opiumwrosole Re: Praca za granicą 09.06.07, 18:27 Nie zdązyłam wpisać postu i mi "uciekł". Sorki. Chciałam Was zapytać czy wiecie coś na temat pracy niepełnosprawnych Polaków poza granicami naszego kraju np. w Irlandii Anglii lub gdziekolwiek indziej? Czy łatwo znaleźć tam pracę takim osobom i czy wogóle jest to możliwe? A Odpowiedz Link Zgłoś
gluby Re: Praca za granicą 09.06.07, 18:33 W zagranicy o wiele lepsza jest sytuacja niepelnosprawnych w Pracy:) Musisz znac dobrze jezyk obcy to łatwo znajdziesz prace Odpowiedz Link Zgłoś
opiumwrosole Re: Praca za granicą 09.06.07, 18:59 Dziękuję gluby. Ze słabą znajomością języka nie ma szans? Ciekawa jestem jakie wogóle są oferty? Pzdr :) A Odpowiedz Link Zgłoś
dobrakobieta3 Re: Praca za granicą 10.06.07, 23:27 Powiedzmy - na tyle znajomość języka pomaga, że przynajmniej mogłabyś sama tych ofert szukać... Uwierz mi, że w tym "raju" zagranicznym jest na pewno często mądrzej i łatwiej, ale to nie znaczy, że zatrudnia się tam niepełnosprawnych tylko za to, że są niepełnosprawnymi. Wszędzie, aby mieć atrakcyjną pracę, trzeba w pierwszej kolejności mieć kwalifikacje, chęci, ambicję... To naprawdę sprawy uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś