Gość: madzia75 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:29 Czy ktoś może zna przedszkole integracyjne na ul. Lenartowicza? Chciałabym zapisać tam swoje dzieci i ciekawa jestem wszelkich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lila Re: przedszkole integracyjne IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.07.02, 04:35 Na czym polega idea takiego przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: przedszkole integracyjne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 13:49 Niestety, nic nie wiem o przedszkolu na Lenartowicza, ale znakomite przedszkole integracyjne jest na Żoliborzu, ul. Wyspiańskiego 6. Chodziły tam moje dzieci (zdrowe) i uważam, że było to najlepsze przedszkole, w jakim mogły się znależć. Dyrektor - bardzo mądra i fajna kobieta, świetni wychowawcy. Moje dzieci chodzą teraz do piątej i szóstej klasy, są otwarte, wrażliwe, odpowiedzialne, potrafią nawiązywać kontakty zarówno z dorosłymi jak i z dziećmi. Raz w tygodniu spotykają się w Klubie Absolwenta ze swoimi "starymi" kolegami przedszkolakami. Od jesieni przedszkole będzie działać w nowej , wspaniałej siedzibie przy ul. Gdańskiej. pozdrawiam, pixi Odpowiedz Link Zgłoś