donawan Re: Jakie są Ukrainki ? 23.12.07, 23:41 Choć nie znam żadnej to z opinii wielu polaków mogę napisać że są pracowite i inteligentne i wierne. Odpowiedz Link
pole78 Re: Jakie są Ukrainki ? 24.12.07, 11:16 donawan napisał: > mogę napisać że są pracowite i > inteligentne i wierne. donawan, czy ty aby nie utrzymujesz jakiegoś haremu ? Odpowiedz Link
donawan Re: Jakie są Ukrainki ? 24.12.07, 13:22 Nie a dlaczego mam utrzymywać harem? Takie opinie słyszałem. Odpowiedz Link
pole78 Re: Jakie są Ukrainki ? 24.12.07, 15:19 donawan napisał: > Takie opinie słyszałem. czyli powtarzach za innymi Odpowiedz Link
liberum_veto Re: Jakie są Ukrainki ? 25.12.07, 09:32 zdaniem znawcy tematu, najlepsze f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3317553&start=240 [06.12] 14:58 RADZIO Z KOLEI JA SPAŁEM Z: LITWINKĄ ŁOTEWKĄ ESTONKĄ BUŁGARKĄ UKRAINKA ROSJANKĄ BIAŁORUSINKĄ] MOGĘ JEDYNE POWIEDZIEĆ ŻE NAJLEPSZA JEST UKRAINKA W SUMIE TO NAWET Z NIĄ ZOSTAŁEM Z KOLEI NAJGORSZA ESTONKA NIGDY W ŻYCIU NIE CHCIAŁBYM MIEC STYCZNOŚCI Z KOBIETAMIMI TEGO POCHODZENIA POZDRAWIAM Odpowiedz Link
kapitan.hameryka Re: Jakie są Ukrainki ? 25.12.07, 12:47 A czy istnieją np. jakieś różnice mentalne w porównaniu do np. do Polek ? Odpowiedz Link
pole78 Re: Jakie są Ukrainki ? 25.12.07, 15:50 kapitan.hameryka napisał: > A czy istnieją np. jakieś różnice mentalne w porównaniu do np. do Polek ? dają tylko po ślubie w cerkwi Odpowiedz Link
liberum_veto Re: Jakie są Ukrainki ? 25.12.07, 16:33 Nie wiem, ale zgadzam się z następną wypowiedzią na tym forum: "Każda porządna suka trzyma się swojego stada..." f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3317553&start=240 [16.12] 23:27 mikamiki nie bede wymieniac....bo chyba nie wszystkich pamietam.......Jezdzac po swicie miala wiele okazji.....i wiele razy bylo super ,wiele razy bylo do kitu...teraz bedac po 30-tce uwazam...ze bzdury piszecie, jaracie sie innym kolorem skory, odmiennoscia, traktujecie to jako swoje trofea....zalosne........Wspanialy sex z Arabem, Hindusem czy innym Ciapatym......no jezeli ktos lubi byc traktowany przedmiotowo.....well done.......nie rodzaj paszportu swiadczy o dobrym seksie.....a sex to nie tylko bzykanie, to cala oprawa ......wiec liczy sie wyobraznia nie narodowosc.....Ja stawiam tylko i wylacznie na Polakow......Kazda porzadna suka trzyma sie swojego stada... Odpowiedz Link
liberum_veto najsilniejsze :) 03.01.08, 18:02 Varia Akulowa jest drobną, delikatną, prawie bez śladu mięśni dziewczynką. Waży zaledwie 40 kg i to, co odróżnia ją nie tylko od rówieśniczek, ale - jak się okazuje - także od większości ludzi, to niewyobrażalna, wręcz piekielna siła. Dla młodziutkiej Ukrainki podniesienie ważącej blisko 400 kg sztangi to bułka z masłem przed śniadaniem. Varię ciągnęło do dźwigania, gdy ledwie wyszła z pieluszek. W wieku sześciu lat podnosiła ciężary, których od ziemi nie oderwałby przeciętny dorosły mężczyzna. W wolnych chwilach, w przerwach w dźwiganiu hantli i sztang, bez trudu dźwigała swego tatę - chłopa jak tur, grubo ponad 100 kg żywej wagi. Trzy lata temu dokonała nie lada wyczynu. Podniosła 350-kilogramową sztangę i po raz pierwszy trafiła do Księgi rekordów Guinnessa. Została najsilniejszą dziewczynką świata - pisze "Fakt". "Marzę o tym, by kiedyś zostać mistrzynią olimpijską" - zwierza się Varia. Wszystko przed nią. Strach pomyśleć, jakie ciężary będzie podnosić za kilka lat. Na razie uczy się w szkole sportowej, trenuje w domu i pracuje. Od 10. roku życia występuje z rodzicami w cyrku. Za to dostaje niewielkie pieniądze. Nie wystarczają jej nawet na profesjonalne odżywki. Znawcy tematu nie mogą się nadziwić, że w tak drobnym ciałku tkwi tak potężna moc. "Ona ma chyba w sobie geny Herkulesa. No, chyba że coś łyka" - dumają nad fenomenem ukraińskiej Pippi Langstrump. "Nigdy nie brałam i nie biorę sterydów. Łykam jedynie witaminy" - zapewnia dziewczynka. Niewiarygodne ale prawdziwe.. Massakra.. cool-icons.sfx.pl/viewtopic.php?id=247 Odpowiedz Link