Dodaj do ulubionych

Pani ANko:

14.04.04, 20:14
Nie sadziłem, że praca nr 138 wzbudzi jakieś zastrzeżenia. Okazuje się, że
sie jednak myliłem. W tej sytuacji inkryminowana praca została z galerii
konkursu usunięta.

Musze przeprosić, że nie skontaktowałem się z Panią PRZED zamieszczeniem
inkryminowanego wizerunku w konkursie. Żart wydał mi sie jednak dość niewinny,
jesli sa robione jaja z kogoś/czegoś, to w pierwszym rzędzie z hitlerowskiego
salutu, wydaje mi się. Ale każdy może widziec sprawy inaczej.

Takie sytuacje są nie do unikniecia w tego rodzaju konkursach. Jedyne, co
moge teraz zrobić, to Panią przeprosić i szczerze zapewnić, że ze strony
mojej, czyli organizatora konkursu, żadnej złośliwej intencji w tym wypadku
nie było.

Z uszanowaniem, Groszek
Obserwuj wątek
    • kokieteczka Re: Pani ANko: 14.04.04, 20:19
      groszek.741.com napisała:

> Jedyne, co
      > moge teraz zrobić, to Panią przeprosić i szczerze zapewnić, że ze strony
      > mojej, czyli organizatora konkursu, żadnej złośliwej intencji w tym wypadku
      > nie było.
      >
      > Z uszanowaniem, Groszek

Nie, wcale nie jedyne! Może jeszcze pan wyjaśnić że ja nie miałam nic
      wspólnego z tym wstrętnym zdjęciem!
      • kokieteczka Ja uwielbiam ANkę. 14.04.04, 20:21
        Naprawdę!! Jej urok, jej inteligencję, ale najbardziej to jej rozum na moim
        stole. Sza Sp;lit!!
    • Gość: ANka Rozumiem IP: *.ifn-magdeburg.de 14.04.04, 20:24
      chodzilo mi o polaczenie salutu, skojarzen ze mna i miastem.
      Jakos w szacownych kregach nie jest przyjete aby zwracac sie do kogos per Panie
      skads tam. Zwykle kulturalni ludzie rozmawiaja o ludziach uzywajac imion,
      ktorymi sie przedstawili i odnoszac do pogladow.
      Ja tez w pierwszej chwili zareagowalam jak Pan. Ale potem uderzylo mnie to, ze
      ktos zadal sobie tyle ´trudu´ by uzyc tej niezbyt szczytnej metody w dodatku w
      swieta.
      Przepraszam za zamet, zawsze sadzilam iz nie brak mi poczucia humoru nawet
      krytycznego spojrzenia na siebie, ale w roli oprawczyni Magdeburga czy tez
      podobnej przypisywanej mi siebie nie widze.
      • groszek.741.com Re: Rozumiem 14.04.04, 20:30
        Ta praca wpłyneła juz po terminie i leżała ok. 10 dni, bo poczatkowo nie
        zamierzałem jej umieszczać wlasnie ze wzgledu na termin
        • kokieteczka Re: Rozumiem 14.04.04, 20:31
          groszek.741.com napisała:

> Za Pani urażone uczucia jeszcczxe raz przepraszam,
          >
          > Groszek

A moje uczucia to co, Falafel?
        • Gość: ANka Wszystko przeczytalam IP: *.ifn-magdeburg.de 14.04.04, 20:33
          to ja przepraszam, ze reagowalam jak osaczone zwierze. Milo wiedziec, ze nie
          wszyscy na tym forum posluguja sie podlosciami. Jakos paru osob tutaj o to nie
          posadzalam. Ta inicjatywa z humorem zawsze mi sie podobala.
          Pozdrowienia.
      • kokieteczka Re: Rozumiem 14.04.04, 20:30
        Nic pani nie rozumie.
        Bo Pani rozum czeka na moim stole na właścicielkę...
        • Gość: ANka Na stole? mial byc w lodowce, IP: *.ifn-magdeburg.de 14.04.04, 20:45
          tak przy okazji o jakie uczucia urazone tu chodzi wzgledem nicku ´kokieteczka´?
          Jakie mamy gwarancje, ze ktos uzywajacy tego nicku nie loguje sie pod innymi?
          Tak tylko kontrolnie pytam, bo nie ma to przeciez szczegolnego znaczenia. Czemu
          ci na tym tak zalezy? Przeciez cieszyl cie ten ´dowcip´. Wiec co za roznica kto
          go przyslal?
          • kokieteczka Na stole, bo w lodówce teraz pełno resztek 14.04.04, 21:29
            dań świątecznych
          • kokieteczka Moja uparta ANusiu! Ten dowcip mnie nie cieszy! 14.04.04, 23:12
            Bo nie znoszę skinów!
            Ja ich zawsze w jaja kopię! Lubię jak się wiją z bólu na chodnikach
            Magdeburga, a Sp;lit ich gryzie za d…y! Dobrze im tak! Tak im się należy!!

Gość portalu: ANka napisał(a):

> tak przy okazji o jakie uczucia urazone tu chodzi
            > wzgledem nicku ´kokieteczka´?
            > Jakie mamy gwarancje, ze ktos uzywajacy tego nicku nie loguje sie pod innymi?
            > Tak tylko kontrolnie pytam, bo nie ma to przeciez szczegolnego
            > znaczenia. Czemu
            > ci na tym tak zalezy? Przeciez cieszyl cie ten ´dowcip´.
            > Wiec co za roznica kto
            > go przyslal?

Zajrzałam na stronę internetową konkursu groszka i co ja widzę. No, zgadnij co
            ja widzę? Widzę że nie zgadłaś (a wiesz dlaczego, bo Twój rozum wciąż czeka na
            Ciebie tu u mnie na stole, a Sp;lit wciąż warczy jak najęty). Więc ja Ci
            powiem, co ja widzę. Widzę że Pan groszek, już go nie będę nazywała Fasolką
            (ani nawet Falafel) rzeczywiście usunął pracę 138. Ale! Ale nie usunął kodu
            uczestnika który tą pracę załączył. Kod 19. No więc co jeszcze ten “19”
            załączył, a załączył wiele prac!?! Załączył wstrętną karykaturę mnie i mojego
            Sp;lita! Praca 32! Jeżeli to Cię nie przekona że nie miałam nic z tym
            wstrętnym faszystowskim skinem wspólnego, to jesteś nie tylko pozbawiona rozumu
            (o czym już wiemy i czego powtarzać nie ma po co), ale wogóle pozbawiona
            podstawowej zdolności myślenia (o czym narazie jeszcze nie wiemy). Już. Ani
            słowa więcej. Teraz idę zmywać Sp;lita a potem od razu spać.

• groszek.741.com Potwierdzam: Praca nr 138 NIE BYŁA nadesłana 14.04.04, 20:38
      ... przez osobę używającą nicku "kokieteczka".

Nie wolno mi zdradzić, jaki był adres emailowy tego uczestnika, któóry nadesłał
      pracę nr 138
      • groszek.741.com Jeszcze raz przepraszam i zapewniam Pania, ... 14.04.04, 20:49
        ...Pani ANko, że zamieszczenie pracy nr 138 nie było podyktowane zośliwoscią z
        mojej strony.

Przy tego rodzaju konkursach pewna cenzura ze strony organizatorów MUSI być
        użyta
        • Gość: ANka Dziekuje- nie o pana chodzi tylko o kokieteczka IP: *.ifn-magdeburg.de 14.04.04, 20:57
          Pan w koncu nie ukrywal swoich innych nickow. Nie mam powodow uwazac, ze
          chcialby Pan kogos oklamywac. I przepraszam, sadzilam, ze za trupokilometry Pana
          przeprosilam. Mozliwe, ze przeprosilam za to pana z daleka. Najwyrazniej
          pomylilam sie - a pana z daleka przeprosilam awansem.
          • groszek.741.com Re: Dziekuje- nie o pana chodzi tylko o kokietecz 14.04.04, 21:06
            Ależ ja sie wcale o trupokilometry nie obraziłem, skąd taka myśl?

Forum jest po to, żeby sie na nim scierały różne poglądy.

• groszek.741.com Re: Dziekuje- nie o pana chodzi tylko o kokietecz 14.04.04, 21:19
              Prosze zauważyć, że mowiać o trupokilometrach, użyłem słowa "zemsta" w
              cudzysłowie, co miało podkreślać, że taką formę "zemsty" uważałbym za
              bezsensowną (psianoga, uważam, że w naszym języku nie ma dobrego odpowiednika
              słowa "ridiculous"; to słowo najlepiej by mi pasowało tutaj właśnie).

Żeby się nie narazić na zarzut, że wynoszę obce języki ponad swój ojczysty: w
              angielskim tez brakuje masy słów, które istnieją w polskim. Na przykład, moja
              córka
              • Gość: ANka Zgadzam sie calkowicie IP: *.ifn-magdeburg.de 14.04.04, 21:38
                kazdy jezyk cos wnosi. Jakies slowo, jakis niuans. Ja znam to calkiem dobrze z
                francuskiego. A slowo podobne do ´petac sie´ jest chyba w niemieckim. O to niech
                zapyta pan Dane- ale cos tam takiego jest.
                A swoja droga szczesliwy dom, w ktorym rzeczy dzieciakow sie petaja :).
                I pieknie, ze potrafil Pan pokazac im piekno ojczystego jezyka. Chyle czola,
                przed tymi, ktorzy to potrafia.
                I pozdrawiam, tymczasem na mnie tez czeka rodzina.
    • Gość: Wwqrwiony2 Re: Pani ANko: IP: *.aine.pl 14.04.04, 21:05
      Bardzo ładnie to załatwiłeś.
      Pozdrawiam
      Wqrwiony2
      • groszek.741.com Re: Pani ANko: 14.04.04, 21:21
        Gość portalu: Wwqrwiony2 napisał(a):

> Bardzo ładnie to załatwiłeś.
        > Pozdrawiam
        > Wqrwiony2

Dziekuję! zawsze przyjemnie jest usłyszeć miłe słowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka