Dodaj do ulubionych

Uwaga! W osiedlowych delikatesach "Bomi"

IP: *.acn.pl 04.03.04, 05:28
kupiłem sobie wczoraj chlebek pita.

To może być fakt bez znaczenia. Ale może też mieć znaczenie. Albowiem tak naprawdę wiadomo, kim jest piekarz, który to pieczywo wypiekał.

Pan-europejski spisek islamskich piekarzy został niedawno odkryty.

Przemyślałem sobie to wszystko po powrocie do domu. I teraz stoję bezradny wobec dylematu: jeść czy nie jeść?

Nie zjem - szkoda, bo wygląda całkiem appetitlich, a ponadto rodzice uczyli mnie szacunku do chleba (tacy byli nienormalni!).

Zjem - a cholera wie, co się stanie? A jak zostanę zarażony Koranem? A jak każą mi wziąć do domu jeszcze ze trzy baby -
Obserwuj wątek
    • Gość: babariba święconą wodą to popij!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 06:33
      na pewno zneutralizuje zagrożenie
      • Gość: CCCP Re: święconą wodą to popij!!! IP: *.acn.pl 04.03.04, 09:08
        Ale co Ty, jedni tacy znowuż tu mówią, żeby nie, że podobno często przywożona z samego Izraela -
        • Gość: Tomek44 Re: święconą wodą to popij!!! + maca+pita IP: 5.5R* / 213.8.97.* 04.03.04, 09:59
          proponuje, abys pite zagryzal maca, a potem popijal woda swiecona. Wtedy
          poczujesz sie jak jedna wielka zjednoczona religia.
          Pozdrowionka.
        • Gość: babariba od miesięcy zapraszam wszystkich... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 18:10
          ...na ekologiczne napoje, co to one... (itd.) do Puszczy Knyszyńskiej.
          Nie pisałem, o tym, ze mamy tu w pobliżu koło Wasilkowa sanktuarium, w którym
          się święta woda wydobywa z ziemi naturalnie???
          Przepraszam za zaniedbanie.
          W sam raz jest to do popijania ideologicznie podejrzanych chlebów, szczególnie,
          że można sobie zapas zrobić w półlitrowych PET-ach. Bo w takich jest sprzedawana.
          Znakomita jest ta woda 'day after', jeśli ktoś oczywiście do taki 'day' dopuści.
          Ja się takich sytuacji staram ustrzegać.
          i 'daj boh sztob nieposlednij' a toast wznoszę tym, co to wielu wie, a reszta
          niech się domyśli i niech jej slinka cieknie
    • marcuss_crassus Naiwny lewak CCCP ! 04.03.04, 09:34
      Daje sie nabrac na typowa przynete terrorystow muzulmanskich!
      buahahahahahaha :))))))))))))))))))))))))
      Jerzy ze Szwecji i nudziasz z Danii wielokrotnie ostrzegali juz przed ich
      metodami i gdybys byl inteygientny jak ja, to dawno wiedzialbys, ze pyszny
      chleb to dopiero poczatek!
      A jaki bedzie koniec? Jesli ten piekarz poderznie ci gardlo a corka skonczy w
      jakims dwugwiazdkowym haremie w Maroku to bedziesz mogl nazywac sie
      szczesciarzem!
      buahahahahahahahaha :))))))

Naiwny lewaku!
      • lekarz_dyzurny Re: Naiwny lewak CCCP ! 04.03.04, 09:51
        Proponuję juz zaczać doszkalać się w szarijacie - dla radcy już wkrótce
        niezbędne.
        Tymczasem mały przegląd orzecznictwa:
        www.albawabaforums.com/read.php3?f=5&i=333&t=333
        • Gość: CCCP Tak, coś w tym jest, moje IP: *.acn.pl 04.03.04, 12:04
          chlebki pita też jakby takie trochę mało kuliste, raczej płaskawe.

Czy też pieczone na podstawie fatwy? Żeby podprogowo przypominały model płaskiej Ziemi? No wiecie, jak te banany prostowane na podstawie dekretów z Brukseli? Żeby z kolei przypominały model prostaków?

C.
          • Gość: ANka plaskawe i nawet greckie czasem IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 12:11
            ten rodzaj poczucia H byl naprawde symp. :)
            Pozdrowienia
            • Gość: dana33 do anki IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 12:59
              na watku "listy do anki" przypisalas mi zdanie, ktore jest klamstwem.
              albo udowodnisz, ze to pisalam, albo obwolam cie oficjalnie na forum klamczucha
              i kretaczka.
              • Gość: CCCP Do Dany - jeszcze jeden kłótniczy liścik IP: *.acn.pl 04.03.04, 13:59
                Gość portalu: dana33 napisał(a):

> na watku "listy do anki" przypisalas mi zdanie, ktore jest klamstwem.
                > albo udowodnisz, ze to pisalam, albo obwolam cie oficjalnie na forum klamczucha
                >
                > i kretaczka.

Dano - zaskoczyło mnie, że właśnie tutaj umieściłaś swój kłótniczy liścik. Niech będzie.

Ale pozwól, że skorzystam z okazji i zapytam, dlaczego puściłaś mimo uszu insynuacje kapcana ze Szwecji, który w wątku o "Straconym pokoleniu" (w którym umieściłaś własne wpisy) raczył był przypisać mi frazy, których nigdy nie wypowiedziałem, powiem więcej - które nigdy przez usta by mi nie przeszły? Ale on te frazy nie tylko wymyślił, on je w dodatku skwapliwie opatrzył cudzysłowami, co normalnie oznacza, że są cytatami. Jakoby z moich, publikowanych tu tekstów. Aż tak go lubisz i szanujesz, że uważasz draństwo idące z jego strony za coś oczywiście przyzwoitego? Że ewidentne kłamstwo to prawda?

Jeśli idzie o mnie, to już dawno stwierdziłem, że mam do czynienia z łobuzem bez zasad. I dlatego nie wchodzę z nim w dyskusje. Szkoda czasu. Ten liścik nie ma zatem na celu wywołania jakiejś szwedzkiej reakcji, nie. Jest tylko prostym pytaniem do Ciebie - osądzasz mnie wg jakichś innych niż normalne standardów?

C.

• Gość: CCCP Re: Do Dany - jeszcze jeden kłótniczy liścik IP: *.acn.pl 04.03.04, 17:09
                  Tu jeszcze link pokazujący, jak bardzo zależy Ci na prawdzie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9786174&a=9786174

A jak jest w wypadku wstępnego wpisu wątku o "Straconym pokoleniu"? Kilku poprzednich, równie drańskich, nawet nie wspominam.

C.
                • Gość: dana33 Re: Do Dany - jeszcze jeden kłótniczy liścik IP: *.adsl.actcom.co.il 04.03.04, 19:38
                  prawda jest taka, ze rano juz napisalam ci a propos pity, i 3 slowa przed
                  koncem nagle bylo w biurze spiecie, i wszystko poszlo gdzies tam. a potem to
                  juz wpadlam w klotnie z nasza ania i stracilam 2 godziny, zanim znalazlam ten
                  watek klubu manipulatorow. tak ze wrocilam do tego postu na chwilke, ale jak
                  zobaczylam, co mam pisac, to najpierw skonczylam smazyc kartofelki na kolacje,
                  bo inaczej to juz napewno by mnie z domu wyrzucili.

widzisz wtedy to eulola wziela caly tekst jerzego i zmienila kompletnie sens
                  zmieniajac jedno slowo.
                  jako ze miedzy toba a jerzym istnieje antagonizm nie do opisania wogole, to ty
                  w kazdym jego slowie szukasz wiecej niz jest, a obrazacie sie wzajemnie stale.
                  nu, zoll zejn, nie mam na to wplywu, lubie czytac posty was obu.
                  a tu jerzy nie zacytowal, jak ty twierdzisz, twoich fraz z jakiegos twojego
                  postu (jesli sie myle, to daj link do postu) i zmienil sens, on wogole nie
                  zacytowal freaz niczyich. wzial grupe ludzi z forum, nazwal ich blaznami,
                  ciebie zrobil generalem i zacytowal pojedyncze slowa, ktore powtarfzaja sie na
                  forum w prawie kazdym watku, mowione w kolko przez tych samych ludzi.
                  slowa takie jak "propagandowy wymysl dezinformacyjnej machiny Izraela", czy
                  "to Izrael wciaz morduje niewinne dzieci palestynskie", nie powiedziales nigdy,
                  jak pamietam dobrze, natomiast ""dzieci- mordercy" nie istnieja" pisales do
                  mnie w czasie naszej klotni na ten wlasnie temat. on uzyl te 3 cytaty nie do
                  ciebie wszystkie osobiscie, ale do calej grupy blaznow, jak on pisze. i uzyl je
                  do wslasnego tekstu, nie do wypaczenia tekstu twojego lub tekst kogos innego.
                  jesli jerzy wezmie kiedykolwiek twoj caly post, zmieni tam jedno jedyne
                  zasadnicze slowo i pusci to na forum, to mozesz byc pewien, ze tak samo
                  zarzadam zeby cie przeprosil. tylko ze nie wierze, ze on zrobi cos takiego.
                  jest ostry, mowi tu o rzeczach ktore przez lata byly chowane pod dywan z takich
                  czy innych powodow, ale jak dotychczas wszystko udawadnial ksiazkami,
                  reportazami, dokumentami. nie bierz kazdego jego slowa tak osobiscie. jak on
                  ci osobiscie, to jedno, jak ogolnie, to cos innego.

• Gość: CCCP Re: Do Dany - jeszcze jeden kłótniczy liścik IP: *.acn.pl 04.03.04, 20:50
                    Gość portalu: dana33 napisał(a):

tale.
                    > nu, zoll zejn, nie mam na to wplywu, lubie czytac posty was obu.
                    > a tu jerzy nie zacytowal, jak ty twierdzisz, twoich fraz z jakiegos twojego
                    > postu (jesli sie myle, to daj link do postu) i zmienil sens, on wogole nie
                    > zacytowal freaz niczyich. wzial grupe ludzi z forum, nazwal ich blaznami,
                    > ciebie zrobil generalem i zacytowal pojedyncze slowa, ktore powtarfzaja sie na
                    > forum w prawie kazdym watku, mowione w kolko przez tych samych ludzi.

Może, może - ale na pewno nie w moich. A ja odpowiedzialnośic za niczyje posty oprócz swoich nie biorę. Ponadto cudzysłów, droga Dano, jest cudzysłowem. Czyli graficznym znakiem wtrącenia cytatu. Moze tego nie pamiętasz, ale dokładnie takiej samej metody tworzenia dogodnej dla siebie wersji rzeczywistości (fałszywki dokumentów, wypowiedzi, montaże nagrań) używali za mojej pamięci UB-ecy, potem, już nieco subtelniej, SB-ecy. Prymitywizm metod, z którymi się w tych postach ze Szwecji spotykam, wskazuje mi, że mam do czynienia raczej ze szkołą UB-ecką.

> slowa takie jak "propagandowy wymysl dezinformacyjnej machiny Izraela", czy
                    > "to Izrael wciaz morduje niewinne dzieci palestynskie", nie powiedziales nigdy,
                    >
                    > jak pamietam dobrze, natomiast ""dzieci- mordercy" nie istnieja" pisales do
                    > mnie w czasie naszej klotni na ten wlasnie temat.

Tu bardzo Cię przepraszam, ale chyba pamiętasz, że spór był o Twoje wyrażenie, a w nim jak byk było o 5-letnich MASOWYCH mordercach (myślałem, że już do tego nie będziemy musieli wracać) - o wykorzystywaniu dzieci do walk w różnych częściach świata oczywiście wiem. I bynajmniej tego zjawiska nie pochwalam.

on uzyl te 3 cytaty nie do
                    > ciebie wszystkie osobiscie, ale do calej grupy blaznow, jak on pisze. i uzyl je
                    >
                    > do wslasnego tekstu, nie do wypaczenia tekstu twojego lub tekst kogos innego.
                    > jesli jerzy wezmie kiedykolwiek twoj caly post, zmieni tam jedno jedyne
                    > zasadnicze slowo i pusci to na forum, to mozesz byc pewien, ze tak samo
                    > zarzadam zeby cie przeprosil. tylko ze nie wierze, ze on zrobi cos takiego.

Pewnie, że nie zrobi. Woli metodę bardziej efektywną - puszczanie w ruch wymyślonych cytatów.

> jest ostry, mowi tu o rzeczach ktore przez lata byly chowane pod dywan z takich
                    >
                    > czy innych powodow, ale jak dotychczas wszystko udawadnial ksiazkami,
                    > reportazami, dokumentami.

Jeśli te dokumenty są tak samo wiarygodne, jak jego cytaty (te z cudzysłowami, o innych insynuacjach nawet nie wspominam, bo mi się śmiać chce, że może istnieć na świecie taka pierdoła), to i cała reszta raczej nie tego... Fetorkowata.

nie bierz kazdego jego slowa tak osobiscie. jak on
                    > ci osobiscie, to jedno, jak ogolnie, to cos innego.

Ja z nim nic nie mam, zrozum. Z ludźmi bez zasad od dawna nie rozmawiam, mogę sobie na to pozwolić. Może dlatego nie mam forsy, i niech tam. Ale osobiście odbieram Twoje podejście do kwestii prawdy.

Wyraziłem otwarcie swoje odczucia. I na tym w tej chwili poprzestańmy.

C.

• Gość: mirmil a pamietasz, zlotko, jak pisalas o mnie... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 04.03.04, 21:11
                ze popieram saddama czy jakas podobna bzdure????? a potem jak sie strasznie
                oburzylas, jak ja sam napisalem post, gdzie to tobie przypisalem prosaddamowskie
                sympatie??? :)))) hipokryzja, danus. jak masz zamiar wypominac komus, ze wklada
                w twoje usta slowa, ktorych nie powiedzialas, to nie rob tego sama :)
    • didjeridu Re: Uwaga! W osiedlowych delikatesach "Bomi" 04.03.04, 09:50
      Gość portalu: CCCP napisał(a):

> kupiłem sobie wczoraj chlebek pita.

Nie lekcewazylbym niebezpieczenstw jakie niesie ze soba wprowadzenie na rynek
      chleba pita.
      Nalezy wykazac ogromna czujnosc.
      Znam przyklady krajow europejskich, w ktorych zaczynalo sie wszystko rownie
      niegroznie a skonczylo na Doener´ach ( Kanapki z chleba pita z miesem,
      salatkami i sosami ), ktore to wypieraja z rynku takie tradycyjne zachodnie
      wartosci jak: hamburger czy hot-dog.
      Juz dzisiaj sprzedaje sie ich zdecydowanie wiecej a ostatnie slowo nie zostalo
      jeszcze wypowiedziane.
      • Gość: CCCP Stracone boqolenie IP: *.acn.pl 04.03.04, 12:32
        didjeridu napisała:

> Gość portalu: CCCP napisał(a):
        >
        > > kupiłem sobie wczoraj chlebek pita.
        >
        > Nie lekcewazylbym niebezpieczenstw jakie niesie ze soba wprowadzenie na rynek
        > chleba pita.
        > Nalezy wykazac ogromna czujnosc.
        > Znam przyklady krajow europejskich, w ktorych zaczynalo sie wszystko rownie
        > niegroznie a skonczylo na Doener´ach ( Kanapki z chleba pita z miesem,
        > salatkami i sosami ), ktore to wypieraja z rynku takie tradycyjne zachodnie
        > wartosci jak: hamburger czy hot-dog.
        > Juz dzisiaj sprzedaje sie ich zdecydowanie wiecej a ostatnie slowo nie zostalo
        > jeszcze wypowiedziane.

Droga Didjeridu,

Niestety - mimo ostrzeżeń wziąłem i zjadłem. Niecały chlebek wprawdzie -
        • Gość: CCCP Re: Stracone boqolenie IP: *.acn.pl 04.03.04, 14:07
          żyraP ęlaP !!!
          • Gość: CCCP Re: Stracone boqolenie IP: *.acn.pl 04.03.04, 14:18
            .!!!"zrakeip" = "rekaB" yczanz ot a ,rkaB-ubA ęis mawyzan jaisizd dO.

!!!awołs ina umokiN !!!...ic alE
          • didjeridu Re: Stracone boqolenie 04.03.04, 14:21

> żyraP ęlaP !!!

A ja lubie Paryz moze nawet bardziej niz Lund.
            Co moze ? Napewno!
            Z paleniem zerwalem zanim zaczalem wiec juz chyba nie bede zaczynal.
            To juz wole zaczac sie przyzwyczajac do tych doener´ow.

• Gość: Tomek44 ????? IP: 5.5R* / 213.8.97.* 04.03.04, 14:12
          CCCP upiles sie?
          • Gość: PCCC Re: ????? IP: *.acn.pl 04.03.04, 14:28
            Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> CCCP upiles sie?

!!! ęjib ein - hallA zsni - żuj aJ ?zsawezrjedob einm yT oc O

• Gość: Tomek44 Re: ????? IP: 213.8.97.* 04.03.04, 14:52
              cos Ci jednak do tej pity dodali.
              Ja nie kupuje tego. Jade do specjalnego sklepu, aby kupic normalny polski
              chlebek.Taki kwaskowy pszenno-zytni.
              A te pity do ktorych wkladaja kebab to nie kebab, to shuarma, bo kebab to takie
              mielone kielbaski z duza iloscia przypraw. U nas to narodowa potrawa. Shuarma,
              to dokladnie to co w Polsce nazywaja kebab. Oni twierdza, ze tak sie lepiej
              sprzedaje. Dajecie sie wiec nabrac.
              To nawet nie przypomina tureckiego kebabu.
              A kiedys kupilem w Polsce taka pite i musze Ci powiedziec, ze to tez oszustwo.
              Tak jak maca w supermarketach, ktora daleko lezala od macy. Popros kiedys
              jakiegos zaprzyjaznionego Zyda, aby Ci dal sprobowac prawdziwej macy.
              W Izraelu jest dziesiatki gatunkow pit. Sa duze placki, sa chrupiace, sa
              malutkie z kieszonka i sa duze z kieszonka, grubsze, ciensze itp. itd.
              Pieczenie pit i robienie humusu czy falafla, to jak religia. To cala procedura
              i nie kazdemu sie udaje. To nauka z pokolenia na pokolenie, dlatego to co
              sprzedaja w Polsce to zwykla profanacja. Pamietasz polski wiejski chleb, taki
              pachnacy z daleka? Dzisiaj juz takiego nie ma, bo chleb z wielkich
              konglomeratow, to juz nie to samo co pieczony w.g nauki pradziadow z cala
              ceremonia. Pity jeszcze nie trafily do wielkich piecow i dlatego w Izraelu i
              mysle w innych krajach, gdzie sa tradycja smakuja inaczej niz te pseudo
              polskie. Szkoda, abys sobie wyrobil zdanie na podstawie tych delikatesowych
              polskich.
              Byc moze lepiej pojechac do Szwecji, tam napewno sa oryginalne.Tam mozesz
              poczuc sie jak w kraju orentalnym.
              • Gość: CCCP Do Tomka - zapomniałbym... IP: *.acn.pl 05.03.04, 09:43
                Dzięki za wszystkie informacje. Te moje delikatesy zupełnie niezłe. Pita też raczej przyzwoita.

Do Szwecji w celu badań porównawczych nie pojadę. Mogłoby się zdarzyć, że spotkał bym tam jednego z drugim nazistę i wtedy mógłbym wyjść z siebie. Czyli z nerw. Mówią wprawdzie niektórzy, że szwedzkie więzienia są OK, że nawet można tam nauczyć się szwedzkiego i kolokwialnego muzułmańskiego, ale to jednak nie dla mnie. Wolę moje X piętro w bloku. Więc raczej dziękuję.

Ale, ale -
                • Gość: Tomek44 Re: Do Tomka - zapomniałbym... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 05.03.04, 12:33
                  Dziekuje, napewno skorzystam. Bedzie nas kilka osob niekoszernych, wiec
                  kotlecik z piwkiem to bardzo dobry pomysl. Wlasnie zastanawialem sie gdzie
                  pojde cos zjesc.
                  Co do Szwecji, to szkoda, ze rezygnujesz, bo z tego co wiem, a wiem cos niecos,
                  to tam zaczyna sie czuc orient bardzo silnie i nie trzeba wyjezdzac w
                  niebezpieczne i zapalne punkty na swiecie, aby poczuc sie jak w Emiratach.
                  Wystarczy przejsc kilka ulic w odpowiednia dzielnice. A i klimat lagodniejszy i
                  nie pali slonce. I mozesz spotkac tam tez wielu Polakow forumowiczow, ktorych
                  bardzo lubisz. Kto sie czubi ten sie lubi, nieprawdaz?
                  Apropos slonca, u nas wczoraj bylo plus 34 stopnie, a na poludniu jeszcze
                  cieplej.
                  Tesknie juz do lekkiego mroziku i sniegu.
                  • Gość: CCCP Re: Do Tomka - zapomniałbym... IP: *.acn.pl 05.03.04, 14:01
                    Teraz tu mamy -2 C, ale świeci słońce - jest rześko i przyjemnie.

Co do Szwecji to nie Orient a ci niby-Polacy mnie odstręczają. Zła kombinacja - pochodzenie z Polski + akceptacja nazizmu, na tyle zła, że przysłowie o czubieniu się i lubieniu przestaje się sprawdzać. Więcej chyba nie muszę tłumaczyć.

Pozdrowienia,

CCCP
                    • Gość: Tomek44 Re: Do Tomka - zapomniałbym... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 05.03.04, 14:32
                      Skandynawia dzisiaj to zimny Orient w przeciwienstwie do naszego tropikalnego.
                      Szwedzi maja przecietnie 1 -2 dzieci, wiec za kilka ladnych lat..... co nie
                      znaczy, ze to zle, bo moze rozgrzeje troche ten skandynawski chlod.
                      Rowniez pozdrawiam i zycze milych spacerow w mroznym sloncu. Bardzo Ci tego
                      zazdroszcze (szczerze!!!).
                      Pozdrawiam
            • Gość: dana33 Re: ????? IP: *.adsl.actcom.co.il 04.03.04, 19:47
              cep!!! daj odpoczac, bo juz mnie brzuch ze smiechu boli !!!!!!
              ty to tak mozesz szybko, czy masz jakis program co ci to robi???? :)
              • Gość: PCCC Re: ????? IP: *.acn.pl 05.03.04, 07:36
                .anaD ,mukjelA malaS

anaR-ra do ecńołS-sa uT
                • Gość: dana33 Re: ????? IP: *.jazo.org.il 05.03.04, 08:41
                  (: edeb eun casip kat wotsop hciguld
                  • Gość: CCCP Re: ????? IP: *.acn.pl 05.03.04, 08:48
                    Dla mnie to łatwe - jetem naturalnym mańkutem. I nawet potrafię swobodnie pisać lewą ręką z prawej w lewą stronę (potem do odczytania w lustrze). Ale mańkut bynajmniej nie równa się lewak. Mam nadzieję, że znalazłaś:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11154054&a=11171437

Tutaj mróz i słoneczko. Piękna pogoda. Mam nawet chętkę do pracy, i to jeszcze przed poranną kawą. Ale co z bocianami? Żeby bidulki nie przyleciały tu na jakieś silne mrozy...
                    • Gość: dana33 Re: ????? IP: *.jazo.org.il 05.03.04, 09:22
                      aha, znalazlam, ale zastosowalam sie do "rozkazu".... :)
    • gini Re: Z czem to sie je? A no z tem 04.03.04, 18:55
      www.matthewweathers.com/joel/turkey2002/doner.jpg
      www.grakam.de/Bilder/turkei/deutsche%20doner.jpg
      Dobre mniam mniam ....
      • Gość: CCCP Re: Z czem to sie je? A no z tem IP: *.acn.pl 04.03.04, 19:04
        > www.grakam.de/Bilder/turkei/deutsche%20doner.jpg
        > Dobre mniam mniam ....

Gini - a więc to tak wygląda instrument totalnej islamizacji ?!!!?
        • gini Re: Z czem to sie je? A no z tem 04.03.04, 19:11

> > www.grakam.de/Bilder/turkei/deutsche%20doner.jpg
          > > Dobre mniam mniam ....
          >
          > Gini - a więc to tak wygląda instrument totalnej islamizacji ?!!!?

Jak masz do wyboru hamburgery czy pite z baraninka, to wybierasz pite.
          • Gość: dana33 Re: Z czem to sie je? A no z tem IP: *.adsl.actcom.co.il 04.03.04, 19:50
            nu, gini, na temat jedzenia jestesmy tego samego zdania... :)
    • Gość: CCCP Nagle mnie oświeciło --- IP: *.acn.pl 07.03.04, 20:10
      Ten spisek piekarzy to nie jest jakaś nowa sprawa. Już był taki jeden terrorysta, nazywał się - rzecz jasna - Piekarski!

Ten niby-szlachcic Piekarski usiłował zabić króla Zygmunta III, i to w kościele. Ale król miał dobrych antyterrorystów. Zaraz gościa obezwładnili. Jak go wzięli na spytki, żeby wyjawił wspólników, zaczął coś dziwnie gadać - nikt nie rozumiał, co on plecie, myślano, że moze po turecku albo tatarsku - ale nie...!

Wygląda na to, że to było po ar****u? Już wtedy !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka