maniekxxx 12.02.04, 16:19 www.smh.com.au/articles/2004/02/12/1076548165034.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeled.katan Re: Jak SADAM zglupial 12.02.04, 16:29 ciekawa data... no tak, w Australii juz "jutro" Ale ja wciaz mam jedno meczace pytanie. Jezeli Saddam nie mial zadnej BMR, to czemu ten kretyn nie wpuszczal inspektorow z ONZ gdziekolwiek ich nogi poniosa? Po jakie licho narazil sie USA i teraz za to placi? Wpuscilby tych inspektorow, oni by juz dawno doniesli ze w Iraku niema zadnej broni chemicznej, ani biologicznej, ani tym bardziej atomowej, Busz musialby sie zamknac, a Saddam zostalby przy wladzy. Wiec o co mu wlasciwie chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Jak SADAM zglupial 12.02.04, 17:09 o to chodzi ze przez dlugie lata wyganial ONZ-albo gral sobie w gumki z ONZ.Wczoraj widzialem jedna kobiete - poslanke do kongresu amerykanskiego.Otoz ta pani demokratka - w wywiadzie na CNN wrecz krzyczala ze BUSH i konserwatysci to zapieprzyli sprawe ,jednym slowem, gdyz trzeba bylo mu dac wiecej czasu azeby - mogl wpuscic ONZ do Iraku.Ale biedny bezmozgowiec niewspomnial o faktach ze SADAM ukrywal prawde i fakty -ze posiadal takowa bron.Podrugie bez najazdu USA-gwarancjia by bylo ze po odjezdzie inspektorow z ONZ- bron masowego razenia powrocila by do IRAKU w szybkim tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeled.katan Re: Jak SADAM zglupial 12.02.04, 17:19 wiec sugerujesz, ze on jednak mial BMR, tylko zdarzyl ja gdzies przeniesc za granice (Syria?). Tak? Wtedy zrozumiale dlaczego nie wpuszczal inspektorow z ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz Nie zdawal sobie sprawy,ze ma do czynienia z pania IP: *.fastres.net 12.02.04, 18:26 Rice, a nie ta Albright ( tak samo sie pomylil,jak sie pomylili generalowie argentynscy z " Zelazna Pania"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars zbombardowac hameryke IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 12.02.04, 18:36 i powiesic za jaja wszystkich 'decydentow' smiercia,zaczynajac od Cheneya dicka,dziadyge Rumsfelda,Wolfowica itd Debilja zostawic - polglowkow sie nie wiesza. Odpowiedz Link Zgłoś