krol-czy-krolik Re: Kto się lubi... 18.04.14, 12:24 A po takiej małej awanturce - seks jest najlepszy!!! Odpowiedz Link
jeepwdyzlu ale seks.... 18.04.14, 12:33 ale zawle jest 68 letnim staruszkiem bez zębów.... z włosami wystającymi z uszu i nosa w workowatych dresach w kolorze zgniłego ogórka.... Taki mam Jej obraz w głowie.... jeep Odpowiedz Link
zawle Re: Specjaliści i terapie - kogoś Wam to przypomi 18.04.14, 14:16 kutuzow napisał Zawle, tak z ręką na sercu, to naprawdę nie dostrzegłaś podobieństw do sytuacji > z forum? Praca z parami... doszukiwanie się winy w facecie....nie..nic? kutuzow...gdybym szukała jakiś podobieństw, to o każdym z nas można by wysmażyć niezłe jaja ( że wielkanocne?). Nie szukam. Ale gdybym chciała komuś coś powiedzieć, to powiedziałabym mu wprost.Nawet w oddzielnym wątku, gdyby to dla mnie byłoby ważne. Codziennie spotykam się z ludźmi którzy mają problemy z rzeczową i skierowaną do konkretnej osoby krytyką. Lub ze sformułowaniem problemu. Wkurza mnie to. > Druga kwestia to sukces terapii. Mam wrażenie, że tutaj na forum jest takie pow > szechne przekonanie, że terapia dla par ma zakończyć się naprawą związku. Przy > czym na świecie często skuteczna terapia kończy te związek - pozwala parze na > "normalne" rozstanie. Czasami naprawdę nie ma co naprawiać. Osobiście myślę że > przypadek Gexaqu z wątku obok mógłby dokładnie tak się zakonczyć w profesjonaln > ej terapii par. Masz 100% rację. Z tym że po co od razu mówić ...idźcie na terapię i rozstańcie się jak ludzie?))To tak jakby przy podejrzeniu raka mówić pacjentowi....niech pan idzie do onkologa, pomoże Panu łagodniej umrzeć) Odpowiedz Link
zawle Re: Specjaliści i terapie - kogoś Wam to przypomi 18.04.14, 14:18 Hehe...niechcący)) Jep...chcesz zdjęcie? Wielkanocnie prześlę Ci swoje jaja Odpowiedz Link
zawle Re: Specjaliści i terapie - kogoś Wam to przypomi 18.04.14, 14:20 Ale i dziękuję jep...spojrzałam na siebie krytycznie...mam na sobie workowane i dziurawe spodnie od chłopięcej pidżamy w moro i trupie czaszki)) Odpowiedz Link
bartos29 Re: ale seks.... 18.04.14, 21:13 jeepwdyzlu napisał: > ale zawle jest 68 letnim staruszkiem bez zębów.... > z włosami wystającymi z uszu i nosa > w workowatych dresach w kolorze zgniłego ogórka.... > > > Taki mam Jej obraz w głowie.... NO TO TERAZ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...! > > jeep Odpowiedz Link
zawle Re: ale seks.... 19.04.14, 07:46 bartos29 napisał NO TO TERAZ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...! No to jak...że seks, czy masakra piłą mechaniczną)) Się pogubiłem/ łam. Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: ale seks.... 19.04.14, 15:44 zawle napisała: > bartos29 napisał NO TO TERAZ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...! > > No to jak...że seks, czy masakra piłą mechaniczną)) Się pogubiłem/ łam. Wygląda na to: najpierw MASAKRA na całego, a potem: DZIKI SEKS!!! A na końcu: DB od Rabbita Odpowiedz Link
zawle Re: ale seks.... 19.04.14, 21:22 krol-czy-krolik napisał: > najpierw MASAKRA na całego, a potem: DZIKI SEKS!!! > A na końcu: > DB od Rabbita Oj z Ciebie to chyba straszny zboczuś jest. Seks z kim innym a buzi "po" od kogo innego???? Odpowiedz Link
basilisque Re: ale seks.... 20.04.14, 15:51 zawle napisała: > krol-czy-krolik napisał: > najpierw MASAKRA na całego, a potem: DZIKI SEKS! > !! > > A na końcu: > > DB od Rabbita > > Oj z Ciebie to chyba straszny zboczuś jest. Seks z kim innym a buzi "po" od kog > o innego???? Nie chciałbym sie wypowiadać za kol. Królika, ale możen jest TRZY W JEDNYM! Odpowiedz Link
ilnyckyj Re: Kto się lubi... 21.04.14, 21:46 w.ell napisała: > ... ten się czubi Pięknie by było. Tylko, że to rzadko działa, szczególnie w drugą stronę. Odpowiedz Link