Dodaj do ulubionych

Windows 7 wreszcie gotowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 10:54
Używam Win 7 od 3 miesięcy- wercja RC 7100. Jestem maksymalnie zadowolony z tej wersji windowsa. O Viście nie ma nawet co wspominać, a co do XP to ta 7ka działa mi sprawniej, niż działający 3 miesiące XP.
Myślę, że z takim systemem Microsoft może konkurować z Systemami Apple, czy najnowszymi dystrybucjami Linuxa.
Obserwuj wątek
    • Gość: coba Windows 7 wreszcie gotowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.09, 13:44
      Mam wersję RC i z polskim językiem śmiga że ja nadążyć nie mogę!
      W lipcu zainstalowałem i na legalu używam!
      Polecam lepszy od visty nie wyskakuje przynajmniej błąd Rundlla !
      • bart_gt Re: Windows 7 wreszcie gotowy 24.07.09, 15:15
        Działam na Win7 od grudnia (wyciek do p2p bety), potem kilka buildów, potem RC i
        teraz 7229, może ściagnę ten 7600 ;) Jestem bardzo zadowolony, najszybszy system
        z jakim miałem do czynienia. Pomimo że w fazie testów nie sprawiał mi problemów
        praktycznie z żadnym urządzeniem, programem czy grą. Zdarzały się drobne wyjątki
        oczywiście ale to nie jest w stanie zepsuć mojej opinii na temat 7.

Polecam każdemu ściągnąć i samemu sprawdzić dlaczego tak dużo osób wypowiada się
        co najmniej ciepło na temat nowego produktu MS.

-------------------------------------------------
        swoją drogą ciekaw jestem z jaką kampanią reklamową ruszy MS dla Win7 ;)

a Ty jak patrzysz na reklamy?

Reklama Okiem Odbiorcy
      • Gość: onlyI Re: Windows 7 wreszcie gotowy IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 20:02
        Może od visty lepszy, ale sorry zawiódł mnie bardzo. Po restarcie którym go
        potraktowałem ostatnio oprócz pulpitu nie mogę wejść do żadnego katalogu. Bardzo
        mnie to ucieszyło bo znalazłem powód do przejścia na linuxa ;-)
    • Gość: meg Windows 7 wreszcie gotowy IP: 86.46.53.* 24.07.09, 16:10
      Kupiłam pre-order Windowsa 7 na Amazonie. Już się nie mogę doczekać ;)
    • sorc108 Re: Windows 7 wreszcie gotowy 24.07.09, 16:52
      Nie ma się co cieszyć. Zgodnie z tradycją MS finalna wersja dopiero po wypuszczeniu na rynek Service Packa nr 2 osiągnie tę wydajność co wersje RC... A do tego czasu "szczęśliwi nabywcy" będą się zastanawiali jak to możliwe, że kolejny "wspaniały nowy system" z tej firmy znowu w niczym nie przypomina demo i wersji testowych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka