eva15 28.02.12, 12:06 W ramach przedwyborczego festiwalu putinowskiego Spiegel zamieścił fajną interaktywną wędrówkę po całym Kremlu. Dobre zwłaszcza dla niemieckojęzycznych: www.spiegel.de/flash/0,,27909,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: ja nie chcę /bt 28.02.12, 12:44 Widać nie lubisz piękna architektury i sztuki. Bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ewa - dobry link 28.02.12, 12:50 Też uważam, że fajny, są opisy, szkoda, że tylko po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Ewa - dobry link 28.02.12, 12:57 nie przeszkadza mi , niemiecki trzeba troche poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Tylko z moim plutonem. 28.02.12, 13:28 Oprowadzi nas aktualna narzeczona Wowy. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Borrcia propagandzista 28.02.12, 13:35 Do tego wszystkiego , co i po co wypisujesz nadaje się jak znalazł wątek założony przez misterpee: forum.gazeta.pl/forum/w,50,133778039,133778039,jak_obalic_Putina.html Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka a chcesz połazić po miasteczki namiotowym w UK? 28.02.12, 13:47 Już za późno, brutalnie i bezwględnie je usunięto. www.lewica.pl/?id=26111&tytul=Miasteczko-namiotowe-Occupy-London-usuniete-przez-policj%EA Ale red. Michnik i jegomoście pokroju Kasjanowa milczą, więc sprawy jakby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: a chcesz połazić po miasteczki namiotowym w U 28.02.12, 13:56 No niechby tak Rosjanie takie miasteczko u siebie usunęli... Dopiero by wolna prasa na czele z GW zawyła. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Z innej beczki, Efciu... 28.02.12, 13:59 W polskiej tradycji politycznej, zywe jest prowadzanie cara Szujskiego na sznurku i za brode. Czy Wowa, albo chociaz Robin mogliby zapuscic brode ? To dla mojego plutonu, wiesz. Ucieszylyby sie chlopaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Z innej beczki, Efciu... 28.02.12, 14:07 Naczytałeś się u Sun Tzu jak robić propagandę i poniżać, ośmieszać przeciwnika? Pewnie nawet nie wiedziałeś, kto to, ten Sun Tzu, jego wiedzę dostałeś zapewne już z innych, wtórnych źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Nie dorabiaj ideologii, Efciu. 28.02.12, 14:17 Ja Ruskich lubie, Ty do nich odmawiasz paciorek. Rozne podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Nie dorabiaj ideologii, Efciu. 28.02.12, 14:34 borrka napisał: > Ja Ruskich lubie, Ha, ha, nie musisz tego mówić, wystraczy poczytać, co piszesz. >Ty do nich odmawiasz paciorek. Tak, zwłaszcza do Jelcyna i jego "familii". Tak już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Sarkazm nieuzasadniony. 28.02.12, 18:40 Bo nijak nie widze przejawow niecheci do Ruskich u siebie. Oceniam ich krytycznie - siebie rowniez. Nie lubie Putina - Kaczynskiego rowniez. Moje poglady zbiezne sa wrecz z wieloma Ruskimi. Belkot komsomolu forumowego niewiele ma wspolnego z ruskim widzeniem swiata - czy sadzisz, mila Efciu - ze wiele narodow gustuje wtakim wazeliniarstwie, jakie raczysz uprawiac ? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Sarkazm nieuzasadniony. 28.02.12, 19:39 Przynudzasz, borrcia. Wysoko oceniam działania Putina na rzecz Rosji i mogę swoją ocenę uzasadnić. Nie widzę powodu do kłamania, wypierania się tego tylko po to, byś ty mi nie truł, że się do niego modlę. Jeśli tylko tyle rozumiesz, to jest to twój, nie mój, problem. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka domorosłe Sun Tziaki... 28.02.12, 14:32 Mnogość ci u nas domorosłych Sun Tziaków prących z szabelką ma Kreml! :) Zawsze było dużo i będzie! Niemało! www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,11247543,_Otoczenie_Komorowskiego_bardzo_blisko_zwiazane_z.html wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kuzmiuk-na-blogu-w-onecie-tusk-nieuchronnie-przesu,1,5039583,wiadomosc.html I tak dalej... Z czego, z kogo ma brać przykł. twój wybitny rozmówca, jak nie z mądrych postaw elyt? :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Chcecie połazić sobie po Kremlu? 28.02.12, 13:52 Kreml znajduje się w centrum Moskwy. Moskwa - z głównymi ulicami, koncentrycznie okrążającymi Kreml - znajduje się w centrum (przynajmniej mentalnym) Rosji. To wzór znany z pekińskiego "Zakazanego Miasta". Być może ta topografia jakoś podświadomie warunkuje samopoczucie Rosjan i ich postrzeganie władzy. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś