Dodaj do ulubionych

5:1 buahaha

15.11.24, 23:03
Ważne, że chcemy grać w piłkę. Pokazujemy, że potrafimy rywalizować z najlepszymi zespołami. Na pewno jeszcze czegoś nam brakuje - mówił Michał Probierz przed kamerami.
buahaha!!!!

Obserwuj wątek
    • wilczamia Re: 5:1 buahaha 16.11.24, 00:30
      Ja tez uwazam, ze to bardzo wazne, ze chca grac, sport to zdrowie, aczkolwiek wg mnie niczego im nie brakuje, a juz na pewno tupetu! 😂 Myslalam, ze beda dzis pustki w gymie, jednak lud polski chyba ma juz wywalone na reprezentacje, sadzac z frekwencji.
    • chocolate_dog123 Re: 5:1 buahaha 16.11.24, 01:50
      Męczy nas piłka.
    • krytyk2 Re: 5:1 buahaha 16.11.24, 20:30
      Reprezentacja gra ostatnio całymi okresami (kilkadziesiat minut czasem ) bardzo dobrze. Zrywają że schematem nudnej gry pozycyjnej, ruszają się, wybiegają do przodu , grają skrzydłami ( tak jak kiedyś reprezentacja Górskiego), są agresywni, wyprzedzają przeciwników w przejęciu piłki, są odważni. I tyle
      Trwa taka faza do momentu , w którym przeciwnik zdobędzie bramkę. Wtedy powietrze z naszych uchodzi i we wszystkich elementach gry , które wymieniłem grają znacznie gorzej.
      Trochę to przypomina szarże ulanskie czy husarskie - gdy chodzi o chwilę szału i natchnienia - jesteśmy dobrzy. Gdy zaczyna liczyć się rzemiosło i powtarzalność- znikamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka