Dodaj do ulubionych

Żegnam i witam ---

IP: *.acn.pl 25.03.04, 10:22
W związku ze zbliżającym się dniem wejścia Polski do tzw. Europy, wypada mi dokonać drobnego aktu ekspiacji.

Przyznaję się.

To ja wystartowałem ponad dwa lata temu na Forum Kraj równoczesnie jako White Rower i CCCP. Z niku White Rower już na Forum Świat nie korzystałem. Teraz CCCP już mi się znudził. Nie dlatego, żebym nie był cepowaty. Nie będę się wypierał.

W końcu zwykły cep i tak lepszy niż zagraniczny kiep.

Powracam zatem do niku White Rower.

Dlaczego akurat ten? Bo ma ideologicznie bardziej czytelne konotacje.

Hasło dnia pozostaje to samo:

Ziemia dla Ziemniaków!!!

C.
Obserwuj wątek
    • gini Re: Żegnam i witam --- 25.03.04, 10:35
      O tym akurat wiedzialam jeszcze na kraju .Mam pytanie.Czy ja znowu z czyms Ci
      podpadlam?
      • Gość: White Rower Re: Żegnam i witam --- IP: *.acn.pl 25.03.04, 10:42
        gini napisała:

> O tym akurat wiedzialam jeszcze na kraju .Mam pytanie.Czy ja znowu z czyms Ci
        > podpadlam?

Wiem, że wiedziałaś. (Pipek też.)

Dlaczego myślisz, że mi podpadłaś? Co do jednego możesz być pewna - nie znajdziesz mnie w ostrych pyskówkach. Ja takie sytuacje ignoruję.

Naprawdę jestem zwolennikiem rozmowy. A trudno się gada patrząc własnym podbitym okiem na rozmówcę z rozkwaszonym nosem, nie uważasz?

Pozdrawiam Anię z Be.

C.

PS. Mam nadzieję, że zauważyłaś jak inteligetnie wmontowałem w to A-B-C.

• Gość: jarek-nudziasz W koncu znalazles zyzna ziemie ziemniaku. IP: *.fastres.net 25.03.04, 10:39
    • Gość: jarek-nudziasz Berber byl bardziej romantyczny... IP: *.fastres.net 25.03.04, 10:40
    • Gość: ANka Witam i pozdrawiam IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 15:13
      Przynajmniej uniknie Pan glupich zatargow spowodowanych doslowna interpretacja
      nicku :).
      Jedna uwaga- skrot tego nowego-starego tez nie brzmi najlepiej:)
      Czy ten White Rower ma jakis podtekst?
      • Gość: ANka Przepraszam chodzi o ´czytelnosc´ IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 15:17
        konotacji :)
        nie wiem czy to jest tak oczywiste...
      • Gość: White Rower Re: Witam i pozdrawiam IP: *.acn.pl 25.03.04, 15:18
        Gość portalu: ANka napisał(a):

> Jedna uwaga- skrot tego nowego-starego tez nie brzmi najlepiej:)
        > Czy ten White Rower ma jakis podtekst?

A dlaczego?

Pewnie, że ma. W Polsce pełno napisów "White Power". Są tacy, co domalowują pod "P" skośną nóżkę i wychodzi "White Rower".

C.
        • Gość: ANka Dawno nie ogladalam IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 15:20
          murow okalajacych tor na Stegnach :)

Myslalam, ze traktuje Pan siebie jak surowiec - czy cos takiego :).
          Pisal Pan kiedys jako ekolog?
          • gini Re: White Rower 25.03.04, 15:30
            Pozdrow koniecznie babcie i kolegow z hurtowni.
            )))))
            • Gość: White Rower Re: White Rower IP: *.acn.pl 25.03.04, 15:34
              gini napisała:

> Pozdrow koniecznie babcie i kolegow z hurtowni.
              > )))))

Jakbyś znała współczesny slang młodzieżowy, to byś wiedziała, jakie znaczenie miewa słowo "hurtownia". Naprawdę mam w jednej takich kolegów.

Co do reszty - spuść proszę zasłonę milczenia. W końcu się przyznałem, nie?
            • Gość: ANka Droga gini IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 15:47
              Mur oglada sie, gdy sie dojezdza, z mniej lub bardziej luksusowych okolic (np ze
              wsi), stojac np w korku:)
              Nie wiem czy na wsiach w Polsce jest duzo hurtowni. Zapewne mialabym w nich
              kolegow - bo jak wiesz oczywiscie mam samych kolegow- kolezanki juz wszystkie
              zagryzlam....
              Z glodu poniewaz nie umiem gotowac.
          • Gość: White Rower Re: Dawno nie ogladalam IP: *.acn.pl 25.03.04, 15:32
            Gość portalu: ANka napisał(a):

> murow okalajacych tor na Stegnach :)
            >
            > Myslalam, ze traktuje Pan siebie jak surowiec - czy cos takiego :).
            > Pisal Pan kiedys jako ekolog?

Nie. Ale to prawda, że przedkładam szpinak (koniecznie z czosnkiem!) nad kotleta jako dodatek do młodych kartofelków. Których nie mogę się już doczekać.

Koperek i maślanka!

PS. Chciałbym kiedyś spróbować szpinaku Dany. Wiedziałbym wtedy na pewno, z kim mam do czynienia. To subtelnie zdradziecka, pozornie prosta potrawa.

C.
            • Gość: ANka Nie tylko z czosnkiem IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 15:36
              z imbirem albo gorgonzola :)
              Ale to nie ten adres- ja gotowac nie umiem. Zawsze robie to na co mam ochote
              albo ktos z moich i staram sie nie powtarzac.
              Jakos zyjemy wszyscy :)

Szpinak kupowany w Polsce mrozony ma inny smak. Nie wiem czemu. Mozliwe, ze
              poddawany jest jakiejs wstepnej obrobce, albo jest zbyt stary.
              Tu kupuje i naprawde da sie zjesc. Kiedys szpinak to byla najwieksza kara :)
            • Gość: ANka [...] IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 15:51
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: ANka Obiad skonczony IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 15:58
                kimkolwiek Pan jest - uszanowanie- czas na mnie. Zostawiam ze szpinakiem,
                pyrami, (koniecznie nie wodnistymi - jak w Niemczech) i gini, ktora zapewne
                jeszcze dlugo bedzie doszukiwac sie u nas rodzinnych powiazan z ...zieleniakiem :)))
    • Gość: White Rower Re: F.U.3 IP: *.acn.pl 25.03.04, 16:00
      Wiesz co - jesteś autentyczne bydlę.

Masz satysfakcję? To sobie ją teraz powąchaj.
      • Gość: ANka Analiza psychologiczna: IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:05
        wymoczek (niska samoocena). Caly dzien poddawany atakowi napromieniowanych
        czastek z monitora (pryszcze). Brak czasu na spotykanie ludzi w realu (problemy
        z porozumiewaniem sie i ogolna socjalizacja). Zle zywienie (niezbyt atrakcyjna
        precencja- problemy z kobietami)....

Ergo- cykl zamkniety. Inhibicja.
        Co moze mu pomoc? Rozkwaszenie nosa przez kogos - kto mu uswiadomi, ze sa gorsi
        od niego. Co mu Nie moze pomoc? Proba dotarcia, ewentualnie rozsadne uwagi osob
        kulturalnych.

Ale to nie Pan- szkoda czasu :)
        • Gość: ANka C- on to juz robil IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:11
          szkoda czasu. Nic innego nie potrafi. Ja w kazdym razie nie po resocjalizacji.
          To zajecie dla ambitnych..
          On sie uwstecznil- larwa z dwoma odwlokami i bez glowy :). Nic z niego nie bedzie.
          Pozdrawiam -
          • white.rower [...] 25.03.04, 16:21
          • white_rower c'mon 25.03.04, 16:21
            czy to do mnie?
            • Gość: ANka auf jeden falls IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:25
              www.webkoch.de/rezept/23913.htm
              ach i jeszcze buty:)

www.erin.utoronto.ca/~w3bio380/Lectsked/Supple1/Drosophila.htm
    • whiterower [...] 25.03.04, 16:10
      • white_rower [...] 25.03.04, 16:14
        • gini Hej podroba 25.03.04, 16:31
          white_rower napisała:

> whiterower napisał:
          >
          > > Tu jedno bydlę hitlerowskie założyło sobie konto white.rower, tylko po to,
          >
          > żeby
          > > mi wleźć na odcisk.
          > >
          > > Bydlęciu mówię: F.U.
          > >
          > albo czasami jako white_rower
          >
          > > Jeśli będę się logował, zrobię to tylko jako whiterower.
          > >
          > >
          > > Ziemia dla Ziemniaków!!!

I tak cie latwo odroznic.Zaloguj sie lepiej jako "cienki bolek"
      • Gość: ANka Ciekawe ze nie ma prawa IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:21
        zakazujacego takich praktyk. Wymoczek dziala rowniez wbrew adminom forum bo
        ogranicza bardzo juz i tak uszczuplona ilosc loginow, ktore mozna wykorzystac.
        Ja znam jego juz spora liczbe.

Ciekawe ze sie jednak do czegos przydaje?! Komu?!
        Ktokolwiek kto nie potrafi sie jasno okreslic wobec dwuodwlokowca Fredzia -
        chocby potrafil robic najpyszniejszy wloski placek z piniolami i migdalami nie
        zasluguje nawet na wzmianke. Wiadomo czego mozna sie po nim spodziewac.
        • white_rower Re: Ciekawe ze nie ma prawa 25.03.04, 16:30
          co w tym ciekawego?
        • white.rower Re: Ciekawe ze nie ma prawa 25.03.04, 16:30
          Bezprawie panuje!
          • gini [...] 25.03.04, 16:34
      • Gość: ANka C- mam pewne pytanie IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:34
        w zwiazku z zawilosciami zdobywania pozywienia i jego preparowania u roznych nacji.
        Pewno wiesz, jak w tradycji muzulmanskiej przygotowuje sie swiateczna
        jagniecine? Slyszales o beczacych godzinami zwierzetach zdychajacych tak- by jak
        najdluzej sie wykrwawily? Przyszlo mi na mysl w jaki sposob przygotowuje sie
        wlasnie koszerna jagniecine. Bo to beczenie jest cholernie nieprzyjemne. A poza
        stemplem na koszerne to zdaje sie, ze w tradycji bylo wlasnie wykrwawianie.
        Przyszlo mi na mysl, ze te opowiesci- troche glupie na temat robienia macy z
        krwi dzieci wziely sie od beczenia zazynanych i wykrwawiajacych sie godzinami
        zwierzat..
        Co o tym myslisz? Przepraszam za temat, ale przeciez nie ma rozwodu z winy
        jednej strony i nie ma niecheci czy opowiesci, czy nawet bajek, w ktorych nie
        byloby ziarenka prawdy albo chociaz jakiegos punktu, tematu, ktory je zainicjowal..
        • white.rower BRAWO :-) 25.03.04, 16:43
        • Gość: Dawid [...] IP: 212.143.101.* 25.03.04, 17:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka