Dodaj do ulubionych

myśle o samobójstwie

06.01.13, 23:18
..zostałam zostawiona przed ślubem.miesiąc przed ślubem.zaproszenia rozdane,suknia wisi w szafie..Zostawił mnie...Nawet niewiem dlaczego.Tłumaczył to tym,ze wylatuje pojutrze do Anglii.tam jest jego kochanka...Myśle o samobójstwie.Myśle ..
zastanawiam sie dlaczego mnie to spotało.dlaczego ten człowiek stanął na mojej drodze.Napisała do mnie jego kochanka.że jesli kiedys dostałam od niego pierścionek srebrny,to był on dla niej,a ja go dostałam..
podobno powiedział że jak ona sie z nim nie zwiąże to on zna taka..tu podała moje imie i że związe sie z byle kim..czyli ze mną...
zadzwoniłam do niego.odpowiedział,( w sumie to był cyrk przed jego rodzina bo słyszałam ich głos) że ślub odwołuje bo moja matka mu powiedziała żeby sie zastanowił nad ślubem.Tez nie rozumiem nic,przeciez ona nam kibicowała...nie roadze sobie emocjonalnie.
Zadzwoniłam do jego matki.Najechała na mnie.nazwała mnie pojebana,choc ta kobieta widziała mnie raz na oczy io wymieniała ze mna zaledwie kilka zdań.
mój narzeczony okazał sie zakłamany i fałszywy,a ja nie potrafie zrozumiec dlaczego ja...co właściwie sie stało.co ja zrobiłam nie tak? wszystko było fajnie w świeta,nowy rok...boże,dlaczego?
nie radze sobie emocjonalnie.nie ufam nikomu.mam stos tabletek na biurku.czekam az wszyscy zasną.nie chce mi sie życ.czuje sie wykorzystana,oszukana,i nie mam juz na nic sił..
Obserwuj wątek
    • zuzi.1 Re: myśle o samobójstwie 07.01.13, 08:31
      Nie zadręczaj się, po prostu stanęłas na drodze oszusta i pewnie socjopaty lub psychopaty, nie ma w tym żadnej Twojej winy, facet Cię wykorzystał ale miałas i tak mnóstwo szczęscia, że nie wyszłas za niego za mąż, lepiej się ciesz dziewczyno, zamiast smucic, a już myślec o samobójstwie przez takie DNO jak ten facet to pomyłka, szanuj się i przestań się obwiniac o to, że ktoś zaburzony i bez żadnych zasad moralnych stanął na Twojej drodze, gdyby na Twoim miejscu był ktos inny (inna kobieta) sytuacja wyglądałąby identycznie, też zostałaby wykorzystana, poczytaj o takich ludziach, z którym miałaś własnie do czynienia na załączonych blogach i potraktuj to co Cię spotkało jako doświadczenie życiowe i następnym razem już nie bądz taka ufna i naiwna, pozdrawiam

forum.gazeta.pl/forum/w,898,139374645,139384282,Re_Cechy_charakteru_i_zachowania_przemocowca_.html
    • mariuszg2 Re: myśle o samobójstwie 21.05.13, 20:01
      czy już ? jeśli się nie odezwiesz uznam, że zrealizowałaś swój zamiar....
    • rozdrapana Re: myśle o samobójstwie 15.02.15, 18:30
      byłam w związku z psychopatą, który sugerował mi, żebym popełniła samobójstwo

Zapraszam na mojego bloga
      mirrormirrorlittlestar.blogspot.com/
    • lucyy3 Re: myśle o samobójstwie 02.10.15, 11:17
      spotkało Cię istotnie wielkie nieszczęście. Trudno z czymś takim żyć. Ale on ani nie jest wart tego żeby za niego umierać, a cudza śmierć niczego tu nie zmieni. Głowa do góry, zobaczysz przyjdzie taki czas, kiedy Ty będziesz na nowo szczęśliwa a on przyjdzie do ciebie błagać na kolanach żebyś mu wybaczyła, a ty wtedy mu możesz pokazać środkowy palec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka