a_iii_ty 16.09.24, 15:33 Ze dopiero po trzecim wyroku za kradzierze w obuwniczym zdiagnozowano u Ciebie kleptomanie? ( buahaha, lubie podpuszczac ludzi i wyobrazac sobie ich reakcje w stylu: co ten Imek jeszcze nie wymysli?) Have a nice day😉 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: To mowisz jasiu 16.09.24, 18:05 Mnie nigdy nie zlapano, chodzę wiec za darmo w fajnych butach Wymyślaj wymyslaj, z czegoś trzeba zyc. Odpowiedz Link
elissa2 Re: To mowisz jasiu 17.09.24, 18:47 jan_stereo napisał: > Mnie nigdy nie zlapano, chodzę wiec za darmo w fajnych butach > Próbuję wyobrazić sobie Ciebie kradnącego buty! Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: To mowisz jasiu 17.09.24, 19:00 Prosto. Przymierza nowe, stare pakuje do pudelka, odklada na polke, kupuje np. gume do zucia, albo paczke prezerwatyw, placi i wychodzi ze sklepu. Jasiu to stary spec. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: To mowisz jasiu 18.09.24, 01:25 a_iii_ty napisał: > Prosto. Wcale nie tak prosto, nawet nie wiesz jak ciężko jest dostac fajne buty w moim rozmiarze, jak dotad to wiecej rozdałem tych roznych ocierających mnie butow niz zakosilem, a sporo rozdałem Odpowiedz Link
jan_stereo Re: To mowisz jasiu 18.09.24, 01:21 Proszę zauważyć, ze napisalem ich chodzę za darmo, a nie ze zajumalem buty, a to ze mnie nikt na kradzieży butów nie przylapal to tez prawda Wasze umysły to takie do kradziejskich mysli szybkie są Odpowiedz Link
elissa2 Re: To mowisz jasiu 18.09.24, 01:52 Aha! No tak! Ja też chodzę za darmo w fajnych butach, których nie ukradłam. Niestety nie jestem osobą, której firma da buty i jeszcze płaci za występowanie w nich. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: To mowisz jasiu 18.09.24, 02:01 Skad wy macie te darmowe trupiegi? Nie kradniecie, firma nie daje? Z Zimbabue? Odpowiedz Link
elissa2 Re: To mowisz jasiu 18.09.24, 11:51 Nie chodzi o darmowe buty a o to, że nikt nam nie płaci za chodzenie w butach. Więc chodzimy za darmo. Ale nie na darmo Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: To mowisz jasiu 18.09.24, 01:54 No to jak w koncu? Nie przylapali cie, i nie zajumales? Masz takie wielkie stopy, ze nie potrzebujesz nart? Tylko szusujesz na (zajumanych) butach? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: To mowisz jasiu 18.09.24, 22:16 Ja Cie tam Imczy kiedys na farmie zajde z zaskoczenia i zajumam Ci kapcie, skoro tak mnie mocno namawiasz Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: To mowisz jasiu 18.09.24, 22:30 Zawsze marzylem, zeby mi ktos podpierdolil kapcie. To musi byc cudowne uczucie. Od dzisial wystawiam kapcie przed drzwiami, moze chtos sie skusi. Odpowiedz Link