Dodaj do ulubionych

POZNAJ SEKRET

14.08.09, 14:50
Czy znasz w swoim otoczeniu osoby, które ciągle twierdzą, że nic im się w
życiu nie udaje, że nigdy nie nauczą się języka obcego, że nigdy nie osiągną
tego, o czym marzą... A może sama należysz do takich osób?

Aby odkryć drzemiący w sobie potencjał i uwierzyć, że możesz osiągnąć prawie
wszystko, zapraszam Cię na stronę:

www.poznajsekret.pl/eklo,sekret/?p=4651
Obserwuj wątek
    • czarny_winetu Re: POZNAJ SEKRET 28.04.10, 15:35
      Haha, ciekawe :)
      Ja swój sekret już znam, aczkolwiek czasem zdarza mi się o nim zapominać, bo nie
      jest łatwo ciągle wierzyc, ze można wszystko osiągnać, niestety, ale się staram,
      tak? no :P
      dzieki za namiary na stronkę, moze coś ciekawego z niej wysysnę :)
      • someday_someone Re: POZNAJ SEKRET 29.04.10, 11:57
        ja czytać, nie czytałam sekretu, ale za to oglądałam film. I zrobił on na mnie
        bardzo duże wrażenie. ale niestety muszę przyznać, że mimo mojego początkowego
        optymizmu i nadziei jakoś zapominałam o tym, jak można z niego korzystać;/
        więc chyba nic dziwnego, że to, co było na wyciągniecie ręki jakoś się oddalało.
        ale może jeszcze raz go obejrzę i znowu postaram się coś do siebie przyciągnąć??
        • czarny_winetu Re: POZNAJ SEKRET 30.04.10, 10:08
          Wiesz, samo oglądanie filmu szcześcia i pieniędzy do ciebie nie przyciągnie.
          Przeczytaj książkę, zagłąb się w nauki Joe Vitale i dopiero wtedy zacznij myśleć
          i działac odpowiednio w swoim życiu :)
          Zawsze tez możesz udac sie na szkolenie do warszawy 26czerwca :)
        • someday_someone Re: POZNAJ SEKRET 21.05.10, 08:58
          Oj czarny_winetu bardzo chciałabym się udać do warszawy na spotkanie z Joe
          Virale, ale niestety ten termin nie bardzo mi odpowiada;/
          Może jeszcze kiedyś będzie okazja. Mam nadzieję, że jeszcze raz Vitale
          przyjedzie do Polski. Czytałam informacje, że zmniejszyła się liczba miejsc o
          połowę więc spotkanie będzie bardziej kameralne,
          a ty się wybierasz??
          • josoy Re: POZNAJ SEKRET 24.05.10, 15:57
            Strasznie chciałam z tego skorzystać, ale niestety nie mogę w tym czasie. Też
            mam nadzieje, że jeszcze coś będzie po tym szkoleniu w czerwcu - przydało by mi
            się trochę pozytywnego myślenia teraz :)
            • jasno-ciemno Re: POZNAJ SEKRET 11.06.13, 21:39
              Motywacja, zmiana nastawienia, myślenia - wszystkiego co nas zatrzymuje, zniewala i nie pozwala iść dalej. Zmiana tego wszystkiego jest możliwa i to absurdalnie szybko. Sama doświadczyłam, sama zobaczyłam... Polecam AstroVitę (astrovita.pl/), nowe centrum z mnóstwem innowacyjnych i fascynujących metod ;) Dzisiejsze czasy potrzebują takich miejsc jak AstroVita.

astrovita.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka