Dodaj do ulubionych

Kto się lubi...

18.04.14, 10:42
... ten się czubi
Obserwuj wątek
    • krol-czy-krolik Re: Kto się lubi... 18.04.14, 12:24
      A po takiej małej awanturce - seks jest najlepszy!!!
      • jeepwdyzlu ale seks.... 18.04.14, 12:33
        ale zawle jest 68 letnim staruszkiem bez zębów....
        z włosami wystającymi z uszu i nosa
        w workowatych dresach w kolorze zgniłego ogórka....
        smile

Taki mam Jej obraz w głowie....

jeep
        • zawle Re: Specjaliści i terapie - kogoś Wam to przypomi 18.04.14, 14:16
          kutuzow napisałsuspicious Zawle, tak z ręką na sercu, to naprawdę nie dostrzegłaś podobieństw do sytuacji
          > z forum? Praca z parami... doszukiwanie się winy w facecie....nie..nic?

kutuzow...gdybym szukała jakiś podobieństw, to o każdym z nas można by wysmażyć niezłe jaja ( że wielkanocne?). Nie szukam. Ale gdybym chciała komuś coś powiedzieć, to powiedziałabym mu wprost.Nawet w oddzielnym wątku, gdyby to dla mnie byłoby ważne. Codziennie spotykam się z ludźmi którzy mają problemy z rzeczową i skierowaną do konkretnej osoby krytyką. Lub ze sformułowaniem problemu. Wkurza mnie to.

> Druga kwestia to sukces terapii. Mam wrażenie, że tutaj na forum jest takie pow
          > szechne przekonanie, że terapia dla par ma zakończyć się naprawą związku. Przy
          > czym na świecie często skuteczna terapia kończy te związek - pozwala parze na
          > "normalne" rozstanie. Czasami naprawdę nie ma co naprawiać. Osobiście myślę że
          > przypadek Gexaqu z wątku obok mógłby dokładnie tak się zakonczyć w profesjonaln
          > ej terapii par.

Masz 100% rację. Z tym że po co od razu mówić ...idźcie na terapię i rozstańcie się jak ludzie?smile))To tak jakby przy podejrzeniu raka mówić pacjentowi....niech pan idzie do onkologa, pomoże Panu łagodniej umrzećsmile)
          • zawle Re: Specjaliści i terapie - kogoś Wam to przypomi 18.04.14, 14:18
            Hehe...niechcącysmile))

Jep...chcesz zdjęcie? Wielkanocnie prześlę Ci swoje jajawink
            • zawle Re: Specjaliści i terapie - kogoś Wam to przypomi 18.04.14, 14:20
              Ale i dziękuję jep...spojrzałam na siebie krytycznie...mam na sobie workowane i dziurawe spodnie od chłopięcej pidżamy w moro i trupie czaszkismile))
        • bartos29 Re: ale seks.... 18.04.14, 21:13
          jeepwdyzlu napisał:

> ale zawle jest 68 letnim staruszkiem bez zębów....
          > z włosami wystającymi z uszu i nosa
          > w workowatych dresach w kolorze zgniłego ogórka....
          > smile
          >
          > Taki mam Jej obraz w głowie....

NO TO TERAZ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...!
          >
          > jeep
          • zawle Re: ale seks.... 19.04.14, 07:46
            bartos29 napisałsuspicious NO TO TERAZ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...!

No to jak...że seks, czy masakra piłą mechanicznąwink)) Się pogubiłem/ łam.
            • krol-czy-krolik Re: ale seks.... 19.04.14, 15:44
              zawle napisała:

> bartos29 napisałsuspicious NO TO TERAZ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...!
              >
              > No to jak...że seks, czy masakra piłą mechanicznąwink)) Się pogubiłem/ łam.

Wygląda na to:
              najpierw MASAKRA na całego, a potem: DZIKI SEKS!!!
              A na końcu:
              DB od Rabbita smile
              • zawle Re: ale seks.... 19.04.14, 21:22
                krol-czy-krolik napisał: > najpierw MASAKRA na całego, a potem: DZIKI SEKS!!!
                > A na końcu:
                > DB od Rabbita smile

Oj z Ciebie to chyba straszny zboczuś jest. Seks z kim innym a buzi "po" od kogo innego????
                • basilisque Re: ale seks.... 20.04.14, 15:51
                  zawle napisała:

> krol-czy-krolik napisał: > najpierw MASAKRA na całego, a potem: DZIKI SEKS!
                  > !!
                  > > A na końcu:
                  > > DB od Rabbita smile
                  >
                  > Oj z Ciebie to chyba straszny zboczuś jest. Seks z kim innym a buzi "po" od kog
                  > o innego????
                  Nie chciałbym sie wypowiadać za kol. Królika, ale możesurprisedn jest TRZY W JEDNYM!
    • ilnyckyj Re: Kto się lubi... 21.04.14, 21:46
      w.ell napisała:

> ... ten się czubi

Pięknie by było. Tylko, że to rzadko działa, szczególnie w drugą stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka