Dodaj do ulubionych

Dziesięciolecie istnienia portalu i forum

07.02.11, 10:09
forum.gazeta.pl/forum/w,28,121171840,121171840,Dziesieciolecie_istnienia_portalu_i_forum.html
kropka o nas zapomiala
z okazji tej rocznicy mogla by oglosic amnestie i odbanowac pare nickow...osob ktore wciaz pisza na FS

Zaczynalem w 2 polowie 2001,pod koniec tego roku lub na poczatku 2002 zalogowalem sie i trzymalem ten sam nick do 2008,zabanowany na amen.... zmienilem na melord i znow podpadlem
i do dzis nie moge otwierac watkow pod tym nickiem-pisac tak
Jest tu jeszcze kilka osob ktore w ty samym miej-wiecej czasie zaczynaly na FS...czesc jest zabanowana podobnie jak ja
Cholera jak to szybko minelo....10 lat
Obserwuj wątek
    • jk2007 miala byc wolnosc-ale nadal cenzura 07.02.11, 13:08
      a kropka tez zabanowana...
    • j-k mozna by GW podac do sadu. 07.02.11, 13:12
      Gdyz dzialaja niezgodnie z polskim prawem.
      pod " j-k" od 5-ciu lat nie moge otwierac watkow, tymczasem w polskim prawie karnym za drobne przestepstwa wyrok zaciera sie po dwoch latach :)
      • joanna_on-line Re: mozna by GW podac do sadu. 07.02.11, 14:04
        a negocjowaliście z moderatorami forum gw? bo mnie też zbanowali (hehe no tyle, że za niewinność ;) zaraz po katastrofie smoleńskiej, a ponieważ super rzadko zakładam wątki, to zorientowalam się jakos po pół roku, że nie mogę żadnego założyć - jednak po interwencji u moderatora (ale nie u społecznego) - forum@agora.pl - w ciagu bodajże doby cofnięto mi owego bana - może warto pogadać? w końcu faktycznie po 5 latach powinno sie przedawnić :-)
        • igor_uk Re: mozna by GW podac do sadu. 07.02.11, 16:29
          joanna,wiesz ile razy ja bana dostawalem? Z 10 ,co najmniej.Za kazdym razem pisalem pod tren sam adres co i ty i bana mnie zdejmowali.jeden raz to pisalem przez tyzdzien,dzien w dzien.
          I jak widac igor_uk nadal dziala ,w imie braterstwa polsko-rosyjskiego.
        • marouder.eu Siedze na forum tyle samo, co Bambuko.. 07.02.11, 20:10
          ..zalozyciel watku i stwierdzam, ze Kropka bylaby nie od tego, by nas odbanowac, alisci spotyka sie oporem Pan, Siwej i Giwi:)
          Rzecz jasna takze mam bana na zakladanie watkow na forach politycznych:)
        • melord Re: mozna by GW podac do sadu. 07.02.11, 20:58
          > a negocjowaliście z moderatorami forum gw?

wybacz joanno,ja z nikim nie bede negocjowal,szczegolnie cenzura
          pisze na forum dla przyjemnosci nie obowiazku
          • joanna_on-line Re: mozna by GW podac do sadu. 08.02.11, 00:45
            melord napisał:

> > a negocjowaliście z moderatorami forum gw?
            >
            > wybacz joanno,ja z nikim nie bede negocjowal, szczegolnie cenzura
            > pisze na forum dla przyjemnosci nie obowiazku

ok, ok ;-) tylko czemu wyrażasz oczekiwanie, aby kropka ogłosiła amnestię?

czy dobrze rozumiem Twój tok myslenia? gdyby cenzura odbanowała cię z własnej inicjatywy to byłoby ok, ale gdyby miało to miejsce po Twojej interwencji u tejże (cenzury) to uwłaczałoby to hmmm... Twojemu honorowi? korespondencja z forum@agora.pl to jakiś dyshonor? a może oznaczałoby, że piszesz na forum z obowiązku a nie dla przyjemności? przyznam, że nie widze związku... ;/
            • marouder.eu Droga Joanno:) 08.02.11, 01:04
              Wez pod uwage skale:)

Wielu z nas zabawia sie tu tyle lat, ile liczy portal. Mysmy zaprawde juz tu w zasadzie wszystko widzieli. Zapewniam cie tez, ze nie wytrzymalabys pierwszych lat forum..mysmy byli inni, nie balismy sie siebie, tluklismy sie i smiali i znowu tlukli:)

Polacy nie lubili Zydow, ci Polakow, skrupialo sie na Ewce, Niemkini, albo na Borce, bo ten od zawsze gada glupoty o Rosjanach..byli tu nawet arabowie i..czy dobrze pamietam Kropko?..jedna Turczynka..
              Tak, ze wiesz:)
            • melord Re: mozna by GW podac do sadu. 08.02.11, 04:03
              ok, ok ;-) tylko czemu wyrażasz oczekiwanie, aby kropka ogłosiła amnestię?

to byla tylko sugestia
              uwazam,ze mogliby okazac dobra wole ,z okazji tej rocznicy tych wciaz piszacych odbanowac
              prosil nikogo nie bede
              wystarczy ze zone poprosilem o reke...

• joanna_on-line Re: mozna by GW podac do sadu. 08.02.11, 04:59
                melord napisał:

> prosil nikogo nie bede
                > wystarczy ze zone poprosilem o reke...

>
                aaa.. rozumiem - Ty z tych, co to korona z głowy... by mu spadła ;-)

więc czemu melord? nie lepiej od razu: rex_pierwszy lub chociaż prince_of_gw ? :-)
                • melord Re: mozna by GW podac do sadu. 09.02.11, 06:03
                  joanno nie wiem jak racjonalniei i grzecznie wytlumaczyc ci moja niechec do cenzury i poroszenie ja o cokolwiek
                  wiem,ze sa pewne zasady narzucone przez administracje ale czasami nie rozumiem interpretacji tych zasad...szczegolnie gdy byly/sa wybiorcze(obys tego nie musiala doswiadczyc)

> aaa.. rozumiem

nic nie rozumiesz lub rozumujesz jak ci wygodnie...
                  gdyby pierwszy z brzegu facet chcial bys dala mu... i powiedziala NIE znaczy ,ze jestes ksiezniczka czy znaczy ,ze nie masz ochoty......
                  korona tez by ci z glowy nie spadla, zawsze jedna reka mozna podtrzymac gdybys powiedzialal TAK
        • j-k Re: mozna by GW podac do sadu. 08.02.11, 18:43
          nie po to bylem w roku 1981 dzialaczem "S" - by paktowac z kolejna cenzura.
      • polski_francuz Twoje przestepstwa 07.02.11, 14:05
        nie byly drobne:)

Pozdro

PF
        • marouder.eu Nie podlizuj sie Placzusiu! 07.02.11, 20:13
          Wyobraz sobie, ze dla mnie i dla moich dzieci pozbawienie cie mozliwosci pisania pod pierwotnym nickiem jest decyzja niezrozumiala, odbierajaca forum jedna z jego zlosliwych radosci!
        • melord Re: Twoje przestepstwa 07.02.11, 20:49
          polski_francuz napisał:

> nie byly drobne:)
          >
          > Pozdro
          >
          > PF

moje?
          hmm.....powiedzmy srednie,nie wieksze czy mniejsze od innych piszacych,nigdy nie zabanowanych
          to "poprawnosc" cenzorow GW decydowala, kogo.....
          sam pamietasz jak to bylo...czasami pol pierwszej strony wylatywalo,za ilosc postow w tych skasowanych banowali,bez wzgledu na tresc
          jak leci
      • melord Re: mozna by GW podac do sadu. 07.02.11, 20:40
        j-k napisał:

> Gdyz dzialaja niezgodnie z polskim prawem.
        > pod " j-k" od 5-ciu lat nie moge otwierac watkow, tymczasem w polskim prawie ka
        > rnym za drobne przestepstwa wyrok zaciera sie po dwoch latach :)

chrzanic ich jotka,10 lat przetrwales,przetrwasz nastepne...oby zdrowie dopisalo
        • marouder.eu I nawet Goowienko48 sie w koncu od Jotki.. 07.02.11, 20:44
          ..odplugawil, nawet Goldie!
          Wroze, ze dr wszechnauk chemicznych nas tu wszystkich przetrzyma.
          • melord nie zapominaj 07.02.11, 20:55
            ze dr. jest nie tylko chemikiem,jest rowniez ekonomista,politologiem,solidaruchem...i czyms tam jeszcze....
            a...bym zapomnial,znawca ZSRR dzieki rozleglym kontaktom w lach 70-80 tych ub.wieku
            • marouder.eu Jest nauczycielem mlodych pokolen! 07.02.11, 21:01
              Takze kochankiem i romantykiem, choc od innymi imionami i na innych forach;))

Zawsze podziwialem tez jego nieskazitelny rosyjski..zdaje sie, ze Igor teraz go za znajomosc jezyka blogoslawi niezgorzej:)
              • melord Re: Jest nauczycielem mlodych pokolen! 07.02.11, 21:09
                marouder.eu napisał:

> Takze kochankiem i romantykiem, choc od innymi imionami i na innych forach;))

dlatego goldi zgrywal sie z jotki za jego wpisy na forum kobieta(czy cos podobnego) gdzie wystepowal jako iwona
                >
                > Zawsze podziwialem tez jego nieskazitelny rosyjski..zdaje sie, ze Igor teraz go
                > za znajomosc jezyka blogoslawi niezgorzej:)
                >
                hehe...rzeczywiscie, charoszyj jest w ruskim jazyku
                • marouder.eu Sam go dzisiaj widzialem na forum Kobieta:) 07.02.11, 21:12
                  Nicka nie zdradze:)
              • igor_uk Re: Jest nauczycielem mlodych pokolen! 07.02.11, 21:11
                wszystko co wy powiedzieli na temat jebnietego-koziolka(j-k),jest prawda,ale najwazniejszego nie wymieniliscie.
                ten jeb-koziolek nie rozroznia ogorkow kiszonych od marynowanych,a to dla znawcy Rosji jest bledem newybaczalnym.
                • melord Re: Jest nauczycielem mlodych pokolen! 07.02.11, 21:57
                  igor..trzeba byc troche wyrozumialym,pomylki kazdemu sie zdarzaja
                  wazne,ze cie nie oplul.....tfuj dr
                  • igor_uk Re: Jest nauczycielem mlodych pokolen! 07.02.11, 23:15
                    melord,masz racje,ale ilosc jego pomylek przekroczyla mase krytyczna.
    • melord kagan,jojo,puls(kuba),rachelka...wielu innych 07.02.11, 22:48
      niektorych zabanowali na amen,inni dali sobie pewnie spokoj
      dane wypadalo by wspomniec,choc za nia nie tesknie...znalazla wreszcie forum na ktorym moze swobodnie pogadac sama z soba(obcym wstep wzbroniony)
    • kropka Re: Dziesięciolecie istnienia portalu i forum 07.02.11, 23:06
      wcale o Was nie zapomniałam. O niektórych nie da sie zapomnieć :)
      Myslałam, ze nie jesteście zainteresowani jubileuszem. Link z zaproszeniem wisiał na górnym banerze jak byk!
      Świetnie, zrobiłeś jubileusz "wewnętrzny"
      Chcecie trochę watków archiwalnych? :)
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,27295191,27295191,Muzyka_zydowska_i_Zydzi_.html
      albo to :)
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,25630502,25630502,PIASKOWNICA.html

• marouder.eu Uhuuuuu, buuuuuuuuu:( 07.02.11, 23:16
        Lza mi sie sama z siebie zakrecila w oku:)
    • jorl Re: Dziesięciolecie istnienia portalu i forum 08.02.11, 17:19
      T forum ma tylko 10 lat? Myslalem ze wiecej. Nie pamietam dokladnie ale ja z 10 lat na GW pisze. Ale pisalem na gospodarce dopoki nie wcisneli tam komentarzy do artykolow. Wtedy sie Gospodarka zawalila. F1 tam tez pisywal.
      Mam piekny bo raz i sensowny i dwa 4 literowy nick. To wlasnie swiadczy tez o dlugim stazu na GW. Pamietam na poczatku, jak na Swiecie nie pisalem, to te nawalnaki chamskie tutaj mi przeszkadzaly aby tu pisac. Zreszta mi przeszkadzaja dalej ale jakos sie raz i przzwyczailem a dwa wypracowalem metode na takich ktorzy sa chamscy. W stosunku do mnie w pierwszej linii.
      Jestem w Jaisalmer, niedaleko Pakistanu, tutaj duzo baz wojskowych, mijalismy tez indyjskie lotnisko wojskowe. Jutro dalej w droge. Bylem w zeszlym roku w Chinach teraz w Indiach porownam te dwa kraje bo to geopolitycznie bardzo ciekawe dla mnie.
      Hotel w ktorym wlasnie jestem jest naprawde dobry ale ciekawe ma duzo programow w TV po rosyjsku. Sa tu tez, dwoch widzialem przy sniadaniu, lotnikow (sadze po mundurach) indyjskich. Jak przewodnik mowi a raczej jak ja widze trzymaja moslem tu krotko. Granica z Pakistanem, tak mowia, ogrodzona plotem i pod napieciem. Duzo wiatrakow do pradu widac, twierdza ze abu miec prad na granicy. Kraj biedny ale wyglada mi na to ze wojsko indyjskie ma co potrzebuje. Zreszta jest cale zawodowe z 1,5 miliona.
      Pozdrowienia
    • vicky5 Re: Dziesięciolecie istnienia portalu i forum 08.02.11, 18:31
      melord_b napisał:

>
      > Cholera jak to szybko minelo....10 lat

No, no i nawet po tylu latach nie zmadrzales i nie wyniosles sie w inne strony:)
      Pozdrawiam Aussie, trzymam kciuki za zmaltretowane powodziami, cyklonami i pozarami buszu, wasze okolice:) My tu w NYS meczymy sie ze sniegiem,ale to raj dla narciarzy.
      Czasem podczytuje sobie fora GazWybu,ale z przykroscia musze stwierdzic,ze nie ma tam juz ani starej atmosfery (pralismy sie rowno,ale czesto wesolo) dopoki cugle cenzury i politpoprawnosci nie zabily wszystkiego, plus oczywiscie paru chorych kolesi nie dokonczylo reszty.
      Nie wiem co ze splitem,ale krystian ma sie dobrze i cieplutko pozdrawia wybranych, ja dalej wojazuje jak dawniej (nie ,nie szukam faciow w Egipcie:),jezdze na nartach choc kosci trzeszcza,latem pokonuje gory moim rowerkiem, slowem nie poddaje sie, czego i Wam tu zycze.
      3M sie cieplutko BB a reszcie przyjaznych zycze milego nawijania ...
      Do uslyszenia...

Rachelka:)
      • melord Re: Dziesięciolecie istnienia portalu i forum 09.02.11, 05:45
        Czesc vicky
        Ciesze sie ze dalas znak zycia,martwie sie o splita(jego serce),krystiana widzialem przez moment na forum.
        Koszerne chlopaki(maruder i absztyfikant) nie moga sie Ciebie doczekac,ten drugi az piszczy.
        Ja jeszcze sie troche motam na FS i Aqa ale juz coraz rzadziej....czasu jakby mniej ,tematyka monotonna,na przenosiny gdziekolwiek tez nie mam specjalnej ochoty......zreszta lato jest,wole isc na plaze,poplywac i pomarzyc, ze czarodziejska rozdzka ze 20 lat odbierze i znow na deske surfingowa wskocze
        Pozdrawiam Cie serdecznie i zajrzyj od czasu do czasu na forum
        bb
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka