jk2007 18.08.11, 13:13 «Бyлгaрия» - этo крaх нaдзoрнoй cиcтемы. У людей шoк: ездить cтрaшнo, летaть cтрaшнo, плaвaть cтрaшнo. Чтo прoиcхoдит в cтрaне? eg.ru/daily/melochi/26518/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rusek111111 Re: "Bułgaria": po 40 dni nic się nie zmieniło 18.08.11, 14:57 ajkuju a co to polaczkow obchodzi? tu maja sie zmierzyc z wiekszym problemem jaki jest z twych myslach formulujac zdanie 'smolensk: po 407 dniach nic się nie zmieniło' ruskim rossyiskoje polakam polskie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: "Bułgaria": po 40 dni nic się nie zmieniło 18.08.11, 15:04 ? Jaki z niego polaczek? Jk2007 nie jest w stanie sklecić poprawnie bardziej złożonego zdania po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: "Bułgaria": po 40 dni nic się nie zmieniło 18.08.11, 15:20 eva15 napisała: > ? Jaki z niego polaczek? owszem, polaczkem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: "Bułgaria": po 40 dni nic się nie zmieniło 18.08.11, 15:25 jk2007 napisał: > owszem, polaczkem nie jestem Po polsku pisze się "polaczkiem", jeśli już. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: "Bułgaria": po 40 dni nic się nie zmieniło 18.08.11, 15:41 eva15 napisała: > Po polsku pisze się wiedziałem, że tak odpowiesz. Masz niezły odruch :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: "Bułgaria": po 40 dni nic się nie zmieniło 18.08.11, 15:56 Wiedziałam, że wykręcisz kota ogonem, byodwrócić uwagę od twojego ułomnego polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek111111 Re: "Bułgaria": po 40 dni nic się nie zmieniło 18.08.11, 15:58 eva15 napisała: > ? Jaki z niego polaczek? Jk2007 nie jest w stanie sklecić poprawnie bardziej zł > ożonego zdania po polsku. tu pozwole sie nie zgodzic, jesli sie czuje polaczkiem to czemu mialby mu tyn splendor oszczedzac. tak naprawde to ja nie zlosliwie do nikogo, tak mi sie powiedzialo refleksyjnie, niechcaco zamierzeniowo. :) p.s co dotyczy ajkuja to jest nie taki zly jak go maluja, z tym ze ma co najmniej jedna kiepska ceche charakterystyczna (niezaleznie czy jest ruskiem, polaczkiem czy zydkiem) stosunek do kobiet ma paskudny, durak odnako. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: "Bułgaria": po 40 dni nic się nie zmieniło 18.08.11, 16:03 rusek111111 napisał: > stosunek do kobiet ma paskudny, durak odnako. przyznaje sie, że durak Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Rosja a "Bułgaria" 18.08.11, 16:42 Jak już poprzestajesz na linkowaniu to chociaż wybieraj rozsądne artykuły. Wczoraj palnąłeś bzdurę wklejając komenty o szwajcarskich trejderach - kompletnie debilne. Dziś o "Bułgarii". Z całego tekściku wieje nostalgia do starych dobrych sovieckich czasów i sporą ilością bzdurek, świadczących, że wacek kompletnie nie wie o czym pisze. Sprawa katastrofy "Bułgarii" prosta jak kij od cepa - kompletne rozp@zdjastwo. By to dostrzec nie trzeba sovieckich ekspertów. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Rosja a "Bułgaria" 18.08.11, 21:43 W jakim sensie ? Co konkretnie masz na myśli ? Niestety, samą tezę i twoje pytanie uważam za bezsensowną. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: Rosja a "Bułgaria" 18.08.11, 21:50 walter622 napisał: > W jakim sensie ? Co konkretnie masz na myśli ? mam na myśli bezpieczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Rosja a "Bułgaria" 18.08.11, 21:58 jk2007 napisał: > mam na myśli bezpieczeństwo Masz faktycznie bardzo dziwne myśli. Czego oczekujesz ? Że putin sprawdzi stan techniczny wszystkich statków na Wołdze, samolotów na Dalekim Wschodzie, bedzie siedział w kapitanatach i sprawdzał czy w pasażerskich statkach opróżniono zbiorniki ścieków i kapitan zgłosił wyjście z portu. A na dodatek w czasie sztormu pozamyka luki dolnego pokładu we wszystkich statkach. Jeżeli ludzie sami nie zaczną zwracać uwagę na powszechne rasp@zdiajstwo to nic się nie zmieni. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Rosja a "Bułgaria" 18.08.11, 22:15 walter622 napisał: Jeżeli ludzie sami nie zaczną zwracać uwagę na powszechne rasp@zdiajstwo to nic się nie zmieni. Walter,respect.Wlasnie w tym sedno sprawy,ale rozne rozpizdziaje zamiast tego,zeby cos zrobic samemu,we wszystkim co ich spotyka zlego,staraja sie obwinic wladze. Coz,rozpizdziaj on i jest rozpizdziaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: Rosja a "Bułgaria" 18.08.11, 22:20 walter622 napisał: > Czego oczekujesz ? Że putin sprawdzi Pomyliłeś putina ze Stalinem Odpowiedz Link Zgłoś