Dodaj do ulubionych

Mac OS X ma 10 lat

24.03.11, 21:13
Super. Czy z tej okazji może mi ktoś powiedzieć dlaczego pod Safari źle chodzi strona gazeta.pl? Z góry dziękuję za każdą sensowną odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • jasko_bartnik Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 00:45
      A coś konkretnie? Bo u mnie wszystko ok... a przynajmniej nie widzę problemów.
    • cvbyui Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 07:52
      @(JAU)
      biały lampart śnieżny

Co? Albo irbis, albo pantera śnieżna. Może jakby się ktoś uparł, to lampart śnieżny by przeszedł, ale dlaczego biały?

@master4k
      Czy z tej okazji może mi ktoś powiedzieć dlaczego pod Safari źle chodzi strona gazeta.pl?

Jak już robimy konkurs głupich pytań, to ja chciałbym wiedzieć dlaczego Ziemia jest płaska.
    • master4k Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 10:47
      @ cvbyui

"Z góry dziękuję za każdą sensowną odpowiedź."

Tego już mistrzu elokwentnej konwersacji i ciętej riposty nie doczytałeś?

@ jasko_bartnik

Kursor nie "widzi" poszczególnych linków. Pomaga tylko zamiana kolejności wyświetlania sekcji strony.
    • tastes_like_chicken Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 16:10
      @master4k: masz cos co blokuje flasza? Czesto maja jakies plywajace badziewie ktore to powoduje. Wlacz flasza, zamknij banner i powinno byc ok. Nie uzywam Safari wiec to tylko teoria ;)
    • tastes_like_chicken Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 16:11
      Chodzilo o to ze na gazeta.pl maja takie plywajace badziewie. Pozdrawiam.
    • master4k Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 20:43
      @tastes_like_chicken

To nie o flash'a chodzi. Żeby było weselej linki działają zaraz po załadowaniu strony ale przez bardzo krótki czas. Zaczyna mnie to wpieniać. Całe szczęście to nie jedyny komp z którego korzystam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka