Gość: Egon IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 01:56 lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wstretna ! Ta kawa tez byla z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic ? Poradzcie mi ! PROSZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jhVeALah TOWARZYSTWO PRZYJAZNI IZRAELSKO-IRANSKIEJJ IP: *.cm-upc.chello.se 10.02.02, 02:10 Israel*Iran niech zyje rozwija sie i rozkwita IZRAEL & IRAN & USA Oś POKOJU NA SWIECIE ! חעעטאכדרק Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: TOWARZYSTWO PRZYJAZNI IZRAELSKO-IRANSKIEJJ IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 02:16 Gość portalu: jhVeALah napisał(a): > Israel*Iran > niech zyje rozwija sie i rozkwita > IZRAEL & IRAN & USA Oś POKOJU NA SWIECIE ! > חעעטאכדר > 11; Ale plama pochodzi z Iranu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 02:28 Gość portalu: Egon napisał(a): > lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wstretna ! Ta kawa tez byla > z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic ? Poradzcie mi ! > PROSZE!!! ten problem Egonie musisz przeniesc na inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 02:31 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wstretna ! Ta kawa tez > byla > > z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic ? Poradzcie mi ! > > PROSZE!!! > > ten problem Egonie musisz przeniesc na inne forum Dlaczego JIHAD ? Czyzby Iranu juz nie bylo na "Swiecie " ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 02:45 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wstretna ! Ta kawa > tez > > byla > > > z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic ? Poradzcie mi > ! > > > PROSZE!!! > > > > ten problem Egonie musisz przeniesc na inne forum > > Dlaczego JIHAD ? Czyzby Iranu juz nie bylo na "Swiecie " ? a byl?:-) pytanie chcesz rozwiazac problem czy dyskutowac o Iranie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 02:33 Hi hiiii. Na jakie? Jest jakies forum dla tych co zlopia kawe, do tego iranska? Dzien dobry panom. Padam dzis na dziob z powodu nadmiaru pracy. Tylko troche popostuje i zaraz znikam. Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wstretna ! Ta kawa tez > byla > > z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic ? Poradzcie mi ! > > PROSZE!!! > > ten problem Egonie musisz przeniesc na inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 02:36 Gość portalu: Helga napisał(a): > Hi hiiii. Na jakie? Jest jakies forum dla tych co zlopia kawe, do tego iranska? > > Dzien dobry panom. Padam dzis na dziob z powodu nadmiaru pracy. Tylko troche > popostuje i zaraz znikam. > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wstretna ! Ta kawa > tez > > byla > > > z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic ? Poradzcie mi > ! > > > PROSZE!!! > > > > ten problem Egonie musisz przeniesc na inne forum > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 02:42 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Hi hiiii. Na jakie? Jest jakies forum dla tych co zlopia kawe, do tego ira > nska? > > > > Dzien dobry panom. Padam dzis na dziob z powodu nadmiaru pracy. Tylko troc > he > > popostuje i zaraz znikam. > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wstretna ! Ta > kawa > > tez > > > byla > > > > z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic ? Poradzc > ie mi > > ! > > > > PROSZE!!! > > > > > > ten problem Egonie musisz przeniesc na inne forum > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej. Pod sterta papierzysk, niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 02:48 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Hi hiiii. Na jakie? Jest jakies forum dla tych co zlopia kawe, do teg > o ira > > nska? > > > > > > Dzien dobry panom. Padam dzis na dziob z powodu nadmiaru pracy. Tylko > troc > > he > > > popostuje i zaraz znikam. > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wstretna > ! Ta > > kawa > > > tez > > > > byla > > > > > z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic ? Po > radzc > > ie mi > > > ! > > > > > PROSZE!!! > > > > > > > > ten problem Egonie musisz przeniesc na inne forum > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej. Pod sterta papierzysk, > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? Sorry again !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 02:51 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Hi hiiii. Na jakie? Jest jakies forum dla tych co zlopia kawe, d > o teg > > o ira > > > nska? > > > > > > > > Dzien dobry panom. Padam dzis na dziob z powodu nadmiaru pracy. > Tylko > > troc > > > he > > > > popostuje i zaraz znikam. > > > > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > lakierowana z importu z Israel. Teraz bedzie plama wst > retna > > ! Ta > > > kawa > > > > tez > > > > > byla > > > > > > z importu,z Iranu ! Pfuj! Jak teraz ta plame wyczyscic > ? Po > > radzc > > > ie mi > > > > ! > > > > > > PROSZE!!! > > > > > > > > > > ten problem Egonie musisz przeniesc na inne forum > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej. Pod sterta papierz > ysk, > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? Sorry again !!! Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:07 Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej. Pod sterta pa > pierz > > ysk, > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? Sorry again !!! > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? Hi hi hi Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy pod czy inaczej. Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa. Co gorsza, tak sie zapowiada do rana. Upojna noc..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 03:14 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej. Pod ster > ta pa > > pierz > > > ysk, > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? Sorry again !!! > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? Hi hi hi > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy pod czy inaczej. > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa. Co gorsza, ta > k > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... TY NIEWIERNA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 03:19 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej. Pod > ster > > ta pa > > > pierz > > > > ysk, > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? Sorry again > !!! > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? Hi hi hi > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy pod czy inac > zej. > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa. Co gorsz > a, ta > > k > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > TY NIEWIERNA !!! popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:23 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej > . Pod > > ster > > > ta pa > > > > pierz > > > > > ysk, > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? Sorry a > gain > > !!! > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? Hi hi > hi > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy pod czy > inac > > zej. > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa. Co > gorsz > > a, ta > > > k > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > TY NIEWIERNA !!! > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! A ty jihad co? Tez sie przylaczasz do tego sex party z papierami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 03:30 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyje > mniej > > . Pod > > > ster > > > > ta pa > > > > > pierz > > > > > > ysk, > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? So > rry a > > gain > > > !!! > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? H > i hi > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy po > d czy > > inac > > > zej. > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa > . Co > > gorsz > > > a, ta > > > > k > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > A ty jihad co? Tez sie przylaczasz do tego sex party z papierami? > jeszcze jakiego syfa arabskiego od ciebie zlapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:35 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo p > rzyje > > mniej > > > . Pod > > > > ster > > > > > ta pa > > > > > > pierz > > > > > > > ysk, > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie sp > ac. > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz > ? So > > rry a > > > gain > > > > !!! > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz > ? H > > i hi > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad c > zy po > > d czy > > > inac > > > > zej. > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cno > tliwa > > . Co > > > gorsz > > > > a, ta > > > > > k > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > A ty jihad co? Tez sie przylaczasz do tego sex party z papierami? > > > > jeszcze jakiego syfa arabskiego od ciebie zlapie. Jak z tym syfem, to nie wiem. Ale Vista to tu na pewno nie bylo. To chyba syfa tez nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 03:26 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej > . Pod > > ster > > > ta pa > > > > pierz > > > > > ysk, > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? Sorry a > gain > > !!! > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? Hi hi > hi > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy pod czy > inac > > zej. > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa. Co > gorsz > > a, ta > > > k > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > TY NIEWIERNA !!! > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwoch lat kuska nie staje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 03:28 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyje > mniej > > . Pod > > > ster > > > > ta pa > > > > > pierz > > > > > > ysk, > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? So > rry a > > gain > > > !!! > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? H > i hi > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy po > d czy > > inac > > > zej. > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa > . Co > > gorsz > > > a, ta > > > > k > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwoch lat kus > ka > nie staje !!! ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 03:31 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo p > rzyje > > mniej > > > . Pod > > > > ster > > > > > ta pa > > > > > > pierz > > > > > > > ysk, > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie sp > ac. > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz > ? So > > rry a > > > gain > > > > !!! > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz > ? H > > i hi > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad c > zy po > > d czy > > > inac > > > > zej. > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cno > tliwa > > . Co > > > gorsz > > > > a, ta > > > > > k > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwoch la > t kus > > ka > > nie staje !!! > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki He he he ! Agrafkami do brzucha pewnie !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:39 Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki > > He he he ! Agrafkami do brzucha pewnie !? Agrafkami do brzucha? hehe. To ja chyba tego sztucznego spod poduszki od zsypki pozycze. Taaaaki pomysl!!!! Tylko jak go zlapac? Bo jak sie dowie, to ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 03:51 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi h > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrob > ilo p > > rzyje > > > mniej > > > > . Pod > > > > > ster > > > > > > ta pa > > > > > > > pierz > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi s > ie sp > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracu > jesz > > ? So > > > rry a > > > > gain > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracu > jesz > > ? H > > > i hi > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy > nad c > > zy po > > > d czy > > > > inac > > > > > zej. > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jeste > m cno > > tliwa > > > . Co > > > > gorsz > > > > > a, ta > > > > > > k > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwo > ch la > > t kus > > > ka > > > nie staje !!! > > > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki > > He he he ! Agrafkami do brzucha pewnie !? he he ja im moge krazy glue podeslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 03:58 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi > hi h > > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie > zrob > > ilo p > > > rzyje > > > > mniej > > > > > . Pod > > > > > > ster > > > > > > > ta pa > > > > > > > > pierz > > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce > mi s > > ie sp > > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj > pracu > > jesz > > > ? So > > > > rry a > > > > > gain > > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj > pracu > > jesz > > > ? H > > > > i hi > > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem > czy > > nad c > > > zy po > > > > d czy > > > > > inac > > > > > > zej. > > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i > jeste > > m cno > > > tliwa > > > > . Co > > > > > gorsz > > > > > > a, ta > > > > > > > k > > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz o > d dwo > > ch la > > > t kus > > > > ka > > > > nie staje !!! > > > > > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki > > > > He he he ! Agrafkami do brzucha pewnie !? > > he he ja im moge krazy glue podeslac No to bedzie juz koniec chyba !? Nikt ich nigdy w zyciu nie rozlaczy,chyba,ze Dr.Kevorkian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 04:04 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujes > z? Hi > > hi h > > > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu m > i sie > > zrob > > > ilo p > > > > rzyje > > > > > mniej > > > > > > . Pod > > > > > > > ster > > > > > > > > ta pa > > > > > > > > > pierz > > > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego > chce > > mi s > > > ie sp > > > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzi > siaj > > pracu > > > jesz > > > > ? So > > > > > rry a > > > > > > gain > > > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzi > siaj > > pracu > > > jesz > > > > ? H > > > > > i hi > > > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie p > owiem > > czy > > > nad c > > > > zy po > > > > > d czy > > > > > > inac > > > > > > > zej. > > > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papie > ry i > > jeste > > > m cno > > > > tliwa > > > > > . Co > > > > > > gorsz > > > > > > > a, ta > > > > > > > > k > > > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu > juz o > > d dwo > > > ch la > > > > t kus > > > > > ka > > > > > nie staje !!! > > > > > > > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki > > > > > > He he he ! Agrafkami do brzucha pewnie !? > > > > he he ja im moge krazy glue podeslac > > No to bedzie juz koniec chyba !? Nikt ich nigdy w zyciu nie rozlaczy,chyba,ze > Dr.Kevorkian... Egon ja nie chce ich sklejac tylko tego sztucznego kutasa przykleic p.s. kevorkiana warto by tu sciagnac zeby zrobil porzadek z muslimami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Co wy macie na mysli mowiac "ICH"???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 04:04 Na wszelki wypadek uprzedzam, ze przywale, jak pojdzie nie po mojej mysli. Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujes > z? Hi > > hi h > > > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu m > i sie > > zrob > > > ilo p > > > > rzyje > > > > > mniej > > > > > > . Pod > > > > > > > ster > > > > > > > > ta pa > > > > > > > > > pierz > > > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego > chce > > mi s > > > ie sp > > > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzi > siaj > > pracu > > > jesz > > > > ? So > > > > > rry a > > > > > > gain > > > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzi > siaj > > pracu > > > jesz > > > > ? H > > > > > i hi > > > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie p > owiem > > czy > > > nad c > > > > zy po > > > > > d czy > > > > > > inac > > > > > > > zej. > > > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papie > ry i > > jeste > > > m cno > > > > tliwa > > > > > . Co > > > > > > gorsz > > > > > > > a, ta > > > > > > > > k > > > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu > juz o > > d dwo > > > ch la > > > > t kus > > > > > ka > > > > > nie staje !!! > > > > > > > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki > > > > > > He he he ! Agrafkami do brzucha pewnie !? > > > > he he ja im moge krazy glue podeslac > > No to bedzie juz koniec chyba !? Nikt ich nigdy w zyciu nie rozlaczy,chyba,ze > Dr.Kevorkian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:37 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwoch la > t kus > > ka > > nie staje !!! > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki Zsypka tez Vista nie lubi. Wiem, bo pytalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 03:41 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwo > ch la > > t kus > > > ka > > > nie staje !!! > > > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki > > Zsypka tez Vista nie lubi. Wiem, bo pytalam. > To ja juz teraz zbaranialem ! Jak nie ta owca Vist,to kto w twoim lozku lezy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:45 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz o > d dwo > > ch la > > > t kus > > > > ka > > > > nie staje !!! > > > > > > ale zsypka przyczepia mu tego sztucznego spod poduszki > > > > Zsypka tez Vista nie lubi. Wiem, bo pytalam. > > > > To ja juz teraz zbaranialem ! Jak nie ta owca Vist,to kto w twoim lozku lezy ? Aktualnie nikt. Loze puste i zimne. Schlodzilo sie od wczoraj i dlatego wole siedziec nad papierami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:33 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyje > mniej > > . Pod > > > ster > > > > ta pa > > > > > pierz > > > > > > ysk, > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? So > rry a > > gain > > > !!! > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? H > i hi > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy po > d czy > > inac > > > zej. > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa > . Co > > gorsz > > > a, ta > > > > k > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwoch lat kus > ka > nie staje !!! A na dokladke podgladacz! A potem leci na forum dnia i raporty pisze, w tym o uprawianym tutaj seksie grupowym!!!!! Dzisiaj tez taki raport napisal!!!!! Jestesmy slawni. A ja na ten raport zrekrutowalam nastepnych bojownikow syjonistyczno masonskich. Hi hiii. Tylko besciak troche sie na poczatku przestraszyl, ale potem sie zastanowil i przyszedl z grogiem dla kurazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 03:36 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo p > rzyje > > mniej > > > . Pod > > > > ster > > > > > ta pa > > > > > > pierz > > > > > > > ysk, > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie sp > ac. > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz > ? So > > rry a > > > gain > > > > !!! > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz > ? H > > i hi > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad c > zy po > > d czy > > > inac > > > > zej. > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cno > tliwa > > . Co > > > gorsz > > > > a, ta > > > > > k > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwoch la > t kus > > ka > > nie staje !!! > > A na dokladke podgladacz! A potem leci na forum dnia i raporty pisze, w tym o > uprawianym tutaj seksie grupowym!!!!! Dzisiaj tez taki raport napisal!!!!! > Jestesmy slawni. A ja na ten raport zrekrutowalam nastepnych bojownikow > syjonistyczno masonskich. Hi hiii. Tylko besciak troche sie na poczatku > przestraszyl, ale potem sie zastanowil i przyszedl z grogiem dla kurazu. > A niby o kim ta mowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:43 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi h > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrob > ilo p > > rzyje > > > mniej > > > > . Pod > > > > > ster > > > > > > ta pa > > > > > > > pierz > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi s > ie sp > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracu > jesz > > ? So > > > rry a > > > > gain > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracu > jesz > > ? H > > > i hi > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy > nad c > > zy po > > > d czy > > > > inac > > > > > zej. > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jeste > m cno > > tliwa > > > . Co > > > > gorsz > > > > > a, ta > > > > > > k > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz od dwo > ch la > > t kus > > > ka > > > nie staje !!! > > > > A na dokladke podgladacz! A potem leci na forum dnia i raporty pisze, w ty > m o > > uprawianym tutaj seksie grupowym!!!!! Dzisiaj tez taki raport napisal!!!!! > > > Jestesmy slawni. A ja na ten raport zrekrutowalam nastepnych bojownikow > > syjonistyczno masonskich. Hi hiii. Tylko besciak troche sie na poczatku > > przestraszyl, ale potem sie zastanowil i przyszedl z grogiem dla kurazu. > > > > A niby o kim ta mowa ? besciak to nie wiem kto to jest, ale kiedys kingfisz zrobil na jego czesc strone www. Nie pamietam czy on sobie wkladal glowe w dupe czy wojo, ale taka to byla strona. A dzisiaj besciak z wojem wymienili uprzejme uwagi o Viscie, to mi sie besciak uwiarygodnil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 03:52 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi > hi h > > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie > zrob > > ilo p > > > rzyje > > > > mniej > > > > > . Pod > > > > > > ster > > > > > > > ta pa > > > > > > > > pierz > > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce > mi s > > ie sp > > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj > pracu > > jesz > > > ? So > > > > rry a > > > > > gain > > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj > pracu > > jesz > > > ? H > > > > i hi > > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem > czy > > nad c > > > zy po > > > > d czy > > > > > inac > > > > > > zej. > > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i > jeste > > m cno > > > tliwa > > > > . Co > > > > > gorsz > > > > > > a, ta > > > > > > > k > > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu juz o > d dwo > > ch la > > > t kus > > > > ka > > > > nie staje !!! > > > > > > A na dokladke podgladacz! A potem leci na forum dnia i raporty pisze, > w ty > > m o > > > uprawianym tutaj seksie grupowym!!!!! Dzisiaj tez taki raport napisal > !!!!! > > > > > Jestesmy slawni. A ja na ten raport zrekrutowalam nastepnych bojownik > ow > > > syjonistyczno masonskich. Hi hiii. Tylko besciak troche sie na poczat > ku > > > przestraszyl, ale potem sie zastanowil i przyszedl z grogiem dla kura > zu. > > > > > > > A niby o kim ta mowa ? > > > besciak to nie wiem kto to jest, ale kiedys kingfisz zrobil na jego czesc stron > e > www. Nie pamietam czy on sobie wkladal glowe w dupe czy wojo, ale taka to byla > strona. A dzisiaj besciak z wojem wymienili uprzejme uwagi o Viscie, to mi sie > besciak uwiarygodnil. Zostaw w spokoju tych dwoch,a na Vista mozesz tak dlugo pluc jak ci na to sliny wystarczy ! Ja nawet we snie go opluwam !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 04:01 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujes > z? Hi > > hi h > > > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu m > i sie > > zrob > > > ilo p > > > > rzyje > > > > > mniej > > > > > > . Pod > > > > > > > ster > > > > > > > > ta pa > > > > > > > > > pierz > > > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego > chce > > mi s > > > ie sp > > > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzi > siaj > > pracu > > > jesz > > > > ? So > > > > > rry a > > > > > > gain > > > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzi > siaj > > pracu > > > jesz > > > > ? H > > > > > i hi > > > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie p > owiem > > czy > > > nad c > > > > zy po > > > > > d czy > > > > > > inac > > > > > > > zej. > > > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papie > ry i > > jeste > > > m cno > > > > tliwa > > > > > . Co > > > > > > gorsz > > > > > > > a, ta > > > > > > > > k > > > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weekend! > > > > > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a jemu > juz o > > d dwo > > > ch la > > > > t kus > > > > > ka > > > > > nie staje !!! > > > > > > > > A na dokladke podgladacz! A potem leci na forum dnia i raporty p > isze, > > w ty > > > m o > > > > uprawianym tutaj seksie grupowym!!!!! Dzisiaj tez taki raport na > pisal > > !!!!! > > > > > > > Jestesmy slawni. A ja na ten raport zrekrutowalam nastepnych boj > ownik > > ow > > > > syjonistyczno masonskich. Hi hiii. Tylko besciak troche sie na p > oczat > > ku > > > > przestraszyl, ale potem sie zastanowil i przyszedl z grogiem dla > kura > > zu. > > > > > > > > > > A niby o kim ta mowa ? > > > > > > besciak to nie wiem kto to jest, ale kiedys kingfisz zrobil na jego czesc > stron > > e > > www. Nie pamietam czy on sobie wkladal glowe w dupe czy wojo, ale taka to > byla > > strona. A dzisiaj besciak z wojem wymienili uprzejme uwagi o Viscie, to mi > sie > > besciak uwiarygodnil. > > Zostaw w spokoju tych dwoch,a na Vista mozesz tak dlugo pluc jak ci na to sliny > > wystarczy ! Ja nawet we snie go opluwam !? We snie nie bede. Ja wole snic o innych rzeczach. A poza tym, jak kazesz, panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 04:10 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pra > cujes > > z? Hi > > > hi h > > > > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od r > azu m > > i sie > > > zrob > > > > ilo p > > > > > rzyje > > > > > > mniej > > > > > > > . Pod > > > > > > > > ster > > > > > > > > > ta pa > > > > > > > > > > pierz > > > > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasnie dl > atego > > chce > > > mi s > > > > ie sp > > > > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad ki > m dzi > > siaj > > > pracu > > > > jesz > > > > > ? So > > > > > > rry a > > > > > > > gain > > > > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KI > M dzi > > siaj > > > pracu > > > > jesz > > > > > ? H > > > > > > i hi > > > > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci > nie p > > owiem > > > czy > > > > nad c > > > > > zy po > > > > > > d czy > > > > > > > inac > > > > > > > > zej. > > > > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam > papie > > ry i > > > jeste > > > > m cno > > > > > tliwa > > > > > > . Co > > > > > > > gorsz > > > > > > > > a, ta > > > > > > > > > k > > > > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > > > > > > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na weeken > d! > > > > > > > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclawia,a > jemu > > juz o > > > d dwo > > > > ch la > > > > > t kus > > > > > > ka > > > > > > nie staje !!! > > > > > > > > > > A na dokladke podgladacz! A potem leci na forum dnia i rapo > rty p > > isze, > > > w ty > > > > m o > > > > > uprawianym tutaj seksie grupowym!!!!! Dzisiaj tez taki rapo > rt na > > pisal > > > !!!!! > > > > > > > > > Jestesmy slawni. A ja na ten raport zrekrutowalam nastepnyc > h boj > > ownik > > > ow > > > > > syjonistyczno masonskich. Hi hiii. Tylko besciak troche sie > na p > > oczat > > > ku > > > > > przestraszyl, ale potem sie zastanowil i przyszedl z grogie > m dla > > kura > > > zu. > > > > > > > > > > > > > A niby o kim ta mowa ? > > > > > > > > > besciak to nie wiem kto to jest, ale kiedys kingfisz zrobil na jego c > zesc > > stron > > > e > > > www. Nie pamietam czy on sobie wkladal glowe w dupe czy wojo, ale tak > a to > > byla > > > strona. A dzisiaj besciak z wojem wymienili uprzejme uwagi o Viscie, > to mi > > sie > > > besciak uwiarygodnil. > > > > Zostaw w spokoju tych dwoch,a na Vista mozesz tak dlugo pluc jak ci na to > sliny > > > > wystarczy ! Ja nawet we snie go opluwam !? > > We snie nie bede. Ja wole snic o innych rzeczach. A poza tym, jak kazesz, panie > ! > > > > > Zgoda, moja szlachetna Pani ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 04:16 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisia > j pra > > cujes > > > z? Hi > > > > hi h > > > > > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale > od r > > azu m > > > i sie > > > > zrob > > > > > ilo p > > > > > > rzyje > > > > > > > mniej > > > > > > > > . Pod > > > > > > > > > ster > > > > > > > > > > ta pa > > > > > > > > > > > pierz > > > > > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > > > > > niestety:)))) Wlasn > ie dl > > atego > > > chce > > > > mi s > > > > > ie sp > > > > > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: n > ad ki > > m dzi > > > siaj > > > > pracu > > > > > jesz > > > > > > ? So > > > > > > > rry a > > > > > > > > gain > > > > > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: > NA KI > > M dzi > > > siaj > > > > pracu > > > > > jesz > > > > > > ? H > > > > > > > i hi > > > > > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Al > e ci > > nie p > > > owiem > > > > czy > > > > > nad c > > > > > > zy po > > > > > > > d czy > > > > > > > > inac > > > > > > > > > zej. > > > > > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj > mam > > papie > > > ry i > > > > jeste > > > > > m cno > > > > > > tliwa > > > > > > > . Co > > > > > > > > gorsz > > > > > > > > > a, ta > > > > > > > > > > k > > > > > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna noc. > .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala na w > eeken > > d! > > > > > > > > > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wroclaw > ia,a > > jemu > > > juz o > > > > d dwo > > > > > ch la > > > > > > t kus > > > > > > > ka > > > > > > > nie staje !!! > > > > > > > > > > > > A na dokladke podgladacz! A potem leci na forum dnia i > rapo > > rty p > > > isze, > > > > w ty > > > > > m o > > > > > > uprawianym tutaj seksie grupowym!!!!! Dzisiaj tez taki > rapo > > rt na > > > pisal > > > > !!!!! > > > > > > > > > > > Jestesmy slawni. A ja na ten raport zrekrutowalam nast > epnyc > > h boj > > > ownik > > > > ow > > > > > > syjonistyczno masonskich. Hi hiii. Tylko besciak troch > e sie > > na p > > > oczat > > > > ku > > > > > > przestraszyl, ale potem sie zastanowil i przyszedl z g > rogie > > m dla > > > kura > > > > zu. > > > > > > > > > > > > > > > > A niby o kim ta mowa ? > > > > > > > > > > > > besciak to nie wiem kto to jest, ale kiedys kingfisz zrobil na j > ego c > > zesc > > > stron > > > > e > > > > www. Nie pamietam czy on sobie wkladal glowe w dupe czy wojo, al > e tak > > a to > > > byla > > > > strona. A dzisiaj besciak z wojem wymienili uprzejme uwagi o Vis > cie, > > to mi > > > sie > > > > besciak uwiarygodnil. > > > > > > Zostaw w spokoju tych dwoch,a na Vista mozesz tak dlugo pluc jak ci n > a to > > sliny > > > > > > wystarczy ! Ja nawet we snie go opluwam !? > > > > We snie nie bede. Ja wole snic o innych rzeczach. A poza tym, jak kazesz, > panie > > ! > > > > > > > > > > > > Zgoda, moja szlachetna Pani ! To ja teraz pojde spac, bo mi rzeczywiscie cos nie idzie z tymi papierami. Moze jutro rano bedzie lepiej? Moge sie odmeldowac, panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD idz juz... IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 04:33 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim d > zisia > > j pra > > > cujes > > > > z? Hi > > > > > hi h > > > > > > i > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!! > ! Ale > > od r > > > azu m > > > > i sie > > > > > zrob > > > > > > ilo p > > > > > > > rzyje > > > > > > > > mniej > > > > > > > > > . Pod > > > > > > > > > > ster > > > > > > > > > > > ta pa > > > > > > > > > > > > pierz > > > > > > > > > > > > > ysk, > > > > > > > > > > > > > > niestety:)))) > Wlasn > > ie dl > > > atego > > > > chce > > > > > mi s > > > > > > ie sp > > > > > > > ac. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry Helga,mialo b > yc: n > > ad ki > > > m dzi > > > > siaj > > > > > pracu > > > > > > jesz > > > > > > > ? So > > > > > > > > rry a > > > > > > > > > gain > > > > > > > > > > !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sorry again Helga,mialo > byc: > > NA KI > > > M dzi > > > > siaj > > > > > pracu > > > > > > jesz > > > > > > > ? H > > > > > > > > i hi > > > > > > > > > hi > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowala > m. Al > > e ci > > > nie p > > > > owiem > > > > > czy > > > > > > nad c > > > > > > > zy po > > > > > > > > d czy > > > > > > > > > inac > > > > > > > > > > zej. > > > > > > > > > > > Uruchom wyobraznie:))))) A dz > isiaj > > mam > > > papie > > > > ry i > > > > > jeste > > > > > > m cno > > > > > > > tliwa > > > > > > > > . Co > > > > > > > > > gorsz > > > > > > > > > > a, ta > > > > > > > > > > > k > > > > > > > > > > > sie zapowiada do rana. Upojna > noc. > > .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > TY NIEWIERNA !!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > popatrz popatrz.znowu araba przytargala > na w > > eeken > > > d! > > > > > > > > > > > > > > > > Nic nie bedzie z tego! Ten Arab to Vist z Wr > oclaw > > ia,a > > > jemu > > > > juz o > > > > > d dwo > > > > > > ch la > > > > > > > t kus > > > > > > > > ka > > > > > > > > nie staje !!! > > > > > > > > > > > > > > A na dokladke podgladacz! A potem leci na forum d > nia i > > rapo > > > rty p > > > > isze, > > > > > w ty > > > > > > m o > > > > > > > uprawianym tutaj seksie grupowym!!!!! Dzisiaj tez > taki > > rapo > > > rt na > > > > pisal > > > > > !!!!! > > > > > > > > > > > > > Jestesmy slawni. A ja na ten raport zrekrutowalam > nast > > epnyc > > > h boj > > > > ownik > > > > > ow > > > > > > > syjonistyczno masonskich. Hi hiii. Tylko besciak > troch > > e sie > > > na p > > > > oczat > > > > > ku > > > > > > > przestraszyl, ale potem sie zastanowil i przyszed > l z g > > rogie > > > m dla > > > > kura > > > > > zu. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A niby o kim ta mowa ? > > > > > > > > > > > > > > > besciak to nie wiem kto to jest, ale kiedys kingfisz zrobil > na j > > ego c > > > zesc > > > > stron > > > > > e > > > > > www. Nie pamietam czy on sobie wkladal glowe w dupe czy woj > o, al > > e tak > > > a to > > > > byla > > > > > strona. A dzisiaj besciak z wojem wymienili uprzejme uwagi > o Vis > > cie, > > > to mi > > > > sie > > > > > besciak uwiarygodnil. > > > > > > > > Zostaw w spokoju tych dwoch,a na Vista mozesz tak dlugo pluc jak > ci n > > a to > > > sliny > > > > > > > > wystarczy ! Ja nawet we snie go opluwam !? > > > > > > We snie nie bede. Ja wole snic o innych rzeczach. A poza tym, jak kaz > esz, > > panie > > > ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zgoda, moja szlachetna Pani ! > > > To ja teraz pojde spac, bo mi rzeczywiscie cos nie idzie z tymi papierami. Moze > > jutro rano bedzie lepiej? Moge sie odmeldowac, panie? ...masz moje pozwolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: WYLALEM KAWE NA LAWE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 03:21 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał( > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pod kim dzisiaj pracujesz? Hi hi hi > > > > > > > > > > TY SWINIO!!!!!! Ale od razu mi sie zrobilo przyjemniej. Pod > ster > > ta pa > > > pierz > > > > ysk, > > > > > niestety:)))) Wlasnie dlatego chce mi sie spac. > > > > > > > > Sorry Helga,mialo byc: nad kim dzisiaj pracujesz ? Sorry again > !!! > > > > > > Sorry again Helga,mialo byc: NA KIM dzisiaj pracujesz ? Hi hi hi > > > > > > > > Hi hiiiiii. Wczoraj pracowalam. Ale ci nie powiem czy nad czy pod czy inac > zej. > > Uruchom wyobraznie:))))) A dzisiaj mam papiery i jestem cnotliwa. Co gorsz > a, ta > > k > > sie zapowiada do rana. Upojna noc..... > > TY NIEWIERNA !!! Ty Egon lepiej nie wnikaj, w ktora mianowicie strone jestem niewierna. I komu z toba przyprawiam rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .gif. ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.cm-upc.chello.se 10.02.02, 03:56 aoo.freeservers.com/images/v3.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 04:09 Gifie, to twoje gify? Sa znakomite! Gość portalu: .gif. napisał(a): > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/v3.gif">aoo.freeservers.com/images/v > 3.gif</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 04:20 Gość portalu: .gif. napisał(a): > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/v3.gif">aoo.freeservers.com/images/v > 3.gif</a> Panie .gif.! A jak te gif-y powiekszyc,bo slabo widze przez Helge.przez nia wzrok sobie popsulem,w monitorze ja codziennie wypatrujac ! Wie pan co? Ona mnie chyba opetala na calego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 04:28 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: .gif. napisał(a): > > > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/v3.gif">aoo.freeservers.c > om/images/v > > 3.gif</a> > > Panie .gif.! A jak te gif-y powiekszyc,bo slabo widze przez Helge.przez nia > wzrok sobie popsulem,w monitorze ja codziennie wypatrujac ! Wie pan co? Ona mn > ie > chyba opetala na calego ! To znakomicie! I tak, z humorem poprawionym znacznie, ide spac!!!! Dobranoc:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 04:34 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: .gif. napisał(a): > > > > > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/v3.gif">aoo.freeserv > ers.c > > om/images/v > > > 3.gif</a> > > > > Panie .gif.! A jak te gif-y powiekszyc,bo slabo widze przez Helge.przez > nia > > wzrok sobie popsulem,w monitorze ja codziennie wypatrujac ! Wie pan co? O > na mn > > ie > > chyba opetala na calego ! > > To znakomicie! I tak, z humorem poprawionym znacznie, ide spac!!!! > > Dobranoc:)))))))))))) > Good night Helga! I niech ci sie Twoj hurys all night long sni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 04:37 :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 04:55 Gość portalu: Helga napisał(a): > :)))))) He he he i dalej plama na lawie mojej pozostala! Nikt nawet Helga jej nie wyczysci! Bo to plama arabskiej masci.Nie bede juz was wiecej o pomoc prosil . Sam ja pila wytne,a na to puste miejsce,karafke z Grape Wine postawie,zeby moj tatko dziury nie wykryl,az do Passover ! He he he,a pozniej to napewno zarobie w morde niewinnie ! Jestem tego pewny w 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 05:01 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > :)))))) > > He he he i dalej plama na lawie mojej pozostala! Nikt nawet Helga jej nie > wyczysci! Bo to plama arabskiej masci.Nie bede juz was wiecej o pomoc prosil . > Sam ja pila wytne,a na to puste miejsce,karafke z Grape Wine postawie,zeby moj > tatko dziury nie wykryl,az do Passover ! He he he,a pozniej to napewno zarobie > w > morde niewinnie ! Jestem tego pewny w 100 %. mowie ze musisz sie udac do innego forum z tym problemem:-) helga ci nie pomoze bo ciagle zajeta .szuka dziury w calym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 05:05 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > :)))))) > > > > He he he i dalej plama na lawie mojej pozostala! Nikt nawet Helga jej nie > > wyczysci! Bo to plama arabskiej masci.Nie bede juz was wiecej o pomoc pros > il . > > Sam ja pila wytne,a na to puste miejsce,karafke z Grape Wine postawie,zeby > moj > > tatko dziury nie wykryl,az do Passover ! He he he,a pozniej to napewno zar > obie > > w > > morde niewinnie ! Jestem tego pewny w 100 %. > > mowie ze musisz sie udac do innego forum z tym problemem:-) > helga ci nie pomoze bo ciagle zajeta .szuka dziury w calym. Cos ty JIHAD? To ona nie ma dziury ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: ...wYLaLEm KaWe Na LawE..... IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 05:10 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > :)))))) > > > > > > He he he i dalej plama na lawie mojej pozostala! Nikt nawet Helga jej > nie > > > wyczysci! Bo to plama arabskiej masci.Nie bede juz was wiecej o pomoc > pros > > il . > > > Sam ja pila wytne,a na to puste miejsce,karafke z Grape Wine postawie > ,zeby > > moj > > > tatko dziury nie wykryl,az do Passover ! He he he,a pozniej to napewn > o zar > > obie > > > w > > > morde niewinnie ! Jestem tego pewny w 100 %. > > > > mowie ze musisz sie udac do innego forum z tym problemem:-) > > helga ci nie pomoze bo ciagle zajeta .szuka dziury w calym. > > Cos ty JIHAD? To ona nie ma dziury ? to zalezy .chuj zreszta wie.raz dziura raz sztuczny.trzeba by to sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon HELGA OBUDZ SIE ! TU O DZIURACH MOWA JEST IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 05:16 Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: HELGA OBUDZ SIE ! TU O DZIURACH MOWA JEST IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 10.02.02, 05:19 Gość portalu: Egon napisał(a): > Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! he he he helga sprawdza i szuka drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: HELGA OBUDZ SIE ! TU O DZIURACH MOWA JEST IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 05:27 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! > > he he he helga sprawdza i szuka drugiej Ojejku,a jak ma dwie,to na glupkow wyjdziemy napewno ! Nie martw sie JIHAD,przeprosimy ja wtedy inteligentnie i na nastepne wakacje w Polsce,spanko za darmo mamy we Wroclawku. Z dwoma dziurami ,HE HE HE . Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: dwie dziury 10.02.02, 15:19 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! > > > > he he he helga sprawdza i szuka drugiej > > Ojejku,a jak ma dwie,to na glupkow wyjdziemy napewno ! Nie martw sie > JIHAD,przeprosimy ja wtedy inteligentnie i na nastepne wakacje w Polsce,spanko > za > darmo mamy we Wroclawku. Z dwoma dziurami ,HE HE HE . taaa... ma napewno dwie dziury ale w nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: dwie dziury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 17:17 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! > > > > > > he he he helga sprawdza i szuka drugiej > > > > Ojejku,a jak ma dwie,to na glupkow wyjdziemy napewno ! Nie martw sie > > JIHAD,przeprosimy ja wtedy inteligentnie i na nastepne wakacje w Polsce,sp > anko > > za > > darmo mamy we Wroclawku. Z dwoma dziurami ,HE HE HE . > > taaa... ma napewno dwie dziury ale w nosie! Ja stanowczo sobie wypraszam zeby o moich dziurach rozmawiano beze mnie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: dwie dziury 10.02.02, 18:23 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! > > > > > > > > he he he helga sprawdza i szuka drugiej > > > > > > Ojejku,a jak ma dwie,to na glupkow wyjdziemy napewno ! Nie martw sie > > > JIHAD,przeprosimy ja wtedy inteligentnie i na nastepne wakacje w Pols > ce,sp > > anko > > > za > > > darmo mamy we Wroclawku. Z dwoma dziurami ,HE HE HE . > > > > taaa... ma napewno dwie dziury ale w nosie! > > Ja stanowczo sobie wypraszam zeby o moich dziurach rozmawiano beze mnie!!!!!!!! > gdzie bylas jak byla mowa o Twoich dziurach?Pan Egon Cie wzywal ...nie slyszalas jak krzyczal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: dwie dziury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 19:06 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! > > > > > > > > > > he he he helga sprawdza i szuka drugiej > > > > > > > > Ojejku,a jak ma dwie,to na glupkow wyjdziemy napewno ! Nie martw > sie > > > > JIHAD,przeprosimy ja wtedy inteligentnie i na nastepne wakacje w > Pols > > ce,sp > > > anko > > > > za > > > > darmo mamy we Wroclawku. Z dwoma dziurami ,HE HE HE . > > > > > > taaa... ma napewno dwie dziury ale w nosie! > > > > Ja stanowczo sobie wypraszam zeby o moich dziurach rozmawiano beze mnie!!! > !!!!! > > > > gdzie bylas jak byla mowa o Twoich dziurach?Pan Egon Cie wzywal ...nie slyszala > s > jak krzyczal? Krzyczec to on moze i krzyczal, tylko najpierw mnie obaj z jjihadem uspili specjalnie! Egon kolysanki spiewal, a Jihad siedzial mu za plecami i mnie poganial, zebym szybciej poszla spac!!!! Huncwoty!!!! Ja im pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: dwie dziury IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 19:34 Gość portalu: helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! > > > > > > > > > > > > he he he helga sprawdza i szuka drugiej > > > > > > > > > > Ojejku,a jak ma dwie,to na glupkow wyjdziemy napewno ! Nie > martw > > sie > > > > > JIHAD,przeprosimy ja wtedy inteligentnie i na nastepne waka > cje w > > Pols > > > ce,sp > > > > anko > > > > > za > > > > > darmo mamy we Wroclawku. Z dwoma dziurami ,HE HE HE . > > > > > > > > taaa... ma napewno dwie dziury ale w nosie! > > > > > > Ja stanowczo sobie wypraszam zeby o moich dziurach rozmawiano beze mn > ie!!! > > !!!!! > > > > > > > gdzie bylas jak byla mowa o Twoich dziurach?Pan Egon Cie wzywal ...nie sly > szala > > s > > jak krzyczal? > > Krzyczec to on moze i krzyczal, tylko najpierw mnie obaj z jjihadem uspili > specjalnie! Egon kolysanki spiewal, a Jihad siedzial mu za plecami i mnie > poganial, zebym szybciej poszla spac!!!! Huncwoty!!!! > > Ja im pokaze. > Nie klam Helga ,bo tak nie bylo! To ty nas zostawilas na lodzie,kiedy z Vistem impotentem w tany poszlas ! Ty niewierna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Prezencik dla Egona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 20:14 helga.netfirms.com/egon/ hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: dwie dziury 10.02.02, 22:40 Gość portalu: helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Masz dwie,czy jedna tylko ? Mow right now ! > > > > > > > > > > > > he he he helga sprawdza i szuka drugiej > > > > > > > > > > Ojejku,a jak ma dwie,to na glupkow wyjdziemy napewno ! Nie > martw > > sie > > > > > JIHAD,przeprosimy ja wtedy inteligentnie i na nastepne waka > cje w > > Pols > > > ce,sp > > > > anko > > > > > za > > > > > darmo mamy we Wroclawku. Z dwoma dziurami ,HE HE HE . > > > > > > > > taaa... ma napewno dwie dziury ale w nosie! > > > > > > Ja stanowczo sobie wypraszam zeby o moich dziurach rozmawiano beze mn > ie!!! > > !!!!! > > > > > > > gdzie bylas jak byla mowa o Twoich dziurach?Pan Egon Cie wzywal ...nie sly > szala > > s > > jak krzyczal? > > Krzyczec to on moze i krzyczal, tylko najpierw mnie obaj z jjihadem uspili > specjalnie! Egon kolysanki spiewal, a Jihad siedzial mu za plecami i mnie > poganial, zebym szybciej poszla spac!!!! Huncwoty!!!! > > Ja im pokaze. > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed spaniem?...podobna mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic...cos mi wyglada na to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzesznico...bardzo nieladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: dwie dziury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:42 _angel_ napisał(a): > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed spaniem?...podobna > mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic...cos mi wyglada na > > to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzesznico...bardzo > nieladnie... Aniele strozu moj! Zabki umylam, a do spowiedzi faktycznie nie przystapilam. Ty aniele zawsze wszystko wiesz, grzesznica jestem, ale przed grzechem ciezkim to mnie obronisz przeciez? Od tego jestes!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dwie dziury IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 22:52 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed spaniem?...podobn > a > > mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic...cos mi wygla > da na > > > > to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzesznico...bardzo > > nieladnie... > > Aniele strozu moj! Zabki umylam, a do spowiedzi faktycznie nie przystapilam. Ty > > aniele zawsze wszystko wiesz, grzesznica jestem, ale przed grzechem ciezkim to > mnie obronisz przeciez? Od tego jestes!!!!! > Zaby myjja ludzie co maja zaby he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dwie dziury IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 22:56 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed spaniem?...p > odobn > > a > > > mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic...cos mi > wygla > > da na > > > > > > to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzesznico...bard > zo > > > nieladnie... > > > > Aniele strozu moj! Zabki umylam, a do spowiedzi faktycznie nie przystapila > m. Ty > > > > aniele zawsze wszystko wiesz, grzesznica jestem, ale przed grzechem ciezki > m to > > mnie obronisz przeciez? Od tego jestes!!!!! > > > > Zaby myjja ludzie co maja zaby he he he znowu mi sie poronbalo,to tu ma byc. o zemby chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dwie dziury IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 22:53 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed spaniem?...podobn > a > > mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic...cos mi wygla > da na > > > > to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzesznico...bardzo > > nieladnie... > > Aniele strozu moj! Zabki umylam, a do spowiedzi faktycznie nie przystapilam. Ty > > aniele zawsze wszystko wiesz, grzesznica jestem, ale przed grzechem ciezkim to > mnie obronisz przeciez? Od tego jestes!!!!! > mialo byc zemby . pomylilo sie mi. Sorry . Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: dwie dziury 10.02.02, 23:00 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed spaniem?...p > odobn > > a > > > mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic...cos mi > wygla > > da na > > > > > > to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzesznico...bard > zo > > > nieladnie... > > > > Aniele strozu moj! Zabki umylam, a do spowiedzi faktycznie nie przystapila > m. Ty > > > > aniele zawsze wszystko wiesz, grzesznica jestem, ale przed grzechem ciezki > m to > > mnie obronisz przeciez? Od tego jestes!!!!! > > > > mialo byc zemby . pomylilo sie mi. Sorry . he he he oj jojo joj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dwie dziury IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:36 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed spaniem > ?...p > > odobn > > > a > > > > mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic...co > s mi > > wygla > > > da na > > > > > > > > to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzesznico.. > .bard > > zo > > > > nieladnie... > > > > > > Aniele strozu moj! Zabki umylam, a do spowiedzi faktycznie nie przyst > apila > > m. Ty > > > > > > aniele zawsze wszystko wiesz, grzesznica jestem, ale przed grzechem c > iezki > > m to > > > mnie obronisz przeciez? Od tego jestes!!!!! > > > > > > > mialo byc zemby . pomylilo sie mi. Sorry . > > he he he oj jojo joj angel mieskasz w US jak ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: dwie dziury 10.02.02, 23:39 Gość portalu: jojo napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed sp > aniem > > ?...p > > > odobn > > > > a > > > > > mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic > ...co > > s mi > > > wygla > > > > da na > > > > > > > > > > to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzeszn > ico.. > > .bard > > > zo > > > > > nieladnie... > > > > > > > > Aniele strozu moj! Zabki umylam, a do spowiedzi faktycznie nie p > rzyst > > apila > > > m. Ty > > > > > > > > aniele zawsze wszystko wiesz, grzesznica jestem, ale przed grzec > hem c > > iezki > > > m to > > > > mnie obronisz przeciez? Od tego jestes!!!!! > > > > > > > > > > mialo byc zemby . pomylilo sie mi. Sorry . > > > > he he he oj jojo joj > > angel mieskasz w US jak ja ? tak jojo...mieszkam i mieszkac bede GOD BLESS AMERICA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: dwie dziury 10.02.02, 22:57 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > a Ty glupiutka posluchalas ...umylas chociaz zabki przed spaniem?...podobn > a > > mialas tez byc dzisiaj w kosciele i do spowiedzi przystapic...cos mi wygla > da na > > > > to ze zapomnialas o pierwszym piatku...oj nieladnie grzesznico...bardzo > > nieladnie... > > Aniele strozu moj! Zabki umylam, a do spowiedzi faktycznie nie przystapilam. Ty > > aniele zawsze wszystko wiesz, grzesznica jestem, ale przed grzechem ciezkim to > mnie obronisz przeciez? Od tego jestes!!!!! > nie droga Helgo...obronic niestety Cie nie moge bo podobno z arabami sie zadajesz! ...skieruje Cie prosto do piekla ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga OOOO. Co ja widze. Duzo czytania! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:27 Zaraz was obsobacze, tylko sie najpierw dowiem za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: OOOO. Co ja widze. Duzo czytania! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:35 Dowiedzialam sie. Ty, jojo, masz u mnie przerypane. Za te zeby. A w ogole dobrze ci radze, zostaw ta maryche jak jestes na sluzbie bo to widac. Po postach widac, jak ci sie myla. A jak cie zlapia, to cie zdegraduja do stopnia podmarynarza pokladowego! A tego falszywca aniola stroza nie obsobaczam, bo ja mu juz wyjasnilam, ze on nie jest zaden aniol stroz, tylko swinia a nawet knur. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: OOOO. Co ja widze. Duzo czytania! 11.02.02, 00:35 Gość portalu: Helga napisał(a): > Zaraz was obsobacze, tylko sie najpierw dowiem za co. OOO obudzila sie ksiezniczka bez dziury... p.s. spadam na chwilke Odpowiedz Link Zgłoś