przyjacielameryki Re: Rosja pozwolila Kaczynskiemu przyjechac do Ka 26.03.10, 09:37 jk2007 napisał: > focus.ua/foreign/108542 Cha!, cha!,cha! Żeby go tam Rosjanie nie rozstrzelali. Po nich wszystkiego można się spodziewać. Co za paranoja z tą Rosją. Nie przypomina sobie, żeby kiedykolwiek były jakieś takie żałosne problemy z wizytami na grobach polskich żołnierzy z Belgii, Holandii czy Francji!!! Rosja jest wyjątkowa, inna niż cała Europa! Dlaczego tak podkreślacie tę inność????? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Rosja pozwolila Kaczynskiemu przyjechac do Ka 26.03.10, 10:28 przyjacielameryki napisał: > Cha!, cha!,cha! you can dance ! po prostu tancz en.wikipedia.org/wiki/Cha-cha-cha_%28dance%29 Cha-cha-cha is the name of a Latin American dance of Cuban origin. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Rosja pozwolila Kaczynskiemu przyjechac do Ka 26.03.10, 11:50 stara_swinia_nowynick napisał: > przyjacielameryki napisał: > > > Cha!, cha!,cha! > > you can dance ! po prostu tancz Jesteś po prostu głupi! Nie wiedziałeś o tym? > > en.wikipedia.org/wiki/Cha-cha-cha_%28dance%29 > Cha-cha-cha is the name of a Latin American dance of Cuban origin. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Rosja pozwolila Kaczynskiemu przyjechac do Ka 26.03.10, 12:04 przyjacielameryki napisał: > > > you can dance ! po prostu tancz > > Jesteś po prostu głupi! Nie wiedziałeś o tym? > > nieeeeeeeeeeee, słowa były inne, to leciało tak: Czy lubi pani czaczę? Czy czaczę pani zna? cza cza cza Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Cha!, cha!,cha! 26.03.10, 11:53 stara_swinia_nowynick napisał: > przyjacielameryki napisał: > > > Cha!, cha!,cha! > > you can dance ! po prostu tancz > > en.wikipedia.org/wiki/Cha-cha-cha_%28dance%29 > Cha-cha-cha is the name of a Latin American dance of Cuban origin. "Przyjaciel" ukazuje na parkiecie swoje wdzięki w parze z A.Jarucką. Tworzą bardzo zgrany zespolik - niedawno "przyjaciel" rozprawił się z powszechnie znanym łapówkarzem Sarkozy w stylu Pani Ani. Ten bardzo "szary człowiek" (jak sam siebie określa) jest zbyt szary (szarość przechodząca w ciemnotę) by zrozumieć elementarne zasady protokolarne i jest przekonany, że wizyta Głowy Państwa jest niczym innym jak wyjazdem na majówkę. Mając za partnerkę taką sławną pracownicę MSZ faktycznie można dochodzić do takich wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Cha!, cha!,cha! czyli wątekkubanski 26.03.10, 12:02 wiesz ponieważ cha cha cha to taniec kubański wiec podejrzewam, ze w ramach szerzenia praw człowieka PA przygotowuje zamach na Fidela. Chce go zabić śmiechem kiedy Fidel przeczyta jego posty. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Cha!, cha!,cha! czyli wątekkubanski 26.03.10, 12:10 stara_swinia_nowynick napisał: > Chce go zabić śmiechem kiedy Fidel przeczyta jego posty. Nic z tego, "przyjacieljaruckiej" prezentuje wyjątkowo przaśne poczucie humoru. Pozostając w kubańskich klimatach: www.youtube.com/watch?v=56TyXUSmgzc Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Cha!, cha!,cha! czyli wątekkubanski 26.03.10, 12:25 walter622 napisał: > stara_swinia_nowynick napisał: > > Chce go zabić śmiechem kiedy Fidel przeczyta jego posty. > > Nic z tego, "przyjacieljaruckiej" prezentuje wyjątkowo przaśne poczucie humoru. > > Pozostając w kubańskich klimatach: > www.youtube.com/watch?v=56TyXUSmgzc Ja tak cały czas zastanawiam się, co Ty w zasadzie robisz na tym forum, czemu służą te Twoje wypociny. Co chcesz osiągnąć tą kiepskiej jakości propagandą??? Ja jakieś 2 lata temu(przed udziałem w forum) byłem nastawiony przyjażnie i podchodziłem z zaciekawieniem do Rosji i w szczególności do Rosjan. Po dwóch latach czytania postów różnych polonofobów, propagandystów a być może i zwykłych Rosjan jestem nastawiony do Rosji negatywnie i widzę, że brak zaufania do Rosji ma jednak olbrzymie uzasadnienie. Tyle krętactwa, mącenia, przeinaczania i prowokowania nie widziałem i nie słyszałem jeszcze! To całkowicie uzasadnia traktowanie Rosji i tego co mówią jej przywódcy z olbrzymia rezerwą. Mam nadzieje, że nasi politycy wiedzą o tym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Walterze jednakże bywają perełki, niezamierzone 26.03.10, 12:45 przyjacielameryki napisał: > walter622 napisał: > > Nic z tego, "przyjacieljaruckiej" prezentuje wyjątkowo przaśne poczucie humoru. > > to fakt ale jednakże bywają perełki, niezamierzone oczywiście papapa pisał był: > Ja tak cały czas zastanawiam się, co Ty w zasadzie robisz na tym forum, czemu służą te Twoje wypociny. > Co chcesz osiągnąć tą > kiepskiej jakości propagandą??? i co walterze nie są to jajca? jak bunie dydy > To całkowicie uzasadnia traktowanie Rosji i tego co mówią jej przywódcy z olbrzymia rezerwą. Mam nadzieje, że nasi politycy wiedzą o tym!!!! > jasne Obumba zaczyna dzień od czytania twoich postów, a Sarkovitz przegra wybory bo odkryłeś jego watek moskiewsko-łapówkowy Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 jednakże bywają perełki, 26.03.10, 15:21 stara_swinia_nowynick napisał: > Sarkovitz przegra wybory bo odkryłeś jego watek > moskiewsko-łapówkowy "Przyjacieljaruckiej" wykryciem tego przekrętu Sarkozy'ego przeszedł już do forumowej klasyki. Przy tym facio kompletnie nie pojmuje charakteru swojego "osiągnięcia". Tak wyglądają jego "wartości", które na tym forum z takim poświeceniem propaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 "Przyjacielujaruckiej" 26.03.10, 15:15 przyjacielameryki napisał: > Tyle krętactwa, mącenia, > przeinaczania i prowokowania nie widziałem i nie słyszałem jeszcze! Szczególnie w twoich postach dotyczących "skorumpowanego" Sarkozy'ego. Jeżelibyś się zreflektował, że piszesz kompletne bzdury i znieważasz tego człowieka, przyznał się, że się trochę zagalopowałeś w pisaniu na jego temat kłamstw to bym ciebie potraktował z szacunkiem. Niestety, z uporem brnąłeś w tym cudacznym kłamstwie i w zaparte rżnąłeś głupa. Tak więc jesteś tylko żałosnym forumowym "przyjacielemjaruckiej". Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: "Przyjacielujaruckiej" 26.03.10, 16:04 Jeszcze sie taki nie urodzil co by przyjacielowi dogodzil....Rosja by nie pozwalila to okropnie, Rosja pozwolila, to jeszcze gorzej....Dam ci przyjacielu takie salomonowe stwierdzenie do medytacji na sobote i niedziele: Fujara nie musi byc duza, wystarczy aby byla dluga a gruba..... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: "Przyjacielujaruckiej" 26.03.10, 16:06 To jeszcze lepiej "dogadasz" sie z Jarucka...... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: "Przyjacielujaruckiej" 26.03.10, 16:27 en.rian.ru/russia/20100326/158321508.html Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Witaj S_S_N 26.03.10, 18:14 stara_swinia_nowynick napisał: > Chce go zabić śmiechem Ponieważ śmiech to zdrowie, wiec polecam próbkę czeczeńskiego dowcipu. www.youtube.com/watch?v=vnBvcxwfVns Odpowiedz Link Zgłoś