit ty już wiesz jak to zrobiv tylko ci się nie chce?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:18 > no to sznureczek i na nim bombki > bad habit ty już wiesz jak to zrobiv > tylko ci się nie chce?;))))) o,wiesz co?mogę je powiesić w łazience albo na balkonie,bo tam mam sznureczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:19 bad_habit napisała: > > > no to sznureczek i na nim bombki > > bad habit ty już wiesz jak to zrobiv > > tylko ci się nie chce?;))))) > o,wiesz co?mogę je powiesić w łazience albo na balkonie,bo tam mam sznureczki:) > w łazience! kto ma bombki w łazience? nawet ja nie mam genialny pomysł!:) > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:22 > w łazience! > kto ma bombki w łazience? nawet ja nie mam > genialny pomysł!:) hehe!rzeczywiście,niektórzy wieszają je na balkonie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:24 bad_habit napisała: > > > w łazience! > > kto ma bombki w łazience? nawet ja nie mam > > genialny pomysł!:) > hehe!rzeczywiście,niektórzy wieszają je na balkonie... > >na balkonie raczej lampki ale ja akurat tego nie lubię szczególnie tych pająkow migających i kolorowych jakoś mi nie pasują trochę festyn Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:27 moi sąsiedzi zawiesili sobie św.Mikołaja wspinającego się po balkonowych barierkach... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:29 bad_habit napisała: > moi sąsiedzi zawiesili sobie św.Mikołaja wspinającego się po balkonowych barier > kach... > > cudnie za rok zawieszę mikołaja na stryczku Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:30 > > > cudnie > za rok zawieszę mikołaja na stryczku aż tak szokująco?lepszy byłby mikołaj spadający z dachu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:34 bad_habit napisała: > > > > > > cudnie > > za rok zawieszę mikołaja na stryczku > aż tak szokująco?lepszy byłby mikołaj spadający z dachu > i z nożem w plecach:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:35 i keczupem rozmazanym na twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:38 bad_habit napisała: > i keczupem rozmazanym na twarzy:) hahahhaha ok bad habit ja ide spać wódka poczeka do jutra zaszaleję z braćmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!W PRZYSZŁYM ROKU 24.12.05, 23:40 ok,to papapa,dobrej nocy życzę!:) Odpowiedz Link Zgłoś