Dodaj do ulubionych

Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha

IP: *.onlink.net 04.03.04, 20:39
O boy!!!!!!!! Bushowi cosik sie popierniczylo w tej waskomozgowej glowisi.Jak
do tej pory to w ktora strone sie ruszy , to same farmazony.I w mowie i w
zachowaniu.Cos w rodzaju naszego elekta elektryka. Nie chcem ale muszem.
Najlepiej niech idzie spac, bo mdli mnie na widok polglowka
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha IP: 151.152.101.* 04.03.04, 20:53
      Nie Ciebie jedna mdli. Ale porownywac z elektrykiem to przesada i obraza dla
      elektryka
      • Gość: msz Re: Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha IP: *.hc-sc.gc.ca 04.03.04, 21:15
        Gość portalu: pawel napisał(a):

> Nie Ciebie jedna mdli. Ale porownywac z elektrykiem to przesada i obraza dla
        > elektryka

W ogole nie domyslam sie o kogo chodzi.
        On ma wyksztalcenie rolnicze, to potem celem de-gradacji, zmieniono mu zawod.

• Gość: Pipipiplum Nierozumiem tych pacyfow,co wy naprawde chcecie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.04, 14:47
        Najpierw w innych tematach mowicie ze Polska Polacy niemoga nigdy zapomnac
        zbrodni Hitlerowskich.Ze Niemcom niemozna ufac oni chca zapomniec ich zbrodnie
        na ludzkosci,im trzeba to ciagle przypominac,zeby zawsze to pamietali.A teras
        jak Bush robi propagande waszymi metodami,ktore uwazacie zawsze za sluszne,to wy
        i te Pocyfy amerykanskie mowicie ze to niemoralne.Zastanowcie sie ci chcecie
        wkoncu bo waszej glupoty naprawde niemozna zrozumiec.Bo jerzeli jest niemoralne
        pokazywac ofiary terroryzmu,by przypominac wszystkim co to za bez skrupolow
        terrorystyczne bydlo jest,to Polacy zostawcie Hitlera w spokoju bo to tez nie
        moralne.O Boze co za glupie popierdolce.!
        • Gość: kaczory11 Re: Nierozumiem tych pacyfow,co wy naprawde chcec IP: *.zeelandnet.nl 05.03.04, 16:22
          Brawo. Jest Pan jednym z niewielu rozsadnych Niemcow. Lubie czytac panskie
          posty i nawet mi bledy nie pezeszkadzaja bo wiem, ze nie jest Pan Polakiem. Tak
          trzymac Panie Pipipiplum.
          Pozdrawiam - Kaczory11
          • Gość: pytanko Re: Nierozumiem tych pacyfow,co wy naprawde chcec IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 17:00
            Rozumiem kaczory, ze lubisz czytac posty, ktore zgadzaja sie z Twoimi opiniami,
            nawet zrozumiale. Pytanie jednak takiej natury, czy takze bedzie normalne, ze
            tragedie zamachu terrorystycznego z 11.09. wykorzysta np. w swojej reklamowce
            jakas firma budowlana, reklamujace budowle z zabezpieczaniami
            antyterrorystycznymi? Przeciez reklamy wyborcze Busha, sa jedynie reklami dla
            jakiegos tam wlasnego interesu politycznego. Niby kazdy polityk pokusi sie o
            zdyskontowanie wygodnych mu wydarzen, ale czy zawsze to smaczne i mam sie tym
            cieszyc?
            To, ze Pipi myli zupelnie pojecia to jeszcze inna sprawa. Nie wolno nigdy
            zapominac o zbrodniach nazistow, ani w jaki sposob doszlo do nich, coby nigdy
            nie powtorzyc tych bledow. Tylko przy okazji nie stosujmy odpowiedzialnosci
            zbiorowej, takiej jaka wlasnie nazisci stosowali. Nijak dalej jednak nie
            rozumiem jak sie ma to do reklamowania wlasnej osoby przez niejakiego Busha.
    • Gość: szczepan Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha? IP: 140.247.126.* 04.03.04, 21:14
      A mnie mdli jak widze tego dupka-demokrate z Massachusetts, ktory to niby ma byc przeciwnikiem GWB w najblizszych wyborach, a ktory moglby atualnemu
      prezydentowi co najwyzej, za przeproszeniem, buty wyczyscic. Nie dosc, ze liberal to jeszcze glupi liberal. W dodatku bez pieniedzy na kampanie. Z czym do ludzi?
      • Gość: Mietek Re: Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha? IP: *.dynamic.mts.net 04.03.04, 22:06
        Nareszcie mamy to zagubione ogniwo w ewolucji czlowieka, i do tego to jest
        aktualnie zyjacy egzemplarz. Praeantropus erectus americanus zamieszkuje Bialy
        Dom, Washington, DC. Fascynujacy osobnik.
    • Gość: Jarek Re: Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha IP: 67.131.131.* 04.03.04, 21:48
      Rzeczywiscie troche przegial. Niepotrzebnie tylko rozgrzebuje zle i bolesne
      wspomnienia. Jak on tak bedzie sie reklamowac to nawet rodzina nie bedzie
      chciala zeby stal na jej czele :)
      • Gość: Maria M Kerry ma kontrowersyjna maske !!!! IP: *.utc.com 04.03.04, 22:46
    • Gość: bk Re: Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha IP: 12.24.244.* 04.03.04, 22:29
      A moze by tak szanowny lider "wolnego" swiata przyspieszyl dochodzenia w
      sprawie 9/11,jak juz tak sie wychyla z tragedia 9/11. Wiele spraw nie jest
      wyjasnionych do konca, chociaz by dlaczego 9/11, 4 Boeiningi przez ponad
      godzine po zmianie kursu lotu nie zostaly przechwycone przez mysliwce z
      pobliskich baz, przeciez po to sa tam te bazy i ich zadaniem jest przechwycic
      kazdy samolot juz po 15 minutach. No ale gdyby samoloty te zostaly przechwycone
      to dzisiejszy lider pozbawiony by byl komfortu ratowania naszej cywilizacji,
      wojny z teroryzmem, uciekania sie do polityki zastraszania, nie bylo by
      Ojczyznianej Opieki (Homeland Security), Patriots Act, Rope Irak by sprzedawal
      za Euro, nici z planow rurociagu przez Afganistan , i trudno by bylo podniesc
      bez "wrogow" wydatki na zbrojenia.
      • Gość: Jan K. Biadolące lewactwo domaga się, aby... IP: 68.219.160.* 04.03.04, 22:31
        A może powinien jeszcze u każdego biadolącego lewactwa umyć w domu okna?
        Jan K.

Gość portalu: bk napisał(a):

> A moze by tak szanowny lider "wolnego" swiata przyspieszyl dochodzenia w
        > sprawie 9/11,jak juz tak sie wychyla z tragedia 9/11. Wiele spraw nie jest
        > wyjasnionych do konca, chociaz by dlaczego 9/11, 4 Boeiningi przez ponad
        > godzine po zmianie kursu lotu nie zostaly przechwycone przez mysliwce z
        > pobliskich baz, przeciez po to sa tam te bazy i ich zadaniem jest przechwycic
        > kazdy samolot juz po 15 minutach. No ale gdyby samoloty te zostaly
        przechwycone
        >
        > to dzisiejszy lider pozbawiony by byl komfortu ratowania naszej cywilizacji,
        > wojny z teroryzmem, uciekania sie do polityki zastraszania, nie bylo by
        > Ojczyznianej Opieki (Homeland Security), Patriots Act, Rope Irak by
        sprzedawal
        > za Euro, nici z planow rurociagu przez Afganistan , i trudno by bylo podniesc
        > bez "wrogow" wydatki na zbrojenia.

• Gość: bk Re: Biadolące lewactwo domaga się, aby... IP: 12.24.244.* 04.03.04, 22:37
          ciebie byly komuchu naprawde na wiecej nie stac, za komuny slepo
          krzyczales "niech zyje!!" dlatego tak latwo ci sie przestawic z bolszewika na
          buszewika
          • Gość: pawel Re: Biadolące lewactwo domaga się, aby... IP: 151.152.101.* 05.03.04, 00:01
            Zrelaksuje sie. To nie komuch. To sklerotyk ze szwecji
            • Gość: J-23 Re: Biadolące lewactwo domaga się, aby... IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 02:31
              Gość portalu: pawel napisał(a):

> Zrelaksuje sie. To nie komuch. To sklerotyk ze szwecji

I Ty sie zrelaksuj. Ani on ze Szwecji, ani on Polak, ani nie nie-komuch. To
              dawny komuch, dzisiejszy neo-con (neokomuch) i rzeczywiscie sklerotyk - co fakt,
              to fakt.
    • Gość: Jan K. Pan BW się nabrał, ale nie do końca... IP: 68.219.160.* 04.03.04, 22:29
      Pan BW się nabrał, ale nie do końca…

Dzisiaj od rana trzy główne sieci telewizji amerykańskiej (ABC, CBS i NBC) oraz
      kibicująca im się CNN nadają wywiady z tzw. „Dyżurną Emerytką z KC”, która
      zdecydowanie potępia reklamy kampanii wyborczej Busha. Prasa całego świata
      (przynajmniej na swoich witrynach Internetowych) zamieszcza tą wiadomość pod
      tytułem „Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha”.

Oczywiście, dla większości mediów, reklamy partii prawicowej są
      zawsze „kontrowersyjne”, tak jak i wszyscy politycy prawicowi musza być
      opatrzeni etykietką co najmniej jako „kontrowersyjni”. Lewica za to jest
      zawsze przedstawiana jako „szlachetna”. Niedawno, zupełnie pomylona Clare
      Short, była minister w rządzie Blaire’a, wyrzucona za debilizm i lewactwo, była
      prezentowana przez media całego świata nie jako osoba „kontrowersyjna”, ale w
      pełni wiarygodna i o czystych intencjach. Czy jakikolwiek dziennikarz pisząc o
      Joschce Fischerze napisze, że jest to ponury facet bez wykształcenia, który
      wybił się na działacza Partii Zielonych jako bojówkarz i współpracownik
      terrorystów z Frakcji Czerwonej Armii? Skąd, podręczniki dziennikarzy i
      cenzura redakcyjna nakazuje, że szlachetny i lewicowy Joschka Fischer nie może
      być nigdy określony jako „kontrowersyjny”.

Pan Bartosz Węglarczyk przynajmniej na końcu swojego reportażu napisał o
      Stowarzyszeniu Związków Zawodowych Strażaków, że organizacja ta poparła
      kandydaturę przeciwnika Busha, Johna Kerry’ego, więc nie może być oczywiście
      bezstronna.

Lewicowe media w USA mają zawsze przygotowany na wybory tzw. „October
      surprise”, czyli nagłą niespodziewaną wiadomość szkodzącą prawicy w wyborach
      nagłośnioną na 1000 tub propagandowych na tydzień przed wyborami, czyli bardzo
      trudną do skopntrowania. W roku 2000, była to historia i zaaresztowaniu GW
      Busha za jazdę po pijanemu samochodem 28 lat wcześniej! Oczywiście, taki fakt
      podawany jest jako całkowita kompromitacja i wyciąga się z tego natychmiastowy
      wniosek, że Bush ma być niestabilnym alkoholikiem. Natomiast aresztowanie
      Demokraty za jazdę samochodem po pijanemu byłoby na pewno przestawione w sposób
      następujący: „Co za wspaniały człowiek! Po pierwsze, potrafi się bawić a po
      drugie, nawet kiedy był pijany, to świetnie prowadził. Zuch z niego!!!”

Jan K.
      • Gość: MaciekS Re: Pan BW się nabrał, ale nie do końca... IP: *.gs.com 04.03.04, 22:53
        Niezaleznie o jakiego polityka by nie chodzilo i niezaleznie kto kogo popiera to
        reklama pana Busha nie jest na miejscu.

Nie ma co sie oskarzac i politykowac. Sa pewne granice etyczne... ale w Stanach
        Zjednoczonych jak widac sa one troche inne.

Zreszta nie musi too byc wina Busha, ale raczej jego pajacow medialnych ktore
        dbaja o jego kampanie. To wlasciwie oni chca teraz wyplynac na szersze wody przy
        takiej okazji. Ci ludzie jako zawodowcy moga byc za roznymi opcjami
        politycznymi. Kariera wcale nie musi oznaczac ze trzeba byc umyslem po jednej
        czy drugiej stronie. Wielu jest takich...

Pozdrawiam
        • Gość: MM Re: Pan BW się nabrał, ale nie do końca... IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 05.03.04, 00:39
          Karl Rove i granice etyczne? Toz to nie do pomyslenia w jednym zdaniu...

Pozdr.
        • Gość: Jan K. "pajace medialne" IP: 68.219.160.* 05.03.04, 00:52

A dlaczego "pajace medialne" akurat zawsze są na prawicy? Może Pan, Panie
          MaćkuS, podać przykład lewicowego "pajaca medialnego", napiętnowanego przez
          prasę całego świata?
          Jan K.
          • Gość: maruda Re: "pajace medialne" IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.04, 09:32
            Lewicowe media w USA mają zawsze przygotowany na wybory tzw. „October
            surprise”, czyli nagłą niespodziewaną wiadomość szkodzącą prawicy w wyborach
            nagłośnioną na 1000 tub propagandowych na tydzień przed wyborami, czyli bardzo
            trudną do skopntrowania.

Posłużmy się Twoim tekstem. Wychodzi na to, że "wrześniową niespodziankę"
            medialną Bush sobie sam zafundował. Zgodnie z Twoją logiką, albo objawiło sie u
            niego złośliwe lewicowe "inne ja", albo kompletnie nie zrozumiał niestosowności
            reklamówki.

Doradzam pisanie krótszych tekstów. Łatwiej wtedy zapamiętać, co pisało się na
            początku.

• Gość: stefan Niedouczony manipulator Jan K. IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 05.03.04, 03:42
        Claire Short nikt nie wyrzucil z gabinetu Blaira, tylko ona sama zrezygnowala,
        (zreszta zbyt pozno) Blair robil wszystko zeby ja utrzymac , i tym samym
        legitymizowac swoja linie wobec Iraku. A po tych wszystkich jej
        ostatnich "rewelacjach" to poki co nie dostala nawet jeszcze nagany partyjnej.
        Skoro Short jest w/p pana "zupełnie pomylona i wyrzucona za debilizm i
        lewactwo" to ciekawe jak lekarze swalifikowali by pana poziom umyslowy ?
        • Gość: Jan K. co to znaczy "swalifikowali "? IP: 68.219.160.* 05.03.04, 03:44
          • Gość: Stefan Janie K.- czytaj : zakwalifikowali IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 05.03.04, 04:05
            Tak jak przypuszczalem, z prowokacyjnego testu na domyslnosc takze "lufa".
    • Gość: Ania Ja wybieram Busha !!!!! IP: *.utc.com 04.03.04, 22:53
      Nie glosuje nigdy na partie lewicowe (tzw. socjal-demokratyczne )
      Lewica podnosi tylko podatki a czekam wlasnie na zwrot nadplaconych podatkow
      ktore dostane wlasnie dzieki Bushowi !!!!!
      Na kerrego beda glosowac glownie zwiazki zawodowe , antyglobalisci , homo-
      seksu. feministki i ja nie mam ochoty znalezdz sie w tym towarzystwie.
      Tylko Bush !!!! do 2009 roku
      • Gość: bk Re: Ja wybieram Busha !!!!! IP: 12.24.244.* 04.03.04, 23:07
        Aniu a kogo obchodzi na kogo ty glosujesz i dlaczego, taktownie jest wiec sie z
        tym nie wychylac, a to ze nie darzysz sympatia lesbije nie jest jeszcze
        wystarczajacym argumentem by glosowac automatycznie na czlowieka o schorzeniu
        Mad Cowboy Disease
        • Gość: Jan K. Polecam ciekawą lekturę do poduszki IP: 68.219.160.* 05.03.04, 00:57
          Z wrodzonej sobie przewrotności, nie podam autora, ale polecam książkę, która
          pozwoli zrozumieć obłęd niektórych, publikujących antyamerykańskie wypowiedzi
          na różnych polskich (i nie tylko!) forach:
          "Bush Country: How Dubya Became a Great President While Driving Liberals
          Insane".
          Jeszcze ciepła!
          Jan K.

• Gość: -rawde.NORMALNY Aniu takich jak ty powinno byc wiecej.lubiacych p- IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.04, 15:22
      • Gość: haanes Re: Ja wybieram Busha !!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.04, 23:41
        > Na kerrego beda glosowac glownie zwiazki zawodowe , antyglobalisci , homo-
        > seksu. feministki i ja nie mam ochoty znalezdz sie w tym towarzystwie.
        > Tylko Bush !!!! do 2009 roku

SUPER ... uwielbiam czytac , jak w Polscy chlopcy w Hameryce zdzierajacy azbest
        brudnymi pazurami lub ich slodkie malzonki nie mogace sobie pozwolic nawet na
        porzadnego chirurga i sztuczne cycki zachwalaja prawice i procentowe obnirzki
        podatkow ze wzgledu na kilka setek lub conajwyzej tysiecy $ !!!

Droga Aniu jak juz dostaniesz zwrot tego "podatku" to i tak nic Ci z tego , bo
        bardziej niz nowe cycki ( twojego starego i tak nie stac na dziwki ) ...
        przydal by ci sie np. przeszczep mozgu.

Jestem przekonany , ze stosunkowo latwo bedziesz mogla zostac zona milionera
        za prezydenta Busha - pod jednym tylko warunkiem , ze Twoj tesc juz milionerem
        JEST !
        • Gość: kaczory11 Cenzura "Wyborczej" IP: *.zeelandnet.nl 05.03.04, 00:16
          Gdy kilka dni temu napisalem, ze " niemiaszkom trzeba patrzec na lapy, bo mozna
          stracic albo glowe, albo portfel", to cenzura "Wyborczej zdjela moj tekst
          jako "obraze prawa lub regulaminu". Natomiast ten szwabski bluzg "wisi sobie"
          na tym forum i nikogo chamstwo niejakiego "haanesa" - jak sam sie przyznal
          potomka pomorskich junkrow i obecnie mieszkajacego w Dreznie - nikogo w
          redakcji nie drazni. Stad wniosek, ze Michnik wprowadzil nowe
          zasady "przyzwoitosci". Na Polakow i Polske mozna pluc bez opamietania, w im
          bardziej chamski sposob - patrz "haanes" - tym lepiej. Natomiast na temat
          szwabow nie mozna powiedziec nic krytycznego. Wstyd Michnik, wstyd. Zaczynam
          zgadzac sie z opinia, ze "Wyborcza" stacza siej. A szkoda, kiedys byla nawet
          niezla gazeta.
          • Gość: J-23 Kaczucha-klamczucha IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 02:56
            Nie prowokuj, dobrze wiesz, o co chodzi. Karniaka dostales i tak duzo za pozno i
            i tak wiadomo, ze pro forma, bo twoim zadaniem jest prowokowanie na tych lamach.
          • Gość: maruda Re: Cenzura "Wyborczej" IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.04, 09:45
            Gość portalu: kaczory11 napisał(a):

redakcji nie drazni. Stad wniosek, ze Michnik wprowadzil nowe
            > zasady "przyzwoitosci". Na Polakow i Polske mozna pluc bez opamietania,

Raczej zastosował Twoje "zasady przyzwoitości", wg których Niemców można opluwać
            do woli, a Amerykanów nie. Kali ukraść krowę - dobrze, Kalemu ukraść krowę - źle.

• Gość: kaczory11 Re: Cenzura "Wyborczej" - do marudy IP: *.zeelandnet.nl 05.03.04, 10:09
              No coz panie "maruda". Spodziewalem sie takiej panskiej reakcji (i o dziwo
              troche mi przykro) na antypolski bluzg "haanesa". Po prostu utwierdza mnie ona
              w przekonaniu, ze wy lewacy i pacyfi jestescie az tak ZASLEPIENI w swej
              nienawisci do Busha, ze z otwartymi rekoma jako sojusznika przyjmiecie kazda
              kanalie aby razem pluc. I blizszy panu kanalia "haanes" i jego gestapowskie
              poglady niz opinia o kraju w ktorym pan mieszka. Maze tez pan wyniesie sie do
              Drezna , do haanesa? Bedzie wam obu razem razniej i przyjemniej w pluciu na
              Polske. Juz kiedys panu napisalem co sadze o takiej panskiej,
              sprzedawczykowskiej postawie. Panu blizszy jest "haanes" i cale
              stado "polskojezycznych opluwaczy Polski" z ich bydleca nienawiscia do Polakow
              i Polski niz interes Polski i Polakow. Czytajac panskie "gornolotne, lewackie
              bzdury" i falszowane fakty nie dziwie sie juz wcale postepowaniu takich
              Dzierzynskich, Marchlewskich, Bierutow, Rokossowskich i calej bandy zdrajcow.
              Pan doskonale czuje sie w ich i "haanesa" towarzystwie. Pluj pan dalej, ale
              lepiej zmien pan jezyk na niemiecki, bo Polakiem trudno juz pana nazwac.
              Poprawne poslugiwanie sie jezykiem polskim (patrz haanes) o polskosci wcale nie
              swiadczy. I na koniec. Niech pan wskaze mi CHOCIAZ JEDEN fakt z naszej wspolnej
              historii z Niemcami, za ktory mam byc im wdzieczny, lub mam darzyc niemiaszkow
              szacunkiem. Ja nie widze ZADNEGO. Pan jaki lewak i sprzedawczyk moze cos wiecej
              widzi.
              Bez pozdrowien - Kaczory11
      • Gość: meerkat Dykes and Fags for Kerry! IP: *.MCLNVA23.dynamic.covad.net 05.03.04, 00:27
        Czy zauwazylas, Aniu, ze Homoseksualisci i Feministki glosuja zwykle
        identycznie i takoz sie zachowuja publicznie? Czyzby chodzilo o ludzi podobnej
        orientacji- nie tylko politycznej?! :-)))
      • Gość: MM Re: Ja wybieram Busha !!!!! IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 05.03.04, 00:44
        Aniu, powiedz szczerz sama sobie, ile ci zostaje z obnizki federalnej po
        podwyzce podatkow stanowych, lokalnych, podwyzce rozmaitych oplat (m.in. w
        szkolnictwie, cen paliw - tez dzieki "polityce" Busha) itd.
        Wystarczy na kawe i paczka?
      • Gość: maruda Re: Ja wybieram Busha !!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.04, 09:39
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Na kerrego beda glosowac glownie zwiazki zawodowe , antyglobalisci , homo-
        > seksu. feministki i ja nie mam ochoty znalezdz sie w tym towarzystwie.

Jestem pod wrażeniem głębokich przemyśleń. W Polsce powinnaś głosować na Giertycha.

• Gość: pacyfista od dawna glosze ze Bush Jr to paranoja IP: *.79.3.213.cust.bluewin.ch 04.03.04, 23:23
      • Gość: ziggyII Re: Kim jest pacysyfilista??? IP: *.217.242.7.charter-stl.com 05.03.04, 01:33
        Kim jest pacysyfilista??? jest niczym i jak pies szczeka na tych komu
        zazdrosci. Mozesz sie czolgac kilometr przed Bushem bo blizej Cie nie dopuszcza.
        Niezaleznie od tego czy bedziesz szczekal czy warczal po cichu z zawegla,
        Bush zwyciezy i bedzie nastepne 4 lata niszczyl terroryzm z pacyfizmem wlacznie.
        • Gość: maruda Re: Kim jest pacysyfilista??? IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.04, 09:56
          Gość portalu: ziggyII napisał(a):

> Kim jest pacysyfilista??? jest niczym i jak pies szczeka na tych komu
          > zazdrosci. Mozesz sie czolgac kilometr przed Bushem bo blizej Cie nie dopuszcza
          > .
          > Niezaleznie od tego czy bedziesz szczekal czy warczal po cichu z zawegla,
          > Bush zwyciezy i bedzie nastepne 4 lata niszczyl terroryzm z pacyfizmem wlacznie

Ślicznie zaszczekałeś. Szczekanie probushowskie jest, jak wiadomo, jedynie
          słuszne, w odróżnieniu od szczekania antybushowskiego.

• Gość: gaweł Re: Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 02:46
      Ha, ha! Link jest super!
    • Gość: Jan K. To nieładna fałszywka... IP: 68.219.160.* 05.03.04, 03:31
    • Gość: Kowalski Re: Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 06:20
      Gość portalu: Esmeralda napisał(a):

> O boy!!!!!!!! Bushowi cosik sie popierniczylo w tej waskomozgowej glowisi.Jak
      > do tej pory to w ktora strone sie ruszy , to same farmazony.I w mowie i w
      > zachowaniu.Cos w rodzaju naszego elekta elektryka. Nie chcem ale muszem.
      > Najlepiej niech idzie spac, bo mdli mnie na widok polglowka

Esmeralda, do garów. Poszła won. A reklama - jak reklama, wielkie mi mecyje.
      • Gość: Pipipiplum 1.09 karzdego roku Polska pokazuje zbrodnie Hitler IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.04, 15:14
        Jest to tez niemoralne czy co.Do jakiej propagandy potrzebujecie tego.Glupota
        wasza niezna granic,nieosmieszajcie sie pacyfy.
        • Gość: pytanko Re: 1.09 karzdego roku Polska pokazuje zbrodnie H IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 16:38
          Pipi, a tak wlasciwie to o co Ci chodzi? Jesli porownujesz ochodzenie rocznicy
          napadu Niemiec hitlerowskich na Polske, jakby nie bylo jako ostrzezenia na
          przyszlosc do wykorzystywania przez administracje Busha do celow li tylko
          propagandowych i osobistych tragedii ludzi, ktorzy zgineli w ataku
          terrorystycznym, to sam sie osmieszasz. Tak w sumie to kapital polityczny na
          rocznicy 1 wrzesnia w Polsce probowali zdobywac komunisci, ktorzy przedstawiali
          sie jako jedyni, realni gwaranci przeciwko zakusom "odwetowcow z Bonn".
          • Gość: Pipipiplum Re: 1.09 karzdego roku Polska pokazuje zbrodnie H IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.04, 17:07
            Ten kto chce pokazac,przedstawiajac przyklady co moze nas czekac,gdy naprzyklad
            Hitlerowcy albo terrorysci beda nas atakowac albo mordowac twoim zdaniem jest
            smieszne,to ja juz tego swiata przez ciebie chcianego niezrozumie.To te ofiary
            pomordowane w wojnie w obozach albo w tych 2 wierzowcach nikt niepowinien
            pamietac i czcic.To powiedz mi co ludzi powinno od wojen albo terroru
            odstraszyc,napewno nie chwalenie mordercow jak to proponuja pacyfisci.Moze
            rozmowy,prozby,skamlania,cofania sie w przeszlosc to odstraszy potecjalnych
            mordercow terrorystow.Dlaczego te napisy,zdjecia robia na tych paczkach
            papierosow,by przyciagnac do palenia albo na odwrot.Obojetnie czy to pomoze czy
            nie to dobra droga w dobrym zamiarze i kierunku.Dla was tylko to ze Bush to
            pokazal jest problemem,zejdzcie wreszcie z drogi nienawisci w walce o pokoj i
            cywilizacje.
            • Gość: pytanko Re: 1.09 karzdego roku Polska pokazuje zbrodnie H IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 17:16
              Pipi, jak zwykle nic nie zrozumiales. Wykorzystywanie ofiar do celow wlasnej
              osobistej korzysci nie jest za specjalnie szlachetne. Nie powinno sie zapominac
              o ofiarach, o sprawcach, winno analizowac sie przyczyny ktore do tego
              doprowadzily, coby w przyszlosci zapobiegac temu. Jednak jesli ktos dla wlasnej
              tylko korzysci wykorzystuje te ofiary, to zaczyna byc to najzwyklej zenujace i
              niesmaczne. Bush wlasnie tak instrumentalnie posluguje sie ofiarami z 11.09 do
              wlasnych partykularnych interesow politycznych Ty chyba jednak tej subtelnej
              roznicy nie rozumiesz, badz nie chcesz zrozumiec.
              • Gość: Pipipiplum Re: 1.09 karzdego roku Polska pokazuje zbrodnie H IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.04, 17:32
                I na odwrot.to tylko jego twarda osobowosc moze zapobiec nieszczesciom.Bush,to
                ameryka,to swiat ktory chce byc wolny.Dlaczego wy polaki ciagle(rozumujac twa
                logike)Hitlera porownujecie z Niemcami.Terrotyzm i wojna to Hitler i
                Bin-Laden.Wolnosc i szansa na przyszlosc to Bush i jego polityka i polityka
                panstw zwalczajacych zagrozenia.Te nazwiska zawsze beda sie kojazyc z
                wojna,mordami albo pokojem.A nie jak tylko w twoim mniemaniu z czyms
                osobistym.Osobiscie mozesz sobie papierosa zapalic i czekac na raka,przyjdzie
                albo nie.A z czym ci sie kojaza ci jak
                Bierut,Gomulka,Brerzniew,Walesa,Kosciuszko,Piulsucki,karzde te nazwisko bylo za
                cos odpowiedzialne nie tylko osobiscie.
    • Gość: shejk Re: Kontrowersyjne reklamy wyborcze Busha IP: *.phil.east.verizon.net 06.03.04, 02:33
      Niestety politike najlepiej robi sie po trupach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka