Dodaj do ulubionych

Wszystko serialach Disneya!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 15:14
Jeżeli wiecie coś ciekawego,nowego na temat Disneya i jego gwiazd to
piszcie.Wstęp zakazany dla anty fanów.smile
Obserwuj wątek
    • paprotka antyfanka ..(A!Czyji antyfani nie mogą wchodzić ?) 22.03.09, 16:17
      Jakbyś nie zauważyła jest to forum. Forum to miejsce poświęcone rozmową na
      dane tematy. W uczestniczeniu w danej dyskusji nikt nie może nikomu zabronić,
      chyba że wypowiada się na inny temat, obraża autora lub używa wulgaryzmów.

Moja wypowiedź nie jest obrażaniem i mówieniem na inny temat bo robię to
      spokojnie i bez krzyczenia. smile

Raczej nowym odkryciem nie jest to, że na ogół seriale disneja nie mają w
      sobie nic wartościowego i uczącego.
      Dialogi są pozbawione treści, a żarty "śmieszne" dla osoby z dużym poczuciem
      humoru w ogóle nie są śmieszne.
      • Gość: apple 13 Re: antyfanka ..(A!Czyji antyfani nie mogą wchodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 17:38
        Ja chcę żeby mogli tu porozmawiac ludzie którzy lubią seriale disneya, właśnie
        bez osób którym to się nie podoba.Po to są różne wątki na forum by każdy
        człowiek znalazł temat dla siebie.Po prostu założyłam ten temat po to by fani
        różnych seriali i filmów disneya pogadali np. o tym kiedy będzie premiera
        jakiegoś filmu na disney channel itd.Nie wiem po co wchodzic na ten temat który
        go nie interesuje i nie lubi tego o czym tu rozmawiają.smile
    • Gość: minio Re: Wszystko serialach Disneya! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 17:46
      Kilka ciekawostek:
      -Nowe odcinki Czarodziejów od 18 kwietnia.
      -Podobno ma byc film Czarodzieje z Wawerly place.
      -Premiera filmu Program Ochrhrony księżniczek na jesień w Disney Channel.

Byc może wiecie już o tym ale to pisze dla przypomnienia.smile
      • Gość: sweet_girl Re: Wszystko serialach Disneya! IP: 83.238.44.* 05.04.09, 14:47
        W lutym na amerykanskim disney channel pojawił sie serial "Sonny with a chance"
        wiecie kiedy pojawi sie w polsce??? kiss
    • candy.e blee.! 11.04.09, 12:33
      co tu wiele mówic ;p

TYLKO DLA DZIECI.!!!!
      suspicious
    • Gość: Fanka Disney'a Re: Wszystko serialach Disneya! IP: 80.244.138.* 16.04.09, 09:17
      znalazlam zwiastun nowych odcinkow hannah montana oczywiscie w USA

oto filmik

www.youtube.com/watch?v=syJ56CugFT4&feature=related
      z niego wynika ze lilly i oliver beda para!!!!!!shockkissserce
    • Gość: Vanessa_H Re: Wszystko serialach Disneya! IP: *.acn.waw.pl 16.04.09, 14:51
      Jeśli chcecie wiedzieć co będzie w najnowszych odcinakch Hannah Montana to
      zajrzyjcie tutaj
      Tekst
      linka
      tylko musicie zjechać trochę w dół do trzeciej serii.Buziaki kiss
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Wszystko serialach Disneya! IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.09, 19:03
      Po co się sprzeczac?przecież jedni lubią disney,drudzy nie.Zgadzam się z autorem tego postu.Jeśli wam się ten post
      nie podoba,to po co tu w ogóle wchodzicie?już widziałam tak na oko dwadzieścia kłótni na tym forum.
      Kotek zabronił wam wszelkich kłótni,sprzeczek tak dlatego żeby nie byc skasowanym.Wiem,że świat się nie zawali
      jak się skasuje,ale miło wtedy jest człowiekowi jak dany post się podoba.Więc słuchajcie kotka.Ten forum jest
      świetne,i przez wasze kłótnie kotek może zrobic nam na złośc i go skasowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka