majarzeszow 01.04.08, 13:46 cena 51 zl, trojek jest 100 sztuk, czworek 86. reszty nie pamietam :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agataka1 Re: GIANT packi Pampers w MAKRO 02.04.08, 17:48 Hej, dzięki za informacje. Sądząc po nicku piszesz z Rzeszowa ale mam nadzieję, że oferta obowiązuje również we Wrocławiu tzn. dokładniej w Bielanach Wr. Możesz mi napisać bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam:/ wszystkie gigant paczki kosztują 51zł brutto ale przy każdym rozmiarze jest różna ilość sztuk tak? Dzięki jeszcze raz. pisałaś o pampersach nie o chusteczkach;) Odpowiedz Link
niekochana6 Re: GIANT packi Pampers w MAKRO 02.04.08, 19:22 ja pracuje w makro na kasie, ta promocja jest w gazetce makrowskiej :) mozna zobaczyc makro.pl tylko trzeba tam wpisac numer karty swoj zeby obejrzec, i tak samo wejsc do makro trzeba miec karte :) innaczej sie nie kupi :) Odpowiedz Link
mika_007 Re: GIANT packi Pampers w MAKRO 03.04.08, 09:14 nie oglądałam ofert,ale on-line gazetki są do 7 kwietnia Odpowiedz Link
agataka1 niekochana6 03.04.08, 10:26 wiem, że aby kupić w Makro trzeba mieć kartę i żeby obejrzeć całą gazetkę. Moją kartę mają rodzice bo mieszkają prawie przy samym makro i są tam kilka razy w tygodniu, czasami nawet codziennie. Numeru karty nie spisałam więc nie mogę sprawdzić:( ale dzięki za info informacja przekazana i dyspozycje kupna wydane;) Odpowiedz Link
olazur Re: GIANT packi Pampers w MAKRO 03.04.08, 10:56 wysłałam dzisiaj męża do Makro. dzięki za info. Odpowiedz Link