madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 21.04.15, 00:22 CO DALEJ Z WIELKIMI REKLAMAMI W MIASTACH? - Onet.pl - 20.04.2015 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 21.04.15, 00:22 Nie wiem ale chyba nie wiele da się zrobić. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 27.11.15, 09:46 CO DALEJ Z REKLAMAMAMI? - Radio Katowice - 26.11.2015 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 30.05.15, 23:47 Reklama nas zalewa Ot czasem i tak bywa Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 27.11.15, 09:45 WYSTAWA - REKLAMY - PLAKATY - Radio Katowice - 26.11.2015 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 06.02.16, 16:08 NA ZENICIE POJAWIŁA SIĘ WIELOFORMATOWA REKLAMA - Nasze Miasto - 06.02.2016 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 22.03.18, 21:38 Niektóre reklamy powalają na kolana. Ogłaszam ranking 10-ciu najdurniejszych reklam jakie ostatnio pojawiły się w telewizji Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 02.08.19, 00:35 Cóż warte życie, gdy w koło ponure widzimy twarze? gdy radość nam mroczy obraz boleści - i nastrój uroczy szybko, jak księżyc, zachodzi za chmurę? Niemiłe .dusze ogarnia uczucie, gdy bolą zęby; więc jeśli kfo chory, winien się starać o ratun~k skory: (zaplombowanie, wyjęcie, zatrucie). Więc do Centralnej niech śpieszy lecznicy (twarz chorą _mo~!l'! okryć dobrzę w ctmsty) numer na domu o·śmdziesiąt ·i szósty · przy głównej w Łodzi Piotrkowskiej ulicy. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 02.08.19, 19:14 Panr~e .Q;q~torze, więc tle ze mną? -Napewno skona pan jui jutro ... -Wię_c czas mam jeszcze ... w oczach ciemno„. KaJp:sze dajcie mi i futro! Zanim nadejdzie chwiia skonu Pobiegnę na złamanie głowy Do przemiłego „Odeonuir · Zobaczyć świetny program nowy. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 05.10.19, 14:13 No, nie pomyliłam się. To ten pan co szuka byle czego byle zaistnieć Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 13.04.20, 19:12 BODY, KTÓRE ŁADNIE WYMODELUJE SYLWETKĘ. TO Z HAFTOWANYMI KWIATAMI PODNIESIE PUPĘ A poniżej ROZSZERZONE PORY? .... Dla tych co nie wiedzą - pory to też spodnie Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 12.04.22, 11:55 Dla mnie te tablice są okropne...nie można było przyjąć wersji w kolorze brązowym a nie te czarne, żałobne oznakowania. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 16.03.24, 18:13 Restauracje chcąc sprzedawać jak najwięcej dań, manipulują klientami poprzez menu: odwołują się do rodzinnych powiązań, licząc że dobre wspomnienia zachęcą do zjedzenia kapuśniaku jak u mamy, pieczonego udźca od dziadka czy szarlotki babcistosują poetyckie opisy potrawnajdroższe dania znajdują się w górnej części menu, gdyż na tę część karty, uwagę zwraca się w pierwszej kolejnościkarty dań robione są w ciepłych kolorach wzmagających apetytniekiedy restauratorzy podają kwotę należną za potrawę, ale bez uwzględnienia waluty, co powoduje odrealnienie ceny Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 16.03.24, 18:15 Producenci, by podnieść prestiż swoich towarów, zwracają uwagę na jego ekskluzywne składniki czy stosują stwierdzenia, które trudno sprawdzić. W reklamach kosmetyków najczęściej zachwala się najdroższy komponent, choć jego zawartość procentowa często bywa poniżej 1%. Umieszcza się też rekomendacje, których nie można sprawdzić Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 23.10.20, 19:02 Nie mam nic przeciwko reklamie jako takiej, nawet zniczy ale pchanie jej przed każdym programem i w takiej ilości - w obecnej sytuacji - sprawia, że robi mi się niedobrze na sam widok. Głos mogę wyłączyć, gorzej z obrazem kiedy nie wiem ile taka reklama potrwa Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 22.08.22, 18:32 Irytowała was reklama pi....pi....piii...schoping. No to mamy nową jeszcze bardziej irytującą wersję ze Sławomirem Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 10.11.16, 23:13 Łapię się za głowę i krzyczę - o rany Coraz głupsze są te reklamy! Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 11.03.17, 17:44 KATOWICE ZAJMĄ SIĘ REKLAMAMI - Wyborcza - 06.08.2017 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 17.03.17, 18:46 KATOWCE CHCĄ ZROBIĆ PORZĄDEK Z REKLAMAMU - Wyborcza - 17.03.2017 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 05.10.17, 18:41 Taka sprawa - powiedz mamie Że ja już zagrałam w reklamie Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 30.11.17, 00:49 Ostatnio pojawiała się reklama jakiegoś banku z udziałem małej dziewczynki. Co prawda dzieciak jest "słodki" ale uważam że wykorzystywanie dzieci w tego tupu reklamach to lekkie przegięcie. Niech dzieci reklamują pieluszki, ubranka, zabawki ale banki, telefony itp. to chyba już lekka przesada. To jest moje zdanie. Ktoś może mieć inne. Nie jestem nawiedzona. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 05.12.17, 18:40 Przejeżdżałam dzisiaj autobusem chyba to już było Podlesie. Na jednym z przystanków autobusowych dość duży baner firmy jubilerskiej. On i ona oboje wytatuowani, oboje w objęciach i oboje pół nadzy (od pasa w górę). Dlaczego o tym piszę? Bo zaraz za przystankiem w prostej linii znajdowało się przedszkole. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 12.01.18, 23:29 CO Z USTAWĄ KRAJOBRAZOWĄ W KATOWICACH - Nasze Miasto - 12.01.2018 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 16.01.18, 18:28 MIESZKAŃCY NIE CHCĄ REKLAM - Radio Katowice - 16.01.2018 Odpowiedz Link