kstmrv 28.05.10, 23:44 wyborcza.biz/biznes/1,101562,7947983,Kolejna_piramida_finansowa_w_Stanach_Zjednoczonych.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: USA bez cenzury 29.05.10, 04:41 Jak widać głupich nie brakuje w hollywood i wszyscy głosowali na obamę. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: USA bez cenzury 29.05.10, 06:01 felusiak1 napisał: > Jak widać głupich nie brakuje w hollywood i wszyscy głosowali na > obamę. Wiec uwazasz, ze powinni glosowac na McCaina ?? Jesli tak uwazasz to ... no nie .. ja pytam serio ... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: USA bez cenzury 29.05.10, 07:15 nie uważam lecz stwierdzam fakt. każdy głosuje na kogo chce i inwestuje swoje pieniądze jak chce. czego nie lubię? kiedy hollywood mówi mi na kogo mam głosować i jak nie być chciwym. mniemam, że inwestowali nie z chciwości lecz z głębokiego poczucia filantropii. bardzo chcieli pomóc tym pokrzywdzonym przez kapitalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: USA bez cenzury 29.05.10, 19:30 felusiak1 napisał: > .... każdy głosuje na kogo chce i inwestuje swoje pieniądze jak > chce. Zgoda w 100% > czego nie lubię? > kiedy hollywood mówi mi na kogo mam głosować i jak nie być chciwym. Nikomu przeciez nie powinno sie odbierac prawa do glosu. Ale ... tylko do mnie nalezy decyzja czy ide za tym glosem cz nie. > mniemam, że inwestowali nie z chciwości lecz z głębokiego poczucia > filantropii. Moze tak, moze nie. Tego do konca nie rozstrzygniesz. > bardzo chcieli pomóc tym pokrzywdzonym przez kapitalizm. Czyz to nie szlachetny i chwalebny cel ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hehehehehe.he Re: USA bez cenzury 29.05.10, 06:39 Znowu ci musze felusiak pogratulowac madrego spostrzezenia. Ja wyboty zbojkotowalem z racji braku kandydata zydowskiego pochodzenia. Uwazam ze najpierw powiniec preziem zostac semita pozniej czarny a na kjoncu kobieta.Rozklad USA przewiduje w takich trzech etapach wiec po obamie pewnie prtzyjdzie semita i wtedy pojde na niego glosowac.Kobieta prezydent nie wazne jakiej rasy byle miala czym oddychac i na czym siedziec i do tej pory mam nadzieje preferencje sie juz w hollywoodzie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wysublimowany_odwetowiec Rachel Maddow z msnbc i kobieta, chociaz 29.05.10, 08:18 lesbijka chyba electable dla Hollywood, dla reszty rednecks i hillbillies tylko pod warunkiem ze Rush Limbaugh bedzie vice. Bingo! hehehehehe.he napisał: "Uwazam ze najpierw powiniec preziem zostac semita pozniej czarny a na kjoncu kobieta. (..)Kobieta prezydent nie wazne jakiej rasy byle miala czym oddychac i na czym siedziec i do tej pory mam nadzieje preferencje sie juz w hollywoodzie zmienia." Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Felusiak na prezydenta 29.05.10, 21:32 w jednej osobie cala trojca, jest to semita, baba, i murzyn. Pracuje jak murzyn na Forum, gada jak baba, a ze jest koszerny - wszyscy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: USA bez cenzury 30.05.10, 14:33 czy ktoś wie dlaczego sprawdzanie i wydalanie nielegalnych imigrantów jest złe ? a ściganie tych co nie płacą podatków też jest złe ? a przestępców ? Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Miasta w USA na krawędzi bankructwa 30.05.10, 20:03 wyborcza.biz/biznes/1,101562,7952979,Miasta_w_USA_na_krawedzi_bankructwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick ile jeszcze trupow w szafie trzymaja zydy z GSu? 30.05.10, 22:51 ja myślę, ze parę den ta szafa z długami i należnościami nieodkrytymi publice ma. Ciekawe co przyniesie przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś