duska1997 31.01.11, 21:05 Siemka kociaki. Pomózcie..! Zamierzam z chłopakiem oglądac jakis fajny horror, ale jakos nic mi nie przychodzi do głowy. Moze wy cos fajnego znacie..Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahi_loveyou Re: Horrory.pomocy!! 31.01.11, 21:06 Lustro 1 i 2 , Sierociniec, Oko . takie najlepsze według mnie Odpowiedz Link Zgłoś
monika31011 Re: Horrory.pomocy!! 31.01.11, 21:22 Według mnie najlepsza jest 'klątwa 2' lub 'klątwa 3', albo klasyczny 'ring'. I jeszcze warte polecenia moim zdaniem są: smakosz, ulice strachu: krwawa mary, lustra, pozwól mi wejść i nienarodzony. A i jeszcze Paranormal Activity i Paranormal Entity są super. Wszystkie filmy są oglądnięte przeze mnie i sprawdzone. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kicia210 Re: Horrory.pomocy!! 31.01.11, 21:23 resident evil: Afterlife polecam, super Odpowiedz Link Zgłoś
robstenkochanie Re: Horrory.pomocy!! 31.01.11, 21:22 Może "Ty będziesz następna" nie jest aż tak 'krwisty' ale trzyma w napięciu, ponoć "Nocny pociąg z mięsem" jest dobry chociaż przyznaję sama nie oglądałam tego jeszcze. "Zabójcze ciało" też jest niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
xfrotkax Re: Horrory.pomocy!! 31.01.11, 21:22 Ja tam ubóstwiam jeden horror a raczej jego 2 części. Mam na myśli popularny ''The Ring'' I i II. Dwójka jest straszniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
indianaa Jeśli na prawdę chcesz się bać to... 31.01.11, 21:24 ...weź The grudge 2 . Jeśli chcesz,aby film trzymał Cię w napięciu , wypożycz Krzyk Polecam także Przeznaczenie i The ring . Nie bierz laleczki chucky,bo serio rozczarujesz się xD Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Horrory.pomocy!! 31.01.11, 21:25 przy krwawej merry usnął z nudów. polecam ring, lustra 2. Odpowiedz Link Zgłoś