madohora 03.03.08, 18:23 Wszystkie wiadomości Sobie przeczytałam Jednak odpisać na nie Dzisiaj nie umiałam Co już treść jakąś ułożyłam To "nasza klasa" mnie wywaliła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 03.03.08, 20:10 Ja tez dzisiaj tam pisalem. I sie bardzo nerwowalem. Klikam chyba z dziesiec razy. A tu blad za kazdym razem. Nie chcac psuc sobie humoru. Tak przeszedlem na to forum. No i dobrze to zrobilem. Bo na Ciebie natrafilem. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 04.03.08, 11:19 Dzisiaj znowu przerwę techniczną zrobili Weszłam na maile i od razu mnie wywalili Przeczytałam tylko zdanie "wypij kawę" I nie wiem co dalej, zepsuli mi zabawę Nie wiem czy kawę mam wypić, lecieć na spotkanie Czy może tę kawę od kogoś tam dostanę? Polecenia jednak grzecznie posłuchałam Wypiłam kawę i za pisanie się zabrałam Za chwilę sobie trochę popracuje A potem znowu zalogować tam się spróbuję. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Jurka-de1 21.04.08, 21:13 I ja na Ciebie tu trafiłam, popatrz jaki ten świat mały Jureczku) Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 14.03.08, 18:19 Aza dzisiaj szybsza była W mig rozwiązanie odkryła Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 14.03.08, 22:12 Ma szczescie ze od kuzyna telefon mialem. I prawie godzine z nim sobie gadalem. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 15.03.08, 10:20 Aza z nim to uzgodniła Sama numer wykręciła Ty musiałeś z nim pogadać A ona cichcem po szaradach Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 16.03.08, 00:35 Twoje imie z celtyckiego,radosc oznacza. Bestorz sie smieja z tego co u gory. Ze AZA podstympym mie zrobila. Jeszcze Jej zaplaca. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 21.03.08, 16:30 Od Bronka dostaniemy "po mordzie" Od dziś pracujemy w akordzie?! Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 21.03.08, 17:17 To jest ino Twoja wina, bo kusisz mie do czerwonego wina. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 21.03.08, 17:23 A gdy to wino i w koło masz ciszę To się dopiero szybko i fajnie pisze A jak już trochę w głowie poczujesz To "lekkim piórem" tak sobie rymujesz Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 22.03.08, 14:56 Żadna głupia Coca-Cola nie zastapi nam jabola. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 25.03.08, 13:41 Dawno tego nie pilem, i bardzo sie stesknilem. Jak pisanie przy tym odchodzi, to sprobowac nie zaszkodzi. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 27.03.08, 11:16 Przepraszam za nieprzewidzianą zwłokę Chyba łącza nie były zbyt szerokie Po świętach nas z Internetu wywaliło Dlatego przez kilka dni mnie nie było Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 12.04.08, 10:03 Przez chwilę miej z szaradami zabawę Ja idę do sklepu kupić sobie kawę Och, Jurek możesz być jak dziecko Czy do tej kawy kupić ci ciasteczko? Za chwilę wrócę i może dalej Będziemy sobie na Forum pisali Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 12.04.08, 10:21 Ciasteczek niy lubia, bo mie zgaga poli. Wiec kup do kawy, dobrych jaboli. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 12.04.08, 10:32 Włśnie wróciłam, przecieram oczy Bo mi je deszczk trochę zamoczył Zaraz zaczniemy zabawę Bo idę wodę stawiać na kawę Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Jurka-de1 21.04.08, 21:18 jurek-de1 napisał: > Ciasteczek niy lubia, > bo mie zgaga poli. > Wiec kup do kawy, > dobrych jaboli. Ty uważej bo jak tym ogniym nom chuchniesz, to mogymy się zapolić) Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 12.04.08, 10:42 Jurek, zrób se przerwa. Na stole już kawa A jak sie klei rozmowa, to tyż fajno zabawa Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 12.04.08, 10:50 Taka zdolna byłam Że się przed chwilą Sama z Intrernetu wywaliłam Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 16.04.08, 18:26 Teraz Jurek się gdzieś zgubił Poszedł sobie między ludzi Tą zabawą już się znudził? Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 19.04.08, 12:46 No to fajne przypuszczenie. Twe pytanie,ciepna w cienie. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 21.04.08, 17:12 Ja się zgubiłam każdy o to pytał Więc się nie dziw, że też to zrobiłam Choć komputera z sobą nie miałam To już w rozpaczy nawet byłam Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 22.04.08, 12:26 Nawet rena-ta49 sie tu pojawila, jak watek Do Jurka zobaczyla. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 22.04.08, 14:47 Też miała do nas sprawę A wiesz, kobiety bywają ciekawe... Myślę że renia za żart się nie obrazi I będzie tutaj częściej włazić W końcu też znajdzie swój kątek I dla niej pojawi się nowy wątek Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 24.04.08, 11:07 Tu mo dobry watek, jak na poczatek. Jo sie z nia pogodom, i porady podom. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 24.04.08, 13:10 Muszę już dzisiaj skończyć zabawę I nie wiem czy tu jeszcze zajrzę Więc się nie złość, że nie dałam rady Zajrzeć we wszystkie kątki ani w szarady Ale jak znów wrócę to się poprawię I na pewno jeszcze cię zabawię Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 15.02.18, 18:17 Jurek już nic nie czuje I nie wie że mi go brakuje Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 16.01.19, 00:23 Nikt mi tutaj nie odpowie Ja też więcej nie dopowiem Jeszcze z roczek się pobiedzę I na forum tym posiedzę *** A jak nie będzie końca świata To może posiedzę i ze dwa lata Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 10.09.18, 19:11 Czasem to mnie nuży Że ten początek się nie powtórzy Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 25.04.08, 09:57 Przyznam się, chodź zabrzmi to sucho Że dzisiaj z czasem u mnie trochę krucho Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 25.04.08, 10:01 Jasia może w poniedziałek wezmę na wycieczkę Czy będzie Jasiu cieszył się jak dziecko A może trochę na czasu zabicie W wątek Konie arabskie w Janowie spojrzycie Chociaż tam wierszyk, również to szarada Może taka zabawa też radość sprawia Jest jeszcze wierszyk co się w wątku plecie Tam też zaszyfrowane jest coś w gazecie: Podaję linki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49353&w=78680705 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49353&w=77866339 Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 02.05.08, 09:43 Od tygodnia jest tu dziurka, Nikt nie pisze już do Jurka. Cirano z jamnikiem się bawil, I Jurka samego zostawil. Azaheca z Ruda w ogrodzie sobie biega, A Jurek chce być dla niej kolega. Martula pisze dyplomowo praca, Na Jurka uwagi wcale nie zwraca. Bronek w wiśniowym sadzie kwiatki zapyla, Bo Jurek go tu nie widzi wiela. Balzak pewnie zwierzatka maluje, A do Jurka wcale nie pisuje. Rena-ta pare zdan napisala, I o Jurku już zapomniala. Kefirowa o urlopie chyba marzy, I z Jurkiem wcale nie gwarzy. Alice kotkow swych pomruku slucha, A Jurkowi żadne mrr,mrr,do ucha. Madohora za konmi chyba pojechala, Bo tez pare dni do Jurka nie pisala. Każdy zwierzątek swoich tylko patrzy, Dlaczego o Jurka nikt tu nie zachaczy. Stęskniony Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Jurka-de1 02.05.08, 13:33 Rena-ta pare zdan napisala, I o Jurku już zapomniala. --------------- Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Do Jurka-de1 02.05.08, 13:34 Jo Ci powiym Jureczku nie mom ,żodnego zwierzaka , a przydoł by się zgodzisz sie nim być? DD Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 03.05.08, 10:04 Jeronie dziolcha i Ty mi to teraz po 40 latach godosz.Tos sie naczekala. No ale poczekej jeszcze trocha, moze cos z tego bydzie. Bo jeśli losów koło,złączy zerwaną nić. Będziemy znów pospołu,śpiewać i marzyć i śnić. Pieseczek Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 05.05.08, 13:22 Kefirowo we Wiedniu teraz siedzi I nad gupotami sie niy biydzi Bez toż mom komputer już od rana I moga nadrobić luki w pisaniu Balzack we organki dmuchoł Teraz już mo w gymbie sucho Musi czymś sie zaś pokrzepić Co by zasik zagrać lepi A Bronek? Bronek o tym czasie Durch urzynduje we "naszy klasie" A zaś w sobota w "Wiśniowym Sadzie" Kartka i dugopis przed sobom kładzie A jo? Jo zaś kaś poleciałach Bez Internetu delirka miałach Ale jak wtoś prosi w dobry wierze To niy idzie klupać na komputerze. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 05.05.08, 13:26 A teraz wom powiym tak trocha na ucho W maju z czasym bydzie trocha krucho Na "randka" z Bronkiem już zakładom kieca I do "Wiśniowego Sadu" zarozki poleca Po tym trza zoboczyć co tyż robiom konie No i kiyłbaski z grila muszom być zjedzone A zaś tam kiedyś do Warszawy jada I bydzie z tego niyzło zabawa A jeszcze wiycie,że my niy som mamlasy Napisza to opowiadanie na konkurs "naszy klasy" Wiync Jureczek znowu som zostanie A może zaś mu sie trafi jakieś nowe wyznanie? Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 05.05.08, 13:18 I jak mom tukej do Ciebie pisać Po tych wyznaniach...to ino cisza... Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 05.05.08, 23:05 Babskie gadanie. Stawiam na trojkat. W maju niy wiela Cie bydzie a jo potrzebuja cos w biydzie. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 06.05.08, 13:35 Jo znom "Trójkąt Trzech Cesarzy" A Ciebie sie jakiś inny marzy? Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 06.05.08, 18:58 A mie sie marzy,trojkat taki, jedna babka i dwa chlopaki. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 07.05.08, 14:42 Powiedział do bacy drugi baca Grupowy seks? Mnie się to opłaca! Zdziwiony kum pyta co ty chcesz począć? Nic. Po prostu zwyczajnie. Odpocząć! Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 07.05.08, 18:44 jurek-de1 napisał: > Poprostu czytasz w moich myslach. > BRAWO Chyba ustalone i już nie ma sprawy Ale niebezpieczne są takie zabawy! Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 06.05.08, 13:37 Ale prowda godosz przecie W maju mnie trocha pogno po świecie Zaś wstanie lewom nogo tak rano I mie ochrzani niyźle Cirano A jo przeca byda wszystko z siebie dować I Nikisz pro - pro - promilować Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 08.05.08, 18:17 Cieszę się, że wycieczka Jasia się podoba Na dzisiaj trochę odpocznie. Jutro dalsza droga Jasiowi pomysłów jeszcze nie brakuje Ale boi się trochę, że cię ostatnio zasypuje? Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 08.05.08, 18:18 W drugiej części wycieczki coś tam jeszcze zostało Jasiu chciałby wiedzieć czy podpowiedzieć by się zdało? Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 08.05.08, 22:00 Tak,tak zostalo bo rozwiazac mi sie nie udalo. No i podpowiedziec by sie zdalo. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 09.05.08, 09:39 Jasiu się pyta czy już nie nudzi? Bo on znów nowe wczoraj wykludził Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 09.05.08, 09:40 Dziś ci odpuszczę przerwy trochę zrobię Może to będzie dobry sposobem Jak mi się uda jutro przyjadę No i podpowiem o co chodzi w kilku szaradach Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 09.05.08, 11:53 Na dziś zamykam z szaradami kram A podpowiedzi może ci jutro dam. Powiem tylko w części III Jasiu po ulicy Zamkowej leci On na straganie wybiera słodycze I co tam zjadł - tak sobie wylicza! Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 09.05.08, 19:02 Jutro jeszcze przyjemność ci sprawię I na trochę z Jasiem cię zostawię Będziesz miał czas przy niedzieli Jasiu już dziś się weseli Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 09.05.08, 23:10 Zeby ino Jasiu nie chciol mi czasym przyjemnosci zrobic. Niych lon sie tak niy weseli. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 10.05.08, 08:47 jast żech tu z wami Ino myśla nad wiyrszami A poniydziałek na impreza do Rudy Śląski jada I mi Bronek takie zadanie zadał! Ruda Śląska "Wiśniowy Sad" godzina 17.00 Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 12.05.08, 12:11 Jasiu, chyba dzisiaj spał Bo nie wiem jak to zrobił Że szarad na dyskietkę nie zgrał Do tej pory nad tym się głowi Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 12.05.08, 12:12 Lecz Jasiu nie będzie w biedzie Do Rudy Śląskiej dzisiaj jedzie A co tam widział i jak się bawił To znów opowie w dalszych szaradach! Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 12.05.08, 23:17 Za Ruda sie nawet niy biera, bo o Rudzie wiym niewiela. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 13.05.08, 11:37 To nie będzie wcale trudne Może nawet trochę nudne A temat co Jasiu robił w Rudzie W końcu nie są ci znani Ci ludzie Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 13.05.08, 15:19 Jurek, za kilka dni będzie chyba spacerować Małgosia - bo zaczynam się wczuwać w Jasia. Ha, ha, ha... "Jeszcze zażywał swobody bo Jasiu to chłopak był młody" , , , Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 13.05.08, 23:44 Dawej ta Malgola,ino napisz cos lo ni, moze pudzie z nia trocha pogupocic. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 13.05.08, 15:26 Ale Jasiu musi wzbudzać ogólną sympatię, bo przyjął się na naszej klasie i nie tylko a może założymy mu osobny profil na naszej klasie i będzie tam gościem? To jest oczywiście tylko żart. Ale naprawdę się cieszę z tego, że Jasiu podoba się nie tylko tobie. Czasem też musisz brać lekką (ale tylko lekką poprawkę) na te szarady, bo ja większość z nich piszę w autobusie. Oczywiście sprawdzam później ale ...te nieszczęsne talony. To było pierwsze skojarzenie. I ta przekłamana kiedyś tam literka też. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 13.05.08, 23:47 Tak czuja ze klepiesz to na kolanie. Czasym Cie tam potelepie na dziurach. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 13.05.08, 15:28 Jak zobaczycie jakąś wariatkę co siedzi na przystanku autobusowym albo w autobusie i skrobie coś tam długopisem to...właśnie w ten sposób powstają następne wierszyki czy szarady na FORUM. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 13.05.08, 23:51 Szkryflej,szkryflej wyjdzie Ci to na zdrowie. Trza tyn Nikisz jakos trzymac. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 14.05.08, 10:23 Wczoraj jeszcze jedną plamę dałam O Karlewiczach zapomniałam!!! Ale dzisiaj już się kajam I poprawkę daję zaraz!!! Tak naprawdę to przypomniało mi się w domu, że chodziło o inne ryby. A wszystko wina Cirano, bo on wyskoczył z tym łowieniem. No to rybka, śledzik, coś do śledzika i już...A gdzie a w FISCHALI. A ilekroć byłam u nich w domu, fascynowało mnie to akwarium na całą ścianę(to największe, ja tam bywałam jako dziecko a wiadomo, że dzieci pewne rzeczy widzą inaczej) ale w dość dziwny sposób...zastanawiałam się co by oni zrobili jakby im tak pękło?! Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 14.05.08, 11:40 Wszystkie RYBKI spia w jeziorze. I nie Karlewicz ino KADLEWICZ Ciurala,ciurala,la. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 14.05.08, 16:21 A co do nachtopa, to niy nachtop klamor Ino mu sie procesory przegrzoły I zasilacz mu sie spolił Jednym słowym - niy szcimoł! Wto normalny "wypisuje tyla gupot co jo No wto mi to powiy, no wto?" Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 14.05.08, 16:23 A jak spi, to sie jej glupio sni. Chyba mosz dobry humor tak jak jo.Ha,ha,ha. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 15.05.08, 15:09 Sprzedałam wenę Poszła sobie precz Czasem tak bywa To normalna rzecz Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 17.05.08, 09:49 Dziś Jasiu jedzie sie bawić To tak na chwila szarady zostawi Domy mu chwila, dwa dni wytchnienia Może coś znojdzie jeszcze we wspomniyniach Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 21.05.08, 18:43 Mioł być szampan, ale coś sie skiepściło Bez toż coś innego za to się zjawiło Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 21.05.08, 18:44 Ni moga już trudu sprawdzania se zadać Bo musza tak poleku do dom już spadać Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Jurka-de1 21.05.08, 19:25 Sprawdz ale jo niy cygania, no morze czasym. Dziekuje. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Jurka-de1 23.05.08, 09:24 Wiym, że mie niy kminisz Dociągnymy tak aż do jesiyni?! Bo jakoś tak w październiku Bydzie rocznica istniynio FORUM Odpowiedz Link