kincia2 05.09.05, 09:56 mam pytanie - kogo kieruje się do Zazów? i ile takich zakładów jest aktualnie w województwie mazowieckim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niepelnosprawni.info Re: ZAZ 05.09.05, 12:07 niestety Zakładów Aktywności Zawodowej jest w ogóle mało w kraju. W mazowieckim znalazłem tylko jeden. Proszę zajrzeć do linku: bazy.ngo.pl/search/wyniki.asp?szukanie=zaawans1&kryt_typ_instyt_multi=64&baza=31 co do tego jak się dostać do ZAZ to proponuje bezpośrednio skontaktować się z wybranym ZAZ-em. Zasady mogą się bowiem różnić. Odpowiedz Link Zgłoś
omir5 Re: ZAZ 11.10.05, 16:30 kincia2 napisała: > mam pytanie - kogo kieruje się do Zazów? i ile takich zakładów jest > aktualnie w województwie mazowieckim? Odpowiedz Link Zgłoś
omir5 Re: ZAZ 11.10.05, 16:30 kincia2 napisała: > mam pytanie - kogo kieruje się do Zazów? i ile takich zakładów jest > aktualnie w województwie mazowieckim? Odpowiedz Link Zgłoś