Dodaj do ulubionych

lizanie dupy mongoloidom !

23.03.24, 17:51
ten swiat zasluguje na potop. skurwiele z kazdego zakatku swiata przescigaja sie w kondolencjach dla "biednej" i pokrzywdzonej mongovii ! w hameryce nawet modla sie za rodziny zabitych ! a ten stary pierdola ostrzega Ukraine by nie atakowala celow w mongovii ! szkoda slow ! na pohybel temu swiatu !
Obserwuj wątek
    • limetart Re: lizanie dupy mongoloidom ! 24.03.24, 00:45
      Nie chce byc niemila, ale zgineli ludzie, ktorzy przyszli posluchac muzyki. To mogly byc Twoje dzieci.
      • a_iii_ty Re: lizanie dupy mongoloidom ! 24.03.24, 14:52
        kontynuuj modlitwy, nie badz niemila i nie sluchaj kretyna z watykanu
        • limetart Re: lizanie dupy mongoloidom ! 24.03.24, 20:59
          Sorry, jestem antyreligijna. Dlatego widze, ze zgineli ludzie, ktorzy przyszli posluchac muzyki, i ktorzy nie zrobili nikomu nic gorszego niz Ty czy ja.
          • a_iii_ty Re: lizanie dupy mongoloidom ! 25.03.24, 14:19
            rozpaczasz tak samo nad umierajacymi z glodu w Afryce, nad tysiacami co gina w wypadkach samochodowych, nad milionami ruchanymi przez KRLD czy Chiny ?
            nie popisuj sie swoja empatia !
            • limetart Re: lizanie dupy mongoloidom ! 25.03.24, 15:13
              Mistyk wystygl, wynik: cynik? smile Tak, tak samo. Rozpaczam nad kazda absurdalna, bezsensowna smiercia. Moze nie rozpaczam, bo bym juz byla martwa, ale jest mi bardzo przykro i nie zamierzam sie z tym wspolweselic. Wiec nic nie robie ani nie pisze prowojennego. Poza tym uwazam muzyke za najlepsze, co ludzie wymyslili, wiec jest mi szczegolnie przykro w tej sytuacji.

Wojna. Jest. Zua.

Pozdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka