redakcja 22.07.02, 09:19 Redakcja w dwóch osobach dziękuje za możliwość uczestnictwa w niedzielnym treningu. Mówiąc krótko: było super, chcemy jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: Fajnie było 22.07.02, 09:33 My też dziękujemy. Też nam się podobało i też chcemy jeszcze. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Fajnie było IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 10:30 Tak chcemy jeszcze takze my.... Pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
hiragana Re: Fajnie było 22.07.02, 10:35 Było by miło jakby redakcja pojawiła się na następnym treningu i pomogła nam w nabraniu kondycji i potrenowaniu troche taktyki. Zgóry dziekuje. Hiragana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Fajnie było IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.07.02, 12:27 hmmmm... a czy to nie będzie już zbyt postepowa inwigilacja??:) I jak my z tą Redakcją wygramy gdy nas zamęczą :) pozdrawiam i czekam na kolejny trening;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Fajnie było 22.07.02, 13:22 Chyba lepiej być inwigilowanym przez Łódzką Redakcję, ale jednocześnie się czegoś uczyć, niż dostać w dupe od reprezentacji Forum Wrocław (o ile do takiego meczu dojdzie kiedyś) Mnie też się podobało, zapraszamy częściej i w większym składzie. Prosze tylko powiedzieć jak z godzinami, bo te w południe są uffff nieco przy ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Fajnie było IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 13:58 Mnie jako kibicowi równiez sie podobało. Fajnie by bylo jakby Redakcja nauczyła naszych Forumowiczów odbierania piłki główka, bo jak zaznaczałysmy podczas meczu tego jeszcze nie opanowali;ppp pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Fajnie było IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 15:02 Opanowali tylko, ze to bylo juz po Twym odejsciu....... :PPP Pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Fajnie było 22.07.02, 17:09 No i też Redakcja mogłaby pokazaćw zwolnionym tempie, jak to się robi tymi nogami, no... to: myk jedną, myk drugą, piłka leci prosto, a przeciwnik nie ma nic do powiedzenia. To było bosssssskie, Redakcjo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Fajnie było IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 23:22 no to mam nadzieje ze za dwa tygodnie zobacze te piekne "głowki" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Fajnie było 22.07.02, 17:17 Ależ Nam również było miło i zapraszamy ponownie... Ixtlilto, ten tego... trener ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
hiragana Re: Fajnie było 22.07.02, 19:53 Ładne były te strzały i ten drydling lecz co ma powiedziec bramkarz który musi to obronić a powiem że nie miałem żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś