madohora 14.10.08, 17:04 Sorki, że dzisiaj tak mało wpisów, ale idzie to jak krew z nosa, jeden wpis na kilka minut, musiałabym siedzieć tutaj do nocy. Poddaję się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirano Re: Do wszystkich 15.10.08, 09:17 Lyń cie uopanowoł, aboś krank?. Ale jo tysz starom sie niy za dugo wisieć pszi kompie, jes tela inkszych ciekawych rzeczy...Jesiyń. Jeżdża po okolicy, zbiyrom fajne kasztany, żołyndzie i inksze, i kaj widza wolne miejsce, tam je wsadzuja te nasionka. Robi dużo uciechy te zajyncie Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 09.05.24, 22:07 [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rb/qa/wzpg/uOqAO9LQZM Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 16.10.08, 09:47 Dzisiaj idę na spotkanie w sprawie Nikisza Więc tutaj na dzisiaj z mej strony cisza... Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 20.10.08, 17:02 Cirano, to niy był ani lyń Ani jakiś moj gorszy dziyń Nawet niy Gazety to wina Awaria netu to była przyczyna Odpowiedz Link
cusiew44 Re: Do wszystkich 20.10.08, 17:52 Ja też od czwartku miałam jakieś kłopoty z Internetem. Wogóle nie mogłam się połączyć? Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 03.11.08, 13:47 Dzisiaj mam trochę "zajęć pozalekcyjnych" tak więc wracam jutro i trochę podgonię te wpisy, bo coś nam FORUM kuleje. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 08.11.08, 12:46 Dzisiej już tu nic nie gadam W wiadomej sprawie Coś dowiedzieć się jada... Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 10.11.08, 16:02 Dzisiej to dostaja cholery Od 11 walcza z komputerem Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 10.11.08, 16:02 Miałam bardzo dużo wpisów I jak zwykle nic nie wyszło Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 10.11.08, 16:04 Mam przepisy i szarady Może po tym wolnym dam rady Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 18.11.08, 11:26 Dzisiaj raczej nic już nie napiszę, chyba że przypadkiem bo za chwilę odrywam się od komputera a do domu wrócę bardzo późno i mi się nie będzie już chciało Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do wszystkich 18.11.08, 13:13 Zdjecia archiwalne z Nikiszowiec-Giszowiec-Szopienice. www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=georgk Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 19.11.08, 15:05 Może nie będzie tak źle, z tym drugim projektem będę też miała okazję pokazać się z tej dobrej strony, tylko abym się za bardzo nie rozpędziła w historyjkach do opowiedzenia. Zawsze będę mogła je opowiedzieć jakimś dzieciom. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 20.11.08, 16:58 Dokończę jutro i dam coś nowego, bo dzisiaj jestem tak zmarznięta, że nawet pisać za bardzo nie potrafię. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 20.11.08, 17:00 Byłam dzisiaj na wycieczce w Orzegowie, szczegóły jutro Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 20.11.08, 17:01 A na dodatek tu gdzie jestem też piździ jak w Kieleckiem na dworcu a wiecie, że tam naprawdę tak piździ Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 24.11.08, 10:50 Jo mom dzisiej trocha inny roboty to niy wiym czy dom rady coś wom jeszcze popisać. Zoboczymy jak mi sie jeszcze poukłodo. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 25.11.08, 16:54 Basia tak szybko to rozwiązuje Że mnie już czasem pomysłów brakuje Na szczęście na jutro Rozrywka mi podsunęła tematy Ale to nie będą na szczęście plagiaty. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 25.11.08, 16:55 A jak mi czasu jeszcze zostanie To już mam pomysł na nowe zadanie A co to będzie może się dowiecie Ale podpowiem. W czymś mi pomożecie. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 28.11.08, 16:42 Dwa dnie bawicie się sami, bo mnie nie ma... Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do wszystkich 28.11.08, 20:28 I fajnietarych nie ma chata wolna,oj bedzie bal. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 01.12.08, 17:12 W tym tygodniu FORUM może trochę kuleć bez gospodarza. Mam nadzieję, że nas wesprzecie dodając jakieś wpisy. Część ekipy z forum zaangażowana będzie w inne rzeczy w realnym świecie. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 04.01.20, 22:00 Dzięki wszystkim co tu byli I ślad jakiś zostawili Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 12.01.25, 15:25 I kolejny wątek z serii..niepotrzebny wątek Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 23.11.09, 20:12 Nie myślcie sobie, że archiwizacja jest robiona po to aby podnieść liczbę wątków. Po prostu nigdy nie mam na to czasu aby coś tam podnieść (wątki równo po roku znikają) i w ten sposób uciekło nam kilka wątków. Część pamiętam i je odtwarzam ale niestety pamięć ludzka jest zawodna, więc nie wszystkie. Odpowiedz Link
madohora Re: Do wszystkich 23.11.09, 20:16 A już za chwilę powtórzy się sytuacja z ubiegłego roku. Będziemy mieć coraz mniej czasu na wpisy bo cała para pójdzie w Jarmark. Trzymajcie aby się nam i tym razem udało. Odpowiedz Link