moniam764 11.07.07, 10:54 poszukuję zaufanego alergologa dla dzieci - prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goosiaa3 [...] 11.07.07, 11:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.34 Re: alergolog dla dzieci 11.07.07, 11:33 Dr. Klimczyk przyjmuje w przychodni "medar" ul. 1-go Maja Odpowiedz Link Zgłoś
julika7 Re: alergolog dla dzieci 15.07.07, 23:52 Nie idź do łupińskiej, będzie cię ona zwodzić, że wyleczy alergię za pomocą pola magnetycznego ale to jest bzdura i ogromne wyłudzanie pieniędzy, wyczyści portfel do zera i nic nie pomoże. Ten szarlatan przyjmuje w bramie w kamienicy przy NMP 24 (nowa, remontowana) wejście od Kościuszki. Szczerze odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szeniaa Re: alergolog dla dzieci 16.07.07, 17:13 z moich doświadczeń Klimczyk - skuteczny, udziela jasnych instrukcji Bogumiła Ujma -miła, pomaga rozszerzać dietę dużo ludzi ją chwali i wielu pomogła nam nie Odpowiedz Link Zgłoś
ggosiap Re: alergolog dla dzieci 23.02.08, 22:49 Ja polecam panią Cichecką ze szpitala na Parkitce. Teraz jest rzadziej ponieważ się specjalizuje. Bardzo pomogła mojemu synowi: przez 3 lata , co drugi miesiąc miał zapalenia oskrzeli i silne duszności. Wstrzeliła się z lekami w 100%. Od tej pory duszności miał tylko 1 raz, syn ma 10 lat a leczy się u niej 5 lat. Wizyty trwają krótko, pani dr odpowiada na wszelkie pytania, jest uprzejma i miła, radzi sobie z dziećmi świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fizia111 Re: alergolog dla dzieci 28.02.08, 11:18 a czy pani Cichecka przyjmuje prywatnie? otóż chciałam zkorzystać z NFZ ale okazuje się, że najbliższy termin mają dopiero w maju, a my nie możemy tak długo czekać, potrzebujemy wizyty już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś