Dodaj do ulubionych

Cokolwiek napiszecie, macie racje.

IP: 213.8.97.* 09.02.04, 10:33
Jaki ten Izrael przebiegly!!! Szkoli shahidow, aby w ten sposob zmniejszyc
populacje Palestynczykow. Namawia kobiety, aby sie wysadzaly, bo slyszal jak
w meczetach mulowie krzycza, ze najlepsza bronia do walki z niewiernymi jest
macica kobiet. Rozmanazajcie sie bracia, a bedziemy potega!
Podklada bomby w autobusach, metro, restauracjach i dyskotekach, aby potem
wszystko szlo na konto tych biednych bojownikow Islamu.
Ostatnio podstawil Ukraincow, ktorzy sprzedali bomby walizkowe Bin Ladenowi.
Oklamal Busza i teraz zabiera sie za polska zlotowke.
No coz Zydzi to zagrozenie dla swiata. Arabowie sa ich ofiarami. Oni tak
tylko sobie wedruja po swiecie ze swoimi maszynkami do rodzenia i chca
pokojowo zaludnic kule ziemska, a te wstretne Zydy, te paskudy im
przeszkadzaja.
Niech Zyje Wielki Islam i Europejska Wspolnota Arabska.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 5.3.1R3D* / 213.8.97.* 09.02.04, 10:51
      Wiadomosc z ostatniej chwili. Zadeptalismy pielgrzymow.
      • Gość: dana33 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: *.jazo.org.il 09.02.04, 10:59
        tomek!! jak mogles zapomniec o mnie? przedstawicielce narodu paskudnego? bo ja
        zabijam codziennie 2,34 niemowlecia arabskiego jeszcze przed sniadaniem!!!!
        tak tu napisano nie raz i nie dwa, wiec napewno to prawda!!!
        • Gość: Tomek44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 213.8.97.* 09.02.04, 11:23
          Smacznego. Ja wole mace i...nie moge napisac bo mnie zlikwiduja z watka.
          Dzisiaj robie niezly bigos. Doslownie.
          • Gość: Jasio [...] IP: *.ipt.aol.com 09.02.04, 14:23
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Tomek44 Re: He,he...Mylisz sie Jasiu IP: 5.3.1R3D* / 213.8.97.* 09.02.04, 14:32
              Zydy nigdy bigosu nie lubily, bo niekoszerny, a ja jestem nietypowy i lubie.
              Chcesz przepis?
              Ja robie z samej kiszonej kapusty. Nie dodaje slodkiej.A potem wszystkie
              resztki miesno-kielbasiane z lodowki + piwko.
              Napisalem, ze bigos robie doslownie. Jakie masz IQ?
              Moj watek trzeba kilka razy przeczytac, aby zrozumiec co autor mial na mysli.
              To tak jak rozbieranka w szkole, gdzie pani nauczycielka zawsze byla
              madrzejsza od autora.
              • Gość: Jasio He,he... IP: *.ipt.aol.com 09.02.04, 14:55

Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Zydy nigdy bigosu nie lubily, bo niekoszerny, a ja jestem nietypowy i lubie.
                > Chcesz przepis?
                > Ja robie z samej kiszonej kapusty. Nie dodaje slodkiej.A potem wszystkie
                > resztki miesno-kielbasiane z lodowki + piwko.
                > Napisalem, ze bigos robie doslownie. Jakie masz IQ?
                > Moj watek trzeba kilka razy przeczytac, aby zrozumiec co autor mial na
                mysli.
                > To tak jak rozbieranka w szkole, gdzie pani nauczycielka zawsze byla
                > madrzejsza od autora.

> To musi byc szczegolny bigos!

> A to IQ Tobie odrasta do nastepnego bigosu gotowania, czy moze tylko troche
                go dodajesz za kazdym razem?

> Wiem jak to jest z tym czytaniem. Napisalem ze zydy zawsze bigos ( i
                wszedzie) robily, a Ty przeczytales ze zydy bigos niby lubily...

> Nie bez kozery zaryzykuje stwierdzenie ze pewnie i w bigosie karpie
                faszerowac po zydowsku latwiej....

> O.K. niech i ja poprobuje bigosu co to zydy ponoc nie lubia oprocz jednego.
                Prosze...
                • Gość: Jasio To co z tym przepisem, Tomek? IP: *.ipt.aol.com 09.02.04, 21:20
                  > Wrocilem do domu napalony na ten zydowski co nim nie jest - bigos, i ani
                  sladu przepisu! To takie sa teraz zydy?!

> Czyzby cenzura zezarla to razem z moimi postami?

> Jesli tak, to podaj przepis na bigos specjalnie dla cenzury.

> Z trutka na szczury, znaczy...
    • ratler [...] 09.02.04, 11:05
    • Gość: Tomek44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 213.8.97.* 09.02.04, 11:14
      Zapomnialem dodac. Wymyslilismy gaz czosnkowy, bo musztardowy byl za slaby.
      Teraz pracujemy nad bomba czosnkowo cebulowa. Taka ogroooomniasta, ze jak
      pierdyknie, to na kilkaset kilometrow wszyscy beda smierdzieli po zydowsku.
      Mam juz taka mala walizkowa i jade do Polski. Mam zamiar ja zdetonowac w
      ludnym miejscu. Nikt nie bedzie wiedzial, kto Zyd, a kto reszta. Wszyscy beda
      tak samo smierdziec. Ale bedzie zabawa!!!! Biedni antysemici. Jak nas
      rozpoznacie?
      • ratler Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. 09.02.04, 11:22
        Tak jak kiedys - Po ptokach :-)

Narazie
        • Gość: Tomek44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 213.8.97.* 09.02.04, 11:37
          A baby po przekatnych?
          A wiesz, ze Arabowie tez skracaja ptoki? Tylko o kilkanascie lat pozniej. My
          siedem dni po urodzeniu (jak Chrystus),a oni w 13 roku.
          Ciezka sprawa, nie? Pozostaje jedynie wech, jezeli ci bozia go nie zabrala.
          • ratler Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. 09.02.04, 12:14
            A baby jak je okreslasz poznamy z daleka , bo niedopieszczone :-)

Nie gadaj :-) Auuuuuuuuuch !!!

Toz to jeszcze gorsze tortury niz wasze . Ouch !!! Jak to dobrze byc katolikiem
            a szczegolnie 7 dni i 13 lat po narodzeniu . To dlatego u nich sie tak dra na
            tej ich barmitzwah . Hej tomek , to ja juz wole zydowska :-) zwlaszcza ze
            fleischmana nie zaluja .

Narazie
    • barnaba7 ratler, piesku, 09.02.04, 11:24
      kilka milionow Zydow jest zagrozeniem dla 300 mln arabow?
      • ratler Re: ratler, piesku, 09.02.04, 11:56
        Masz racje - Wystarczy Sharon , paru ideologow , pol miliona likudnikow i
        amerykanski arsenal , reszta to pestka jak historia nas uczy .

Narazie
    • Gość: NEMO Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 5.5R1D* / *.saix.net 09.02.04, 11:34
      Mozna, zgodnie z tytulem, powiedziec,ze napisales wiec chyba masz racje.
      Chyba nie o to chodzilo, nieprawdaz? Ale wobec tego o co?

Pozdrawiam
      • Gość: Tomek44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 5.5R* / 213.8.97.* 09.02.04, 11:51
        Wlasnie o to! Poczytaj inne watki. Ja sie zgadzam.

Pozdrawiam
        • Gość: NEMO Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 5.5R1D* / *.saix.net 09.02.04, 12:29
          Przeprasza, ale moje pytanie pozostalo bez odpowiedzi. Zdaje sobie sprawe, ze
          chodzi o swego rodzaju "prowokacje". Coz watkow jest wiele a dyskutujacych
          jeszce wiecej - nie w szukaniu chyba rzecz.
          Na koniec padlo stwierdzenie " Ja sie zgadzam" - ale z czym???!!!!

Pozdrawiam
    • schlagbaum Tomku ! 09.02.04, 12:32

> Jaki ten Izrael przebiegly!!!

A o co chodzi ??
      • pepita Re: Tomku ! 09.02.04, 12:54
        Zawiodlam sie na Tobie, przejmujesz paleczke po "zuzytej"danie i ciagle ten
        sam temat Izrael .Czy naprawde nie macie o czym juz pisac? oczekujesz odp.
        oczywiscie na TAK a jesli napisze NIE to jestem..... no wlasnie kto?
        • Gość: dana33 Re: Tomku ! IP: *.jazo.org.il 09.02.04, 15:50
          alez pepitko, tym razez czarno-szara, z lekkim sapachem naftaliny, ty tak o
          mnie? zuzyta? ciucius, wishful thinking!!!
    • Gość: Tomek44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 5.3.1R3D* / 213.8.97.* 09.02.04, 13:00
      O co chodzi?
      O to, ze mamy piekny kraj i wspanialych ludzi i dobra kuchnie i ze warto do
      nas przyjechac.
      O to, ze warto zobaczyc tych smierdzacych czosnkiem i cebula z drugiej strony
      lady. I ze warto pomyslec, co bedzie za kilkadziesiat lat, na ziemi, jezeli
      przegramy wojne demograficzna z tymi wspanialymi bojownikami.
      My moze jestesmy straszni, ale tylko w bajkach dla niegrzecznych dzieci.
      I jeszcze na koniec, prawda jest, ze jade za miesiac do Polski z bomba
      walizkowa wypelniona gazem czosnkowo cebulowym. Bo to chroni przed roznymi
      sarsami i ptasimi i jeszcze innymi, a jak smierdzisz, to zadna cholera sie nie
      zblizy.
      • Gość: ANka Alez Tomku czosnkiem´smierdzi´ IP: *.ifn-magdeburg.de 09.02.04, 13:05
        cala kultura srodziemnomorska. Arabska tez. Wiec nie szukalam bym w tym jakiejs
        indywidualnosci....
        • Gość: ANka I nikt nie neguje ze macie wspaniala kulture IP: *.ifn-magdeburg.de 09.02.04, 13:08
          bo widac to nawet w Krakowie. A od mojej Zydowki dostalam wlasnie pyszne
          czekoladki- niech rzuce okiem- Ferrero capuccino...
        • Gość: Tomek44 Re: Alez Tomku czosnkiem´smierdzi´ IP: 213.8.97.* 09.02.04, 13:10
          No to zapraszam do nas na dobry humus i thine z czosnkiem i pyszne steki na
          ogniu z czosnkiem i do tego kawalki pity panierowane w zatarze, czosnku i
          sezamie.
          Co ty na to?
          • Gość: ANka Hmmm IP: *.ifn-magdeburg.de 09.02.04, 13:23
            na razie musze przezyc podroz za ocean. Poza tym pozarlam sie z wasza Dana.
            Ale zyczliwe zaproszenie to zyczliwe zaproszenie. Ja tez zapraszam. Holduje
            niezbyt skomplikowanej kuchni, ale wiem gdzie mozna sie wypuscic np na
            zaprawiona czosnkiem pyszna zupe z cieciorki.
            A zapraszam tez do Polski. Bo wkrotce i tak moj ukochany domek bede musiala wynajac.
            • Gość: Tomek44 Re: Hmmm IP: 213.8.97.* 09.02.04, 13:30
              Mam nadzieje, ze kiedy pozeralyscie sie z Dana, to jakis kesek zostal?
              Smacznie bylo?
              Pozdrawiam i zycze przyjemnego kontynuowania w pozeraniu.
              • Gość: ANka To raczej nie bylo z milosci. IP: *.ifn-magdeburg.de 09.02.04, 13:38
                Dana probowala zerwac ze mnie peruke a okazalo sie ze to moje wlasne wlosy. W
                dodatku bardzo sie zawstydzila ze pod ubraniem jestem naga.
                A tak na powaznie-
                Jestem niezmiernie przywiazana do starej zasady.
                Brzmi ona: Fair play.
      • schlagbaum Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. 09.02.04, 13:05

> O co chodzi?
        > O to, ze mamy piekny kraj i wspanialych ludzi i dobra kuchnie i ze warto do
        > nas przyjechac.

No dobrze ale o co chodzi ?
      • Gość: NEMO Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 5.5R1D* / *.saix.net 09.02.04, 13:11
        Nie bylem w Izraelu lecz nie watpie, ze kraj jest i piekny i ciekawy. Nie mam
        watpliwosci, ze mieszkancy Izraela nie sa ludzmi strasznymi. Z moich podrozy
        wynika jedno: wszytkie kraje sa ciekawe i wszystkie sa piekne na swoj sposob.
        A ludzie wszedzie sa podobni, gdyz sa ludzmi. Tak wiec zgadzam sie z tym, co
        zostalo napisane teraz ale nie z tym co na poczatku.
        Z tym smierdzeniem cebula czy czosnkiem to lipa i lepiej dac sobie spokoj.
        Ale nie zgazdam sie z jednym: rzecz nie polega na wygraniu czy przegraniu ( w
        tym przypadku uzyte zostalo slowa "wojna demograficzna" ) lecz znalezieniu
        miejsca dla wszystkich w tym narodow "zaplatanych" w konflikt na Bliskim
        Wschoodzie.
        Zycze przyjemnego pobytu w Polsce, z "bomba" czy bez.

Pozdrawiam
        • Gość: ANka Tomek ma racje w jednym IP: *.ifn-magdeburg.de 09.02.04, 13:36
          straszne jest, gdy na wojne wysyla sie kobiety w dodatku gdy te kobiety
          wysadzaja sie - bedac w ciazy.
          Czy istnieje religia, ktora nie nakazuje szacunku dla zycia? Ktoz moglby tak jej
          przykazania interpretowac?
          Paradoks tego, ze w tak wielu kulturach kobiety stoja tak nisko to jest dziwny
          paradoks bo przeciez to one bezsprzecznie to zycie niosa. Nie jestem glosicielka
          feminizmu. Ale ciutek europejskiej kultury rycerskiej nikomu by nie zaszkodzil...

A popatrzcie teraz na problem tego naszego zapalnego wschodu.
          Po jednej stronie kobiety w regularnym wojsku. Po drugiej terrorystki- mordujace
          siebie, swoje dzieci i bezbronnych ludzi naokolo. Po stronie Izraela
          niewatpliwie lepsze wsparcie chocby w rakiety czy czolgi.
          A w obu kulturach tradycyjna rola kobiety to pani u boku meza. I nie ma w tym
          nic zlego jesli kobieta jest kochana. Ale spojrzcie do jakich wypaczen doszlo. I
          jakiego braku zrozumienia. W imie czego?
          Przeciez nie religii.. Zadna religia nie nawoluje do mordowania ludzi.
          Zapytajcie o to muzulmanskich Turkow, zapytajcie berberow.
          Dlaczego? Bo byloby to najwieksza glupota. Wszyscy jestesmy od siebie zalezni.
          Od naszej roznorodnosci. Ona warunkuje nasze przetrwanie.
          Albo wyginiemy. Jak dinozaury.
          A zyje sie tylko raz.

• fredzio44 Re: Tomek ma racje w jednym 09.02.04, 14:33
            Gość portalu: ANka napisał(a):

> Ale spojrzcie do jakich wypaczen doszlo.
            > I
            > jakiego braku zrozumienia. W imie czego?
            > Przeciez nie religii..

Kpisz, czy o zdrowie pytasz?
      • Gość: babariba jedna fraza z ostatniego postu Tomka mnie silnie.. IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 15:06
        ...zaciekawiła:
        "warto pomyslec, co bedzie za kilkadziesiat lat, na ziemi, jezeli przegramy wojne demograficzna z tymi wspanialymi bojownikami."
        czy mógłbym prosić o rozszerzenie?
        • fredzio44 Re: jedna fraza z ostatniego postu Tomka mnie sil 09.02.04, 15:11
          Napewno bedzie to samo co we Francji albo Niemczech kiedy oni przegraja ta sama
          wojne demograficzna.

Wlasny mozg nie pracuje?

Jezus Maria!
          • goldbaum do fredzia 09.02.04, 16:14
            Rzuc jakies propozycje. Jak mozna jeszcze wygrac ta "wojne demograficzna"?
            Co robic? Czy to samo co z Zydami 60 lat temu? Czy moze jest juz za pozno i
            wlasnie przegralismy, my i wy?
            • fredzio44 Re: do fredzia 09.02.04, 16:27
              Do faszyzmu dojdzie w Europie znacznie predzej niz w Izraelu. A demokratycznie
              ani Francja ani Niemcy nie pozbeda sie islamu. Jednoczesnie miejscowi
              szowinisci nie pogodza sie ze stanym muzulmanskiej teokracji we Francji,
              Austrii albo Niemcach, szczegolnie ze muzulmanska teokracja nie toleruje
              chrzescianstwa.

Apropos:
              Postep:
              1. Judaizm: jak nie wierzysz w naszego Boga, to nie chce miec nic z Toba do
              czynienia!
              2. Chrzescianstwo: jak nie wierzysz w naszego Boga, to musisz sie nawrocic na
              nasza wiare!
              3. Islam: jak nie wierzysz w naszego Boga, to ja Cie zabije!
              • goldbaum Re: do fredzia 09.02.04, 16:49
                fredzio44 napisał:

> Do faszyzmu dojdzie w Europie znacznie predzej niz w Izraelu. A
                > demokratycznie ani Francja ani Niemcy nie pozbeda sie islamu. Jednoczesnie
                > miejscowi
                > szowinisci nie pogodza sie ze stanym muzulmanskiej teokracji we Francji,
                > Austrii albo Niemcach, szczegolnie ze muzulmanska teokracja nie toleruje
                > chrzescianstwa.

A wiec zadnych propozycji, zadnych rozwiazan w "wojnie demograficznej"?
                Za bardzo konkretnie? Masz nadzieje, ze juz nie "my", tylko ci inni, Niemcy i
                Francuzi, ci "faszysci" (lol) rozwiaza ta "kwestie", o ktorej wy tylko tak
                nieustannie dyskutujecie, ostrzegacie, namawiacie i gledzicie?

> Apropos:
                > Postep:
                > 1. Judaizm: jak nie wierzysz w naszego Boga, to nie chce miec nic z Toba do
                > czynienia!

Ladnie napisane. Pamietam jednak co poniektore cytaty z Talmudu na temat
                tzw. "goji". Byly nieco radykalniejsze.

> 2. Chrzescianstwo: jak nie wierzysz w naszego Boga, to musisz sie nawrocic
                > na nasza wiare!
                > 3. Islam: jak nie wierzysz w naszego Boga, to ja Cie zabije!

No i mamy kompletny obraz nauczania 5-latkow w Izraelu o religiach swiata.
                • fredzio44 Re: do fredzia 10.02.04, 05:01
                  goldbaum napisał:
                  >
                  > Ladnie napisane. Pamietam jednak co poniektore cytaty z Talmudu na temat
                  > tzw. "goji". Byly nieco radykalniejsze.

No i mamy kompletny obraz nauczania 5-latkow w Polsce o Judaizmie!
              • Gość: sp;lit [...] IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.02.04, 18:07
                • Gość: Tomek44 Re: do sp;lita IP: 5.3.1R3D* / *.inter.net.il 09.02.04, 18:40
                  Ciebie tez namawiali? Na poczatek moge Ci dac kat u mnie i nawet pomoge uczyc
                  sie jezyka. Tylko co z tym pieknym krajobrazem, ktory masz za oknem i wnukami
                  do ktorych bedziesz tesknic?
                  U nas mozesz miec piekny widok na granicy z Libanem, ale tam trzeba czesto
                  schodzic do schronu.
                  Jakby nie bylo, znaj moje chamskie zydowskie serce, z glodu nie umrzesz.
                  A co do zdjec, to mam lepsze. Takie z wiszacym Palestynczykiem powieszonym za
                  nogi i dzganym nozem przez swoich kolegow(Palestynczykow) na oczach jego
                  dzieci, albo kawalki palestynskiej dziewczyny zadzganej przez ziomkow, albo
                  kobiety w ciazy idacej z wielkim brzuchem, aby sie wysadzic (pewnie zgwalcona).
                  Nie pojaze tych zdjec, bo zaraz watek zniknie z forum.
                  Ale jak juz napisalem powyzej, zgadzam sie, ze jestesmy winni nieszczesc tego
                  swiata i nawet to, ze jakis czarownik afrykanski wlasnie wyciaga nogi, to tez
                  za nasza sprawa.
                  Pozdrawiam i mam nadzieje, ze sie dasz namowic.
                  • Gość: sp;lit Re: do sp;lita IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.02.04, 19:04
                    Przeczytaj ostatnia linijke na dole a zobaczysz ze to do cwoka fritza ,

Do ciebie my friend nigdy bym nie odwazyl sie takim tonem ,... Jaki jestes taki
                    jestes ale fritz to ty nie jestes ,... Walisz z mostu i nie lecisz na skarge do
                    piesny jak ci ktos odda kopniaka za kopniak jak wspomniany sierota .

Z zaproszenia nie skorzystam (narazie) i mysle ze sie nie pogniewasz , a jak
                    juz zajrze to uwierz sam bede placil swoje rachunki ,... Taka sp;lit'a natura ,
                    jak cie nie stac to siedz w domu ,... Karty pocialem pare lat temu :)

uklony
                • Gość: sp;lit Admin , a tobie co ? IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.02.04, 22:04
                  To ze Zydzi Zydom bomby podkladali implikujac muzulmanow , czy to ze to jest
                  temat tabu ,... Wklejka po angielsku nie byla dluzsza niz jeden akapit , tak
                  sie umowilismy , wiec o co chodzi ? Nadgorliwosc !!!

uklony

===============================================================================

www.bintjbeil.com/E/occupation/ameu_iraqjews.html
                  www.geocities.com/CapitolHill/Senate/7891/lavon_hirst.html
            • Gość: sp;lit Re: do fredzia ,... Goldie i fritz znowu w duecie IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.02.04, 19:10
              Zacznij bzykac goldie , zacznij bzykac ,...:)

uklony
        • goldbaum sprawa jest prosta 09.02.04, 16:11
          To typowe przygotowywanie gruntu. Tomek nie jest wynalazca takich fraz.
          Ta fraza implikuje, ze "my" (pod tym pojeciem Tomek widzi Zachod i Zydow)
          jestesmy juz w stanie "wojny", "wojny demograficznej" ze swiatem Islamu.

Jesli jest wojna to musi dojsc do starcia i musi byc zwyciezca i przegrany.
          Tomek w kazdym razie zdefiniowal w ten sposob wroga, ktory jest nie tylko
          wrogiem ale i agresorem.

I to by bylo na tyle. Chodzi o sianie.

W piwiarniach Monachium i Berlina kilkadziesiat lat temu rowniez dyskutowano o
          toczacej sie "wojnie" nie tylko demograficznej, "agresji" skierowanej przeciwko
          narodowi niemieckiemu przez pewna "rase". Wtedy tez poprzestano na tym.
          Chodzilo tylko o frazy, przygotowanie gruntu i wmawianie komu sie da,
          ze "wojna" juz panuje, ze jest sie w defenzywie, ze jesli niczego sie nie
          przedsiewezmie to....

No i przedsiewzieto w Auschwitz, Babim Jarze i tysiacu innych miejsc.

I Tomki nauczyly sie, jak sie przygotowuje grunt, produkuje frazy o toczacej
          sie "wojnie".

• fredzio44 Re: sprawa jest prosta 09.02.04, 16:21
            Do Faszyzmu w Europie (Francji, Niemczech) jest blizej niz w Izraelu. Inaczej
            Europa nie pozbedzie sie muzulmanow, a szowinisci francuzcy i niemieccy nie
            dopuszcza do tego zeby ich panstwa zostaly muzulmanskimi teokracjami,
            szczegolnie ze muzulmanskie teokracje nie toleruja chrzescianstwa.
            Powodzenia!
            • goldbaum Re: sprawa jest prosta 09.02.04, 16:54
              fredzio44 napisał:

> Do Faszyzmu w Europie (Francji, Niemczech) jest blizej niz w Izraelu.

I to o wiele. Schroder (wybrany wiekszoscia glosow Niemcow) jest przestepca
              wojennym, w wiezieniach francuskich stosuje sie nagminnie tortury, niemiecka
              policja podczas kazdego meczu zabija z broni palnej po kilku kibicow czlonkowie
              rosyjskiej mafii sa ostrzeliwane rakietami z helikopterow... itd itd...

Niemcy i Francja sa rzeczywiscie o krok od faszyzmu. O Polsce wole nawet nie
              wspominac. Tam juz panuje faszyzm.
    • fredzio44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. 09.02.04, 14:37
      Ciechoroba!

In the strongest possible terms I deplore the use of such blatant, acid
      drippng, sarcasm plagiarized from yours truly :-P
      What next, "polakozerstwo"?
      Opamietaj sie Tomku zanim nie bedzie za pozno :-)

• Gość: Tomek44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: *.inter.net.il 09.02.04, 16:42
        No widzisz? Cokolwiek sie nie napisze zawsze beda miec racje. Nieprawdaz?
        Nawet kiedy napiszesz, ze kochasz, to bedzie oznaczac, ze nienawidzisz, a
        jezeli napisze, ze nienawidze, to zrozumieja doslownie.
        N.p napisze, ze lubie Jasia, bo jest dowcipny. Co mi Jasiu odpisze? - Ale ty
        mnie nie znosisz.
        Jest jednak cos pocieszajacego. Zrobilem podobnie jak Ty test. Ten watek to
        wlasnie taki test na reakcje forumowiczow. Okazuje sie, ze forum sie zmienia i
        nie bylo bluzgania jakiego sie spodziewalem i to mnie cieszy.
        Swiat sie zmienia.
        Pozdrawiam
        T44
        • schlagbaum Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. 09.02.04, 20:48

> No widzisz? Cokolwiek sie nie napisze zawsze beda miec racje. Nieprawdaz?

Ale ja wciaz nie wiem o co chodzi.
          • Gość: Tomek44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. IP: 5.5R* / *.inter.net.il 09.02.04, 20:57
            Moj drogi, przynajmniej raz jest watek w ktorym o nic nie chodzi i dlatego
            chodzi o wszystko.
            • schlagbaum Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. 09.02.04, 21:01

> Moj drogi, przynajmniej raz jest watek w ktorym o nic nie chodzi i dlatego
              > chodzi o wszystko.

Aaaaa
              jezeli o to chodzi to jak najbardziej i zawsze z calego serca i polecam sie na
              przyszlosc.
        • fredzio44 Re: Cokolwiek napiszecie, macie racje. 09.02.04, 21:09
          Tomciu,

Nie badz naiwny. Masz historie takiej dobrodusznosci ze nikt Ci nigdy zlego
          slowa nie powie (oprocz mnie :-P) Przeciez chciales nawet przygarnac "biedna"
          arabke ktora sie niedawno "rozerwala" zabijajac czterech wspolczujacych jej
          olupantow.
          No a pozatym taki eksperyment powinien trwac kilka dni. Juz dzisiaj byl jeden
          post ktory nasze drogie piosenki zdecydowaly ocenzurowac.

Fredzio{x : x=11k | x=613}
          • Gość: Tomek44 do Fredzia44 IP: 5.5R* / 213.8.97.* 10.02.04, 11:06
            Fredziu, dobrze wiesz, ze to wynik mojej profesji.
            Lata pracy zrobily swoje.
            Dobroduszny pozostane juz do grobowej deski. Moze to jakies zboczenie, ale nic
            na to nie poradze.
            Serdecznie pozdrawiam
            T44
            • Gość: sp;lit Re: do Fredzia44 IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.02.04, 17:10
              Nu jesli ty sie z tego musisz tlumaczyc , takiemu typkowi to musze przyznac ze
              rzeczywiscie ciezkie czasy nastaly ,... Mnie nie musisz :)

uklony
              • fredzio44 Re: do Fredzia44 10.02.04, 17:23
                Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Nu jesli ty sie z tego musisz tlumaczyc , takiemu typkowi to musze przyznac
                ze
                > rzeczywiscie ciezkie czasy nastaly ,... Mnie nie musisz :)

Pewnie ze nie, bo twoje opinie nadaja sie tylko do jednego miejsca!

Oj Wej!
                • Gość: sp;lit Re: do Fredzia44 IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.02.04, 17:44
                  Powiedz mi cos frycek , dlaczego jak ty sie pokazesz w poblizu ja mam przemozna
                  chec sprawdzenia czy sie dobrze podtarlem ostatnim razem ?

Hmmm ?
      • Gość: jarek-nudziasz Odezwal sie berber, Ibraim, CCCP i inne majtki... IP: *.fastres.net 09.02.04, 20:43
        prawdziwy obronca polakow- napewno samozwaniec, taki sam jak nim byl Josef Stalin...
        • Gość: CCCP Re: Odezwal sie berber, Ibraim, CCCP i inne majtk IP: *.acn.pl 09.02.04, 21:08
          A weźże i odpiernicz się ode mnie. Masz jakiś kompleks czy co?

Ja mam do ciebie tylko jedną ansę. Że jesteś śmiertelnie nudny. W inne rzeczy się nie wtrącam. Możesz sobie spokojnie toczyć te swoje wojny.

C.
    • Gość: mirmil arabowie? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.02.04, 16:49
      > No coz Zydzi to zagrozenie dla swiata. Arabowie sa ich ofiarami.

no nie wiem. palestynczycy - bezsprzecznie.
      • boruch_goldstein Re: arabowie? 09.02.04, 21:03
        Gość portalu: mirmil napisał(a):

> > No coz Zydzi to zagrozenie dla swiata. Arabowie sa ich ofiarami.
        >
        > no nie wiem. palestynczycy - bezsprzecznie.

A poniewaz to jest pusty zbior, niema o co sie martwic!

Kahane Chai!
        • schlagbaum Re: arabowie? 09.02.04, 21:14
          boruch_goldstein napisał:

> Gość portalu: mirmil napisał(a):
          >
          > > > No coz Zydzi to zagrozenie dla swiata. Arabowie sa ich ofiarami.
          > >
          > > no nie wiem. palestynczycy - bezsprzecznie.
          >
          > A poniewaz to jest pusty zbior, niema o co sie martwic!

Udowadniano tu niedawno, ze to wlasnie zydzi sa odpowiednikiem "kolka
          rozancowego" a jako narod sa zbiorem pustym .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10429394&a=10431390
          "Po drugie - w judaizmie jest pojecie nawrocenia sie na Judaizm. Kazdy goj
          moze stac sie Zydem "

Poniewaz napisal to ktos, kto napewno w temacie dobrze sie orientuje dlatego mu
          wierze.
          A ty ?
          • boruch_goldstein Re: arabowie? 09.02.04, 21:25
            schlagbaum napisał:

> "Po drugie - w judaizmie jest pojecie nawrocenia sie na Judaizm. Kazdy goj
            > moze stac sie Zydem "
            >
            > Poniewaz napisal to ktos, kto napewno w temacie dobrze sie orientuje dlatego
            mu
            >
            > wierze.
            > A ty ?

MOZE stac sie Zydem. narazie BARDZO niewielu Arabow zdecydowalo sie na taki
            krok. Jak sie masowo nawroca, to wtedy porozmawiamy.
            Chyba BeJamej haMoszijach! Nie wczesniej

Kahane Chai!
            schlagbaumy met!
            • schlagbaum Boski goldsteinie 09.02.04, 23:22
              Baruch ata Jehowa Elohejnu melech ha'olam bore pri ha'gefen

ty zrodlo wiedzy czystej.

MOZE ty pomyslisz o zostaniu muzulmaninem.
              To tez moze sprawy uproscic.
              Nie uwazasz ?

Jestes pewny, ze Chai ?
              Moze to tylko pobozne zyczenia ekstremistow nie z tej epoki ?

I co z takim zrobic ?
              Chacham ma hu omer ?

Jeszcze jedno.
              Nie znam suahili wiec jak zwracasz sie do mnie to jakas ludzka mowa prosze.

boruch_goldstein napisał:

> schlagbaum napisał:
              >
              > > "Po drugie - w judaizmie jest pojecie nawrocenia sie na Judaizm. Kazdy goj
              >
              > > moze stac sie Zydem "
              > >
              > > Poniewaz napisal to ktos, kto napewno w temacie dobrze sie orientuje dlate
              > go
              > mu
              > >
              > > wierze.
              > > A ty ?
              >
              > MOZE stac sie Zydem. narazie BARDZO niewielu Arabow zdecydowalo sie na taki
              > krok. Jak sie masowo nawroca, to wtedy porozmawiamy.
              > Chyba BeJamej haMoszijach! Nie wczesniej
              >
              > Kahane Chai!
              > schlagbaumy met!

• Gość: jarek-nudziasz Chyba nie jest tak zle.. IP: *.fastres.net 09.02.04, 20:41
      przyklad z Forum z Aftenposten w Norwegii.

Doskonaly przyklad na to ,ze juz nie potrafia, tak latwo opowiadac bajek. Arab
      opowiada swoje bajki, ale nikt mu juz nie wierzy.

(Dug skrev:
      susann,som sagt, klikk deg fram til PDF-fila som er nevnt i min forrige postering.
      For å hjelpe deg litt på vei, har jeg sakset to avsnitt av Cattans tekst, som
      skulle gi deg tilstrekkelig info:)

Arab wyciaga swoje bajki, napisal po angielsku, moze Norskiego sie nie chce
      uczyc, przeciez nie potrzebuje( ma nadzieje ,ze za 10 lat wszyscy w Norwegii
      beda mowic po Arabsku), zyje na socjalu i robi arabska propagande.

"The Palestine Arabs have, in fact, been indigenous to Palestine since the dawn
      of history. The Arabs are a pre-Islamic people who lived in Palestine and in
      various other parts of the Middle East before the advent of Islam. The term
      'Arab' is a generic description of all peoples that live in the Middle East
      whose mother tongue is Arabic, regardless of their race, creed or religion.
      Accordingly, there are Moslem Arabs, Christian Arabs and Jewish Arabs.
      --------------------------------"

Odpowiedz Norwega.

Begrepet araber stammer selvfølgelig fra Arabia. Det levde mange beduinstammer i
      ( Pojecie Arab wywodzi sie z Arabii.)
      disse områdene, og i Arabia, bl.a. mekka og Medina, reiste arabiske handelsfolk
      rundt i sine karavaner. Det er ikke utelukket at noen av dem slo seg ned i
      ( mozliwe jako nomadi pojawili sie takze poza Arabia, ale teren nazywany
      Palestyna od roku 135 Ne mial calkowicie innych mieszkancow) )
      forskjellige områder og ble bofaste, men arabere stammer altså fra Arabia, mens
      i det området som fra 135 e. Kr. ble kalt Palestina, var det helt andre
      urbefolkninger.
      ( Dzisiejsi palestynczycy sa Arabami i nie maja nic wspolnego z Filisterami,
      ktorys z nich jest chrzescijanienem, ale zaden z nich nie jest Zydem.
      Dagens palestinere er arabere, og har ingen tilknyttnig til filisterne. Og ja -
      noen av dem er kristne. Men ingen av dem er jødiske.

( Ja polecam ci przeczytac jakos Encyklopedie i inne zrodla)

Som sagt, jeg oppfordrer deg til å lese også andre kilder, f.eks. en leksikon.

Wystarczy tez zobaczyc na Forum Dunskie ( Politiken) , Czeskie( Lidove Noviny )
      i jak juz wczesniej powiedzialem , dziekujac upadkowi Kommunizmu i rozszerzeniu
      Unii, za 10 lat oni szlachetni ,nie beda mieli juz zadnych sluczaczy,ktorym beda
      chcieli opowiadac ich bajeczki, oprocz ich samych i kilku zagozalych komunistow.

Jezeli to CCCP interesuje, moze tym bardziej Krzysa, to przetlumacze im caly
      wklad, aby potem mnie nie oskarzali, ze wszystko wymyslilem.

• Gość: jarek-nudziasz Ale maja straszne problemy z prostymi IP: *.fastres.net 09.02.04, 21:04
      odpowiadziami na proste pytania, na kazde pytanie potrafia tak kreci, ze w koncu
      nie wiadomo o co im chodzi, jedyny co sie z tego tlumu wychylil, byl Tyfus, na
      proste kogos pytanie o israelu odpowiedzial, ze wedlug jego Israel nie ma prawa
      do istnienia.

Pozwole sobie jeszcze raz powturzyc pytania:( do cenzora- to nie jest spam)

1. Czy pierwsza zona Mahommeda- Khadiija( byla od niego duzo starsza i nie byla
      pieknoscia, nosila szador, zrodla mowia ,ze nie.
      2. Czy ustawa z 5 .12.1905 roku o calkowitym odzieleniu wyznan religijnych o
      panstwa nie obowiazywala Musulmanow.
      3. Dlaczego krol Maroka Mohammed VI ( potomek arabskich najezdcow) usiluje i
      mu sie to udaje, Islam bardziej ludzki zrobic a imigranci Musulmanscy w
      Zachodniej Europie ida w calkowicie przeciwnym kierunku, kto tutaj ma interessy..
      4. Dlaczego kazda modlitwe piatkowa w Iranie, wielcy duchowni otwieraja od
      hasla " Marg bar Amrika" i na ten wrzask , wierni prawie dostaja spazmow, a
      potem politykom Francuskim usiluja wmowic ,ze oni sa jak najbardziej do USA
      pokojowo nastawieni.
      5. Dlaczego Rzad Dunski, chce zmusic dzieci arabskie( mieszkajace w Danii) do
      nauki jezyka dunskiego ( obowiazek od 3 lat zycia),l choc to tez duzo kosztuje
      ,czyzby 68 mld DKr( 43 mld Zlotych), ktore juz teraz wydaje na familie
      arabskie, mu nie wystarczalo, suma ta jest duza wieksza( 4- krotna) od sumy
      ktora Szwecja wplaca ( nie liczac tej sumy ,ktora tez dostaje) rocznie do Unii
      Europejskiej albo moze Dania czerka integracji z Saudi Arabska.
      Dziwne, moje dzieci, jako pierwszy jezyk mowili po Wlosku ,choc nikt z ich
      rodzicow nie jest urodzonym Wlochem, tak samo tez robia dzieci emigrantow z
      innych krajow( doskonaly przyklad , Polscy Imigranci w Danii z konca XIX
      wieku, choc nawet nie byli protestantami ( i do protestantow mieli typowa KK
      nienawisc) jako swoj obowiazek uznawali uzywanie jezyka dunskiego jako
      pierwszego jezyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka