master4k 24.03.11, 21:13 Super. Czy z tej okazji może mi ktoś powiedzieć dlaczego pod Safari źle chodzi strona gazeta.pl? Z góry dziękuję za każdą sensowną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasko_bartnik Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 00:45 A coś konkretnie? Bo u mnie wszystko ok... a przynajmniej nie widzę problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
cvbyui Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 07:52 @(JAU) biały lampart śnieżny Co? Albo irbis, albo pantera śnieżna. Może jakby się ktoś uparł, to lampart śnieżny by przeszedł, ale dlaczego biały? @master4k Czy z tej okazji może mi ktoś powiedzieć dlaczego pod Safari źle chodzi strona gazeta.pl? Jak już robimy konkurs głupich pytań, to ja chciałbym wiedzieć dlaczego Ziemia jest płaska. Odpowiedz Link Zgłoś
master4k Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 10:47 @ cvbyui "Z góry dziękuję za każdą sensowną odpowiedź." Tego już mistrzu elokwentnej konwersacji i ciętej riposty nie doczytałeś? @ jasko_bartnik Kursor nie "widzi" poszczególnych linków. Pomaga tylko zamiana kolejności wyświetlania sekcji strony. Odpowiedz Link Zgłoś
tastes_like_chicken Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 16:10 @master4k: masz cos co blokuje flasza? Czesto maja jakies plywajace badziewie ktore to powoduje. Wlacz flasza, zamknij banner i powinno byc ok. Nie uzywam Safari wiec to tylko teoria ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tastes_like_chicken Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 16:11 Chodzilo o to ze na gazeta.pl maja takie plywajace badziewie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
master4k Re: Mac OS X ma 10 lat 25.03.11, 20:43 @tastes_like_chicken To nie o flash'a chodzi. Żeby było weselej linki działają zaraz po załadowaniu strony ale przez bardzo krótki czas. Zaczyna mnie to wpieniać. Całe szczęście to nie jedyny komp z którego korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś