a_iii_ty 03.09.24, 22:52 mnie torturuje, ledwo chodze. Szalom. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytyk2 Re: kurwa lszowa 04.09.24, 07:59 Polecam proste ćwiczenie: leżąc na wznakprzekladaj lewa noge ponad prawa nogą, maksymalnie w prawo a w tym czasie prawa reke ponad tulowiem wyciagaj maksymalnie w lewa strone, maksymalnie jak tylko mozesz, wodząc wzrokiem za koncem reki.Ćwicz na przemian symetrycznie lewa i prawa strone.Uruchamiasz w ten sposob jrazki miedzykregowe.Ćwicx , nie zwazajac na bol ,potem ustapi Odpowiedz Link
krytyk2 Re: kurwa lszowa 04.09.24, 09:03 Chodzi o uwolnienie napiecia miesni przykregowych.Wszystkie cwiczenia , ktore to robia - beda dobre.Np wez pilke tenisowa, stan blisko sciany, włóz piłke wzdluż ledzwiowej czesci kregoslupa, u nasady tylka, i zrob serie mini przysiadow tak, zeby pilka poruszala sie ugniatajac miesnie przykręgosłupowe, w góre i w dol. W internecie masz mase ćwiczen na te czesc kregoslupa.Popularne sa np spoty z cwiczeniami pracowni Gołdap.Powodzenia😃 Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: kurwa lszowa 04.09.24, 13:40 Hej krytyku, juz mi lepiej jak Cie slysze 🤗 Dzieki! Odpowiedz Link
krytyk2 Re: kurwa lszowa 04.09.24, 14:55 Ty masz cwiczyc do krwawyvh potow a nie - zadawalac mnie i sie slyszeniami..😁 Odpowiedz Link
krytyk2 Re: kurwa lszowa 04.09.24, 21:17 Spoko wodza...ja tez sie cieszę, że sie odzywam 😃 Pozdrawiam Wszystkich z tego miejsca... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: kurwa lszowa 05.09.24, 15:59 Rehabilitujesz sie? Najgorsze juz poza? Pisz! Odpowiedz Link
krytyk2 Re: kurwa lszowa 05.09.24, 16:44 Jesli znasz zycie ,to pewnie wiesz, ze nie ma tak zlej sytuacji, zeby nie mogla byc jeszcxe gorsza.Wyobraźnia rzeczywistosci, jej konstruktywno- destrukcyjna moc nie ma zadnych moralnych ograniczeń. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: kurwa lszowa 05.09.24, 17:13 Wiem, jak upadne na dno, to zawsze ktos zapuka spod spodu. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: kurwa lszowa 05.09.24, 18:11 To jest bardzo trafna nieuczesana myśl J.I. Leca🙂 Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: kurwa lszowa 05.09.24, 18:52 Jestem ciekaw, czy to dziala w druga strone? Czy jest jakas granica szczescia, euforii, gdzie ktos zapuka z gory? Zdaje sie ze dno i sufit sa tylko umowne. Odpowiedz Link
pinderynda Re: kurwa lszowa 09.09.24, 19:13 Czy jest jakas granica szczescia, euforii, gdzie ktos zapuka z gory? Ja jestem pewna, ze tak! Mialam w zyciu szostke w totku. Wiem, ze siodemka istnieje, czuje to! Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: kurwa lszowa 09.09.24, 20:18 Akurat mialas, chyba numer buta szostke, albo kaleson, lol Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: kurwa lszowa 11.09.24, 19:29 elissa2 napisała: > to Japonki mają takie duze stopy? Ano majo, mogo chodzic po wodzie i lac wode o szostce w totka, lol Odpowiedz Link
elissa2 Re: kurwa lszowa 11.09.24, 17:33 7? amerykański rozmiar? 25,5cm czyli europejskie 38,5 (bo angielska 7 to 26,9cm czyli europejskie 41) Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: kurwa lszowa 12.09.24, 15:55 Deczko lepi. Ale to nie koniec jeszczy. Moge juz kierowcowac automobilem, juz nie strzela mnie przy siadaniu i wstawaniu. Dzienki za zapytanie. Amor Fati. Odpowiedz Link
elissa2 Re: kurwa lszowa 12.09.24, 18:13 To dobrze, że się poprawia. Wiem, wiem, to trwa. Znam to. Gdy opiekowałam się mamą, regularnie mnie to dopadało, na przemian z zapaleniem stawu barkowego. Wyłam z bólu, ale przecież musiałam zmieniać mamie pieluchy, umyć ją itd Odpowiedz Link
pinderynda Re: kurwa lszowa 11.09.24, 23:47 Niezupelnie! Chodze w japonkach na rekach! 😉 Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: kurwa lszowa 12.09.24, 00:00 To jak Pippy Longstocking. Coraz lepiej z Toba. Odpowiedz Link
shachar Re: kurwa lszowa 08.09.24, 14:45 Bardzo ładne to uzdrowisko (?). Mam nadzieję, że wychodzisz na prostą, Krytyku i że sprawy będą miały się już tylko lepiej. Pisz częściej Odpowiedz Link
krytyk2 Re: kurwa lszowa 09.09.24, 14:39 Trudno powiedzieć , w jakim miejscu terax jestem. Osrodek faktycznie bardzo ładny Odpowiedz Link