Dodaj do ulubionych

HLHS-wada serca

08.08.03, 11:58
Witam
Jesteśmy rodzicami dziecka z wadą serca o nazwie HLHS; Kubuś urodził się
30.05, a 17 czerwca miał pierwszy etap operacji Norwooda - szykamy kontaktu z
rodzicami dzieci z tą wadą
Pozdrawiam
Wojtek
Obserwuj wątek
    • niepelnosprawni.info Re: HLHS-wada serca 09.08.03, 10:12
      Zachęcamy również do zamieszczenia ogłoszenia podobnej treści na portalu
      www.niepelnosprawni.info.
      Treść ogłoszenia można wysłać pod adresem ogloszenia@niepelnosprawni.info

Centrum Informacyjne dla Osób Niepełnosprawnych
    • mutantowa Re: HLHS-wada serca 09.10.03, 13:26
      Cześć.
      Ja jestem w 22 tygodniu ciąży. Dowiedzieliśmy się właśnie że u naszego synusia
      wykryto HLHS. Jesteśmy w szoku bo jeszcze mało wiemy na temat tej wady. Byliśmy
      u dr. J. Dangel z Warszawy, prawdopodobnie urodzimy w Krakowie i tam też nasz
      synuś będzie operowany w Klinice Kardiochirurgii UJ, bo jest to chyba w tej
      chwili najlepsza klinika w Polsce.
      Czy możecie coś nam poradzić z własnego doświadczenie, a jest pewnie ono spore.
      Serdecznie pozdrawiam Magda.
      • delfin21 Re: HLHS-wada serca 27.10.03, 12:23
        Witaj
        Muszę powiedzieć, że w całym tym nieszczęściu trafiliście najlepiej jak można:
        dr. Dangel jest uznawana za najlepszą specjalistkę prenatalną poza Krakowem, a
        tak naprawdę tylko w Krakowie operują dzieciaczki tak dobrze. Proponuje Ci dwie
        sprawy:
        1. podaj mi swoje namiary (adres mailowy, telefon), to powysyłam Ci wszystko co
        mam na temat wady i leczenia (mój adres: krol@symplex.com.pl tel. 603 941532)
        2. skontaktuj sie w Warszawie z Diną Radziwiłł - zawsze to ktoś na miejscu, a
        jej Szymon jest po drugiej operacji - jak do mnie napiszesz to podam Ci
        dokładne namiary
        Pozdrawiam Cię serdecznie i nie martwcie się tak bardzo - czekam na kontakt
        acha, zobaczcie jeszcze na www.myheart.republika.pl
        • mutantowa Re: HLHS-wada serca 28.10.03, 12:36
          Wiesz napisałam wczoraj list na ten adres który podałeś, ale coś było nie tak i przesłałam go na adres gazetowy: delfin21@gazeta.pl mam nadzieje że doszedł. Wiesz nasz synuś też będzie Kubuś jak wasz synek :) My jesteśmy ze Starogardu Gdańskiego, a nie z Warszawki, a o dr. Dangel dowiedziałam się z NOVUM, bo tam się leczyłam.
          Mój adres: mutantowa@gazeta.pl
          Pozdrawiam Magda R.
          • delfin21 Re: HLHS-wada serca 28.10.03, 15:46
            Witaj
            Nazwisko dr. Dangel mnie zmyliło - stąd pomysł, że jesteście z Warszawy. List
            oczywiście doszedł, więc odpisuję Ci już bezpośrednio.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka