Dodaj do ulubionych

List otwarty....

IP: *.ipt.aol.com 18.02.02, 01:46
Do wszystkich glabow na forum swiat. Z uwagi na wasze zaawansowane i
nieodwracalne stadium ciezkiej choroby psychicznej niniejszym rezygnuje z
udzialu w idiotycznych dyskusjach z wami. Kazdy wie o kogo chodzi, wiec niech
ludzie z ktorymi lubilem zartowac i pisac nie biora tego do siebie. Do reszty:
Generalnie mam was w dupie. Jestescie mieszanina pseudointeligenckich
fermentujacych odpadkow, cuchnaca gowniana mazia, o ktorej mysle ze wstetem.
Jesli sie komu wydaje ze: US rychlo "upadnie/rozpadnie sie jako "imperium",
Zydzi do spolki z US intelem wysadzili WTC, globalizacja zniszczy swiat i
ubogich uczyni bardziej ubozszymi, Europa jest zdolna do jakiejkolwiek
sensownej i realistycznej/skutecznej politki zagranicznej, lub dbania o swoje
interesy, US prowadza "niesprawiedliwe" wojny (samo stwierdzenie "wojna
sprawiedliwa" jest idiotyczne, ale wlasnie do was idiotow/naiwniakow pisze), US
jest okrutne, glupie, etc., etc, etc., jest w bladzie i niech sie idzie jebac.
Jesli jakiegos jolopa z jego idiotycznymi i gornolotnymi pomyslami/ideami na
swiat w ktorym przyszlo nam zyc pominalem, to przykro mi nie jest i niech tez
sie idzie jebac. Niech ida sie jebac antysemici wszystkich masci, ras i wyznan.
Pozostalym forumowiczom dziekuje za interesujace/ciekawe/zabawne momenty i sle
wyrazy szacunku.
Paul
Obserwuj wątek
    • Gość: Helga Panie Paul, czy sie moge przylaczyc? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 01:48
      Bardzo ladne oswiadczenie. Nic dodac, nic ujac. Padam do stopek.

Helga

Gość portalu: Paul napisał(a):

> Do wszystkich glabow na forum swiat. Z uwagi na wasze zaawansowane i
      > nieodwracalne stadium ciezkiej choroby psychicznej niniejszym rezygnuje z
      > udzialu w idiotycznych dyskusjach z wami. Kazdy wie o kogo chodzi, wiec niech
      > ludzie z ktorymi lubilem zartowac i pisac nie biora tego do siebie. Do reszty:
      > Generalnie mam was w dupie. Jestescie mieszanina pseudointeligenckich
      > fermentujacych odpadkow, cuchnaca gowniana mazia, o ktorej mysle ze wstetem.
      > Jesli sie komu wydaje ze: US rychlo "upadnie/rozpadnie sie jako "imperium",
      > Zydzi do spolki z US intelem wysadzili WTC, globalizacja zniszczy swiat i
      > ubogich uczyni bardziej ubozszymi, Europa jest zdolna do jakiejkolwiek
      > sensownej i realistycznej/skutecznej politki zagranicznej, lub dbania o swoje
      > interesy, US prowadza "niesprawiedliwe" wojny (samo stwierdzenie "wojna
      > sprawiedliwa" jest idiotyczne, ale wlasnie do was idiotow/naiwniakow pisze), US
      >
      > jest okrutne, glupie, etc., etc, etc., jest w bladzie i niech sie idzie jebac.
      > Jesli jakiegos jolopa z jego idiotycznymi i gornolotnymi pomyslami/ideami na
      > swiat w ktorym przyszlo nam zyc pominalem, to przykro mi nie jest i niech tez
      > sie idzie jebac. Niech ida sie jebac antysemici wszystkich masci, ras i wyznan
      > .
      > Pozostalym forumowiczom dziekuje za interesujace/ciekawe/zabawne momenty i sle
      > wyrazy szacunku.
      > Paul

• Gość: Datsh Panie Paul ....100% poparcie IP: *.cm-upc.chello.se 18.02.02, 02:04
        Gość portalu: Helga napisał(a):

> Bardzo ladne oswiadczenie. Nic dodac, nic ujac. Padam do stopek.
        >
        > Helga
        >
        > Gość portalu: Paul napisał(a):
        >
        > > Do wszystkich glabow na forum swiat. Z uwagi na wasze zaawansowane i
        > > nieodwracalne stadium ciezkiej choroby psychicznej niniejszym rezygnuje z
        > > udzialu w idiotycznych dyskusjach z wami. Kazdy wie o kogo chodzi, wiec n
        > iech
        > > ludzie z ktorymi lubilem zartowac i pisac nie biora tego do siebie. Do re
        > szty:
        > > Generalnie mam was w dupie. Jestescie mieszanina pseudointeligenckich
        > > fermentujacych odpadkow, cuchnaca gowniana mazia, o ktorej mysle ze wstete
        > m.
        > > Jesli sie komu wydaje ze: US rychlo "upadnie/rozpadnie sie jako "imperium"
        > ,
        > > Zydzi do spolki z US intelem wysadzili WTC, globalizacja zniszczy swiat i
        > > ubogich uczyni bardziej ubozszymi, Europa jest zdolna do jakiejkolwiek
        > > sensownej i realistycznej/skutecznej politki zagranicznej, lub dbania o sw
        > oje
        > > interesy, US prowadza "niesprawiedliwe" wojny (samo stwierdzenie "wojna
        > > sprawiedliwa" jest idiotyczne, ale wlasnie do was idiotow/naiwniakow pisze
        > ), US
        > >
        > > jest okrutne, glupie, etc., etc, etc., jest w bladzie i niech sie idzie je
        > bac.
        > > Jesli jakiegos jolopa z jego idiotycznymi i gornolotnymi pomyslami/ideami
        > na
        > > swiat w ktorym przyszlo nam zyc pominalem, to przykro mi nie jest i niech
        > tez
        > > sie idzie jebac. Niech ida sie jebac antysemici wszystkich masci, ras i w
        > yznan
        > > .
        > > Pozostalym forumowiczom dziekuje za interesujace/ciekawe/zabawne momenty i
        > sle
        > > wyrazy szacunku.
        > > Paul
        >

• Gość: Ed Re: List otwarty.... IP: *.unicity.pl 18.02.02, 13:54
      To kto zostanie na tym forum, same antysemickie i lewackie przygłupy?
      Ale z drugiej strony rozumiem Cię Paul.
      Pozdro.
      • Gość: Helga Re: List otwarty.... Do Eda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 15:01
        Gość portalu: Ed napisał(a):

> To kto zostanie na tym forum, same antysemickie i lewackie przygłupy?
        > Ale z drugiej strony rozumiem Cię Paul.
        > Pozdro.

Co prawda to nie jest pytanie na ten watek, ale jak mi chodzi o prawa czlowieka to jestem lewacki
        przyglup? Ja nie wiem kim jestem dokladnie, ale na pewno nie jestem konserwatysta. To czy to mnie od
        razu kwalifikuje jako tego przyglupa? Zaciekawilam sie.
        • Gość: Ed Re: List otwarty.... Do Eda IP: *.unicity.pl 18.02.02, 16:00

> Gość portalu: Ed napisał(a):
          >
          > > To kto zostanie na tym forum, same antysemickie i lewackie przygłupy?
          > > Ale z drugiej strony rozumiem Cię Paul.
          > > Pozdro.
          >
          > Co prawda to nie jest pytanie na ten watek, ale jak mi chodzi o prawa czlowiek
          > a to jestem lewacki
          > przyglup? Ja nie wiem kim jestem dokladnie, ale na pewno nie jestem konserwatys
          > ta. To czy to mnie od
          > razu kwalifikuje jako tego przyglupa? Zaciekawilam sie.

Pisząc o lewackich przygłupach miałem na myśli tych, którzy o wszystkie
          nieszczęścia tego świata winia USA, Izrael i globalizację.
          Tych, którzy chcą stawiać przed sądem Sharona i Busha a są pełni wyrozumiałości
          dla Saddama Husseina, bin Ladena, Pol Pota.
          Tych, którzy są ideowymi spadkobiercami Sartre'a i innych pseudointelektualistów
          zachodnioeuropejskich (o których chyba Stalin mówił "użyteczni idioci")
          wynoszących pod niebiosa ojczyznę proletariatu w czasach gdy miliony ludzi ginęło
          w łagrach.
          A także róznych trockistów, maoistów i innych uszczęśliwiaczy świata, przy czym
          jak uczy historia to uszczęśliwianie zawsze kończyło się łagrami i ludobójstwem
          albo przynajmniej miejskim terrorem jak we Włoszech czy Niemczech.
          A prawa człowieka - jestem gorącym zwolennikiem tychże - i wydaje mi się dużym
          nadużyciem kojarzenie lewaków i rewolucjonistów z prawami człowieka - nigdy nie
          przejmowali się jakimikolwiek prawami w dązeniu do swych celów.

I na koniec, pisząc o "lewackich przygłupach" w żadnej mierze nie miałem na myśli
          Ciebie, zawsze kojarzyłaś mi się na tym forum ze zdrowym rozsądkiem.
          Pozdrawiam

Ale to zabrzmiało "zawsze" - jestem przecież tu od niedawna.
          • Gość: Helga Re: List otwarty.... Do Eda o rewolucji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 20:40

> Gość portalu: Helga napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Ed napisał(a):
            > >
            > > > To kto zostanie na tym forum, same antysemickie i lewackie przygłupy?
            > > > Ale z drugiej strony rozumiem Cię Paul.
            > > > Pozdro.
            > >
            > > Co prawda to nie jest pytanie na ten watek, ale jak mi chodzi o prawa czl
            > owiek
            > > a to jestem lewacki
            > > przyglup? Ja nie wiem kim jestem dokladnie, ale na pewno nie jestem konser
            > watys
            > > ta. To czy to mnie od
            > > razu kwalifikuje jako tego przyglupa? Zaciekawilam sie.
            >
            > Pisząc o lewackich przygłupach miałem na myśli tych, którzy o wszystkie
            > nieszczęścia tego świata winia USA, Izrael i globalizację.
            > Tych, którzy chcą stawiać przed sądem Sharona i Busha a są pełni wyrozumiałości
            >
            > dla Saddama Husseina, bin Ladena, Pol Pota.
            > Tych, którzy są ideowymi spadkobiercami Sartre'a i innych pseudointelektualistó
            > w
            > zachodnioeuropejskich (o których chyba Stalin mówił "użyteczni idioci")
            > wynoszących pod niebiosa ojczyznę proletariatu w czasach gdy miliony ludzi ginę
            > ło
            > w łagrach.
            > A także róznych trockistów, maoistów i innych uszczęśliwiaczy świata, przy czym
            >
            > jak uczy historia to uszczęśliwianie zawsze kończyło się łagrami i ludobójstwem
            >
            > albo przynajmniej miejskim terrorem jak we Włoszech czy Niemczech.
            > A prawa człowieka - jestem gorącym zwolennikiem tychże - i wydaje mi się dużym
            > nadużyciem kojarzenie lewaków i rewolucjonistów z prawami człowieka - nigdy nie
            >
            > przejmowali się jakimikolwiek prawami w dązeniu do swych celów.
            >
            > I na koniec, pisząc o "lewackich przygłupach" w żadnej mierze nie miałem na myś
            > li
            > Ciebie, zawsze kojarzyłaś mi się na tym forum ze zdrowym rozsądkiem.
            > Pozdrawiam
            >
            > Ale to zabrzmiało "zawsze" - jestem przecież tu od niedawna.

A to przepraszam:)))) W nagrode dostaniesz ode mnie cytacik o prawach czlowieka:

"Prawa czlowieka - poczynajac od prawa do zycia, a konczac na prawie do rewolucji - naleza do
            kardynalnych problemow naszego swiata. Gdyby walka o pokoj zostala przegrana, to stracilyby sens
            wszystkie debaty o prawach czlowieka."

Ingo Wagner, Zeszyty Naukowe Instytutu Badania Prawa Sadowego, 30/1988.

Prawo do rewolucji, hehehe

• Gość: Ed Re: List otwarty.... Do Eda o rewolucji IP: *.unicity.pl 19.02.02, 20:49

>
              >
              >
              > A to przepraszam:)))) W nagrode dostaniesz ode mnie cytacik o prawach czlowiek
              > a:
              >
              > "Prawa czlowieka - poczynajac od prawa do zycia, a konczac na prawie do rewoluc
              > ji - naleza do
              > kardynalnych problemow naszego swiata. Gdyby walka o pokoj zostala przegrana, t
              > o stracilyby sens
              > wszystkie debaty o prawach czlowieka."
              >
              > Ingo Wagner, Zeszyty Naukowe Instytutu Badania Prawa Sadowego, 30/1988.
              >
              > Prawo do rewolucji, hehehe
              >
              >He he dobre, jeszcze jeden lewacki prz... upps.. intelektualista. Skąd on to
              wywiódł i co to w ogóle znaczy?
              >
              >

• Gość: Helga Re: List otwarty.... Do Eda o rewolucji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 21:43
                > >
                > >He he dobre, jeszcze jeden lewacki prz... upps.. intelektualista. Skąd on t
                > o
                > wywiódł i co to w ogóle znaczy?

Ed, w starozytnych czasach komuny oni tez chcieli byc humanistami. I w zwiazku z
                tym wymyslili, ze sa burzuazyjne prawa czlowieka, ktorych bronia zgnili
                kapitalisci, a to celem nadmiernej eksploatacji i wyniszczania zniewolonej klasy
                robotniczej. A oni mieli swoja definicje praw czlowieka.

Najpierw chcieli je nazwac rewolucyjnymi prawami czlowieka, ale ktos sie puknal
                po glowie, ze w czasie rewolucji gina ludzie, i sie nie da z metodologicznego
                punktu widzenia tego zabijania w nazwie uzasadnic. Wobec czego uznano, ze nalezy
                zrezygnowac z przymiotnika rewolucyjny" przy nazwie, a za to dodac do szeregu
                wyliczanych praw czlowieka (tych samych co prawa burzuazyjne, czyli prawo do
                zycia, itp.) jeszcze jedno prawo - prawo prawo do rewolucji.

A wtedy mozna juz zrobic tak, ze jedne prawa czlowieka beda nadrzedne w stosunku
                do innych praw czlowieka. Wyszlo im, ze prawo do rewolucji jest nadrzedne w
                stosunku do innych praw, a wiec w bloku komunistycznym nikt nigdy praw czlowieka
                nie lamal, a wrecz przeciwnie:)

I to taki typ myslenia mozna znalezc w postach niektorych osob na tym forum. Na
                tego rodzaju sposob myslenia nabluzgal tu Paul, tak mi sie wydaje. A to zdanko
                jest dlatego takie piekne, ze jak sie je ma przed oczami, to sie wie, ze
                niektorzy mysla inaczej niz my. Zdecydowanie inaczej, logike tez inna maja. Taka
                swiadomosc zapewnia stoicki spokoj:))))

• pan_conti Re: List otwarty.... 18.02.02, 16:23
      I will miss you Paul:(

Don't let them get to you. Pamiątaj że jeśli słowa ich nie przekonają, zawsze
      jest sztacheta:)

MR.CONTI

> ludzie z ktorymi lubilem zartowac i pisac nie biora tego do siebie. Do reszty:
      > sprawiedliwa" jest idiotyczne, ale wlasnie do was idiotow/naiwniakow pisze), US
      >
      > jest okrutne, glupie, etc., etc, etc., jest w bladzie i niech sie idzie jebac.
      > sie idzie jebac. Niech ida sie jebac antysemici wszystkich masci, ras i wyznan
      > .
      > Pozostalym forumowiczom dziekuje za interesujace/ciekawe/zabawne momenty i sle
      > wyrazy szacunku.
      > Paul

• Gość: Helga Re: List otwarty.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 20:49
        pan_conti napisał(a):

> I will miss you Paul:(
        >
        > Don't let them get to you. Pamiątaj że jeśli słowa ich nie przekonają, zawsze
        > jest sztacheta:)
        >
        > MR.CONTI
        >
        Mr.Conti, prosze nie straszyc. Paul wroci. Niech mnie pan nie zalamuje. A jak pan mysli, ile tu jest osob z
        poczuciem humoru? On wcale nie powiedzial ze sobie idzie. On powiedzial tylko, ze z bucami nie bedzie
        rozmawial. To bedzie rozmawial z nami, nie?
      • dwamiecze Re: List otwarty.... 18.02.02, 20:52
        pan_conti napisał(a):

> I will miss you Paul:(
        >
        > Don't let them get to you. Pamiątaj że jeśli słowa ich nie przekonają, zawsze
        > jest sztacheta:)

Hmm, to my juz przechodzimy do fazy sztachetowej? To bedzie ciekawe - Zydkowie w
        Polsce atakujacy Polakow sztachetami. Powinno byc lepsze do ogladania niz
        Amerykanskie zapasy w blocie - moze da sie to sprzedac na pay-per-view. Napisz mi
        notke tutaj na kilka dni przed ta impreza abym mial czas kupic sobie butelke i
        nie spoznil sie na ogladanie ceremonii.

A co do Paula. Jak mowia w Ameryce:

Don't let the door hit you in the ass on the way out!!! :)
    • Gość: Yidele Re: List otwarty.... IP: *.budimex.com.pl 18.02.02, 20:48
      Szkoda

Shalom
    • Gość: Kingfish PAUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 18.02.02, 22:48
      Paul, nie przyjmuję twojej rezygnacji. Masz tylko pozwolenie na wakacje. Czekam
      na powrót jednego z najlepszych piór tego forum.

Pucio, Pucio

ijk.netfirms.com/krysia.swf

Kingfish

>
      > .
      > wyrazy szacunku.
      > Paul

• Gość: JOrl Re: List otwarty.... IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 18:26
      Nic sie nie stanie jak sobie pojdziesz. Co myslisz, co uwazasz wiem. Jak
      bedziesz reagowal na cos co sie na swiecie dzieje, latwo mozna przewidziec. Nic
      nowego nie wniesiesz to i sie wiele nie stanie. A jak troche mniej bedzie
      przeklenstw na forum, to bede chociaz sie mniej zzymal czytajac posty. Bo to mi
      naprawde przeszkadzalo. Z przyczyn estetycznych. Ale rzeczywiscie.
      Zegnam. JOrl.
      • Gość: Helga Re: List otwarty.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 19:28
        Gość portalu: JOrl napisał(a):

> Nic sie nie stanie jak sobie pojdziesz. Co myslisz, co uwazasz wiem. Jak
        > bedziesz reagowal na cos co sie na swiecie dzieje, latwo mozna przewidziec. Nic
        >
        > nowego nie wniesiesz to i sie wiele nie stanie. A jak troche mniej bedzie
        > przeklenstw na forum, to bede chociaz sie mniej zzymal czytajac posty. Bo to mi
        >
        > naprawde przeszkadzalo. Z przyczyn estetycznych. Ale rzeczywiscie.
        > Zegnam. JOrl.

Jorl, wlasciwie nie wiem, jak ty postujesz i jakie masz obyczaje. Moze akurat nie
        jestes jednym z tych nawiedzonych palantow, ktorzy nienawidza calego swiata a
        najbardziej Ameryki, bo im sie wydaje ze to sila diabelska. Takie zioniecie jadem
        bardzo mi przeszkadza, wlasnie z przyczyn estetycznych. I to o wiele bardziej,
        niz jakiekolwiek przeklenstwo. A co do grzechow, niech kazdy zacznie to
        rozliczanie od uczynkow wlasnych. Tez ci sie zwierze z marzen o tym, jakich ludzi
        bym tu widziala najchetniej - takich co mniej maja w sobie nienawisci do roznych
        ludzi i czesci swiata, a wiecej poczucia humoru. Byloby od razu piekniej.

Mam serdeczna prosbe, zebys swoja ucieche z tego, ze sie udalo wykurzyc z forum
        kolejna porzadna osobe, byl laskaw wyrazac gdzie indziej. To jest niesmaczne - i
        nieestetyczne - co robisz. Moze zaloz sobie w tym celu osobny watek?

Dziekuje za zastosowanie sie do tej prosby,

Helga
        • Gość: JOrl Re: List otwarty do Helgi IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.02, 19:30

> Jorl, wlasciwie nie wiem, jak ty postujesz i jakie masz obyczaje. Moze akurat n
          > ie
          > jestes jednym z tych nawiedzonych palantow, ktorzy nienawidza calego swiata a
          > najbardziej Ameryki, bo im sie wydaje ze to sila diabelska. Takie zioniecie jad
          > em
          > bardzo mi przeszkadza, wlasnie z przyczyn estetycznych. I to o wiele bardziej,
          Droga Helgo. Jak lubisz dyskutowac, a nie wiesz jak ja to robie, to masz do
          odpowiedzenia na moj post o serbach dostajacych pieniadze i polakach honorowo je
          oddajace. Przy takiej dyskusji mozemy sie lepiej poznac. Kto jak dyskutuje.
          Jak z Twoich postow wynika jestes zaczarowana USA. Nawet taki obdartus,
          pijaczyna, chyba narkoman jest dla Ciebie wielki czlowiek bo amerykanin. Wiesz,
          jest to naiwne, smieszne i dziecinne. Za malo swiata chyba widzials. A taki Paul
          to tak naprawde z Ciebie musi kpic. Ja go dobrze rozumiem i dlatego jestem tego
          pewny. A tego nie robi bo mu z tym uwielbieniem USA pasujesz w kram.
          A jego przeklenstwa mi przeszkadzaja naprawde. A najbardziej dlatego, ze skreca
          zawsze jakos w homosekualizm. A dla mnie to jest obrzydliwe. Po prostu wbrew
          naturze. Co najmniej mojej. Ale moze nie jego.
          Ale nie martw sie. Zostaje na forum. Aktualnie wzial w obrone swojego kolege
          Yedele, ktory napisal troche glupio. Ale i sam nie popisal za dobrze. I sie
          troche z nim przepycham. O panzerfaustach. Tak nasza rozrywka na zimowe wieczory.
          Pozdrowienia

• Gość: Paul JOrl, ty przepychac to mozesz swoja zone. IP: *.proxy.aol.com 21.02.02, 19:35

>
            > > Jorl, wlasciwie nie wiem, jak ty postujesz i jakie masz obyczaje. Moze aku
            > rat n
            > > ie
            > > jestes jednym z tych nawiedzonych palantow, ktorzy nienawidza calego swiat
            > a a
            > > najbardziej Ameryki, bo im sie wydaje ze to sila diabelska. Takie zionieci
            > e jad
            > > em
            > > bardzo mi przeszkadza, wlasnie z przyczyn estetycznych. I to o wiele bardz
            > iej,
            > Droga Helgo. Jak lubisz dyskutowac, a nie wiesz jak ja to robie, to masz do
            > odpowiedzenia na moj post o serbach dostajacych pieniadze i polakach honorowo j
            > e
            > oddajace. Przy takiej dyskusji mozemy sie lepiej poznac. Kto jak dyskutuje.
            > Jak z Twoich postow wynika jestes zaczarowana USA. Nawet taki obdartus,
            > pijaczyna, chyba narkoman jest dla Ciebie wielki czlowiek bo amerykanin. Wiesz,
            >
            > jest to naiwne, smieszne i dziecinne. Za malo swiata chyba widzials. A taki Pau
            > l
            > to tak naprawde z Ciebie musi kpic. Ja go dobrze rozumiem i dlatego jestem tego
            >
            > pewny. A tego nie robi bo mu z tym uwielbieniem USA pasujesz w kram.
            > A jego przeklenstwa mi przeszkadzaja naprawde. A najbardziej dlatego, ze skreca
            >
            > zawsze jakos w homosekualizm. A dla mnie to jest obrzydliwe. Po prostu wbrew
            > naturze. Co najmniej mojej. Ale moze nie jego.
            > Ale nie martw sie. Zostaje na forum. Aktualnie wzial w obrone swojego kolege
            > Yedele, ktory napisal troche glupio. Ale i sam nie popisal za dobrze. I sie
            > troche z nim przepycham. O panzerfaustach. Tak nasza rozrywka na zimowe wieczor
            > y.
            > Pozdrowienia
            A ja "popisalem sie" (hehehehe) doskonale. Poza tym twoja paranoja bardzo
            skrzywia ci obraz swiata JOrl, ale to nic nowego. Pozbawia cie nawet instynktu,
            czy jak kto woli "nosa". Przestan sluchac siebie, sluchaj innych.
            Paul

• Gość: JOrl Re: Inne panie tez Paul. Ale nie chlopcow jak Ty IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.02, 20:49
              • Gość: Paul JOrl, to ty nie lubisz "kochajacych inaczej"? IP: *.proxy.aol.com 21.02.02, 21:06
                A zawsze mi sie tak podobales....taki meski, zrownowazony, opanowany i rzeczowy.
                Coz....szkoda, pa, pa.....
                Twoj Pawelek
          • Gość: Helga Re: List otwarty do Helgi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 21:21

>
            > Droga Helgo. Jak lubisz dyskutowac, a nie wiesz jak ja to robie, to masz do
            > odpowiedzenia na moj post o serbach dostajacych pieniadze i polakach honorowo j
            > e
            > oddajace. Przy takiej dyskusji mozemy sie lepiej poznac. Kto jak dyskutuje.
            > Jak z Twoich postow wynika jestes zaczarowana USA. Nawet taki obdartus,
            > pijaczyna, chyba narkoman jest dla Ciebie wielki czlowiek bo amerykanin. Wiesz,
            >
            > jest to naiwne, smieszne i dziecinne. Za malo swiata chyba widzials. A taki Pau
            > l
            > to tak naprawde z Ciebie musi kpic. Ja go dobrze rozumiem i dlatego jestem tego
            >
            > pewny. A tego nie robi bo mu z tym uwielbieniem USA pasujesz w kram.
            > A jego przeklenstwa mi przeszkadzaja naprawde. A najbardziej dlatego, ze skreca
            >
            > zawsze jakos w homosekualizm. A dla mnie to jest obrzydliwe. Po prostu wbrew
            > naturze. Co najmniej mojej. Ale moze nie jego.
            > Ale nie martw sie. Zostaje na forum. Aktualnie wzial w obrone swojego kolege
            > Yedele, ktory napisal troche glupio. Ale i sam nie popisal za dobrze. I sie
            > troche z nim przepycham. O panzerfaustach. Tak nasza rozrywka na zimowe wieczor
            > y.
            > Pozdrowienia
            >
            Panie Jorl. Jestem pelna podziwu dla panskiego glebokiego umyslu i szerokich
            horyzontow. A takze dla pana wielkiego, humanistycznego zainteresowania duszami
            bliznich. Pewnie pan niczego innego nie robi, jak tylko studiuje te cudze posty,
            zeby sie wiezej o duszach bliznich dowiedziec. Jakze swietnie mnie pan poznal! I
            jakze gleboko do duszy zajrzal Paulowi! Jakze jest pan humanitarnie i przyjaznie
            do swiata i ludzi nastawiony, ze az pan uznal za konieczne mnie poinformowac, ze
            ten Paul sie ze mnie w duszy nabija! A poczucie obowiazku w stosunku do czynienia
            dobra ma pan tak glebokie, ze mnie pan o tym nabijaniu juz w kilku watkach
            informuje, zebym wreszcie pojela, jaki to z Paula okrutnik. I ja panu bardzo za
            te informacje dziekuje i blogoslawie pana za panska humanitarna dzialalnosc na
            tym Forum, w tym za milosc do Serbii i Milosevica.

PS. A czy jest pan kolejnym krewnym Vista?
            Jak blisko jestescie spokrewnieni?

• Gość: JOrl Re: List otwarty do Helgi IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.02, 16:43
              Dziekuje za ten Pani podziw do mojego umyslu.
              Co do informacji o Paulu, to mimo ze pisze do Pani, tak naprawde to do niego.
              Bo nie wydaje mi sie ze z Pania mozna powazniej i glebiej o czyms dyskutowac.
              Ale moze Pani jeszcze dobrze nie znam i mnie Pani mile zaskoczy. Bo ja jak gram
              w np. w szachy to wole grac z dobrymi. Nawet jesli moge wtedy przegrac.
              Co do Vistow i im podobnych, to nie jestem z nimi spokrewniony. Jak zreszta z
              nikim na tym forum. Z niektorymi co najwyzej mam punkty styczne w jakis
              konkretnych pogladach, ale w innych znowu nie.
              • _helga Re: List otwarty do Helgi 22.02.02, 16:53

> Co do informacji o Paulu, to mimo ze pisze do Pani, tak naprawde to do niego.
                > Bo nie wydaje mi sie ze z Pania mozna powazniej i glebiej o czyms dyskutowac.

I tu sie z panem zgadzam, panie Jorl. Nic dodac, nic ujac. Ja tez uwazam, ze
                powazniej i glebiej to pan ze mna nie podyskutuje. Musialby sie pan najpierw
                troche postarac, i o powage, i glebie:)

• Gość: juno_w Re: List otwarty.... IP: 168.143.112.* 19.02.02, 19:22

> Do wszystkich glabow na forum swiat. Z uwagi na wasze
      zaawansowane i
      > nieodwracalne stadium ciezkiej choroby psychicznej
      niniejszym rezygnuje z
      > udzialu w idiotycznych dyskusjach z wami. Kazdy wie o
      kogo chodzi, wiec niech
      > ludzie z ktorymi lubilem zartowac i pisac nie biora
      tego do siebie. Do reszty:
      > Generalnie mam was w dupie.

Wzajemnie.
      Pierwszy raz cos pozytywnego od tego chama.
      Spadaj, nikt nie bedzie tesknil za twoim histerycznym
      belkotem.

A teraz cos na wesolo.
      Gra ze zdjeciem Milosza Zemana:
      Kliknij i przesun fragment zdjecia.
      www.byrne.dircon.co.uk/faeces/zeman.htm

Kiedy sie znudzisz zajrzyj do Bialego Domu:)
      www.whitehouse.org
      • Gość: Paul Juno - przynosisz wstyd zolnierzom z Normandii. IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 19:30
        Kim jestes? Jakims nowym przyglupem polujacym na absurdalne sensacje
        w "podziemnej" prasie? Tu poczujesz sie jak w domu. Oszolom wsrod oszolomow.
        Zmien lepiej nicka na Guano, choc bez tego poznac cie na odlaglosc - cuchnie
        jak z szamba. Uszanowanie.
        Paul
    • ganelon Spadaj glupi osle 19.02.02, 20:04
      najlepiej prosto do Israela.
      • Gość: Paul Galeon nie chszan zamknij gebe czytaj i sie ucz. IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 20:07
        .....i nie w...aj, czlowieczku.
        Paul
    • Gość: Michal Re: List otwarty.... IP: 63.164.131.* 19.02.02, 21:05
      Nie sadze abys Paul odchodzil. Pewnie juz wcieliles sie w postac pod nickname
      np. POL. Od kilku dni jest juz taki nick i wypisz wymaluj - nasz Paul! Zreszta
      fonetycznie to pasuje nawet do Paula. Who cares jak sie pisze, brzmi tak samo.
      A Paul ma gdzies jak sie pisze i co sie pisze. On wie jak jest i ....HUJ! (tak
      by napisal Paul plus pare innych ozdobnikow).

Tak wiec ci co juz placza ze Paul znika niech sie pociesza, a ci co juz
      krzykneli - "nareszcie poszedl w cholere i koniec z jego prostactwem i
      chamstwem" niech sie nie ciesza przedwczesnie. He'll be back....
      • Gość: Paul Re: List otwarty.... IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 21:34
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> Nie sadze abys Paul odchodzil. Pewnie juz wcieliles sie w postac pod nickname
        > np. POL. Od kilku dni jest juz taki nick i wypisz wymaluj - nasz Paul! Zreszta
        > fonetycznie to pasuje nawet do Paula. Who cares jak sie pisze, brzmi tak samo.
        > A Paul ma gdzies jak sie pisze i co sie pisze. On wie jak jest i ....HUJ! (tak
        > by napisal Paul plus pare innych ozdobnikow).
        >
        > Tak wiec ci co juz placza ze Paul znika niech sie pociesza, a ci co juz
        > krzykneli - "nareszcie poszedl w cholere i koniec z jego prostactwem i
        > chamstwem" niech sie nie ciesza przedwczesnie. He'll be back....
        I am back you unfateful asshole. Sprawa moich nickow powraca w idiotycznych
        postach regularnie. I jak zawsze, regularnie zapewniam, ze nie pisuje pod zadnym
        innym nickiem i jak naraze nikt nie uzywa mojego. Z 2 strony taki Michalek nie
        poszedl sobie w cholere ze swoim wodoglowiem, wydumana europejska wyzszoscia i
        glupkowato zadartym nosem. To jeden z tych polaczkow ktorzy wiedza lepiej.
        Siedza sobie w znienawidzonych Stanach i pluja, zachwyceni swa pozycja i mania
        wyzszosci. Michalku, czy stajesz co dzien przed lustrem, napinasz swoje opadle
        miesnie i podziwiasz marnie zwisajacego ptaka? Na to wyglada. Robisz to
        powtarzajac sobie jaki jestes madry i leprzy od tych amerykanskich idiotow z
        ktorymi pracujesz. Tak wiec ubierasz sie w swoj garniturek i dumnie suniesz do
        pracy, by tylko utwierdzic sie w przekonaniu, ze......jestes najlepszy;-)!!!
        Narcyzm w twoim przypadku to malo, to chora i niebezpieczna mania. Ciekaw jestem
        czy juz bijesz swoja zone, czy wolisz zaplacic dziwce, zeby cie dobrze skula w
        kaldanki i zbila batem tylek. Ty maly perwercie, a potem wracasz do domku z
        nienagannie scieta trawa i udajesz wzorowego obywatela. Zaloze sie ze regularnie
        chodzisz do kosciola i nalezysz do kulek dobroczynnych. Tak i mamy
        twoj "profile". Zastanawiam sie kiedy "wpadniesz".
        Paul

• Gość: Michal Re: List otwarty.... IP: 63.164.131.* 19.02.02, 21:49
          Wiedzielem ze nie znikniesz. Przeciez musisz sie wyzyc. Od razu widac ze ci juz
          lepiej. Welcome back!!! Smutno by tu bylo bez takich wesolkow jak ty.
          • Gość: Paul Re: List otwarty.... IP: 208.130.54.* 19.02.02, 21:55
            Gość portalu: Michal napisał(a):

> Wiedzielem ze nie znikniesz. Przeciez musisz sie wyzyc. Od razu widac ze ci juz
            >
            > lepiej. Welcome back!!! Smutno by tu bylo bez takich wesolkow jak ty.
            Wiedzialem ze nawet ty docenisz kiedys moj geniusz. Uszanowanie.
            Paul

• Gość: ◄viri► PAUL - to nara ! chyba sie potniemy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 21:06
      :)
      nie czaje takich "listow" otwartych!
      • Gość: Paul Re: PAUL - to nara ! chyba sie potniemy IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 21:38
        Prosze zachowac spokoj i sie nie "ciac". Poz tym if I'll ever want your
        opinion I'll give it to you. A teraz mozesz wrocic do swoich zajec. Spocznij.
        Paul
        • Gość: Helga Re: PAUL - to nara ! chyba sie potniemy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 22:10

> Prosze zachowac spokoj i sie nie "ciac". Poz tym if I'll ever want your
          > opinion I'll give it to you. A teraz mozesz wrocic do swoich zajec. Spocznij.
          > Paul

Hi hiiii. Panie Paul. On sie nie przestanie ciąc, bo takie sa obyczaje "we
          więźniu". I on sie do tego przyzwyczail. Niemniej masz pan racje, ze najlepiej
          bedzie, jak rzeczony osobnik do wlasnych zajec powroci:)
          • Gość: Paul Serdecznie witam Pania Helge. IP: 208.130.54.* 19.02.02, 22:23

> Gość portalu: Paul napisał(a):
            >
            > > Prosze zachowac spokoj i sie nie "ciac". Poz tym if I'll ever want your
            > > opinion I'll give it to you. A teraz mozesz wrocic do swoich zajec. Spoc
            > znij.
            > > Paul
            >
            >
            > Hi hiiii. Panie Paul. On sie nie przestanie ciąc, bo takie sa obyczaje "we
            > więźniu". I on sie do tego przyzwyczail. Niemniej masz pan racje, ze najlepiej
            > bedzie, jak rzeczony osobnik do wlasnych zajec powroci:)
            Nie potrafilem sie oprzec tym wszystkim czulym i kojacym ma skolatana dusze
            postom, ktore to pojawijy sie w odpowiedzi na moj "List otwarty...". Bardzo
            dziekuje za poparcie i slowa otuchy. Na Pani rece, droga Pani Helgo, skladam
            piekne podziekowania dla wszystkich ktorzy choc w czesci wyrazili swoj zal na
            wiesc o mym odejsciu jednoczesnie solidaryzujac sie w bulu nad tym biednym forum.
            W nas nadzieja drodzy przyjaciele!!! Ruszymy z posad bryle tego stechlego i
            podlego forum!!! Kochani do dziela!!!
            Paul - wskrzeszony i radosny

• Gość: Helga Re: Serdecznie witam Pania Helge. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 22:36

>
              > > Gość portalu: Paul napisał(a):
              > >
              > > > Prosze zachowac spokoj i sie nie "ciac". Poz tym if I'll ever want y
              > our
              > > > opinion I'll give it to you. A teraz mozesz wrocic do swoich zajec.
              > Spoc
              > > znij.
              > > > Paul
              > >
              > >
              > > Hi hiiii. Panie Paul. On sie nie przestanie ciąc, bo takie sa obyczaje "we
              >
              > > więźniu". I on sie do tego przyzwyczail. Niemniej masz pan racje, ze najle
              > piej
              > > bedzie, jak rzeczony osobnik do wlasnych zajec powroci:)
              > Nie potrafilem sie oprzec tym wszystkim czulym i kojacym ma skolatana dusze
              > postom, ktore to pojawijy sie w odpowiedzi na moj "List otwarty...". Bardzo
              > dziekuje za poparcie i slowa otuchy. Na Pani rece, droga Pani Helgo, skladam
              > piekne podziekowania dla wszystkich ktorzy choc w czesci wyrazili swoj zal na
              > wiesc o mym odejsciu jednoczesnie solidaryzujac sie w bulu nad tym biednym foru
              > m.
              > W nas nadzieja drodzy przyjaciele!!! Ruszymy z posad bryle tego stechlego i
              > podlego forum!!! Kochani do dziela!!!
              > Paul - wskrzeszony i radosny
              >

Panie Paul,

ja sie niewymownie ciesze, ze pana widze:)))))) A pod tymi blogoslawienstwami pod
              adresem forumowiczow o alternatywnej sprawnosci umyslowej sie podpisuje w pelni.
              Tak to juz jest, panie Paul, ze jedni stali do Pana Boga w kolejce po rozum, a
              drudzy - po zeby jadowe. I kazdy dostal, co chcial...

Padam do stopek,

Helga

• Gość: Paul Pani Helgo, kocham Paniom, pucio, pucio... IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 22:46
                Jak wyzej. Zadne slowa w pelni nie oddadza tego co czuje. Pani wierny sluga,
                Paul
                • Gość: Helga Ja pana tez kocham, panie Paul:))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 22:49

> Jak wyzej. Zadne slowa w pelni nie oddadza tego co czuje. Pani wierny sluga,
                  > Paul

• Gość: Paul To pa.....do jutra.......ach........;-)))))))))) IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 23:03
                    • Gość: Helga Pa....... i calusek:)))))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 23:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka