Dodaj do ulubionych

Wyzwolone kobiety Iraku

08.09.11, 21:24
10 lat po inwazji demokratycznych, humanitarynych i wyzwolenczych wojsk USA kobiety Iraku moga sie cieszyc prawdziwa wolnoscia nawet ta seksualna. Teraz kobiety sa naprawde wolne tak ze nawet moga na siebie zarabiac, naturalnie w najstarszym zawodzie swiata. Nastolatki sa sprzedawane do burdeli za 5000USD. Naturalnie same dziewczyny ani cencika z tych pieniedzy nigdy nie zobacza.

After being arrested six years ago by US forces on charges of abetting terrorism, Rania was sent to jail in Baghdad's al-Kadimiyah detention and finally ended up as an undercover researcher for a women support group she got to know in prison.

In one of her harrowing findings, Rania and two other girls discovered a house in Baghdad's al-Jihad district, where girls as young as 16 were held to cater exclusively to the US military personnel.

Armie wyzwolenia trzeba wspierac.

www.presstv.ir/detail/198078.html

--Albo opodatkowac miliarderow albo klase srednia. (tworczosc polskiego-francuza)
Obserwuj wątek
    • des4 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 21:26
      widzisz nawet w Iraku robią to samo co ty....
      • mlody747 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 21:35
        des4, ciężko było dla ciebie się nauczyć rozmawiać z kobieta, od kiedy jesteś impotentem? Wiesz, jak nie możesz to się złościsz, czasami nawet wściekasz na swojego wielbłąda.
        • des4 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 21:48
          dużo o mnie wiesz

o impotencji też

mimo że młody?
          • mlody747 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 22:09
            Tego uczą w szkołach podstawowych na wychowaniu seksualnym, z tat każdy wie, ze jak ktoś napada kobietę, to musi być impotentem i się wścieka na nie. A prawda jest, ze kobieta zawsze będzie inna. Tak miało być jak była już stworzona. Dlatego Adam nabrał się na "zgniłe" jabłka Evy.
            • des4 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 22:15
              ja to ciemnogród, nie miałem wychowania seksualnego

ale wierzę, że byłeś dobrym uczniem i sprawnie nakładasz kondoma na globus
              • mlody747 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 22:25
                Nie miałeś? To musisz być bardzo stary. Nie wiesz co straciłeś. Ale możesz ciągle zapytać coreke lub syna sąsiada (ty nie masz swojego potomstwa oczywiście). Jak byś był Indianinem, to wszystkie dzieci zony były by twoje. No, ale.................................................
                • zlotamajka Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 22:36
                  Mlody dzieki za obrone :). Ale z nim nie warto. On ZADNEGO wychowania nie mial.
                  • mlody747 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 22:46
                    Hej, niema sprawy, ale nie myśl sobie, ze tak zawsze będzie. Hahahaha.
                  • eva15 des4 alias skiper 08.09.11, 23:31
                    To jest biedny, nieszczęśliwy, ostro sfrustrowany głupiec siedząc w Stuttgarcie, wg wszelkiego prawdopodobieństwa na niemieckim socjalu. Kiedyś, jeszcze jako nick-skiper, straszył mnie regularnie, że doniesie na mnie za moje wypowiedzi do władz niemieckich i policja przyjdzie z owczarkami i mnie przymknie. Ustalił nawet moje nazwisko- Addamski- i teraz od lat czekam, aż mnie dzięki temu geniuszowi zapudłują.
    • mlody747 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 22:20
      A tu jest link dla przypomnienia (na pewno znacie go) jak ta kobieta z Kuwejtu kłamała w US Kongres(jakimi złymi napastnikami są wojska z Iraku), co przyczyniło się do wojny #1 z tym krajem. Później okazało się, ze wszytko było kłamstwem, ale nie poniosła żadnej kary za to i chyba nigdy nie było sprostowania w oficjalnych mediach. To tak jak ktoś kłamie na korzyść słuchaczy. Przy okazji, zwróćcie uwagę na tego faceta z tym nadymanym głosem pełnym wyrozumiałości itd. Tak się wypowiada, po bardzo długich studiach. Clinton oczywiście był jeszcze lepszy, bo robi przerwy miedzy słowami kilku minutowe.
      www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y&feature=player_embedded
      • mara571 nie przesadzaj 08.09.11, 22:28
        to co ta pani opowiadala nie mialo najniejszego znaczenia.
        W koncu Sadam zajal pola naftowe. Chyba nie byl tak glupi, aby nie zdawac sobie sprawy, ze mu pozwola na okupacje Kuwejtu.
        Ale jego zolnierze niezle sie oblowili.
        • mlody747 Re: nie przesadzaj 08.09.11, 22:44
          Kadafi tez się "obłowił", ale są nawet biedni bankierzy, co ludzie nie chcą im płacić. Nie wydaje się tobie, to dziwne? Ja się oczywiście nie mogę sprzeczać z tobą, bo wiesz nie możemy mieć poważnych opinii. Hahaha.
          forum.gazeta.pl/forum/w,50,128629564,128629564,_Blazny_i_prorocy_.html
          PS Jak jeszcze nie sprawdziłaś tematu powyżej, to już pewnie nigdy tego nie zrobisz. No, cóż, szkoda.
          • mara571 Re: nie przesadzaj 08.09.11, 22:57
            sprawdzilam.
            Tekst jest swietny, najciekawsze, ze "ci przebrani za Napoleona", uwazajacy, ze weszli "w posiadanie dokladnej i najlepszej na swiecie wiedzy na temat, kto przygotowal 9/11, kto za tym stal i od ilu dziesiecioleci to przygotowywano" wcale nie zareagowali.
            Bo sie boja.
            Notabene widzialam dzisiaj swietne zdjecia Ksiezyca, zrobione przez sonde NASA. Widac na nich slady pozostawione przez astronautow z kolejnych misji Apollo.
            Czekam teraz na kontre na wszystkich stronach internetowych, gdzie sie glosi, ze zaden czlowiek nie wyladowal na Ksiezycu.
            • mlody747 Re: nie przesadzaj 08.09.11, 23:27
              NASA miała kiedyś film z księżyca, ale w ramach oszczędności (ich własne tłumaczenie jak pytano o original do analizy) zgrali go i nagrali na tej taśmie VHF coś innego i już nie można jej przeanalizować. A z tymi zdjęcia co ty teraz widziałaś to ja nic jeszcze nie wiem, ale zapewniam ciebie ze to wypłynie i będą pytania o original. A ty kiedyś widziałaś zdjęcia z księżyca w przeszłości? Jak tak to sprawdź jak są ustawione cienie i jak flaga amerykańska wachluje na wietrze. Księżyc niema atmosfery. Później jest problem z promieniowaniem radioaktywnym do okola ziemi, a oni się nie ugotowali. Mara nie che ciebie zmartwić, ale....................................
              Ten artykuł jest napisany aby zastraszyć(z tego podanego linku) i abyśmy słuchali grzecznie co nam mówią. A mi chodziło, ze nie sprawdziłaś tego pretekstu do wojny #1 z Irakiem i jak np. amerykańska ambasadorka zapewniła Irak, ze nie będą się mieszać w ich sprawy z Kuwejtem, który zaczął wiercić pod kontem do złóż Iraku(wtedy Sadam był ich człowiek, wiec im wierzył-dla nich walczył z Iranem).
        • eva15 Re: nie przesadzaj 08.09.11, 23:37
          Mara, daj sobie spokój. Nie znasz historii z US-ambasadorką, która zapewniła Saddama, że jego atak na Kuwejt USA nie przeszkadza? Celowo wpuściła go w kanał, o tym pisała nawet (po latach rzecz jasna) mainsteramowa prasa niemiecka (m.in. Spiegel).
          Później , po US-ataku, Amis panią ambasador szybko odwołali ze stanowiska i sprawa , jak wiele innych, przycichła.
          • pimpus18 Re: nie przesadzaj 08.09.11, 23:54
            eva15 napisała:

> Mara, daj sobie spokój. Nie znasz historii z US-ambasadorką, która zapewniła Sa
            > ddama, że jego atak na Kuwejt USA nie przeszkadza? Celowo wpuściła go w kanał,
            > o tym pisała nawet (po latach rzecz jasna) mainsteramowa prasa niemiecka (m.in.
            > Spiegel).
            > Później , po US-ataku, Amis panią ambasador szybko odwołali ze stanowiska i spr
            > awa , jak wiele innych, przycichła.

Tyle trzeba wiedzieć, jak się jest dyktatorem i zadaje się z jankesami, albo płaci się głową.

Nawet u Monty Pythona to było.
            • eva15 Ty przesadza 09.09.11, 00:25
              Eee tam. Jak się jest POSŁUSZNYM dyktaorem to nie. Nie wolno tylko być dyktatorem niezależnym.
      • zlotamajka Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 22:31
        To znana historia. Ta dziewczyna to naturalnie corka ambasadora Kuweitu ktora niegdy w Kuwejcie nie byla. Z wyzwoleniem Green Square w Tripoli tez bylo podobnie. Podobno maja "Green Square" zbudowana w Doha gdzie film z "wyzwolenia" byl nagrywany wraz z aktorami zatrudnionymi specjalnie na ta okazje.

Widac to wyraznie bo budynki na zdjeciach z "wyzwolenia" nie sa dokladnie takie jak na prawdziwej Green Square.
        • mlody747 Re: Wyzwolone kobiety Iraku 08.09.11, 22:51
          Te ciągłe powtarzane sposoby, tylko świadczą jak zagubieni są i nie potrafią nic nowego wy myśleć. Po prostu przeholowali.
    • eva15 Wrótce i Libijki bądą wyzwolone 08.09.11, 23:44
      Za Kadafiego Libijki musiały chodzić do szkół a nawet, o zgrozo!, na uniwersytety, później musiały ciężko pracować w urzędach, szkołach, czy innych instytucjach. Ba, niektóre szarpały się stanowiąc gwardię przyboczną wodza, to było znienawidzone novum w krajach islamskich - kobieta broniąca mężczyznę??? Wredny Kadaffi postawił świat islamu na głowie jeśli chodzi o rolę kobiet w tych społeczeństwach .

USA/NATO postawią go spowrotem na nogi. Kobieta, albo się da zawinąć w prześcieradła i zamknąć w domu, albo jako nowowyzwolona pójdzie do burdelu. Ma wybór, którego za Kadaffiegow tej formie NIE miała.
      • pimpus18 Re: Wrótce i Libijki bądą wyzwolone 08.09.11, 23:50
        eva15 napisała:

> Za Kadafiego Libijki musiały chodzić do szkół a nawet, o zgrozo!, na uniwersy
        > tety, później musiały ciężko pracować w urzędach, szkołach, czy innych instytuc
        > jach. Ba, niektóre szarpały się stanowiąc gwardię przyboczną wodza, to było zni
        > enawidzone novum w krajach islamskich - kobieta broniąca mężczyznę??? Wredny [b
        > ]Kadaffi postawił świat islamu na głowie jeśli chodzi o rolę kobiet w tych społ
        > eczeństwach .[/b]

No jednak Kaddafi coś zawalił.
        Propagandowo przede wszystkim z Zachodem nie miał się czym równać.

A może oni tam tak lubią?
        • eva15 Re: Wrótce i Libijki bądą wyzwolone 09.09.11, 00:23
          No podobnie wcześniej zawalił Saddam w Iraku i mułłowie w Iranie.

Za Saddama baby latały w mini- spódniczakch do szkoły, na uniwersytet i do roboty.. Zupełnie niezgodnie z islamem, całe szczęście, że USA/NATO z tą demoralizacją skończyły. Teraz jest już prawidłowo, czyli demokratycznie - baby albo w prześcieradle w domu, albo sprzedane do burdelu. Wiadomo - kobieta albo jest strażniczką świętego domowego ogniska, albo k.rwą. A jako strażniczka powinna być zamknięta i pod strażą mężczyzn. Zresztą jako k.rwa też.

W Iranie za pastucha przebranego za cysorza, czyli Pahlawiego, skolaryzacj akobiet wynosiła ca 8%. Ciemni mułłowie zagnali baby do szkół i dziś w tym kraju studiuje więcej kobiet niż mężczyzn (wiem, co mówię, akurat ten kraj trochę poznałam). Od lotniska począwszy poprzez uczelnie i tv wszędzie u tych ciemniaków, ekstremistów mułłów pełno bab. I te babska mają tyłlko chusty zsunięte na czubki głowy. A gdzie prześieradła od stóp do głów i siedzenie w domu? Ten irański system nie może się utrzymać, islam irański wymaga demokratyzacji i postępu jakiego doznały Irak czy wkrótce Libia.
        • mlody747 Re: Wrótce i Libijki bądą wyzwolone 09.09.11, 00:25
          Pimpus, a ty kiedyś byleś męska prostytutkom? No, i czy lubiales oczywiście? Ja nie ma doświadczenia wiec pytam. A tys starszy jesteś przecież.
      • zlotamajka Re: Wrótce i Libijki bądą wyzwolone 09.09.11, 01:17
        Otoz to. Gdziekolwiek USA armia sie pojawi tam jest wyzwolenie aka prostytucja i narkotyki. Niedlugo Libia bedzie konkurowac z Afganistanem w produkcji narkotykow i stanie sie glownym producentem na Afryke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka