Dodaj do ulubionych

Ulubione kanały youtube/programy okołokulinarne

01.01.22, 00:45
CZeść i czołem w nowym roku! Wszystkim, czego się Wam zamarzy i jeszcze więcej smile

Mam pytanie, co lubicie i możecie polecić do oglądania w sieci? Tyle się teraz dzieje teraz, jestem pewna!
Oraz...
Moim najbardziej na świecie ulubionym serialoprogramem kulinarnym, którego parę sezonów miałam okazję obejrzeć w USA na BBC-America jest Masterchef The Professionals UK. Niestety skończyło się na paru , może trzech seriach i tyle. Czy znacie może coś, co przypomina ten program ( French techniques, precyzja, pokazanie jak poprawnie dojść do rezultatu końcowego). Nie żebym byla jakimś wymiataczem kuchennym, ot po prostu grandoza, jak haftować to od razu obrus, jak siać to od razu na 20 ha i takie tam smile
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: Ulubione kanały youtube/programy okołokulinar 01.01.22, 18:26
      co lubie smile
      aaronandclair - kuchnia koreanska, maja strone internetowa z tekstem i kanal yt
      nie , nie jest to nauka sztuki kulinarnej, ale ot, zwykle codzienne pichcenie, na poziomie domowym

rico - odtwarza potrawy z anime - aspekt relaksowo zabawiajacy

serial anime food wars
    • shachar Re: Ulubione kanały youtube/programy okołokulinar 02.01.22, 01:12
      Bardzo interesuję się tym, jak zrobić znakomitą potrawę, pewnie jak każdy z nas smile
      To jest magia, stworzyć coś genialnego w smaku, jak kapusta z grzybami ostatnio znaleziona w lodówce, która miała być nadzieniem do pasztecików wigilijnych.
      Nienawidzę, kiedy coś nie wypala, szkoda mi zmarnowanych produktów, czasu i pracy. Dlatego też jestem idealnym targetem dla Jamiego i Gordona, którzy pokazują jak wszystko sklada się do kupy w 30 min.
    • a74-7 Re: Ulubione kanały youtube/programy okołokulinar 20.01.22, 15:51
      Z angielskich szefow - ogladalam wiekszosc do przesytu.
      Natomiast zafascynowaly mnie te z kuchnii azerbajdzanu .Ta kobieta nie robi zadnych zbednych ruchow winksmile
      www.youtube.com/channel/UCIix6MklfJFywa_36iDj8Sw/videos
    • a74-7 Re: Ulubione kanały youtube/programy okołokulinar 24.01.22, 20:21
      Rick Stein , James Martin , Yotam Ottolenghi , M Roux Jr, ojca tez lubilam ;
      Tom Kerridge ,zeby nie zapomniec znakomitego food historian - Ivan Day
    • czekolada72 Re: Ulubione kanały youtube/programy okołokulinar 27.01.22, 16:01
      Makłowicz!! Tylko i wyłącznie!!
      • buka007 Re: Ulubione kanały youtube/programy okołokulinar 27.01.22, 18:06
        lajkuję!! wink

czekolada72 napisała:

> Makłowicz!! Tylko i wyłącznie!!
        >
        • a74-7 Re: Ulubione kanały youtube/programy okołokulinar 27.01.22, 21:49
          Oj tam, oj tam , Maklowicza ogladalam ,kiedy byl mlody ...;Dsmile
          https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/81/ac/58d1015893c0e_o_large.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka