GoĹÄ: magdi IP: 12.44.230.* 27.08.01, 09:20 Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 27.08.01, 16:21 A żebyś wiedziała jak ja się wkurzyłem. Wracając z Bielan chciałem się dostać na Pragę Mostem Świętokrzyskim a Tu nie ma jak się dostać na most. W rezultacie musiałem zasuwać do Poniatowskiego i biegać z rowerem po schodach. Niech #@% @^@#@%# to trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magdi Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów IP: 12.44.230.* 28.08.01, 08:53 Ja jechałam z Bielan gdzieś na Pragę, jadę , jadę, jadę tylko barierka w końcu się wróciłam do śląsko - dąbrowskiego, schody, rower na biodra, a zpowrotem jechałam od wału miedzeszyńskiego, myślę wniosę na poniatowski, zapomnij, od tej strony gdzie jest ścieżka bliżej wisły nie ma wejścia na most poniatowskiego , tylko od strony stadionu, super!!!! a po obu stronach jezdni łańcuchy, przejechałąm więc świętokrzyskim ale nie mogłam się dostać na ścieżkę jechałąm więc chodnikiem, cholera, jeszcze tak przeklinającej dziewczyny na rowerze nie widziałam. Gdzie są jeszcze takie absurdy rowerowe w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
toja Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 28.08.01, 11:30 to musiał być fajny widok. Szkoda że mnie tam wtedy nie było:))) Ale faktem jest że Warszawa to miasto o antyrowerowej polityce drogowej (ale mi się napisało :))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magdi Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów IP: 12.44.230.* 28.08.01, 12:05 Po ścieżce pod mostem świętokrzyskim chodzili jeszcze jacyś anglojęzyczni turyści, przeskakiwali przez te białe barierki i ciekawe co sobie myśleli o "Warszawie dla turystów" ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olek Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów IP: *.mimuw.edu.pl 08.11.01, 16:19 ja jakis czas temu widzialem jak ekipa obcojezycznych na moscie swietokrzyskim z zachwytem fotografowala znaczek z rowerkiem i schodkami i spektakularne zakonczenie sciezki 2 metrowa barierka - jedno i drugie to chyba specyficznie warszawska egzotyka... pozdr, olek Odpowiedz Link Zgłoś
oleck Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 28.01.02, 12:50 pamietam, ze gdanski tez swego czasu budzil spora sensacje. minelo pare latek, troche poprawili, troche sie ludzie przyzwyczaili do noszenia roweru po schodach, a poza tym pojawily sie nowe idiotyzmy ktore przycmily to dokonanie naszych inzynierkow. pozdr, olek Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:10 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:10 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:11 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:11 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:11 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:14 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:14 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:27 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:27 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:27 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:28 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:28 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:28 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:28 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: most Świętokrzyski dla rowerzystów 11.02.02, 17:29 Gość portalu: magdi napisał(a): > Jak myślicie - jak można teraz wjechać na most Świętokrzyski, albo czy był sens > > budowania w ogóle tego mostu jak nie mozna na niego wjechać, a ni zjechać, ale > się wczoraj wkurzyłam .... Odpowiedz Link Zgłoś