xena76 24.01.07, 15:47 Czy mówić prawde facetowi o swoich dolegliwościach.ja zawsze mówie i nie zawsze wychodzi mi to na dobre ale jestem szczera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerri Re: Czy mówić prawde 24.01.07, 15:53 A wolisz,żeby dowiedział się sam?Lepiej powiedzieć...co by to nie było...bo tak jest uczciwiej i robi się już z tego kwestia zaufania... Odpowiedz Link Zgłoś
maxim100 Re: Czy mówić prawde 24.01.07, 15:55 Mnie na przykład powiedziała, na poczatku znajomości. A jesteśmy już małźeństwem Odpowiedz Link Zgłoś
xena76 Re: Czy mówić prawde 24.01.07, 15:56 dopiero 2 facetom powiedziałam ale wiem ze to rzutuje na związek ze zdrowym facetem ,który często boi sie ,bo związek ze zdrowa dziewczyna mniej problemów. jeden juz spytał ile kosztują leki Odpowiedz Link Zgłoś
buffy79 Re: Czy mówić prawde 24.01.07, 15:54 zależy jakie to sa dolegliwośći...? Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Czy mówić prawde 25.01.07, 11:20 Nie zależy.Jeśli facet ma ja zostawić z powodu dolegliwości to i tak to zrobi.A jeśli dowie się sam,albo po dłuższym czasie,może mieć żal...i wcale nie o to,że coś jest nie tak...tylko o brak szczerości... Odpowiedz Link Zgłoś
xena76 Re: Czy mówić prawde 25.01.07, 11:25 teraz powiedziałam i lepiej mi z tym.Unikałam kontaktów z mezczyznami ze wzgledu na chorobe.ale nie moze tak byc tez chce miec dziecko w przyszłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Czy mówić prawde 25.01.07, 11:34 Jeśli spotkasz kogos,komu będzie na Tobie zależało,jakiegoś odpowiedzialnego faceta...napewno zrozumie. Mój facet jeździ na wózku,oprócz tego ma problemy z nerkami,i o wszystkim czego nie widać,a co powinnam wiedzieć mówił mi od samego początku.I nie wiem co bym zrobiła,gdyby tego sam od razu nie powiedział.A tak ufam mu i wiem,że jest ze mną szczery. Jeśli szukasz kogoś"na całe życie" to i tak prędzej czy później sie dowie...i chyba lepiej prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
xena76 Re: Czy mówić prawde 25.01.07, 12:35 chce miec zwiazek bo zycie w pojedynke nie jest miłe. Odpowiedz Link Zgłoś