madohora 07.07.10, 18:27 BARAN Teraz czas nie będzie ci się dłużył Szykuj się do wakacyjnej podróży Pakuj bagaże i ruszaj nad wodę Lub w jakimś SPA popraw urodę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:31 BYK Teraz odczujesz przypływ siły I nieźle będziesz się uwijał I nawet pogodzisz się z teściową Tylko uważaj. Rób to z głową Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:34 BLIŹNIĘTA Siedzenie w jednym miejscu nudzić cię będzie Teraz będzie cię pełno a co gorsza wszędzie Rozkwitnie też życie towarzyskie Lecz nie przesadź z tym wszystkim Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:37 RAK Teraz znajdziesz się w centrum zainteresowania Ty będziesz zapraszać i będziesz zapraszana Popatrz jaki dzisiaj piękny dzień A ciebie czeka taki cały tydzień Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:40 LEW Teraz przyszła pora na wakacje I musisz przyznać mi rację W gwarnych miejscach nie bywaj Wyłącz się i po prostu odpoczywaj Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:43 PANNA Koniecznie teraz unikaj bezczynności Może zaprosisz teraz jakichś gości Zaplanuje też wypady nad wodę Ja więcej doradzić ci nie mogę Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:45 WAGA Teraz docenisz życie rodzinne Wyda ci się jakieś takie inne Powiesz, że to na dobre i na złe I spędzisz z nimi miłe chwile Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:48 SKORPION Zaplanuj teraz czynne wakacje Zobaczysz, że przyznasz mi rację Żagle, rower albo konie A może nawet trochę się pogonisz Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:50 STRZELEC Nic więcej powiedzieć ci nie mogę Lecz zadbaj teraz o swoją urodę Bo coś na horyzoncie się kręci To cię i przerażą i nęci... Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:53 KOZIOROŻEC Ja tak myślę, że teraz w planie Może być relaks i odchudzanie Lecz pozwól sobie na miłą chwilę Może być nad jakimś grillem Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:55 WODNIK Teraz musisz zmienić punkt widzenie I załatwić sprawy te do załatwienia W tym tygodniu odłóż na bok sprzątanie Bo musisz znaleźć jakieś rozwiązanie Link
madohora Re: Horoskop 07.07.10, 18:58 RYBY Teraz już odczujesz zmęczenie Może jakiś wyjazd pojawi się na scenie Lecz o przyjaciołach też pamiętaj I spotykaj się z nimi nie tylko od święta Link
madohora Re: Horoskop 13.07.10, 11:31 BARAN Wyobraź sobie, że gwiazdy dziś wróżą Szczęście interesom i dalekim podróżom Tak więc nie mogę tego powiedzieć prościej Nie bój się żadnych formalności Link