Dodaj do ulubionych

"New York Times" przeprasza za swoje postawę wo...

IP: 208.11.185.* 30.05.04, 17:50
Madry redaktor po szkodzie, a szkoda sa oglupiani czytelnicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: eljot "New York Times" przeprasza za swoje postawę wo... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.04, 17:52
      żeby tak polskie gazety potrafiły się czasem przyznać do błędu...
    • Gość: Tysprowda Re: "New York Times" przeprasza za swoje postawę IP: 216.127.82.* 30.05.04, 18:09
      Niemadry Bush po szkodzie, a szkoda sa oglupiane amerykansyny.
    • Gość: Świstak A GW przeprasza za śpiącą korektę :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 20:19
      "New York Times" przeprasza za swojE postawę wobec Iraku

chyba raczej: swojĄ
    • Gość: Apoliniusz ZYDOWSKA GAZETA PRZEPRASZA? A DLACZEGO? A PO CO? IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 30.05.04, 21:55
    • Gość: Atlantyk To trzeba docenić IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 31.05.04, 08:03
      New York Times nie robił nic oryginalnego, rozpowszechniając kłamstwa
      preparowane w Pentagonie. NYT zrobił coś zupełnie oryginalnego, przepraszając
      za to czytelników. Wiele razy pisałem o tej gazecie jak najgorzej. Tym razem
      wyrażam uznanie. Jednak szkód wyrządzonych praniem mózgu Amerykanom nic już nie
      zrekompensuje.
    • Gość: Roboam A KIEDY PRZEPROSI GAZETA WYBORCZA? IP: *.acn.waw.pl 31.05.04, 08:28
      No... kiedy? Bo jest za co przepraszać. Oprócz nawoływania do wojny w Iraku,
      kierownictwo GW powinno w pierwszej kolejności przeprosić za pożałowania godne
      targi z bandą Millera wokół ustawy o radiofonii i telewizji. Doczekamy się
      takich przeprosin? Raczej nie. Sprzedaż, pompowana poradnikami i innymi gównami
      ma się dobrze, więc przepraszać nie ma za co. Mam rację panowie redaktorzy?
    • Gość: Kowalski Re: "New York Times" przeprasza za swoje postawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:30
      He, he ... Rura ciocie mięknie, bo wybory się zbliżają. Zawsze wiedziałem, że
      pejsaci i pedały leżą niedaleko od siebie.
    • Gość: !!! Re: "New York Times" przeprasza za swoje postawę IP: 195.152.54.* 31.05.04, 09:48
      The ship is sinking fast, so what rats do
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka