janosch2 02.10.02, 15:49 chce sluchac radia polskiego online , jestem w niemczech,probowalem przez realplayer ale server jest ciagle zajety zapchany. scheiss. Przez satelite (digital receiver) tez nie wychodzi. pomozecie???????????? jan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jureek Re: mam problem z radiem IP: 62.8.156.* 02.10.02, 17:51 janosch2 napisał: > pomozecie???????????? > jan Jan, a nie Edward? ;-) Ja słucham polskiego radia przez satelitę, ale analogowo. Eutelsat Hot Bird, na tym samym kanale co TV Polonia masz Jedynkę, Trójkę i Radio Maryja. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: mam problem z radiem IP: *.ltk.com.pl 02.10.02, 18:12 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Ja słucham polskiego radia przez satelitę, ale analogowo. Eutelsat Hot Bird, na > tym samym kanale co TV Polonia masz Jedynkę, Trójkę i Radio Maryja. Taaa, tylko Jan ma digitala a tam raczej PR nie posłucha. Jest PR1 i PR3 w pakiecie Cyfry lecz, o ile sie orientuje, zakodowane. Jedyna rada, Janie, kup, mysle, ze za psie pieniadze, sat tuner analogowy, wstrzel sie antena w Eutelsat 13 stopni i będziesz miec, procz wymienionych, jeszcze i Radio Polonia. Nic sensowniejszego nie przychodzi mi do glowy. Pozdrawiam mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: mam problem z radiem IP: *.gl-jp.digi.pl 02.10.02, 19:39 Ja tez mam problem z radiem. Teoretycznie moge sluchac - mieszkam w Polsce, ale w praktyce co wlacze serwis trUjki, to jakas stacja piracka dorzuca tam jakich beznadziejny podklad muzyczny. W ogole odnosze wrazenie, ze ktos sie pod 3 podszywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: mam problem z radiem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.02, 21:19 janosch2 napisał: > chce sluchac radia polskiego online , jestem w niemczech,probowalem przez > realplayer ale server jest ciagle zajety zapchany. scheiss. Przez satelite > (digital receiver) tez nie wychodzi. > > pomozecie???????????? > jan W nowo wybranych władzach radia jest osoba (Tomasz Siemoniak), której przypisany jest internet. Może wtedy się poprawi. Ale wtedy może się okazać, że nie warto było czekać. Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: mam problem z radiem IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.02, 10:04 dziekuje za wszystkie listy , az trudno mi bylo uwierzyc ze ktos ztechce mi napisac, jan Odpowiedz Link Zgłoś